Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a tört nekem sem volt jó, és állandóan lefagyott!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Pff. Se 1.01-rõl 130-ra, se 1.01-rõl 1.08-ra nem enged.
Leszedtem, újratelepítettem, így sem jó!
MOst újra elkezdtem játszani TQ-val, s azt kell hogy mondjam, hogy a Conquerer ûbertápos, jóval könnyebb, mint pl. egy régi Thane karakterem.
Jó, villámot szinte nem is használtam akkor, de a két fegyóval szétkaptak mindig, s másodpercenkenként doboltam a gyógyitalokon, akkor is behaltam sokszor...
Nem is értem, hogy a Championnal hogy lehet olyan durván ölni? Jó, talán a farkasokkal, de ha nem a petek ölnek, akkor hogy?
Van még egy Bone Charmerem, az még egész jó, bár én közelharcosként használom, nem íjászként, ha jól értelmeztem a fórumos írásokat, inkább íjászkodnak vele.
Slayer-el sem tudom, hogy lehet végigtolni két fegyóval, de le a kalappal.
Tényleg, a betrayer cuccot kipróbálom, mert még sosem volt, sõt, 100 rec-es karim sem, eddig nem is figyeltem még fel ezekre...
Jó játékot.
UI: toljatok fel ide sok jó képet karikról, amik ûbertáposak, s amikkel brutál mód lehet ölni Legenden is úgy, hogy nem nagyon karcolják meg a mobok, persz nem chítkarikra gondolok...
Valakinek valami ötlete?
de nem lettem okosabb😞
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Elakadtam a ACT IV ben
Paint OF Judgament
An Inside Source feladatot nem tudom megcsinálni!
Nagyvonalakban itt vannak a lelkek a csonttal körbe véve a letakaritok mindent ki is nyillik mind kivéve 1-et sealed by quetst ir ki és nem adja meg a feladatot nem messze volt 1 barlan ott is kinyitottam a lelkeket beszéltem mindenkivel a de valamiért nem kapom meg hogy kész van😞
tud nekem valaki segíteni??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
A +2 skilles spear csak amolyan mutato , h van ilyen is..
A studysbol pedig a legjobb statos eddig ami esett , de biztos van jobb is.

Felraktam egy ilyen IT camera tunningot, amivel fullra kibirsz zoomolni - hunternel kulonosen elonyos , bar kitudom hasznalni ennel a karinal is😄
Emlexel, 1.20 ban bejott a lymosok lassitasa , meg a küklopsz is megfogott , szoval nemlehetett atszaladni olympuson.. x3 alatt vegkepp nehez volt.. Namost felrakod a barbar cipot , es akarmi is törtenjen 166% movemented van , meg 0% slow resist es fullos lymos fele lassitas mellett is!😄 Atomtap ez a cipo..
Sajna a 3 titant nembirom egyszerre ütni , mer valamert szetlököm õket.. es hiaba vagyok colossusban , hiaba nagydarabok okis , nemeri el igy mindet a shield charge , es kb egyesevel kell levernem õket..
Scatternel azert nagyobb a terület joval amit besebez ezert ott mindannyian kapnak kb...
De azert szerintem igy se rossz.. Ha a teljes idõt nezzük ami az olympus elejtol a titanok megoleseig tart, akkor nemigen van gyorsabb kari ezzel a modszerrel.. Persze ez nem jelenti azt , hogy gondom lenne a mobokkal , elvegre 6 küklopsz = 1 shield charge😄
Õrült Warden run
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Jah...ez egy sideq jutalma>>>>
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
De megcsinalom a warden videt , mert nincs meg 1 melee kari ami igy öli a bossokat x3 alatt... mindenhol eros , bar a 3 hydra el vagy 10 mp t , ez asszem a legtobb... Az osiris arti amugy 1 kalap szar , foleg x3 alatt. Nemertem miert emlegeted mindig.. Egy tyrant fist ami beverne 3 x 50 k t fejenkent a 3 bossnak... na az igen😄 De anelkul megy a karim , szal nemhiszem h felrakom majd csak ezert😄
néhány boss persze hogy nehezebben megy, ezért jó ez a játék. nincs stun resistem, csak 50%, és nincs jó elemental resistem se, ezt talosnál igen jól láthatod. talos most pl. kemény dió, eddig egy karival sem vol az. ugyanakkor titánt lenyomom pár sec alatt, de ha mittomén a champpel kéne ugyanezt, az lehalna mint a csöcs, az meg talosnál nem szív. nincs olyan kari, ami kivétel nélkül mindenhol jó, és sehol sem adódik a legkisbb gondja sem.
Kapásból direkt a 3 (illetve 9) picsával kezdtem. Melyik kari csinálja ezt meg így? De kétségtelenül dragon lich lehetett volna gyorsabb is, bár az utolsó kettõ gyönyörû ahogy együtt repül, egyszerre 😄
Hát egy hunter az ilyen, egy melee kari meg mást nem tud csinálni amit ez. De ennél jobb X3-as karim nincs és nem is lesz, és talán objektíve sincs.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Azaz: ha van 100 blokkod, akkor is elmehetsz vele zabot hegyezni, mert a pajzs 2,5 mp-ként blokkol egy ütést. Igaz, hogy akkor 100% biztosan (ez a 100 blokk), de ha a blokk után beérkezik 2,5 mp-en belül még mittomén 5-6 nyíl, akkor azt 100 blokk ellenére mind beszopod.
Azaz önmagában a 100 blokk nem ér semmit, a shield recovery time-ot is csökkenteni kell. Arra viszont a quick recovery skill kell, vagy egyéb cucc, ami azt csökkenti.
Skillek: conqeror. Ennyi kötelezõ, de ha van jó cuccod, quick recovery se kell, anélkül is simán meglehet a 100% block, ráadásul timeres skill nélkül.
egy ugyanazon helyen dobja majd a többit? vagy elszórva vannak?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
a conquerornak mit érdemes elõször fejlesztgetni a harci képességét vagy az életét?
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Level 75 Haruspex video
De alapvetõen recharge-os cuccok.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Elakadtam és kéne 1 kis help, Egyiptomban meg kell ölnöm a telkint a királyok völgyében, de nem talállom. Megtudná valaki mondoni hogy hol vagy miben keressem?
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace