23078
  • virs lee
    A kézikönyveket valahol a Valhalla Páholyban szokták (félre)forditani. ~~ Jobbik esetben elérik a gépi forditók szintjét, de volt hogy csak egy másik game kézikönyvét nyomták be 1:1-ben, átirt cimmel. ^^
  • ballor
    de tényleg jöhet minden, ami a lapra és más okosodására szolgál TQ+IT ügyben, úgy látom te is eléggé benne vagy a gammában
  • ballor
    ezek nagy része a hivatalos manuálból vannak
    persze ha te jobb vagy, akkor javítom term.
    de nekem az is jó, ha te csinálsz egyet, én felrakom ezen nem múlik
  • virs lee
    Dizájnra jó az oldal, de az angollal akadnak még problémák. ^^

- Sands of sleep = alvás homokja, az álom az a dream.
    - Psionic ... = pszionikus. A pszionika a D&D-ben is külön "tudományág", telepátia és agykontroll jellegű dolgok, a hangokhoz nem túl sok köze van.
    - (Psionic) immolation = áldozat.
    - (Trance of) empathy = együttérzés, empátia.
    - Lucid dream = Szó szerint világos/fényes álom, de inkább éber álmot jelent.
    - Temporal flux: temporal = átmeneti, flux = áramlás/mozgás (fluxuskondenzátor ^^), a skill értelme szerint gyorsitásnak még lehetne irni, de akkor is átmeneti gyorsitás, nem idő.
    - Distort(ion) = torzitás (/görbités/vetemdés, de itt leginkább az 1.). Erőt fejtesz ki egy tárgyra, ami eltörik/torzul. Olyan uri gelleres. ^^ Distort reality = valóság eltorzitása, distortion wave = torzitó hullám.
    - Temporal rift = átmeneti rés. Vagyis anyaghiba. ^^

Belenézzek a többibe is? ~~
  • dudovec
    Shorlex: "Igazad van, thornyn nem annyit dob az IT mint a sima 120, íme:"
    ez kb ugy hangzott mintha en azt mondtam volna hogy a kari többet sebez 1.20 ban , pedig nagyon nem! Csak annyit , hogy maga a Thorny jobb pierce dmg ben , de megis ugy reagaltal , hogy te most megmutatod h akkoris jobb az IT-sel:)
    mind1 is:)

Markert meg felvehetned meg athena cipo helyett egy 31% pierce damages zöld csuka reliccel es lehetne valami dps record screen xD
  • ballor
    köszi
    ha lesz még leírás és vállalkozó, akkor természetesen minden felkerülhet
    még az X3 mod leírása is :) mert az minden oldalon szerepelt itt kérdésnek
  • vidu01
    Jó lett az oldal, grat hozzá!
  • Shorlex
    hogyan fogalmaztam?
    thornyn nem annyit dob az IT...
    DIREKT nem azt írtam, hogy apollo ring, direkt nem azt írtam, hogy piercing módosítók, mert én is tudom hogy a növekedés nem ezek miatt van, hanem azok miatt amit leírtál.
    Tessék kérem nagyon odafigyelni a szövegezésre!
  • dudovec
    Sztem kiralyos lett az oldal ballor! A betuhibakat meg fogalmazasi hibakat majd javitom valamikor... Meg a fegyver tulajdonsagok leiras meg nincs kesz , bar leghasznalhatobb dolgokrol mar van emlites.
  • ballor
    készítettem egy Titan Quest oldalt
    néhány írással beszállt Shorlex és dodovec is (remélem lesz még tőlük)
    az oldal címe: Titan Quest + Immortal Throne
  • Kyle875
    H kell felmenni serverekre??? amik nem 6slotosak hanem mondjuk 40?? vanak ilyenek??? plz help me!
  • envoka
    Ráadásul rajta van a Colossus Form, ami (ha a +4 skillt nem nézem) alapból ad +50% sebzést és 50% erőt.
    Azért megnézném mennyi az alapsebzése, mindenféle fityfang nélkül. Mert amit én raktam be képet, azon nincs semmiféle tuning.

• dudovec
    Szep a dmg de olvasd el meg1x amit irtam:D

"Virs lee: regen mas volt a Thorny mivel 100% pierces volt. Mostmar 50-50"
    arra reagalva h legenden magas a pierce res.

"és 100% piercinges Thornyn nemegeszen annyit dob egy hood meg az apollok.
    ha ezzel nem ertesz egyet, akkor szerinted egy 50 piercinges Thornyt jobban erősít az apolloban levo 100% pierce damage , mint egy 100% piercel rendelkező Thornyt? nane..

