23078
-
Ricardo23 #17830 létezik-e és ha igen, akkor melyik az a variáció, amely a pet-ekre épít, azokra támaszkodva veri péppé a népet?
Melyik az a pet, ha van ilyen, ami semmire sem jó, vétek vele fogalkozni?
Válaszokat előre is köszi! -
ntex #17829 Na végre átjutottam Epic fokozatra, az utolssó Boss-t alig tudtam kinyírni, össze-vissza kellett rohangálnom a V-alakú energiahulláma elől. kétszer eltalált és feküdtem. -
dudovec #17828 Hat inkabb cheatusernek:)) De valami olyasmi.. -
vidu01 #17827 Ezt mondják petusernek nem? Vagy tévedek? :D -
dudovec #17826 Hat lattunk mar erre peldat amikor valami lama csavo felrakott a tubera egy videot , ahol dwellerje, farkasa, liche meg whispje van egyszerre es kiralykodik a normal difis mobokkal:)) -
kgabus #17825 Bizony, ebben az esetben új kari a megoldás, de érdemes átgondolni, hogy a jelenlegi tényleg rossz-e, mielőtt nekikezdesz egy másiknak. Mi lenne itt, ha lehetne mondjuk 3 mastery-t választani... :D -
ntex #17824 Nem is itt gondoltam, hanem más játékok topikjaiban. -
#17823 Ha mar belekezdtem 2 fele mestersegbe ,de meggondoltam magam csak restart karaival tudom?! :(
Max 2 fele mesterseg mehet ugye?! -
dudovec #17822 Ja igertem mar parszor leirast, de meg nem szantam ra magam. Igazabol nehez jo leirast csinalni , mivel a hunter tenyleg az amit cuccfüggetlen meg lehet hatarozni , hogy hogyan kell. Tudnek csinalni sok masik karirol , de azok mar eleg cuccfüggőek , aki meg olyanokkal rendelkezik az altalaban mar tapasztalt annyira , hogy mit hogyan fejlesszen. Mindenesetre defenderről lehet csinalok majd egyet ,mert kezdőként talan az a legbiztosabb közelharcos kari. -
ballor #17821 én várok meég leírást karakterekről, hátha készülnek is majd, ha sopkat mondjátok az emberkéknek -
dudovec #17820 Illetve ha maxos a squallod , akkor megerheti a spellbreaker varazslat is 1-2 főellenségnél , bar annak csak akkor van értelme , ha nincs a skilleknek visszatöltődési ideje (recharge) -
dudovec #17819 Hat igen , sajna nem a legjobb valasztas:) Mondjuk első hunterem nekemis Sage volt , anno meg is bantam , de vegiglehet menni azzal is.
Squall + passivja ami alap , hogy maxolod a többinek valojaban nem veszed sok hasznat , de ha majd maxos lesz a hunting masteryd , akkor erdemes csinalni egy level 6 os whispet , ugyanis az mar tud thunderclapozni , amivel stunolgatja a mobokat. A storm nimbus + első passivja meg esetleg szoba johet , bar tulsok sebzest nemfog dobni a karin. Storm surge meg kaphat 1 pontot ha esetleg odaernenek , bar 150 energyt lefoglal a max manadbol , szoval meggondolando.. Többire nemigazan van ertelme pontot rakni a storm agon , dehat ugyis leszel vagy level 50 mire rendesen kivan gyurva a hunting fa. -
Ricardo23 #17818 Ezzel csak annyi a "baj", hogy már Storm van second masterynek. :)
Tehát mindenképpen ehhez kérnék 1 kis útbaigazítást. És ez az első hunterem. -
dudovec #17817 Hunting melle inkabb dreamet mint stormot , de leginkabb naturt javasolnek , ha ez az első huntered. Bar a spirit is eleg jo tud lenni epictol. -
dudovec #17816 Nemtom ki nézi le a kezdőket a topicban?? Előfordul h valaki nemkap rogton teljes valaszt , de sokmindent meglehet talalni a topicban.. -
Shorlex #17815 medeas grove teleportja, ott beszélsz medeaval (pár lépés délre a teleporttól) és az megnyit egy kaput. -
bgjns #17814 Meg van a megoldás.Köszi mégegyszer!! -
bgjns #17813 Nagyon köszönöm a segítségedet,de akkor sem birok rájönni,hogy,hogy jutok át Epirusba. Már vagy 4x végig toltam a pályát,de teljes csőd!!HOL AZ ÁTJÁRÓ-KIJÁRAT-TELEPORT-KISKAPU???? -
Ricardo23 #17812 néhány kérdésem lenne:
ez a "farmoljál cuccot" kifejezés valami kódolt üzenet, vagy simán csak "találj/vegyél cuccot" lenne? :)
másik, hogy charm-ot csak zöld vagy rosszabb cuccba lehet rakni, vagy lehet valahogy kékbe is? (lilával még nem találkoztam). Ja és mindegyikbe csak 1-et lehet?
