Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd a szebbnél szebb artifactokat tudod oda pakolászni, illetve egyet
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Fontos még vitality res is, de az nekem nincs. :) Van helyette stunlock. Bossokra nem nagyon hat, ott meg futás. ^^
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Eredeit TQ+IT esetén használható no cd-t tudtok ajánlani (esetleg linkkel)?
Tudja valaki mitöl van ez?és hogy lehet megoldani??
Amióta feltettem a kieget, alig pottyannak jó cuccok.
Régen alap TQ-ban pl. Titán megölésekor néha 2-3 lila+zöld is esett egyszerre, most meg 10 Titán ölésekor esik összesen 1-2 lila, vagy kék!!!!+a zöldek. Ez a kieg miatt van?
Ugyanez a helyzet a kieg. fõbossánál is.
Régen kék nem is eshetett legenden, most meg néha az is pottyn, nem beszélve arról, hogy lilák közül is sokszor gyengébb esik, amit régen epic-ben dobott.
Van egy karim, amivel ráálltam csak Titánrunokra, s régen szépen összegyûjtögettem jó cuccokat, de persze még egy teljes szett sincs meg.
Úgy látom, hogy így nem is lesz meg...
Conqueror marha jó kari, most vagyok 53-as szintû legend elején járok, s nehéz helyzetbe még nem kerültem.
Convert to heal-es fegyóval megyek+pajzs, és 83% blokkom van skillel, így elég jó, de a legfontosabb, hogy úgy válogattam össze a cuccokat, hogy minél több legyen a resist!!!
Sztem legfontosabb a mágiellenállás.
Van egy bone charmerem is, de csak 37-es szintû, az is jó karakter.
Szeretnék egy olyan karit, amivel ölök mint állat, s nem sebeznek... :)
Corti
Elõre is köszönöm
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
okés,köszönöm =)
Ezért mondtam, hogy "nagyobb" skillek töltésére lehet használni, másra nem! PL. call of the huntra jó. De mittomén a pályán folyamatosan rallyzni meg colossus formolni nem tudsz vele.
Igen, cuccból van meg: trackers hood 40, archmage clasp 47, odysseus armor 15.
Az adrenailn rec-je csak arra a skillre hat, szal ha nincs rec-es cuccod, maxolni kötelezõ. Én is maxolom minden defendernél, mert csak egy van ami 100 reces.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
öm, Shorlexhez : hogy a Con.-t hogy csinálta meg 100%recharge-ra :) mer van olyan skillje de az az adrenalinra hat ( nem?! )
vagy cuccokkal oldottad meg?!
mert a championnál van refresh, az ugye külön van, így gondolom az egész mindenségre hat. .?..
Nagyon kellemeset csalodtam benne. Igaz a core dweller nemer szartse , de igy 100% rechargeal nagyon feeling vele jatszani , jol irt. Csak sajna eleg könnyu lehalni x3 alatt 2000 healthel:| Hadestol tulel 1-2 lövest , de ha berushol veletlen valami mob egy rossz pillanatban , akkor lehal:D
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
akkor csak nyissa fel a szemem =D
jah és nem-e tud vki x3as modot , ami múködik IT alatt ?!<#zavart1>#zavart1>
én voltam a bandzsa és csak a benne lévõket másoltam át<#lookaround>#lookaround><#rolleyes>#rolleyes>köszi a helpet
most hogy így nézem , a stormot,valszeg oracle leszek, és elmereng tem hogy , akkor a storm mire jó ?!:) az ice shard nem jó, mert ott a ternion ( erõsebb azt mondjátok) utána lich meg ezek, nem tudom most hogy akkor a stormnál érdemes-e 1általán vmit is fejleszteni=))) 1-2 skill.t kivéve
vhol itt olvastam de már nem találom,mert nagyon jól hangzik
<#zavart1>#zavart1><#beka2>#beka2><#idiota>#idiota>
Kb masfel ora hadeskörnyéki runolas alatt 1 zöld gigantes armort sem adott. De bezzeg minden daemon zöld spikot dob , minden gigantes "rancort" vagy "venegancot" de mast nem.. Lehet a dropmodnal csak a legjellemzobbet adja , a tobbire meg szarik? Ez kurvabosszanto mar.
Sebaj , legalabb revenantbol talaltam valamit, bar nemvalami hûde statos , de vegulis az bennük van ami kellett nekem. Megrelicelve faszan:)