Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemotox
pontosan ezt csináltam. de nemjooo:S

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

ROMOTO
ja, elütöttem 😄
"leporem"-mel megtaláltam 😊
Latin szállóigék

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

ROMOTO
In eodem prato bos herbam quaerit, canis ceporem, ciconia lacertam <#nezze><#idiota>
argh, bocsi, ez olyan asterixesre sikeredett, mea maxima culpa
<#miaz>

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

ROMOTO
Artifaxt leírások?! nemcsoda ha nehezen pottyan <#zavart1>
ezt nekem állitottad össze?mert ha igen nagyon szépen köszönöm
"Egy idõ után már igen. Szellemekbõl spectral matter, hag-okból hag skin, stb. Azt is tudni fogod melyik charm melyik actban esik (görögben görög nevûek, egyiptomban egyiptomiak, stb). "

jah, hát ezeket tudom, csak úgy értettem az elõzõ kommentedet, hogy a tekercsekre írtad, vagyis az artifact leírásokra, én az IT-vel még csak most kezdtem el, és nagy meglepetésemre szinte az összes artifact leírásom Görögországban pottyant, aztán az IT-ben már kapásból két greater volt aztán azóta a nagy büdös semmi
illetve most, hogy elkezdtem epicen, és megint Görögországban vagyok, megint pottyannak az artifaxt leírások

de lehet, hogy csak pechem van :/

ROMOTO
pl. ígyszokják aztat:

Pvp Graveryard

This is a new pvp map that lets you fight each other in a spooky little graveyard. Hopefully this will be a change from the other maps I have done

This does require the expansion pack to play so be warned.

To install, open the Rar. file and put the folder that is inside in your My documents/My games/Titan Quest - Immortal Throne/Custommaps folder.
ROMOTO
Neszívdmejjre (csinálsz egy CustomMaps nevû mappát a MyGames TQ_IT mappában, kitömöríted oda a letöltött rart, elindítassz egy új custom games karit a játékban és slussz, a régi mapok nem mennek IT alatt) ezek le is vannak írva ott, ahonnan a mapokat töltöd
kemotox
köszike^^

lehet hogy te ugy születtél hogy már vágtad tqt, de én nem, én kérek elnézést ^^

ROMOTO
Kell hozzá némi gógyi és egy kasztommap, meg a game, hogyasszondja... <#idiota>
ROMOTO
Ja, ja azt kifelejtettem, azzal tuti gyors <#idiota>
kemotox
aham kösz
mégvalami: comstummapokat hogy a rákba lehet felrakni? sehogysemegy:S

Amúgy kitaláltam egy funkarit, életben nem gondoltam volna, hogy mennyire írt... Valami eszméletlen, mondom nem gondoltam volna. Majd írok róla, ha összejön. 😄

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Jó. De ha van cuccból jó sok def ability, vagy amúgy is biztonságban érzed magad, akkor 80-20% str 😄

kemotox
irtátok hogy ijásznál strg re is kell rakni mer az több dmg et ad. az ugy jo hogy mondjuk 1 pont dex 1 pont strength?

azt hogy érted, hogy "összerunolsz egy csomót"? azt, hogy rohangászol, mint a meszes és lenyomsz mindenkit, hátha esik valami?
Igen. 😊

vagy ti tudjátok, hol dobják õket nagyobb valószínûséggel?
Egy idõ után már igen. Szellemekbõl spectral matter, hag-okból hag skin, stb. Azt is tudni fogod melyik charm melyik actban esik (görögben görög nevûek, egyiptomban egyiptomiak, stb).

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Annak mi értelme? Akkor játszani is felesleges, gyorsabb az editor.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

sima artifactot? hömm, az is ilyen ritka lenne? sima normálban összejött, hmmm (vizuális memóriám gyér), de olyan 12, greaterbõl eddig kettõt tudtam összerakni (Epic - Görögország eleje), meg van kettõ tekercsen (de azokhoz hiányzik a lesser)

egyébként azt hogy érted, hogy "összerunolsz egy csomót"? azt, hogy rohangászol, mint a meszes és lenyomsz mindenkit, hátha esik valami? vagy ti tudjátok, hol dobják õket nagyobb valószínûséggel?

ROMOTO
A cuccokhoz legegyszerûbb valami artifactos map vagy drop szorzó mod <#idiota>
ROMOTO
Az amun ra nekem sem esett soha (de uyganolyan jó a chestus is, ami meg azért elég sûrûn esik), valami dupe miatt lett meg mégis 😊
Nem vagy elég szorgalmas. ^^ Nekem vagy 4-5 60-as karim van és még csak 1 divine artifactom (meg 6-7 greater, 10-20 lesser). Editor nélkül lassan gyûlik, én pedig nem csalok akkor se ha kéne (Amun-Ra, Aionos pl.).

Legegyszerûbb ha a tekercseknél kezded, összerunolsz egy csomót, és ha megvan egy divine és az alá tartozók, akkor elkezded egyenként kifarmolni az összetevõket a leggyakoribb elõfordulási helyeken. Persze minden charm/relicet el kell raktározni, jól jön az még késõbb, másik cucchoz.

Hát úgy hogy nem kell neki. ~~

Én az alap játékot crackelten nodvd-vel (innen az utolsó) mivel egy jó darabig csak az volt meg, utána feltettem az IT-t, nem kellett semmit csinálni ,semmivel crackelni, ment az is dvd nélkül, v cd nélkül v nemtom min adták ki.

Virs Lee: én 57. szinten még csak 2 artifactot tudtam összerakni, pedig szorgalmasan gyûjtögetek. Hol a hiba?
Vidu01: köszönöm a linket, de sajnos nem tudtam használni. Kicsomagoltam, felülírtam, majd közölte, hogy egy dll file hiányzik...😞
Lehet, hogy én voltam lúzer úgyhogy maradt az újra install...
envoka
Hogy sikerült az "Ardor" skillre pontot tenni, ha a "Hamstring"-en nincs egy pont sem ?

http://sacred2.hu/

Conqueror. Ha nincs meg a 100% blockod, akkor lehet a quick recoveryt is maxolni.

ROMOTO
Nna rakok egy fincsi kesztyût
legjobb! Épp azt csinálom 😄
Conq rulez

ROMOTO
Qrva soxor be van linkelve, üsd be a keresõbe pl conq, conqueror stb
de milyen skillekre adjak melyik agon?
ROMOTO
Tele vagy bakker 😊
ROMOTO
Kardos-baltás szerintem ne legyen és kb. 80% streng 20% dex
0.999 vagy 1.015 az jobb

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

és még 1 kérdés.ha egy harcos karit szeretnék ami kardos és pajzsos egyszerre (warfare + defense)hogy osszam a pontjaimat?
1.0.2.1 a hamachi verzioja.esetleg tudtok ajánlani/linkelni egy másik vörzsönt?
ja és a videóban látottakat csak plusz 4 skillel lehet megcsinálni az avoid miatt arrow dancer scrollal.

Haruspex build:
Hunter ág dominál. Elkezded a gamét és teszel annyi pontot, hogy a marks alapja elérhetõ legyen. Utána 3 skillpontból 2 wood lore-ra, 1 marks alapjára megy. Egy pontot a hálódobás megér jobb klikkre kezdõként.
Majd szépen lassan haladsz az uborkafán, nyomod neki a mastery pontokat, és fejleszted a marks alapját, majd azzal együtt-közben-alatta-egyidejûleg a passzívjait. Utána maxra a volley-t. Eléred azt az állapotot, hogy a marks és passzívjai maxolva vannak, egy pont hálóra, wood lore maxos, volley is.
Utána jöhet szépen lassan az íjászaura és a study együtt (passzívja nem kell), call of the hunt nem olyan egetverõen fontos, de persze lassan el kell kezdeni nyomni.
Hunter ágat így végzed:
Hunter ág
persze lehet a dreamet is nyomni közben ha van rá kapacitás, mert pl. ad plusz damage-et (nekem mivel van jó cuccom ugye nem fontos, kezdõként kellhet).
Dreambõl sokminden nem kell:
felsõ trance max, passzívok max, nightmare-re ami jut, egy pont a lassításra (distoration wave), azt ha jut még ilyen hogy distortion field, meg hunterbõl gouge akkor jöhetnek azok is, de nem fog maradni 😄
Az én harusom valami ilyesmi
Att pontok... hát én leginkább str-re tettem, de kezdõként azt mondom, hogy a sok def ability miatt lehet fele dex-str sõt 60-40 dex is lehet.
Ha nem kezdõ vagy akkor 20-80 str javára, mert ugye van cuccod, stb...
Converted to health íj, bossoknál distoration wave-el lassítasz, minél nagyobb attack speed. Ennyi

hat speciel van nekem olyan artifaktom ami +35% attack speedet ad bonuszkent

nem erzem ugy hogy rossz lenne 😊

Van egy csomó jó artifact, nem a szarokból kell megítélni. Touch of fool, artemis, zeus, stb.

játszik valaki 64 bites windows xp n immortal throne al??
amugy a szerverem
login Ravasak
password pass

mostanaba szoktam jaccani ha gondolod lepj be es meglatjuk mi a gond

Lehet a hamachi verzioszamaval van a gond hanyast hasznaltok ?

ja és valaki használ hamachin titan quest IT-t ?
na szal hamaval porbáljuk.havernak nincs bekapcsizva tüzfal, õ lenne a host és "unable to connect the server"-t ír ki.pedig lanon kreál és látom is minden.nem tudom felfogni mi lehet.
télleg, egyébként az artifactokról mi a véleményetek?
én annyira nem vagyok lenyûgözve, azt meg különösen szeretem, hogy összerakva kevesebbet érnek, mint az alkotóelemeik összege (jójó, miért várnám el az ellenkezõjét, de akkor is túlzás az arány)

mondjuk greatert csak hármat láttam, és azok nem nekem valók voltak, illetve egyiket meg sem tudtam csinálni, mert nem volt hozzá meg a kisebb cucc...

ROMOTO
Rakd fel a magyarítást, hátha segít 😊 : Bat Fang - Can enhance all weapons.
Shield
A Denevér karmot sikerült már valakinek berakni valamelyik holmiba? Nekem nem hagyja magát, pedig jól jönne egykis életerõ lopás.😄 (1.30-as patch van fent).