23078
-
ntex #17950 Hát igen, én úgy kb. ActIII-ig kb minden cuccot összeszedtem ami esett (persze szigorúan a sárgákat és a fölöttieket), de már meguntam mint állat és már csak a zöldeket szedegetem fel. -
vidu01 #17949 Elárulok egy titkot: általában "money never goes downt" használnak az emberkék, így azért könnyebben összejön. Mindezzel együtt is volt hogy a lvl 75ös karim nem tudott valamit kifizetni, pedig azzal azért már farmoltam egy keveset. xD -
dudovec #17948 LOL -
#17947 Jézusom:OOOOOOOO
Fogok ügyelni a pénzzel, most már:O
bakker a köbön :O
Esküszöm ilyen drága "költségvetésű játékkal még életben nem játszottam:O
8. szinten vagyok, és kb. 4000 aranyam van... eladok mindent akko :D -
#17946 Itt van két példa :
-
#17945 Jah vagy úgy, még ott nem járok, h cuccokat vegyek milliókért xD
Komolyan ilyen drágák? :OO -
dudovec #17944 Hat kb 100 fizikal dmg t ad karinak csak maga az amu , de masbol nemigen van fizikalod , szoval gyenge valoban:o -
virs lee #17943 Viszont botban nincs fizikai dmg, kb. semmit nem dobna rajta, csak az ias, de az egy sima "of tiger"-ből is megvan. -
dudovec #17942 Btw Shorlex kiprobalhatnad majd az Immortal amut a polaris helyett csak kivancsisagbol. Ugyanis eleg magas fizi dmg van benne +% is + attack speed, szal ha ütésben nemis , de DPS ben meg azis lehet h jobb lennel. Igaz ugrana 15 recharge:o -
dudovec #17941 Akkor lassan behozza a bankszamlam^^ -
virs lee #17940 Az én oraclemnél 1.4 milliárd gold van. ^^ -
#17939 Ember... amikor magasabb szinten, egy tárgyról 10 és 20 millió közötti összegért szednek le egy rárakott relicet vagy charmot... amikor egy jobbfajta tárgy 50 millió körüli pénzbe kerül. Tudod milyen gyorsan ellehet költeni akár 300-400 milliót is. -
ntex #17938 Hát ha te ilyeneken kiakadsz akkor ne is játsz semmivel... :) -
#17937 Jól látom 66 millió aranyad van? xD
Há hogy tudja akaraktered cipelni? xD
Itt már elbukott a játék realitása.
-
Shorlex #17936 Így, és sztem ennél még van jobb felszerelés is.
A videon "csak" 5600 körül volt a sebzésem, de az ternionnal 15000, squallal meg hatékony :D
-
vidu01 #17935 Hogyan lehet staffal ekkora damaget csinálni? A ternion attack ennyire megdobja a sebzést? Kíváncsi lennék milyen botot használsz. -
ntex #17934 Tekerccsel semmit, kulcs meg nálad marad végig :) -
Ricardo23 #17933 IT-ben kaptam 1 kék színű tekercset. Mármint a neve kék. Valami Grolok Apology vagy mi. Azzal mit kell csinálni?
A másik, hogy a Lelkek börtöne után megszeretem a kulcsot, és kinyitogattam a dutyikat, de semmi extra. A kulcs nálam fog maradni, vagy valamikor eltűnik, valahol elfelejtettem használni?
Válaszokat előre is kösz! -
Shorlex #17932 sőt kifejezetten azt írja, hogy using NOTHING, BUT the standard staff attack... érted nothing... persze -
Shorlex #17931 figyelj, nem azzal van a bajom, hogy 1 éves vagy sem, de akkor nekem ne írja le senki, hogy POWERFUL STAFF ATTACK. Összvissz ennyi a gond.
1 éves vagy sem, ez nem powerful ezt a hülye is látja.
Ez a buznyák meg így magyarázza körömszakadtáig, hogy de de ez k..va powerful.
1 éves videokat is lehet respektálni, nagyon is, csak ne ilyen kommenttel. Írtam is a gyereknek, hogy szép ez így is, csak ne azt írja, hogy powerful staff attack ennyi. -
dudovec #17930 Az en videomat rendszeresen lowrateli valaki a youtube-on, mert gondolom leosztottam korabban a lamasaga miatt. Igaz nem igy , ahogy Shorlex tette.
Szoval az a vid amit a csavo felrakott , valoban bena , elvegre a lich meg az outsider sebzi le a titant , de az a video v 1 eves mar? szoval most ien regi dolgokra raszallni felesleges , elvegre 1 evvel ezelott teis pislogtal Shorlex , hogy hogy megy fel 1 harcosnak az archmage clasp..:D -
vidu01 #17929 "THIS STAFF ATTACK IS SHIT, ASSHOLE!" Asszem kicsit elfajultak a dolgok. :D A tied odabaxósabb, adtam neki 5csillagot. -
Shorlex #17928 Vitatkozok egy noob-al a youtube-on.
Aszongya, hogy ez egy hű de powerful staff attack.
