23078
  • AdyBaby
    A Windows nem tudja megnyitni ezt a fájlt...Nektek volt .exe benne? Agyam eldobom...:(
  • envoka
    Dupla klikk az .msi fájlon.
  • AdyBaby
    Ezt szedtem le hozzá. Semmi .exe file nincs benne...Sajna hülye vagyok én ezekhez...:( Van egy Readme meg egy .msi file. Azt is kitömörítem, erre bead mindenféle filet, de sehol semmi futtatható.

Ez így jó?
  • vidu01
    Innen a tqdefilerfull.zipet szedd le, müködnie kell. v1.30-as TQ kell hozzá v kieg.
  • AdyBaby
    Természetesen nem boldogulok vele. :D Valami MSI.package-et kapok...Sehol egy exe. Ha kibontom azt is, akkor sem. :(
  • AdyBaby
    Köszi envoka! :D

Ha ezt felrakom és beállítgatom, akkor utána vissza tudom állítani az eredeti állapotába? Gondolom igen...Amúgy olvastam a 4. oldalig bőven, csak Drop Modot keregéltem. :D

Köszi!
  • vidu01
    Szerintem is jobb a +40 intes stat, már cserélném is ha lenne. xD Majd lehet hogy leveszem az egyik hecates relicet, csak lövésem sincs hogy mit tegyek fel helyette...
  • dudovec
    Ja hat az a 115 energy amit suffixkent adnak a gyuruk , nemvalami nagydurr , inkabb valami +40 intelligences stat jobb szerintem. 5000 mana vegulis nemveszes, bar ha -50% energy costal mesz akkor 3000 nek is elegnek kene lennie.

Defilerben az "unique chance multiplier" -t kene igazabol beallitani , mer azzal lehet Revenant cuccokat , illetve egyeb fincsi dolgokat talalni. Bar teny , hogy nehezebb lesz a jatek , ugyanis minden szörny lila meg zöld cuccokkal jön nekünk. Mindenesetre ha a kari ugyis eletkepes lesz a palyan , akkor megkapja a melto jutalmat (tap zöld cuccok stb)..
  • envoka
    Az biztos... a Defilert töltsd le. A 4. oldalon, a #17683-as hozzászólásban már megadtam a linket.
    Utána így állítsd be. De arra vigyázz, ha valamit beállítasz, változtatsz,
    a Defilerből kell indítani a játékot egy alkalommal, a "Main" >>> "Run Immortal Throne" menüvel. Utána már lehet indítani enélkül is.

• AdyBaby
    Sziasztok!

Bocs a hülye kérdésért, de valaki tudna egy kicsit segíteni ezzel a Drop Moddal kapcsolatban? Honnan lehet leszedni, meg hogyan működik? Bocs! Ugyan olvastam vissza, de lehet nem eleget. :)

Köszi!
  • vidu01
    Sok a mana? Hát nekem igy is van amikor kevés. :) Általában a Heka staffal szoktam menni, azzal mégtöbb, meg megvan összességében a -50 nrg cost. Azt meg nem tudtam hogy a total dmg átmegy a spellekre, de majd akkor felteszek egyet abból.
    Itt egy kép a cuccokról, annyi van hogy a gyürük dupeoltak mert nem találtam még egy normálisat, meg a torso armor egy kicsit gyengusz, jobb lenne pl egy of the gods suffixes, csak hát ez nem kivánságmüsor.
  • Budatava
    Sziasztok!
    Miért van az, hogy .exe hibát jelez és kilép a játékból?
    Köszi a segítséget!
  • dudovec
    Ja es a manad gyanusan sok^^
  • dudovec
    Jaja , bar a petes resze tovabbra is vicces. 70 regen viszont mar eleg jo. Bar annyit megjegyeznek , hogy a helyedben a Magi staffbol kivennem azt a relicet , es olyat raknek bele ami ugyanugy 50% damage to deaemonst ad bonuskent , csak az alapja +15% total damage.
  • vidu01
    Ugye? :D Ráadásul müködik is, mert ha felteszem felmegy a mana regen 70 fölé. Beraktam weapon swapra anubissal megrelicelve, jó lesz healthet meg manát visszatölteni.
  • dudovec
    durva fura , mivel bonus to petset nem szokott adni , raadasul a +4 sands of sleep meg a distort reality nemtom meik petnek jon jol:) vicces.
  • vidu01
    Találtam egy érdekes night mistress botot, 1.6 helyett 7.6 nrg regent adott rá a gép. Ez valami bug lehet vagy csak én nem találkoztam még ilyennel?
  • vidu01
    Botos karinál nem is lesz off abyd, mert a dexre csak annyit kell rakni hogy felmenjenek rá a mage göncök (180 körüli dex) str marad 50, int viszont 2000+.
  • dudovec
    Nincs. Off / def ability nincsen hatassal a tavolsagi / ranged tamadasokra.

