23078
-
virs lee #17790 Mivel a "faszba" szófordulatot más nem használta, gondoltam nekem válaszolt. De mindegy.
Igazából az "impaling" mint prefixen lepődtem csak meg, eddig nem tűnt fel hogy létezik ilyen is. Egy betrayer suffixxel azért nem lenne szar, de magában nem nagy ász. -
dudovec #17789 Ja es koszi Kandurexnek , a Tq logo itt fenn a forumban vegre linkel a megfelelo weboldalra. -
dudovec #17788 btw mindig ekezet nelkul irok , abban a mondatban pedig eleg sok van;) -
dudovec #17787 Okom se lett volna ilyet irni:) Mondjuk csunyan magadra vetted , pedig nemcimezte sztem senkinek , csakugy beirt valamit. Mondtam neki anno h vitakoztam mindig vitatkoztam 1 csavoval a forumban..;>
A spear amugy kiraly lehetne, ha IT ben kapja valami durva zöld.. bar akkoris csak brigandnal lenne nyero. -
virs lee #17786 Aszittem már te zakantál meg. ~~ -
dudovec #17785 Virs lee ne vedd a szivedre , baratnom vicces kedvebe volt es gondolta irkal kicsit az accauntomrol:) -
virs lee #17784 Ja és világosits már fel eme játék lényegéről, ha már ilyen okoskának érzed magad! ~~ -
virs lee #17783 Te hülye vagy? 1. körben LOÁL, 2. részt colossal... of havoc az többet dob mint egy sima impaling suffix nélkül, igy sok értelme nincs. -
dudovec #17782 sztem az egész titant hagynod kellenea faszba, mert véletlenul sem érted mi a lényege... -
virs lee #17781 Találtam impaling lándzsát 1.20-ban, kb. +80 pierce dmg (meg 240/3 bleeding, de az kit érdekel), az se rossz, csak nem volt hozzá suffix, igy hagytam a faszba. -
#17780 Azt hiszem, ilyent is ritkán találni, ami ennyi dexterity-t adna százalékosan... vagy tévedek ?
-
Thorgan #17779 kössz elöre is a helpet -
vidu01 #17778 Telepítés után ne csinálj semmit a játékkal, egyből peccseld fel utána mehet a crack. Használd ezt: patchstandalone_108 -
Thorgan #17777 vagy küld vki linket a patch-röl pls? -
Thorgan #17776 amikor felrakom az 1.08-as patchet mindig azt irja ki hogy ismeretlen gyárto de nem tom mit kell tenni -
virs lee #17775 1.20-ról 1.08-ra downgrade patch van? Kicsit visszamennék cuccot keresni, de nincs kedvem mindent újrapakolni. -
virs lee #17774 hö? -
Thorgan #17773 Hi!kellene help..eljutottam epicen alastorihoz megöltem,és utána beszélnem kellene avval a hapsival nincs fölötte a sárga felkiáltojel és a többi karimnál is ez van pls help mit csináljak?? -
menpe #17772 Hanyadjára? -
#17771 Ki mennyi idő alatt pörgette ki a Titan Questet majd a TQ Immortalt? -
Shorlex #17770 Régi pályák
Kieg
remélem elég részletes -
Ricardo23 #17769 vidu01 köszi, de ezt már olvastam és okosabb lettem. :)
viszont Sage-el kapcsolatban ahogy visszaolvasgattam itt nem nagyon találtam help-et.
Kérdésem most még annyi lenne, hogy epic-en és legendary-n a szörnyek változnak, vagy ugynazok, mint normálon, csak erősebbek? Menniy Act van, és mik azok? -
vidu01 #17768 Ombika, Ricardo nézzetek szét itt, elég sokminden le van írva, ha maradt kérdés jöhet nyugodtan. -
vidu01 #17767 Ha legközelebb újratelepítesz, nem kell az egész mygamest lementeni, csak innen kell kimásolni a fileokat: c:\Documents and Settings\wmarky\Dokumentumok\My Games\Titan Quest - Immortal Throne\SaveData\Main\
Telepítés, felpeccselés után ide vissza mindent és működnie kell. -
Ricardo23 #17766 Hali
Én is most kezdtem el játszani, és egy Sage-el (hunting+storm) kezdtem. Van-e valami útravalótok számomra ezzel a karival? Megköszönném!
