Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én bone charmer vagyok, de azonkívül, hogy magamra rakom az aurákat meg summonolok lícskinget semmit nem csinálok, ezeket is csak azért mertt hamár ott van akkor miért ne😊
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Haruspex sztem a legtutibb hunter, de kezdõ rangerrel nyisson.
Ha viszont megvan a plusz 4 skill, akkor mehet a harus 😄
Pyromancer mellé spiritet rakj, conju owns. Bár nekem sosem jöttek be az egy ütésre minden mob le..sz karik, de hajrá.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Off-off<#worship>#worship>
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
nekem is van még pár dolog, amit rendbe kell tenni és indulhat a feltöltés...
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Még most is melóhelyrõl írok....
Sajna (ha visszakapom a szervizbõl) ujra kell pakolnom mindent a gépre, mert format c és d...oda az összes adatom...
Még jó hogy "megéreztem" és kiírtam lemezre a karikat,mentéseket,meg a Vaultba nagynehezen összepakolt cuccaim!
Ugyhogy majd eccercsak jövök!!
Ballor!!Nem felejtettem el a dolgokat, csak a melóban nem tudok annyit a gép elõtt tölteni!!
Ha rendbeteszem a dolgokat jelentkezem!!!
Addig is szasztok!
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
azt szeretném még kérdezni hogy az X3as modnál, ugye meg 3szorozza a monsztákat,de akkor értelemszerûen 3x annyi xp-t is kapok? mint ha csak 1 monsztát ölnék ?! <: <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
pyromancer mellé mit rakjak?😄 már 23 as vagyok de még nemtom.
natur vagy spirit éri meg jobban? naturnál van aura meg plague. spiritél meg fasza petek, undead ellen sok sebzés meg dark covenantböl energy meg sebzés. kinek mijen tapasztalatai vannak?
kösz
noh, én azzal a tanáccsal fordulnék hozzátok
, hogy, én most majd lassan megint elakarok kezdeni játszani vele, a kieggel,és majd kiszeretnék próbálni 1-2 kasztot , pl
hallottam hogy a storm (cold) és nature jó párosítás, mert a refreshel gyorsan regenerálódom vagymi, nem tom ,csak olvastam =) , és hogy strommellé jó-e a storm mellé a nature , és ha igen, akkor elfogadnék, pár skill tippet is 😊
továbbá
itt olvastam hogy a Conquerer jó párosítás, mert véddve vagy mindentõl közbe meg erõs is vagy, hogy is van ez ?😄
régen azt olvastam hogy az assa azaz 1ik legerõsebb build, mert ugye megütöm és vérzik stbstb.... de ahogy ezt olvastam ez a hunterrel is,mármint a rugó.
vmi jó kis erõs bulidet keresek,legyenaz:varázsló,harcos vagy más jellegû kari,amivel megállom a helyem magasabb szinteken is 😊
elõre is köszi a segítséget
felinstalalod
ne a legujabbat azzal nem 100% hogy megy 0.999 is megfelelö szerintem ( a haveromnak meg nekem sem ment vele )
a hamachival becsatlakozol egy mar letezö helyre vagy krealsz ujat
utana inditod a titant és lanon krealsz iletve lanon csatlakozol ha van mihez
nem egy nagy dolog eleg könnyü hasznalni de meg nem tökeletes eza hamachi sem 😊
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
van nekem is hamachis szerverem ma meg aktiv is leszek ha gondolod utana nezhetünk megye neked igy hamachival
login: Ravasak
password: pass
meg van egy ket hely 😊
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Bocs a láma kérdésemért, meg tudom hogy nem szép dolog nem eredeti játékról kérdezni...de véletlen nem tudnátok megmondani, lehet-e valahogy ismerõsel, akár direkt IP-s akár Hamachi-s alapon valahogy játszani TQ-et?
Hiába hostolunk, a másik nem lát semmit. A választ elöre is köszönöm!
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Míg a hunteres karinál mindenféle spellt kell használni, hogy gyorsan kifektesd a feléd rohanó mob okat, a brigand al kényelmesen lövöldözhetsz
Majd linkelek videot róla.
Ne add fel. 😄
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
másoltal nem lehet
mark of ares meg toth valami nem nagy cuccok de megis durva 😊
nem engedi sehogyan sem
romoto: Ha nem tetszik valami, moderáld a hozzászólásaimat, ha erre nem vagy képes, akkor pszt. Én sem ilyen tanyasi módon fejeztem ki magam, mint ahogy te tetted, felettébb sok inelligenciát tükrözve magadról.
A játék új számomra, ez igaz. Ezért is kérdezek.
nem rég tettem fel a játékot de van egy oj gondom h kidobál ,azt az egyik forumon olvastam ,hogy van egy crack hozá ami kijavitja ezt a hibát azoknál akiknek nem eredetiben van meg csak az a bibi ,hogy nem irták h hol lehet megtalálni vagy v mi infot hozá meg nem is találtam azt nagyon megköszöném ha valaki segitene ebbe mer igy nem lehet jácani pedig nagyon tetszik a játék
elõre is kössz
Nekem nem mondasz ujat, hogy mit jelent a karaktergeneralas mivel tényleg nagy rpg-s vagyok szeretem az Rpg játékokat.
De most ujat mondok neked a Titan Quest nem rpg hanem rpg-s elemekkel megtüzdelt jatek, egy diablo klon bárki bármit mond is és a dibaloban is kb ennyi volt a karaktergeneralas. Választottal 5 illetve 7 karakter között (ráadásul a neme mar behatárolt volt) és utana kalap kabát 😊
Ha tudnad mivel jaccol nem kerdeznel iyleneket.