23078
  • dudovec
    Igen virsli , de 22 ora alatt nemfogsz olyan LEGIT karit csinalni ami 999999999 es castot nyom , de en csinalok 22 ora alatt olyan LEGITET aminek nagyobb lesz a dps e mint Shorlex karijanak , ha ugyanezek a buffok vannak rajta, csak olyan cuccokkal ami kieshet a jatekban.

Ennyiv volt mondoka lenyege , de ugyis talalsz valami belekotni valot, csak az sose a lenyeg:D

• Shorlex
    editált de csítmentes igen.
  • vidu01
    Ha dobsz egy email cimet elküldöm egy lvl 1es kari inventoryjába. Ha csak az alapjáték van meg akkor TQból kreálok meg lekell szedned a TQvaultot ami csak egy raktározó progi (nem csalás, még virslee is használja :D), szal azzal egyszerüen át tudod adni neki.
    TQvault
  • virs lee
    Legegyszerűbb egy cuccos kari, bemásolod a mentések közé, aztán simán átadod a szekérrel.
  • virs lee
    Ennyi erővel minden csalás legális. Végülis előbb-utóbb mindenkit le lehet verni, szal miért is ne legyen instant atombomba 999999999999999999 sebzéssel, csak lerövidítem 22 órával a játékot, a vége úgyis ugyanaz... Ennyi erővel minek egyáltalán elindítani a játékot, a vége úgyis az hogy kilépsz belőle...

Egyébként meg nem kellett belekötni semmibe, shorlex reklámozta úgy a kraiját hogy csítmentes, ő kötött bele a valóságba.
  • Validus
    Oh, köszi a felajánlásokat a szerencsétlen karakterem megsegítésére! :)
    Ööö... hogy tudom átvenni a tárgyat? A multi módok terén 0 XP-s láma vok.
  • vidu01
    Nekem van egy, kell? Ugyse használom, minden szart összeszedek vaultba. :)
  • dudovec
    Na asszem kiesett a jatek legjobb cipője , majd becsokiztam mikor meglattam:) A "folgot" dobo Trogloditak masik spekco cucca , csak sajna baromi ritkan adjak mivel nemhat ra a dropmod.. azaz mindegyik folgot ad , ilyen helyett. Igencsak mák:)
  • dudovec
    Hat szeritnem ne szedj le custom mapot , meg defilert nehogy kisertesbe ess. Ha gondolod adok majd neked 1 olyan Rogue Bracert , megtalaltam mar eleg soxor , csak mindig eldobaltam mer eleg gyengus. De tuti lesz valameik karim inventoryjaban egy.

Igen sajnos a Heracle's mightbol valami bug folytan jobb az epices. Mivel ha jol emlexel a legendes az 36 str és 25% damage. Mig az epices az 27 str 27% damage +15? fizikal damage , tehat lényegesen jobb!
  • dudovec
    Virs lee csak ugy elarulom , hogy egy editorral level 75-re rakott kari , aminek nincsenek megcsinalva a quesjei!! , az statban, sebzesben, skillpontban kb megfelel egy level 62 es teljesen legit karakternek, amivel megcsinaltal minden questet.
    Egy 62 es karit , exp novelo cuccok es barmifele cheat nelkul kb 20-22 ora alatt siman meg lehet csinalni! Te most kb abba kötöttél bele , hogy Shorlex egy kép kedvéért nem aldozott 22 orat az eletéből egy karakterre , amivel amugy a budos eletbe nemfog tobbet jatszani , ahogy a jatekkal sem igen szokott. Tudod lehet maga a kari amirol a shot keszult , editorral lett hegesztve , de nemhogy erre , hanem meg TÖBBRE is kepes lehet egy valoban legitbe kigyurt 75-ös kari. Es az egesz kepnek a lenyege az , hogy "mit lehetne legitben" , nem az hogy "mi ez most itt".

A brigandjaval amugymeg vegigment rendesen es az experience multipliert leszamitva semmi editor nemvolt a dologban.

Pls ne bassza mar ennyire a csőrődet az , hogy mas nincs annyira mazohista ill. nem annyira idő milliomos , hogy 5 nap 20 óra 40 perc játék ideje legyen egy karakternel. (asszem valami iesmi az oracled) Nemhiszem el h nem untad mar 2 nap jatek utan , de megcsinaltad h legyen mivel gizdazni. Mi meg a jatekot unjuk regota , de megprobaljuk megmutatni h mi mindent lehet elerni , akar cheat nelkul is. Ne zavarjon mar ennyire , kösz csá.
  • Validus
    Köszi a gyors választ! Még annyi kellene, hogy hol találok ilyen Custom map-eket.

