23078
-
dudovec #17627 Toxeust amugy konnyu leverni:) Ha csak cl ed van akkor persze szar , de ha mar van europtionod , akkor stone formod is:) Hameg igazan jo melee karid van , akkor lebirod utni 1-2 hitre azonnal ahogy kiugrik a szatirbol és születese utan kb 1 secre kapcsol be a reflect shieldje , szoval pont van idod lebaszni mielott visszasebezne. Mondjuk a bone charmerem 2-3 Takedownra lebaszta 1500 as ütessel es meg sem mozdult a karim elete. Vicces , hogy undead letere 45% health reductionos hitbol 2-3 eleg neki. Raadasul a hp reductionra nemnyom vissza a reflect , meg ha vissza is nyom , ott a vitality damage resist + a hatalmas convert amit a health reductionbol csinal:)
Ijasszal meg stormos karival gazos a toxeus , rogueval is , de a tobbivel eleg laza:) -
Anyaszomorító #17626 Már 3 napja szivok az x3 mod felpakolásával. Az istennek se akar sikerülni. Legyen kedves vki linkelni 1 címet ahonnan müködő x3 modot tudok leszedi TQ:IT alá. A segitséget előre is köszönöm. -
virs lee #17625 100% rec meg stunlock mellett meg kurvamind1 milyen resed van:D
Hát kb. ~~ De pl. Toxiousnál azért nem, mert azon mindig rajta van az IM, egyszercsak muszáj lesz megütni ha sebezni is akarod, akkor meg már nem mindegy hogy őt ölöd meg vagy magadat. -
dudovec #17624 Nemszoktam magamat leölni , csak nagyonritkan , de akkor hiaba lenne resist:) Lehet latni a reflectet az ellenfeleken, olyankor nemkell megutni:)
1.20 ota valoban nemkell annyi pierce resist , de ha nyomnad x3 + dropmodot , akkor lenne pislogas a conqoddal is akar hadesrunon. Amikor 3 master hunter meg 10 sima lő rád lila bowwal az összes + közben 4-5 szinten fullra lila cuccos macska rushol az arcodba.. Persze , shield , convert , absorp meg colossus form mellett sima azis, rec mellett.. De ha nincsenek ezek , akkor meg 60-70% avoid mellett is kurvanagyokat serülsz. Ezert inkabb brutal avoid + magas def ability közelharcosnak es akkor nemkell absorp/res , mert ha nemtalalnak el , nincs szukseg ra.
100% rec meg stunlock mellett meg kurvamind1 milyen resed van:D -
Shorlex #17623 2 :D -
virs lee #17622 2 -
kgabus #17621 Végre sikerült összehozni a 100 recet, két lehetőségem van, az első Trackers Hood és Conq Bracers, a második pedig Tiresias' Guide és Archmage Clasp, és ilyenkor a Pelaron helyett Ancile, ill. az egyik Hamurappis gyűrű helyett egy Adroit loop. Ez számokban így néz ki nagyjából:
1. 8800 dps, 900 körüli off és def
2. 7200 dps, 1400 off és def
Sztetek melyiket érdemes használni? -
virs lee #17620 Vagy block pajzzsal. -
virs lee #17619 Sztem 1.20 óta a pierce se fontos. Mágussal stunlockolok, el se tudják találni, harcossal meg visszaleechelem. -
virs lee #17618 Ha elemntállal támadsz, nem árt legalább a saját támadásodra max res, nehogy egy iron maidenől magadat öld le. ~~ -
dudovec #17617 Vannak resistek amik jok es fontosak , de a 'csillogo' elemental resek a primaryban legkevesbe.. Persze jo ha van , de igazabol egyszerubb elkerulni az olyan tamadasokat amik valoban sokat leszednenek. Piercebol nemart, meg jo sok avoid. Nemcsak 100 reces karim van es azoknak sincs magas resuk , mert egyszeruen az nemfer bele sokszor a szukseges cuccok mellett. -
vidu01 #17616 Igenis van egy 100reces harbim, tudom hogy nem való neki de muszály volt kipróbálnom. A resistancera én is odafigyelek, ami fontos azt megcsinálom. Ez csak egy próba volt, majd viszapakolom rá a rendes cuccokat, hogy a bazi nagy sebzés mégnagyobb legyen. :D Mondjuk ettől a folyamatos phantomozástól nehéz lesz megválni... -
#17615 Jah... 100 rec. mellett lehet hogy nem kell resist, amikor 1, max. 2 ütéssel ölöd a főmuftikat is. De nem mindenki játszik ilyen karakterrel. Nálam inkább a minnél magasabb def./off. resist (lehetőleg full 80%) fontosabb mint a bazi nagy sebzés.