Hunting főág mellé Storm-ból mit javasoltok?
Válaszokat előre is köszi. -
ntex #17811 Mivel erről az egy kariról találtam értelmes leírást és azt olvastam hogy ezzel a legkönnyebb elkezdeni játszani a TQ-val.
Itt találtam a leírást http://ballor.hu/titanquest/ és ahogy nézem a monogramot a szöveg végén, ezt pont te csináltad, szal próbálom az irányvonalat követni úgy ahogy leírtad (melleseleg gratu az írásodhoz, jó ez a szájbarágós módszer, nagyon örülnék és gondolom más is örülne annak ha több kaszthoz is csinálnál/csinálnátok ehhez hasonló leírást)
Ja és köszi mindenkinek hogy segítetek, nem nézitek le a kezdőket ahogy más topikban teszik 1-2 en -
#17810 Link -
Shorlex #17809 igen, az att pontok jól vannak rakva, csak a cuccok... :D
Mondom első karinál nagyon nehéz a cuccolás, mert pl. majd lesz olyan legenden, hogy valami iszonyú nagyot ütő valamit használsz, de ilyen lvl 18 meg ilyen requestekkel. sok ilyet lehet találni.
És akkor már egy következő kari könnyebb, de kezdőként sztem nagyon kicseszős a TQ, ez hibája a játéknak.
De legalább jó választás, hogy kezdőként rangerrel tolod.
Lesznek jobb cuccok, nyugi, csak hát idő idő és sok farmolás. -
vidu01 #17808 Az attrib pontok alapján még nincs elcseszve csak szarok a cuccok. xD Miért nem raksz valami charmot az íjra meg az armorokra? Biztos van valamid már act4-ben jársz ahogy nézem... -
bgjns #17807 Valaki segitsen!Tsakolien ruins-ben vagyok,nem tudoM,hogy merre menjek. Az összes küldit szerintem megcsináltam,de nem kijutni HELP!!! -
ntex #17806 Hmm... Igen eddig ezzel a karival játszottam a legtöbbet, szal mondhatni első. És mit csesztem el ? A Statpontok jól vannak elosztva ? vagy van valami tipped ? -
Shorlex #17805 184 average? Az igen :D
Ha az első kari akkor semmi, de akkor is farmolhatnál mondjuk cuccot, mert 184 average... hmmm izé...
34-nél jó cuccal olyan 2-3000 körül kellene lenni, közepes cuccal 1000 körül.
Sztem farmoljál cuccot. -
#17804 Epic végén járok az assassin karakteremmel. Addíg nem akartam képet betenni róla, amíg végig nem ment legenden is, de már nem bírom magamban tartani. Statokról majd ha legend is kész.
-
#17803 Sima kék páncél...
Első karaktered ? Mert akkor megértem hogy örülsz neki.
-
ntex #17802 Ehhez a páncélhoz mit szóltok ?
