Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ja meg van a karakterablak bal alsó sarokban egy új rekesz ami nem volt ott az alap TQ-ban, oda mi a cart lehet bepakolni? "

majd a szebbnél szebb artifactokat tudod oda pakolászni, illetve egyet

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Karavánt CSINÁLNI? Ez nem a teveclub! ^^

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

1.20 óta szarabbul esik a cucc.

Fontos még vitality res is, de az nekem nincs. :) Van helyette stunlock. Bossokra nem nagyon hat, ott meg futás. ^^

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Vagy ha megvan a régi mentés máshol (a doc&settben felülírja 0-ra, az már ugrott), akkor új (régi) felhasználó, és visszamásolva a mentést meglesz.

Command line, IDKFA. ^^

Nem ugyanaz a win felhasználóneved mint volt reinstall elõtt. A megoldás ebbõl adódik.

Nem kell állítgatni semmit, egy NPC a caravan driver, egy zöld láda van a feje felett. ha hozzámégy akkor lesz két ládája amibe pakolhatsz

Fent van az IT, de még nem igazán jöttem rá hogy kell karavánt csinálni. Ja meg van a karakterablak bal alsó sarokban egy új rekesz ami nem volt ott az alap TQ-ban, oda mi a cart lehet bepakolni?

Itt megtalálod ha rákeresel, én is innen szedtem le, tedd fel mellé még a nointro cracket is, hamarabb indul.

Üdv!
Eredeit TQ+IT esetén használható no cd-t tudtok ajánlani (esetleg linkkel)?
hello, olyan gondom van h az immortal throne ba ,nemlátom h mennyi aranyam van,csak 100 aranyig,utána fekete az a rész,ezerakárhány aranynál meg csak egy egyest látok,kétezer.... ,2 est??
Tudja valaki mitöl van ez?és hogy lehet megoldani??
Áve!

Amióta feltettem a kieget, alig pottyannak jó cuccok.
Régen alap TQ-ban pl. Titán megölésekor néha 2-3 lila+zöld is esett egyszerre, most meg 10 Titán ölésekor esik összesen 1-2 lila, vagy kék!!!!+a zöldek. Ez a kieg miatt van?
Ugyanez a helyzet a kieg. fõbossánál is.
Régen kék nem is eshetett legenden, most meg néha az is pottyn, nem beszélve arról, hogy lilák közül is sokszor gyengébb esik, amit régen epic-ben dobott.
Van egy karim, amivel ráálltam csak Titánrunokra, s régen szépen összegyûjtögettem jó cuccokat, de persze még egy teljes szett sincs meg.
Úgy látom, hogy így nem is lesz meg...
Conqueror marha jó kari, most vagyok 53-as szintû legend elején járok, s nehéz helyzetbe még nem kerültem.
Convert to heal-es fegyóval megyek+pajzs, és 83% blokkom van skillel, így elég jó, de a legfontosabb, hogy úgy válogattam össze a cuccokat, hogy minél több legyen a resist!!!
Sztem legfontosabb a mágiellenállás.

Van egy bone charmerem is, de csak 37-es szintû, az is jó karakter.
Szeretnék egy olyan karit, amivel ölök mint állat, s nem sebeznek... :)

Corti

ROMOTO
Aztat úgy, hogyasszongya kell hozzája a kijeg
ROMOTO
Jobb lett volna, ha elõször megkérded, mielõtt reinstallozol, a karavános cuccoknak annyi, olyankor ki kell menteni az összes cuccot vaulba, vagy cucctároló karikra, mert azokat látja az új telepítés
Jéé, lehet ilyen karavánnal utána cipeltetni a doogokat? Na akkot én is segítséget kérek, hogy kell beállítani?

Segítséget kérek: le kellett túrnom a gépem és mikor visszatelepítettem a játékot (alap+1.30patch+kieg)és betöltöm az egyik mentésem, a Caravan driver-nél üresek a rekeszek. Sem a Storage, sem a Transfer Area-ban nincsenek ott a cuccaim. Mit lehet kezdeni vele? Elég sok mndent összeszedtem a karaktereimmel, jó lenne a meg lehetne menteni.
Elõre is köszönöm

nyomj egy "Y"-t

ROMOTO
Hamával mindenkinek sikerül eccer, tûzfal nem szükséges hozzá és az új hamás verzsönök sem, és asszem a lantot kell választani a multi helyett, akkójólesszaz
Természetesen a Hamachival probáltuk.ugyan az van meg mindekettönknek, más nem eredeti keyyel.vannak itt olyan emberek akik játszanak multiba nem eredetivel?kivancsi lennek a véleményükre és arra, hogy õk hogy tudnak egymással játszani.
Már megoldottam, a beállításokban van olyan hogy lock item pickup, és be volt kapcsolva.