-
vidu01 #17614 Mostanság pottyant egy 605 armoros +1 all skilles Porphyrion's Helm, de mellette nem adott tényleg semmit se csak azt a ratyi resistet meg +1 health regent. +2 all skillel faszás lenne, megspékelve még egy +2es Crystal of Erebussal. :D -
dudovec #17613 i1q : igen amugy hasonlora gondoltam , csak időközben kiderult h azt a mmacskak adjak nem a gigantesek. Hormadox meg pixi akarmi , ottvan a listaba a machaknal.
Nemrossz a gigantes cucc , csaka resist kb szuksegtelen:) -
dudovec #17612 Nem. Talaltam egy jokis japcsi oldalt , ahol faszan le van irva minden , kar hogy ebbol csomo cuccot valami bug folytan kurvara nem dobott a jatek meg soha es gyanitom nemis fog...:F
összes specko zöld cucc prefix/suffix -
I1Q #17611 porphyrion's motyesza (605 armor)
alcynoneus motyesza (615 armor) -->> asszem def vagy off ab.-ot ad alapbol meg fire,frost vagy lightning rest durván 80 5 körül vmi ilyesmire gondoltál? -
dudovec #17610 Vannak azok a "pixe..." akarmi nevu cuccok , neha a gigantes szeru mobok dobjak. Csak sajna arra valamer nem hat a drop mod ,olyan mint a Batrachos cipő a mocsárlakoknal.. Feltolod a dropmodot , es mindegyik ijat dob csak , pedig van specko cipojuk is , csak azt valamer kizarja a dropmod. Megprobalam dropmod nelkul , mert ugy adja az ieneket is.. Hat minden 1000 ik mob dob kb 1 et legjobb esetben:o -
dudovec #17609 Tegnap esett ien bokafosos Rancor 8 stattal kb:) Ilyen spellbreakernek valo:) -
vidu01 #17608 Kthoninonból dobja legnehezebben a jó statosakat, meg rancorból de azt amúgy is keveset találni, viszont khtonionból elég sok van, csak szarok. -
kgabus #17607 Én is vhogy így gondoltam. Pl. az 5%, offense, meg egy veterans havoc az jó is lenne. :) -
dudovec #17606 Hat azis 3 bol all ossze , csak vannak olyan prefixek/suffixok amik tobbet adnak egyszerre. Ergo lehet 6 tulajdonsagos is osszesen. -
#17605 A 4 statos is elég ritka, általában csak 3 tulajdonság van rajta. Mindössze egyszer találtam egyet amin ötféle tulajdonság volt. Pontosan már nem emlékszem mik voltak ezek, mert nem tartottam meg, annyira sz.r statjai voltak.
-
dudovec #17604 Igyvan. 5% chance of ~90%-120% fizikal damage és +90-120 offsensive ability. Ez az alapstatja , ehhez kap meg egy elő és egy utótag (prefix , suffix) tulajdonságot. -
virs lee #17603 sok -
kgabus #17602 Kthonionnál hányféle plusz dolog lehet rajta? Én eddig sajna csak olyanokat találtam, amin az 5 % és az offense volt fix, meg még egyvalami. :( -
vidu01 #17601 Köszi, megpróbálom.
-
dudovec #17600 csinald azt mint en a harusommal , hogy felveszed 1 frapsal a jatekbol , aztan akarmilyen video editorral lemented mp3 ba csak a zenet , vagy legrosszabb esetben wav-ba. -
vidu01 #17599 A Secret Passage részen van az a zene az milyen előadónak melyik száma? Jó lenne letölteni valahonnan... -
Toroco #17598 Hát amikor nézegettem a skilleket, valószínüleg az játszott közre amit irtál is. Hát elsőre az earth tünt a legerősebbenk.
Most a hunterem 8as szinten van, és eddig tetszett, mert sok ellent leszed egy lövéssel, bár még lassú. -
Toroco #17597 Erre tippeltem volna. -
dudovec #17596 Szvsz Dragon liche eddig egyszer tudott megölni ebben a jatekban.. Amikor testeltem azt a 'circle of power' undead ellenes cuccot , akkor sikerült egyszer lefagyasztania mert elbambultam , és közvetlen utana ramnyomta azt a szárnyas attackot.. Valami hurka kaszter volt, szoval behalt tőle. De amugy tökeletesen egyetertek Envokaval:D -
dudovec #17595 Hm Shorlex erdekes amit irsz, megnezegetem majd.. Mondjuk azis szamit , hogy epp az aktualis karinak mennyire magas az str je es hogy mennyire sok dmg % ja van mar. Elvegre akkor lesz igazan a jelentős a % nelkuli plus sebzes , ha van ra jo sok % os.