Az hogy ennyi pierce % al jobban sebzel IT ben , artifactal meg 250 pierce damages scrollal 75 os karival egyaltalan nem meglepő. Főleg h jelen esetben +4 skilled van az első screenhez kepest..
  • Shorlex
    Igazad van, thornyn nem annyit dob az IT mint a sima 120, íme:

• virs lee
    "csak" ^^
  • dudovec
    Shorlex te fullbuffba vagy és 100% piercinges Thornyn nemegeszen annyit dob egy hood meg az apollok. Az ijasz buffokrol nemis beszelve:P
  • dudovec
    :DDD nekemis van 1-2 ilyen. De az attributukbol meg latszik , hogy nem csites , csak "level up" os.
  • virs lee
    Az inventory méretéből látszik hogy ez egy sokat játszott, editort sosem látott kari. :D
  • Shorlex
    De próbálkoztunk, jobb eredménnyel:

mindez scrollok és artifact nélkül még 120-ban.
    Úgyhogy ez az 5000 nem olyan hú de acélos :D
  • vidu01
    Én inkább folg párti vagyok, már van egy +40% damage, 5% stunos. De már találtam belőle +2 all skillest is, de azt mással is meg lehet oldani, inkább a damage. Nagyon cool ahogy villogtat vele minden utcasarkon, főleg ha kettő van belőle. :D Ha jól meg van charmolva ennél ütősebb szerintem nincs.
  • dudovec
    Jo az a pierceing ha rendesen le birod huzni a rest.. Damage resistjuk is van a szornyeknek legenden , igaz közel sem annyi.

Virs lee: regen mas volt a Thorny mivel 100% pierces volt. Mostmar 50-50.

Nemrossz a szerko, de lehet jobbat is , ha beraksz 1-2 nemtul ritka , de jo zöld cuccost.
  • virs lee
    Ilyet még nem láttam:

A titanic nem pajzs only prefix? (1.20-as kép, no mod.)
  • virs lee
    Mindenki próbálta, de mivel 1.20 óta komoly piercing rese van mindenkinek legenden, kamu a pierce sebzés. Ütöd vagy 10%-át annak amit kijelez.

A cipő elég tré, athena kéne, a conq kesztyűn lehetne vagy 10-el több %dmg + %ias, páncél inkább achilles, az warfare skillt + off abot ad, a pajzs elég karcsút blockol, inkább ajax + skill 100% blockra. ^^
  • envoka
    Próbálta már valaki a "Thorny Maul"-t a maga kis piercing damjával ?
    Szerintem elég szép sebzés érhető el vele.
    A képen látható sebzés az alap sebzés. Tehát Onslaught, vagy egyéb sebzésnövelő nélkül.

• dudovec
    Mielőtt megkerdezned , menj fel a titanquestvault ign oldalra , és a keresőjébe ird be a camera modot.
  • dudovec
    Probald meg a kamera modbol az isometricet.. Hasonlo lesz a latoszög mint eddig csak 1 kicsit mas es jobban ki lehet zoomolni. Lehet ott olyan szögekben csinalja majd a zoomot , aminél nem bugol be. Probald meg..
  • ntex
    Nah arra rájöttem, hogy tökmind1 milyen beállításban vannak az árnyékok, ha egy bizonyos szintre begörgetem a kameraállást akkor jön elő ez a csúnya elmosódás, szal sztem itt valami szűrésprobléma lesz
  • vidu01
    Hát én nem tudom, nekem sose volt ilyen. Az 1950 pro az naon baró karesz, sztem azzal nincs gond...
  • ntex
    De ez csak 1-2 napja lett ilyen, próbáltam drivercserét is mert eddig 7.5 Catalyst volt és feltettem a 7.10-est, ugyanaz van
  • dudovec
    Lehet nemizlik neki az ati:o
  • vidu01
    Shadow quality mediumon van. Viszont ilyen elmosódásnak nem szabadna lennie akkor sem. Próbáld meg ha kikapcsolod az árnyékokat, akkor mit csinál.
  • ntex
    Valaki nem tudja mitől ilyen rondák az árnyékok a játékban ? (más játéknál is)

• Ravasak
    Ez a warez oldal rulez :) én is innen warezolok magamnak dvd-ket :)

meg be is csomagoljak nekem :)
  • vidu01
    Elég szép árak vannak, ahogy így elnézem.
  • dudovec
    Az egy olyan bazijó bazihely?
  • virs lee
    Én tudok egy tutijó warez oldalt. ^^
  • dudovec
    ha nemtudod hogy miaza warez , akkor írd be a googleba hogy "warez wikipedia"... es hamarosan meglesz a magyarazat.

A forum nem arra van , hogy illegalis tartalmat cserebereljenek itt.

Kerd meg anyucit v apucit h töltse fel a kartyadat , aztan van millio sms web oldal ahonnan lelehet szedni jatekot.. hameg nemjo , akkor torrentezzel.
  • Shorlex
    a másodikra válaszolok: neked nem. Mert kezdő vagy, de különben sem egy hú de nagy szám
  • dudovec
  • virs lee
    Warezért nem itt kell kuncsorogni!