-
dudovec #17801 http://img1.tar.hu/dudovec/size2/28124668.jpg ez volt a regi. -
dudovec #17800 Az 1.08 ban 100% ig nem , de IT-ben tutira vettem , szoval ott kellene probalkozni. Plato vagy Socrates? a prefix , a suffix meg Diviation.
Diviation suffix adhat intetvagy energyt meg int + energyt együtt % osan. -
virs lee #17799 Biztos vagy benne hogy 1.08? Mert még kisebb %-ban se adott olyan kombót ahol a pre és suffix is %INT. (Fix INT + %INT olyan van sok.) -
dudovec #17798 +3 as sapi van csak magusnak , de mivel daemon csukat raksz vegulis megvan mar a 2 ből a +4. Azt az amut 1.08 ban vettem , de az 51/30 as volt. Most IT ben 50/38 asom van és ezt itt vettem IT-ben , raadasul nemis custom mapos kereskedőnél. (nem mintha szamitana) -
virs lee #17797 +4 skilles sapi mellé már nem kell se afro, se calypso, mehet amun-ra + polaris (hesione miatt kieső rec helyett).
50% INT amu van IT-ben? Te azt nem 1.01-ben találtad? Mert már 1.08-ban se volt. -
dudovec #17796 Igen. A magus karikkal nekemis ez a nagy gondom altalaban, a movement speed:| Sidros loros eleg jo , bar akkor igazan hasznos csak , ha sok int % od van. En tovabbra is a calpysot favorizalom a +2 skill int meg dex miatt. 1-2 karim kapott sidrost , 15% total speedest , de a 120 intet leszamitva nemnagy durranas. Ciponek a daemonhide a legjobb magusnak egyertelmuen , bar a shaman leggings is kurvajo tud lenni ha 15% koruli recet ad ,meg movementet. Karitol fugg. inkabb daemonhide.
-
vidu01 #17795 Khhm, ez az 50% intes amu milyen lila v zöld, eddig még nem akadtam össze vele. Nekem az afro amu van fent, de csak a health miatt. Mage karinál leggingsre van valami jó alternatíva? Mert ami lila csizmákat én eddig láttam az mind fos volt. Most shaman leggings van fent csak az nem ad +movementet, tehetnék rá 10 movement bónuszos li nezhat de inkább a stun resistet oldottam meg vele, de így meg alig cammog szegény. Próbáltam kompenzálni torso armornak felraktam a sidiros lorost ami 100valahány intet ad, meg némi kis total speedet de azért így nem az igazi. -
dudovec #17794 Ja eleg vicces volt , ahogy belepek es latom h ez a Virs Lee mar megin olt valakit ezerrel , mondom mivan.. kitört megin a haboru?:) Erre latom h nekem vannak cimezve a hsz.ek es igy mondom WTF? nemis irtam a forumba x napja:DD -
dudovec #17793 Recharge Hammurabbin van IT-ben is, csak 1.20 ban volt disabled.
Hermes sandal eddig se volt , es most sincs. Amugyse 1 nagy durranas , a movement is keves , szal ha adna valami bonust meg ugy is kaki lenne , dehat sajna nem adja a bonust meg igy 1.30 it custom map alatt sem.
Amun-ra egy eleg penge rechargeos pancel amugy , csakhat sajna egyik karimnal sem kerul fel :D mert nemlenne meg a + skill amugy , csak akkor ha afro amut hasznalok , de az 50% int 38% energy erősebb , ha mar megvannak a + skillek masbol. Ilyen amut amugy siman lehet venni mar IT-ben. -
vidu01 #17792 A Hermes Sandal relicet mér vették ki a játékból? 1.08ba találtam custommapon, összeraktam de nem adott rá bónuszt. Az amun ra is tudja a 8 recet? Azt hittem csak a golden fleece adja (meg a hammurapi). -
virs lee #17791 Visszamentem 1.20 állásokkal 1.08 alá, betrayerből mind fehér lett. ^^ Viszont a Chronos sarló az megmaradt, kezdőnek fajin. Kéne farmolni amun-rat yuya helyett egyik mágusomnak, meg 8 reces hamurapiból is kifogytam.