ROMOTO
Hamachi val szokták aztat
sziasztok!haverommal szeretnénk háloban játszani titan quest immortal thronet.nem eredetink van es amikor joinolok azt irja hogy unable to connect the server.van 5letetek hogy lehet megoldani?
envoka
És ha megnyomod az "ALT"-ot ?

http://sacred2.hu/

fel lehet venni a tárgyakat, de nekem is szokott ilyen lenni , hogy 1xûen csak leesik a szörnyrõl az item, és nem lehet fel venni, nevét se írja ki, sztem ez nem hiba, mert ettõl még ugyan úgy vannak fehér cuccok,. meg a többi

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

Eddig csak az alap játékkal toltam, de a minap feltettem az IT-t is, elindítottam, faszán lazán átimportálta a karakteremet a másikból, betöltöttem IT-bõl, az addig oké hogy ott folytatja ahol az alapba abbahagytam,de valami nem stimmel, mer a földön heverõ cuccokból nem tudok felvenni semmit, ha rámegyek az egérrel a nevét se irja ki, mintha ott sem lenne. Valamit elronthattam? Ja és ha IT-be indítok egy uj karit az is ugyanezt csinájja. Most mé van ez? Vagy ez valami nehezítés hogy így kell végigvinni a játékot? <#guluszem1>

értem,
okés,köszönöm =)

Figyelj a refresh az egy olyan skill, aminek szintén van töltõdési ideje. Az nem úgy megy, hogy nyomok valamit, utána 0,1 mp-re rá refresh, aztán újra nyomom amit az elõbb, majd megint 0,1 mp-re rá a refresh és így tovább orrvérzésig. Merthogy magának a refreshnek is van cooldown-ja.
Ezért mondtam, hogy "nagyobb" skillek töltésére lehet használni, másra nem! PL. call of the huntra jó. De mittomén a pályán folyamatosan rallyzni meg colossus formolni nem tudsz vele.
Igen, cuccból van meg: trackers hood 40, archmage clasp 47, odysseus armor 15.
Az adrenailn rec-je csak arra a skillre hat, szal ha nincs rec-es cuccod, maxolni kötelezõ. Én is maxolom minden defendernél, mert csak egy van ami 100 reces.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Ja , faszan kiirja:D

ezt találtam csak:) ,ettõl nem lettem még okosabb=)))

ok , visszaolvasok majd, remélem megtalálom=)

öm, Shorlexhez : hogy a Con.-t hogy csinálta meg 100%recharge-ra :) mer van olyan skillje de az az adrenalinra hat ( nem?! )
vagy cuccokkal oldottad meg?!
mert a championnál van refresh, az ugye külön van, így gondolom az egész mindenségre hat. .?..

olvass vissza vagy 3 oldalt és ott írtam vhol

na ezekrõl vetítettem tegnap

Virs lee: kiprobaltam az elementalistot , mer nemvolt eddig..
Nagyon kellemeset csalodtam benne. Igaz a core dweller nemer szartse , de igy 100% rechargeal nagyon feeling vele jatszani , jol irt. Csak sajna eleg könnyu lehalni x3 alatt 2000 healthel:| Hadestol tulel 1-2 lövest , de ha berushol veletlen valami mob egy rossz pillanatban , akkor lehal:D

kemotox
ternion már annyira nem erös:S 1.8 ba nagggyon erös volt.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

nee :D
akkor csak nyissa fel a szemem =D

jah és nem-e tud vki x3as modot , ami múködik IT alatt ?!<#zavart1>
én voltam a bandzsa és csak a benne lévõket másoltam át<#lookaround><#rolleyes>köszi a helpet

ROMOTO
Majd virs lee mindjárt kioszt ezért... :)
kösziiii!! ;)

most hogy így nézem , a stormot,valszeg oracle leszek, és elmereng tem hogy , akkor a storm mire jó ?!:) az ice shard nem jó, mert ott a ternion ( erõsebb azt mondjátok) utána lich meg ezek, nem tudom most hogy akkor a stormnál érdemes-e 1általán vmit is fejleszteni=))) 1-2 skill.t kivéve

ROMOTO
plaque, study, squall, battle standard, trance of wrath, deathchill kapásból talán ez a sorrend, de nem néztem utána :)
melyikkel is lehet levenni a legtöbb resistet? skill v. skill kombináció

vhol itt olvastam de már nem találom,mert nagyon jól hangzik
<#zavart1><#beka2><#idiota>

ROMOTO
Zölld gigantesbõl tegnap farmoltam vagy 6 db ot multiban, meg van még kb ugyanennyi, karvért-lábvért-tökfödõ stb
Farmoltam par oracskat cuccoker , hat elkeseritõ..
Kb masfel ora hadeskörnyéki runolas alatt 1 zöld gigantes armort sem adott. De bezzeg minden daemon zöld spikot dob , minden gigantes "rancort" vagy "venegancot" de mast nem.. Lehet a dropmodnal csak a legjellemzobbet adja , a tobbire meg szarik? Ez kurvabosszanto mar.

Sebaj , legalabb revenantbol talaltam valamit, bar nemvalami hûde statos , de vegulis az bennük van ami kellett nekem. Megrelicelve faszan:)

ROMOTO
Tudok olyan shototkat is csinálni, van egy-két elképesztõ láma, full mega hülye csítes cuccokal :)
hadd flesseljünk a sok külföldi csiteren:D

ROMOTO
Jó ötlet volt a shot ozás Dudó :), nem is tudom miért nem raktam hamarabb be ilyeneket...mondjuk az tény, hogy elég lusta vagyok hozzá... :)
ne sikerült, létrehoztam, bemásoltam,aztán custom quest , import kari, és start, indítás után nem dob ki a fõmenûbe, hanem a pálya legelelején kezdek, ahonnan kezdjük a game-t

ROMOTO
Ja ippeg hogy csak nem jáccom, néha még arra is futja, meló közben stresszoldásnak <#vigyor5>
szóval mindenkinek ennyire korrekt a munkahelye hogy így ráérünk.<#hehe>

ROMOTO
Ja, a jó kis hsz emet bezzeg hogy kikúrtad...<#hehe> <#gun>