A leeső tárgyra én is gondoltam, bár nem tudom biztosra mondani, hogy így történt. Mindenesetre ha tényleg ez volt, akkor nagyon nem fair, hogy pont a legfontosabb tárggyal csinálta. Mindegy, majd ha legendary-n újra itt járok, jobban figyelek majd... :)
  • virs lee
    Azt már baszhatod, lenyúlta a game. A magasságkoordináták kezelése nem tökéletes a játékban, időnként leesik a cucc a 0-ra. ALT-ot nyomva kicsit körbemászkálva jó esetben megtalálod, és ráklikkelve odamegy és felveszi. Vagy nem, mert nem mindig jön be. Ez egy bug.
  • virs lee
    hé hugyagy ... ilyen hülyéket
    Anyádról a kurváról ugatsz már megint?

akkor honnan tudod hogy mi az a chris relic?
    Ha tudnál olvasni, akár ebben a topicban visszalapozva is megtudhatnád a választ.

Ne magyarázkodj! Szokás szerint megint fogalmad se volt mit beszélsz, csak sztároltatod itt magad a fake csíter karaktereiddel, amiket 0 perc volt összedobni a csaló editoroddal. De ha már lebuktál, ne égesd magad tovább a ködösítéssel és mellébeszéléssel, ismerd be hogy ellúzerkedted a dolgot! Ennyi.
  • Shorlex
    mellesleg nem lehet hogy tele voltál és ilyenkor visszadobja a földre a cuccost, csak beleesett a gödörbe, ami ott van?
  • Shorlex
    aham
    letöltesz egy custom mapot azzal a cuccal, ami kell.
    azután custom mapon összeszeded a cuccost (nem másikat, nem jobbat, pont azt :D)
    ha megvan, TQ defiler progival a karaktert átmásolod main questbe, és már kész is a kari, aminek az inventory-jában ott a cucc.
  • Validus
    Jó estét mindenkinek! És bocs, hogy szétoffolom a flame-elést... :P

A következő probléma megoldásában kérek segítséget:
    van egy 44-es szintű karakterem Epic szinten (TQ alapjáték). Nemrég győztem le egy főellenséget (az egyiptomi szín végén a homokszellem), és találtam mellette a nagy ládában - többek között - egy Rogue's Bracers nevű tárgyat. Felvettem a földről, de ahelyett, hogy bekerült volna az inventoryba, egyszerűen eltűnt. Aztán kiváncsiságból megnéztem a neten, hogy mi is lett volna az, és szomorúan tapasztaltam, hogy jó hasznát vettem volna annak a dolognak.
    Gyorsan megnéztem a player.chr fájlt, de semmilyen bejegyzés nem utalt rá, hogy ott valaha is lett volna egy ilyen tárgy. Később próbálkoztam a karakter helyreállításával is egy neten talált memory patch segítségével, de várható módon ez sem vitt sikerre.
    Szóval most szeretném valahogy visszaszerezni a fent említett eltűnt cuccot (nem másikat, nem jobbat, pont azt), számomra teljesen mindegy hogy rendes vagy hackelős módon, mivel úgyis csak otthon játszogatok, single-ben. Van valakinek erre megoldása?
  • Shorlex
    hé hugyagy
    te full legit vagy nem? legalábbis ezt hirdeted magadról
    akkor honnan tudod hogy mi az a chris relic?
    virsli a kocka, aki nem tud 2-nél több kategóriába sorolni valamit. remélem emberileg is ilyen vagy szereti a világ az ilyen hülyéket. :DDD
    na télleg unlak, csocsi
  • virs lee
    Anyád a hugyagy, te köcsög! Mondtam már neked párszor hogy mosd ki a szádat!

Ha nem vernéd a nyálad ennyire a csítes karidra, akkor nem lenne mit kijavítani, de a nagy arcoddal ezt szokás szerint kiprovokálod. És csodálkozol ha szóvá teszi neked valaki hogy kamutol? Hát akkor ne kamuzz!

