Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
számoljunk visszafelé és ugyanígy haladjunk az idõben.
8 hogy megírd az üzenetet magát az kb. 3 perc.
7 hogy feltöltsd az elkészített képet, az 2 perc.
6 hogy a játékból kilépve beilleszd paint-be a print screent, lementsd, stb. az 2 perc.
5 hogy elindítsd a TQ-t és elmenj Giza WP-ig az szintén kb 2 perc.
4 hogy bebootoljon a géped, az mindennel együtt kb 3 perc
3 hogy otthon, amikor hazaérsz ledobd a cuccaid és felcsámbókolj az emeletre, az kb 2 perc
2 Mindezt úgy írtam, hogy rohansz mint állat és nem csinálsz semmit, azaz plusz 10 perc innen-onnan összejön.
1 Mire elindulsz a melóhelyrõl munkavégeztével, az 5 perc, így összesen 20 percre vagy a munkahelyedtõl? De jó egyeseknek vazze!
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Na valami ilyen a shardja a druidnak amikor fullos. 8500 volt a legnagyobb amit lattam daemonra , de persze lehetne ennel többet is undeadok ellen egy oracleval.
A páncélt elfogadom, kíváncsi vagyok rá, hogy mit tud. Meglátjuk.
Na majd én is nézek erõs dárdákat hátha dob valamit.
Ja ne is mond :S, kötetlen idõbeosztásban melóztam én is és sajnos úgy hozta, hogy 2 éve nekem is idõben kell beérnem..., mindenesetre tartom a havi 1xes pontosan befutó átlagomat 😄
reggel 8 az miota hajnal? mondjuk 2-3 eve , nekem a delelõtt 11 is hajnalnak szamitott^^
Mindenesetre azt a háromágú betrayeres dárdát elküldhetnéd akár te is (úgy láttam neked is megvan), Shorlex valahogy nem postázta 😊
Sebaj , talaltam jokis sabertoothokat 😄 lehet eloszedem az assam ujra.
Mindenesetre erdekes , hogy ölögettem ott a havasokban a samanokat es egy saman cuccot sem adott... Ugy jart volna mint a betrayer , hogy ugygondoltak a keszitok , hogy kiegbe nincs ra szukseg?😞
Romoto : azt a revenant crown stilusu sapit hol dobjak? Act2 ?? melyik resze?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
30-40 darab után (ami 30-40 nmy-t jelent 😄) csak esik valami jó statos...
Mindenesetre ugy probaltam megolni a 3 titant , hogy raraktam a fullos lichere a wardot. Es nyomtam neki a healt folyamatosan.. Kb masfel perc alatt leverte igy a 3 titant.DD
Küldöm ma!
Dudovec pajtás, ejnye ejnye...
Nembaj legalább nem fog fagyizni a géped a petjeimtõl 😄
Necro sooth is roxx csak nem tudom hogy X3 modot bírja-e szerintem arra nem olyan jó, mert csak a pet írt és teszek én nekik briar wardot, meg healelem, de ha 3 égszakadást kapnak a nyakukba behalnak és akkor nekem is annyi egyidejûleg 😄 Na majd meglátom, azért sokat fog dobni a dolgon, hogy ha lesz plague mer az kutyául lelassítja õket, pláne ha netán együtt is képes hatni a deathchillel.
Mindenesetre elkezdtem legendet és még annyira sem ér hozzám senki mint epicen, franc sem érti.
Virsli neked meg üzenem, hogy mentem egy kört CSAK farkassal, én bontja az ellent mint a p..csa, még úgy is hogy az egyetlen támadóskiljük, a maul lvl9-es, szal messze-messze a maxtól. Azt elismerem, hogy deathchill kell nekik, de nem objektíve szarok csak bizonyos karikkal. Sooth-al istenek.
50 körüli cold, a többi a szokásos 200 körüli ütéssel, több nincs benne, szal még csak nem is egy 250-es dárda, hanem valami tré ilyen szempontból.
De azt nem értem, hogy ha kicserélem egy olyanra, aminek elvileg fényévekkel nagyobb ütésûnek kellene lennie, akkor sem lesz hú de sokkal nagyobb az ütésem.
buzogánnyal ez nem így van, ott a betrayer látványosan szarabb (mármint ütés értelemben) mint egy ultrabrutkó de dárdánál nem. Franc sem érti.
Ugyis hamarosan csak a GW:EOTN-nak élek!!!
Még van 31.-éig pár nap, addig TQ-zom!
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
néha nézz körül hogy mi van rajtad.
Íme, ebben nincs az égvilágon semmi csít. Na télleg nem azért hogy fényezzem magam, de hogy csíttel 4000 meg 101 speed... 😄DD
Van egy olyan problémám hogy magától csökken az életem😊 Eleinte azt hittem talán amiatt van mer voltam a bónusz pályán , de mindenütt csinálja
mind1 hogy normalba vagy epicbe játszok..
mint mondottam soxor, ez fun karinak indult!TQElysonnal minden szintlépésnél 250 pontot oszthattam el...na ezé' annyi minden amennyi....
Kicsit elengedtem magam...van (zömmel) nem csites karim is, így kiváncsiságból csináltam ezt.....
2500 def abilitynel nem ütnek meg , szal van benne aze csit😄
En most kezdtem legendet , de epicen valami brutalisan irtotta a tomeget es sztem legenden sem lesz maskepp.