Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Latin szállóigék
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
<#miaz>#miaz>
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
jah, hát ezeket tudom, csak úgy értettem az elõzõ kommentedet, hogy a tekercsekre írtad, vagyis az artifact leírásokra, én az IT-vel még csak most kezdtem el, és nagy meglepetésemre szinte az összes artifact leírásom Görögországban pottyant, aztán az IT-ben már kapásból két greater volt aztán azóta a nagy büdös semmi
illetve most, hogy elkezdtem epicen, és megint Görögországban vagyok, megint pottyannak az artifaxt leírások
de lehet, hogy csak pechem van :/
Pvp Graveryard
This is a new pvp map that lets you fight each other in a spooky little graveyard. Hopefully this will be a change from the other maps I have done
This does require the expansion pack to play so be warned.
To install, open the Rar. file and put the folder that is inside in your My documents/My games/Titan Quest - Immortal Throne/Custommaps folder.
lehet hogy te ugy születtél hogy már vágtad tqt, de én nem, én kérek elnézést ^^
mégvalami: comstummapokat hogy a rákba lehet felrakni? sehogysemegy:S
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Igen. 😊
vagy ti tudjátok, hol dobják õket nagyobb valószínûséggel?
Egy idõ után már igen. Szellemekbõl spectral matter, hag-okból hag skin, stb. Azt is tudni fogod melyik charm melyik actban esik (görögben görög nevûek, egyiptomban egyiptomiak, stb).
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
egyébként azt hogy érted, hogy "összerunolsz egy csomót"? azt, hogy rohangászol, mint a meszes és lenyomsz mindenkit, hátha esik valami? vagy ti tudjátok, hol dobják õket nagyobb valószínûséggel?
Legegyszerûbb ha a tekercseknél kezded, összerunolsz egy csomót, és ha megvan egy divine és az alá tartozók, akkor elkezded egyenként kifarmolni az összetevõket a leggyakoribb elõfordulási helyeken. Persze minden charm/relicet el kell raktározni, jól jön az még késõbb, másik cucchoz.
Lehet, hogy én voltam lúzer úgyhogy maradt az újra install...
http://sacred2.hu/
Conq rulez
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Hunter ág dominál. Elkezded a gamét és teszel annyi pontot, hogy a marks alapja elérhetõ legyen. Utána 3 skillpontból 2 wood lore-ra, 1 marks alapjára megy. Egy pontot a hálódobás megér jobb klikkre kezdõként.
Majd szépen lassan haladsz az uborkafán, nyomod neki a mastery pontokat, és fejleszted a marks alapját, majd azzal együtt-közben-alatta-egyidejûleg a passzívjait. Utána maxra a volley-t. Eléred azt az állapotot, hogy a marks és passzívjai maxolva vannak, egy pont hálóra, wood lore maxos, volley is.
Utána jöhet szépen lassan az íjászaura és a study együtt (passzívja nem kell), call of the hunt nem olyan egetverõen fontos, de persze lassan el kell kezdeni nyomni.
Hunter ágat így végzed:
Hunter ág
persze lehet a dreamet is nyomni közben ha van rá kapacitás, mert pl. ad plusz damage-et (nekem mivel van jó cuccom ugye nem fontos, kezdõként kellhet).
Dreambõl sokminden nem kell:
felsõ trance max, passzívok max, nightmare-re ami jut, egy pont a lassításra (distoration wave), azt ha jut még ilyen hogy distortion field, meg hunterbõl gouge akkor jöhetnek azok is, de nem fog maradni 😄
Az én harusom valami ilyesmi
Att pontok... hát én leginkább str-re tettem, de kezdõként azt mondom, hogy a sok def ability miatt lehet fele dex-str sõt 60-40 dex is lehet.
Ha nem kezdõ vagy akkor 20-80 str javára, mert ugye van cuccod, stb...
Converted to health íj, bossoknál distoration wave-el lassítasz, minél nagyobb attack speed. Ennyi
nem erzem ugy hogy rossz lenne 😊
login Ravasak
password pass
mostanaba szoktam jaccani ha gondolod lepj be es meglatjuk mi a gond
én annyira nem vagyok lenyûgözve, azt meg különösen szeretem, hogy összerakva kevesebbet érnek, mint az alkotóelemeik összege (jójó, miért várnám el az ellenkezõjét, de akkor is túlzás az arány)
mondjuk greatert csak hármat láttam, és azok nem nekem valók voltak, illetve egyiket meg sem tudtam csinálni, mert nem volt hozzá meg a kisebb cucc...