Másik: van-e olyan mastery, amit abszolúte nem javasoltok se első se másod masterynek? És miért? -
wmarky #17765 köszönöm szépen!
Elvileg mindenre figyeltem és ennek ellenére folyton uj karaktert akar generálni.
Próbálkozom még.
Esetleg ha van valakinek még ötlete nagyon megköszönném. -
#17764 Most kezdtem el a gamet,nagyon tetszik kerdesem az lenne,hogy ahol meglehet adni milyen utest adjon le a karaktered! Ott az 1-es bal eger ,2 2-es jobb eger gombbal kell utni ellent?
Hol irja ki,hogy mennyi Hp pontra van szukseg a kov szinthez? -
#17763 A "Felhasználói név"-nek is azonosnak kell lennie a régebben használtal.
C:\Documents and Settings\"Felhasználói név"\Dokumentumok\My Games\*.*
-
dudovec #17762 Hat pedig annak mukodnie kene , ha a frissen felrakott jateknak , a my games konyvtaraban levo savedata? es azon belul a "main" könyvtarba bepakolod a karakterek mappait. Arra figyelj , ha immortal throne van , akkor ertelemszeruen az immortalos mappaba keruljenek az immortalos mentesek. Tovabba azis gondot okozhat , ha kesobbi patchben levo mentesed van , mint amit most felraktal. -
wmarky #17761 Ötlet esetleg? -
wmarky #17760 Sziasztok van egy problémám a titan questel. Hogyan lehet egy gép ujratelepítés után a lementett mentésemmel tovább folytatni a játékot? Mert hiába írom felül az egész mygames könyvtárat fütyül rá! help pls. -
dudovec #17759 Pl hadesnel tok vicces a dolog.. Amikor odamegyek kb 40% eletuket leszedi a breaker, meg lehuzza az osszes manat. Ezutan 2-3 cl , es mar toljak is az üvöltest + az absorp shieldet, amitol felmegy a manajuk maxra es az eletuk stabil 50% on marad. Ezutan amikor lemegy a shield , kapjak a breakert es kb fel centi marad az eletukbol.. Igy a piros hadeseket eleg konnyen rövidre lehet zarni a breakerrel , ugyanis kétszer tudsz rajuk a mana drainnel sebezni:) -
dudovec #17758 6/8 as? asszem.. 14 skill a 2 egyutt ez tuti .. Barmien 100 rec storm karinak megeri. -
vidu01 #17757 Én nem tudom, de szerintem nekem ez a spellbreaker 5-5 pontos lesz a +4 all skillt is beleszámolva. -
CactuS007 #17756 oké,köszönöm,igy már érthetőbb :) -
dudovec #17755 Egyszeruen fogalmazva arrol van szo , hogy lelopod a manajat a celpontnak es a lelopott mana merteke alapjan visszasebez ra a passivja.
Azaz 190% energy drained causing damaget jelen esetben szerintem ugy kell ertelmezni, hogyha leszivtal az aldozatrol 1000 manat , akkor azaltal 1900 eletet fog serülni. +50% damage to magical jelen esetben a "magical" etnikumra vonatkozik , es egy ugyanilyen szituban elvileg nem 1900 healthet fog rasebezni, hanem 2850 et , mivel a damage to magical total damagekent kell hasson a spellre. Elvileg.. Most hogy valojaban erositi a magical elleni dolgokat , vagy Manticorenak csak kurvasok manaja van , es azer esik ossze tole.. nemtom.. Dehat a Dragon Liche meg undead , nincs undead elleni sebzesem , megis 1 spellbreaker kinyirja kb. -
CactuS007 #17754 Skacok ez a spell breaker mit is csinál pontosan?Kicsit megzavarodtam a leirásban,hogyha kire meg mire teszem rá :S
Annyit értek,hogy valami debuffot kézepez,és energiát lop+sebez valamennyit.Illetva van +50% magical dmg: Tehát ha ezt 1x ráteszem valamire arra +50%al többet sebzek?:P -
Toroco #17753 1.30 as a patchelés -
Shorlex #17752 nem, a druidra -
dudovec #17751 Oke de azert remelem nem 1.01-1.08 alatt jatszol mert ott lenyegesen gyengebb a hunter. Mindenkepp 1.20 as patchel jatszal ha sima tq zol.