Ez itten
És akárhogy magyarázom nem érti meg hogy ez ló..x ez nem staff attack hanem a lich king. MOndom neki csinálok videot, hogy lássa szegényke mi az a powerful staff attack.
Az meg így sikerült.
Nos eldönthetitek, melyik a powerful-abb. MIndenesetre várom a válaszát csórikámnak :D -
virs lee #17927 Át is kéne. -
vidu01 #17926 Akkor át kéne írni a bannert: Hack'n'slash az ősi Egyiptomban és a Görög birodalomban. -
#17925 Nem láttál Te még erős bost.
Nézd meg ezt. Shorlex féle video.
Na..., hogy ne menjen el a kedved mindjárt az elején.
Az ellenfeleknek van egy mozgásterük, amin nem mennek kívülre.
Ha távolról ölsz (pl. íj, staf...) meglövöd, amikor megindul feléd, futás arrafelé amerre már tiszta a terep. Amikor elérte a területe határát, visszafordul. Ekkor teszel felé pár lépést, megindul feléd, meglövöd megint, majd irány visszafelé, mire ő is visszafordul.
Ezt így addíg játszod amíg megnem pusztul.
Közelharcossal ütöd, gyógyítod magad. Ha nagyon lesérülsz, kifutsz a mozgásterén kívülre és ott felgyógyítod magad.
-
I1Q #17924 Princs 23 - gamebanshee-n találsz walkthrought a TQhoz és ha tudod szerezd meg az Immortal Throne-t mert sokat dob a játékon. -
#17923 De érdekes ezt már csináltam, de mindig kinyír és ittam is. Az nagyon erős boss. -
I1Q #17922 titan quest total hack and slash -
I1Q #17921 mikor meglát a kentaur utánad fut elszaladsz egy kicsit csakhogy ne 10en üssenek egyszerre ha a főnök jön legyen vagy 15 health potionod és idd rögtön ahogy lehet egyiket a másik után közben meg megállás nélkül ütöd és ennyi.
Fable is bejött de a JE télleg faja bár más style -
#17920 cRpg a Jade Empire (egyik kedvencem), és a Witcher (másik kedvencem)
Ez nem az igazi cRpg, ez másfajta, hentelős, ha úgy vesszük, dumálni nem tudunk hősünkkel, csak leszólítani emberkéket és ők meg dumálnak hozzánk.
Na amúgy, a kentaur főtörzst, h kell legyőzzem? Fejlődnöm kell, menjek vissza arra a pályára ahonnan kezdtem és gyilkoljam lefele az újra termelődött szatírokat? -
#17919 Mért? Sok szerepet játszol benne? Mondjuk bemutatkozol az ellenfélnek és eltársalogsz vele, mielőtt megölöd? -
vidu01 #17918 Akció-RPG, szerintem. -
virs lee #17917 Nekem ez az első ilyen jellegű rpg-m
Ez se, mivel ez egy hack'n'slash, nem rpg. -
Shorlex #17916 pedig dropmoddal dobta.
Megjegyzem, nekem is k...va sokáig tartott, és igen, lehet hogy nekem is kis túlzással az 1000. volt. -
#17915 Nem jól választottál. Rangert csinálj.
Ranger
Ha a kieget felteszed, tudod folytatni a régi karaktereddel is, importálni kell.
A kürtös kentaur Nessis.
Az öreg meg egy farönkön üldögél. Mellette egy csomó hulla.
dudovec, elhiszem ha mondod. Majd még próbálkozom.
-
#17914 Nessist, a kentaur főtörzset, h kell kinyírni Spártában. Csak így beszélhetek Leonidásszal. Már a kentaur bandáit elintéztem, de mindig újrahívja a kürtjével Nessis.
szal gőzöm sincs mit tegyek.
Meg Hippiászt hol találom meg? -
dudovec #17913 Envoka enis talaltam olyat es picit mas statok voltak rajta. De ugyanugy megvolt a convert meg a magas sebzes , meg a tobbi finomsag is. -
#17912 Köszi szépen, már feltettem, és végre nem lép ki:)
Most 5-ös szinten vagyok, a nevem Cleitos:D... és a szakosodásnál a Természetet választottam, a gyógyulás végett. Remélem jó döntés, mert láttam, h igen nehezen lehet életben maradni.
Nekem ez az első ilyen jellegű rpg-m, Dio-val nem játszottam. Úgyhogy ettől a gémtől most elvagyok szállva.:D
A kiegészítőt ha feltenném, akkor ugye az alappal nem tudnék játszani, és a mentéseim elveszne, mi?
?
-
#17911 Shorlex, már ne is haragudj, de én még egy olyan Khthoniont nem láttam amióta játszom, a Tiedén kívül, amin lett volna Converted to Health. Mekkora esélyel dobhat egy ilyent ? egy a millióhoz ? Csak úgy fos*a kifele a khthonionokat, vannak köztük bőven 5-6-7 statosak is, csak pont ez az egy nincs rajta. Már kezdek kételkedni hogy egyáltalán kaphat ilyen statot.