De ha fenn rakattintasz a bannerre , akkor ballor oldalan a "tovabbi leirasoknal" alul fogsz talalni 1-2 alapvető dologrol leirast , többekozt defensive, offensive abilityrol is.
  • Ricardo23
    jönnek sorban a kérdések.
    "botos" karinál van jelentősége a offensive abilitynek? Magyarul azzal támad, vagy valami más számérték határozza meg?
  • vt minus 10
    haa sajna nem nyomok félre, de azert kössz a tanacsot ;) akkor lehet kutatok peccs utan
  • Shorlex
    na majd linkelek képet én olyan petuser kariról... huh :D
  • vidu01
    Szerintem Zolee nem az alsó linket másolta be, vagy pedig vicces kedvében van. :D Sajna ezekhez a petuser karikhoz nem nagyon értek, de szándékomba van nekem is csinálni egyet, azt viszon tudom hogy eléggé cuccfüggőek. Ilyesmi holmikat kell ráaggatni ahova csak lehet (ringre amura staffra):
  • Ricardo23
    ez most csak poén, vagy nem értetted a kérésem? a calc tök üres!!
  • Zolee4
    oooo bocs...igy akartam :SoothsayerDiviner
  • Zolee4
    Dehogynem : http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Diviner&master1=2&master2=9 ( Diviner )
    http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Soothsayer&master1=2&master2=4
    ( Soothsayer )
  • Ricardo23
    Diviner és/vagy Soothsayer kariról 1 titancalc-ot nem tudna valaki linkelni 1 kis magyarázattal? Az alapkoncepciót fogom, csak arra lennék kiváncsi, hogy mit érdemes még fejleszteni az alap mellett?
    Előre is köszi
  • dudovec
    Igen az X fizikalis hat a Staffos tamadasra. Illetve a % ban fizikalis is fog ra hatni , ertelemszeruen csak csak a fizikalis nem % os ertekeket növelve.
  • dudovec
    Ne nyomkodd tabot miközben nyomod az altot cuccok utan kutatva:D
    Sőt ha mellenyomsz es windows gombot nyomsz alt helyett , akkoris ledobja talcara.. Ha magatol csinalja csak ugy heccbol akkor passz:) De asszem alt +space is ugyanazt csinalja mint az alt tab , szoval lehet csak felrenyomsz.
  • vt minus 10
    hali! mindig lerakja a tálcára a jatekot a gep.... nem fagy le csak lerakja, és idegesitö h mindig kattingatni kell h jöjjön vissza :(
    nem tudtok vmit h orvosoljam? köszike
  • dudovec
    Psziho touch megy bottal , phantom strk nem.

Az h az önmagaban levő x fizikai sebzes hozzaadodik e?.. -szerintem igen , mivel ranged attack es hatnia kell ra.. De delutanra megmondom neked tutira.
  • Ricardo23
    A psionic touch, phantom strike és a hasonló ability-k botos támadással is működnek? Ebből kifolyólag, ha valami +x sebzést ad (fizikait, vagy bármi mást) az botos támadásokra is vonatkozik?
    Válaszokat előre is kösz.
  • dudovec
    Olyan van nekemis bőven:)
  • vidu01
    Meg van egy ilyenem is:
  • vidu01
    Én meg megtaláltam a kistesóját. :D
  • dudovec
    Ez igy eleg finom , bar harcosnak sajna nem az igazi. Mindenesetre casternek jo lehetne 25% int +20% energy a total speed helyett , de igyse rossz:
  • ballor
  • grebber
    Az 1.30-es patchet feltéve a Titan Questre jó hozzá a magyarítás?
  • Shorlex
    ne adj el semmit csak ha mész és gyakálsz tömd meg a zsákod, de ha meg van tömve, akkor nehogy ezért teleportálj egy árushoz. Amíg elérsz a következő árusig addig tele leszel, kit érdekel. Max ha esik valami junik akkor kidobsz valamit. De az bosszantóan lelassítja a játékot ha elkezdesz árushoz járkálni minden 40 aranyat érő basszal. Legenden ahol 200-250e egy sárga item, ha akarsz majd ott farmolj, ne ezzel cseszd el az időd, elrontja a játékélményt.
  • I1Q
    nem kell parázni legenden egy vacak sárga is 250000et ér (amiket találsz) igy azért nem olyan nehéz összeszedni pár millát