Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Most is melóból írok...
Bexart5 a alaplapomon 2 kis kondi+ a winyóm mehhalt...format c<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Ez azt jelenti ujra kell kezdenem mindent!<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Bár egy hete kimentetem lemezre a karikat, és a mentéseket, abban csak reménykedhetek, hogy használhatom majd...szurkoljatok!!!<#banplz>#banplz><#help>#help><#wilting>#wilting>
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Találtam egy tök jó szetett hozzá 6/3 és úgy gondoltam újra kezdem.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Mivel meghalt a gépem,amíg doktorbácsinál van, sajna nem vaok....addig is szót fogadni a nagyobbaknak!!!<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
csináltam costummaps mappát is meg minden, de egy map se müxik:S
A specko zöld cuccok az alaptulajdonságukon kivül még prefixxet és sufixet is kaphatnak nem biztos hogy bejön mind kettö vagy épp jok jönnek be én annak idején ezert vadásztam egy Lethal deathweaver legtip of betrayerre :) de nem talaltam :(
pedig az lett volna egy mergezö cucc aztan :)
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Nemhogy legenden fogsz jó cuccokat kapni egy karival, hanem mondjuk 3-4 kari után kezd megjönni a cucc, feltéve hogy sokat farmolsz.
120 az jó ötlet, legenden szedjél össze jó faxa betrayer fegyókat azt majd hozd át IT-be. <#wink>#wink>
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Megnéztem az új Khitót, ennyi lett:
Nem fogod elhinni, de a drop mod kurva jól mûkszik multiban, (x3 + drop mod al mentünk végig) :), valszeg karifüggõ és ha eltérõek, megnövekszik a variációs szorzó, pl. ilyen gigantes gauntlentst, sapit meg csukát most szedtem fel az imént és még körül sem néztem érte jobban, csak szusszanásnyit megálltunk az uccsó komolyabb kapunál hades elõtt (ahol az utolsó követ dobják), és lenyomtam az alt ot :) ezeket felszoktam venni, ha jó statosak :)
Mondjuk esett nekem 5% chance to stun es 35% dmg , lehethogy azt 1 tulajdonsagbol kapja , de adhatja oket kulon-kulon is , attol fugg.. Lehet hogy itt a 40% dmg 5% stunnal lepett fel egy prefixkent aztan annyi..
Mindenesetre ez a droppolo mod nem a legjobb.. Lehet nalam bugol , de amig nemvolt , egesz surun talaltam zöld gigantes gauntlentset , meg esett olyan gorgon cuffs is.. Ehhez kepest amiota felraktam , hiaba farmoltam gorgont , nemdobott egyetse.. Nemesett 1 gigantes kesztyu sem pedig megöltem vagy 100 at ,de egyfolytaban dobaljak a 'rancort' meg a 'vegenancot' , de gigantes kesztyut egyet sem , pedig gondolom olyan van a sracnak.. Nekemis esett 1 meg korabban , jelzeskeppen , hogy ilyenbol biztos van tap:)
Lehet, hogy megszerzem azt is valahogy :D
Ezt ugyanattól a faszitól szedtem, aki pár nappal korábban azt mondta, hogy nem adhatja, mert megígérte
Mondjuk azt tovabbra sem ertem , hogy az 5% chance to stun akkor hogy is kerülhet ra , mikor igy mar minden "hely" ki van töltve ,ahova tulajdonsag kerülhet..
Namost a khthonion spikenak az alaptulajdonsaga a 100 off ability meg az 5% chance of 100% dmg. Ennek elvileg suffixnak kene lennie , elvegre a kep amit a +2 skilles dardarol betettem ott az valoszinuleg 'hunters' prefixet kapott , igy kizarasos alapon az alaptulajdonsag amit a Khthonion ad az suffix kell legyen..
Ehhez kepest ez a spear 1 prefixbol csinal 16% off abilityt 16% speedet , 25% + 40% dmg t , meg chance to stunt is.. Picit nehezen hihetõ na..
De persze hasznald egeszseggel , holnap reggel utazom , jövök 1 het mulva es megneznem mennyit dob a karimon , mert kb ugyanilyet hordok sima spearbe , csak azon nincs rajta a 100 off ability amit a spike ad meg ez ket 5% chances kepesseg.. Szal vegulis 100 off abilityvel lennek beljebb , bar igyis megvan 950 a wardennek a study melle, szoval eleg..:)
Mindenesetre ha ezt palyan talaltak , akkor nagyonszep!
Elöre is köszi! ;)
Legfõképp cucc és kevésbé karifüggõ, elvileg van mage cucc amihez némi dex is kell pl. Demonskin Walkers - Required Dexterity: 174
most nézegettem és eszembe jutott a dolog
varázslónál csak az intre kell pontot rakni csak?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::