Mondjuk mostanaban en rakaptam a 15% total dmg s relicre 50% to daemon bonussal:)
Virs lee: 10% seggbekuki:DDDD lol. Igen , ez jellemző rajuk kb , de azert ki lehet fogni jokat is. Drop mod elott is talaltam jopar tap zöldet. Hydra meg ienekhez felesleges merni , ezek ien lofasz bossok , főleg a Dragon liche.D Elvileg a Betrayerrel siman leechelsz a dragon lichbol is.
Igazabol csak arra probaltam celozni , hogy eleg lehet 6-10% convert is , ha baromi sokat sebzel azis eleg faszan felfogja tölteni a lifeod , mondjuk persze ehhez az kell , hogy kurvajo vedelmed legyen , ami ugyebar egy Defender vagy egy Hunting ágnál adott. -
#17594 Dragon Lich lassú. Hatszor körbefutom, rálépek a farkára kétszer fejbevágom, háromszor meg oldalba, mire megmozdul. Egyszer lefagyasztott, aztán az orrával böködött. Inkább vicces volt mint komoly, alig sebzett valamit.
-
Shorlex #17593 peng claw az valahol nekem bugol.
Kipróbáltam a brigandnál hogy kicseréltem a +20% bonuszos peng clawt egy +25% bonuszos achillesre, és az achilles simán jobb.
Pár százzal nagyobb az ütés, viszont ugye alapból van benne 18 speed, azaz nagyobb ütés, több speed, majd 1000 DPS a különbség.
Nem értem hogy ez miért van így, amikor a peng claw-ban alapból az az 50-60 körüli alapdamage, amit a fegyónak kapnia kéne, annak igen jelentős tényezőnek kell lennie. A +5% damage a kettő között sz szinte semmi, viszont a peng claw önmagában egy jó fegyó alapsebzésének ötödét adja. Nem tudom miért nem jobb mint az achilles. -
virs lee #17592 Na, pont a dracolich volt a legizirájderesebb, ennél azért keményebbre emlékeztem. A petek behülyiésén kivül van vmi speckó támadása? -
virs lee #17591 De nekem nem esnek ilyen táp cuccok, betrayert is mind boltban vettem. Ha esik egy folg, az is 33 int, meg +10% seggbekuki, oszt annyi. Mind fos.
2 betrayerrel most odaálltam a hidra elé, nyomta rám a szarjait, de annyit leechelek, hogy hozzám se tud érni. A mantikór még gagyibb volt, régen ment itt a para tőle, de még annyit se tud mint a hidra. A dragon lich már érdekesebb lesz, abból nem lehet leechelni. -
dudovec #17590 6-10% convertekkel megyek mostanaban IT ben , es nekem eleg:)
Dualba rakni 2 betrayert amugyis nubish kicsit:) Baromi sok sebzestol esel el ha mind2 kezben a betri van, es ha dualozol akkor bőven eleg egyik kezbe a convert meg a reduce res. Ezek a tap zöld cuccok utan , amiket talaltunk mostanaban nemis nagyon hasznalok betrayert, annak ellenere h korabban else birtam kepzelni egy jo harcost nelküle.
Mindenesetre bosskillre beraknam egy dualosnak az egyik kezebe weaponswapra , de kb ennyi. Inkabb 2 baszo folg , egyikbe 35% speed es 12% convert relic , masikba meg peng claw.
Shorlex: Conjumnak meg a summoneremnek több szazas ring of flameje van , de minek? Mikor egy volc orbom több ezres.. Bossnal mi baja lenne a summonernek? Hamar annyi inted meg fire dmg d van , kinyitod az eruptot aztan stone form:D
-
Shorlex #17589 virsli ne ilyeneket mondj neki, kezdő vazze :D
Toroco, earth-el játékot kezdeni... pfff
A hunter az jó választás, azt kb 2432-szor leírtuk hogy miért.
Sztem erőltesd azt a huntert, szedj össze vele jó cuccokat a következő kariknak, és ha van jó cucc meg játéktapasztalat, na akkor legyen earth karid. Mondjuk egy summoner, az elég jó.
De ha elég bátor vagy lehet mágusod is, csak cucc nélkül egy legend hades palace... -
virs lee #17588 Storm.