Ha már így felhoztad: te egyáltalán tudod mi az a cheat és az editor? Nem úgy tűnik. Cheat = csalás. Ebbe beletartozik az editor is. Az inventory hiányából egyből nyilvánvaló hogy a karakter nem legit, hanem csítes, és innentől kezdve mindegy hogy magyarázod a bizonyítványt, az akkor is csítes. Ezt semmivel nem nehezebb összehozni mint gyártani 1-2 chris relices cuccot, netán űtírni minden értéket 99999999999999999999999999-re hexeditorral. Ráadásul tele van ideiglenes dmg növelő aurával / shrine-al / tekerccsel, ami nagyobb kamu mint a pierce dmg.

Be kell vallanod hogy ez elég lém dolog volt.
  • Shorlex
    nagyon sok :D amennyit mondasz 200-300 között asszem 250
  • Shorlex
    virsli bazmeg nem te lennél ha nem kezdenél el kötekedni baszki.
    direkt írtam, hogy editoros de nem csítelt.
    tudod az mit jelent, hugyagy?
    hogy egy lvl 75-ös kari ha lenne, ilyen lenne. azaz nem adtam neki 6000000 str pontot, nincsenek plusz 70982 skillpontjai, 200000ret ütő fegyverei, stb stb stb. teljesen legit a karakter ebből a szempontból, csak mindenki engedelmével mivel teljesen kiszálltam a játékból már, nem kezdtem el gyúrni egy lvl 75-ös corsára.
    utoljára mondom el neked mert már nagyon unom/unlak, hogy az editoros kari az megcsinált kari, de nem csítelt ha betartod a szabályokat, és annyi pontot adsz neki amennyi amúgy is járna, stb nem mondom el még egyszer.
    fogd már ezt fel!!!!!!!!!!!!!!!
    részeg vagy így karácsonykor vagy mi?
  • virs lee
    Ááá, télleg nem csítes... Se inventory növelés (pedig nehéz kihagyni mind a 3at), pont véletlenül épp lvl75, meg a lóvé is olyan kerek, nem editorral lett ám beírva... Nyilván a cuccokat se editoros pályán meg drop moddal szerezted... ~~
  • vidu01
    Szépek a képek Shorlex, abba az nagy ütésbe mennyi damage to daemons van, 2-300%? :) Az igaz hogy a heraclesmight relicnek durvább a embodimentes változata mint az incarnos? Multkor megtaláltam a +27% dmgeset epicen, lelkesen elkezdtem rakosgatni az incarnosat de csak 25% damages jött össze.

huaaa: right click a relicen ráteszed másikra v egyből a cuccokra (kékbe, lilába nem lehet), ha összegyűjtöd fasza bónuszok jönnek ki
  • huaaa
    SZIASZTOK!
    uj vagyok a ttq világában, diablot nyomatom régen de ez uj.

Kérdésem, hogy lehet ez ereklye szilánkokat egyesíteni completed charm-má?

A dioban volt Horadrim kocka, de itt nem jövök rá!

Help please!
  • Shorlex
    A fun kedvéért itt egy pár érdekes kép.
    Értelemszerűen egyik sem csít, legenden van minden.

Íme az első, egy DPS rekord. Dudo slayerrel, én corsairrel.

Aztán itt egy kép egy széééép nagy ütésről. Persze van még ennél nagyobb is, alább, csak azt pont nem tudtam elkapni.

És akkor a legnagyobb ütés (hangsúlyozom, télleg legenden csináltuk, egyszer poénbl ki lehetne próbálni persze normalon):

Jah, a corsa az editelt kari, azaz nem látszottam vele végig side questeket, stb, DE NEM csítelt. A másik kettő a videos brigim, csak átöltözve picit. az meg végképp nem csítelt.
  • virs lee
    Nekem 640 giga a C:\, elfér minden. :) 2 320-as RAID0-ba kötve, k. gyors.
  • Shorlex
    Boldog karácsonyt mindenkinek!!!
  • ntex
    köszi ezt meglesem :)
  • dudovec
    Mondjad h milyen relic kell aztan adok:)
    De a legegyszerubb ha leszeded az "itemus" nevu custom mapot aztan ott probalgatsz.
  • ntex
    Valaki nem tudja elküldeni nekem a Vault-ját (akinek sok Relic-je van) hogy tudjak én is próbálgatni? (vagy ha feltölti valahová úgy is jó) Megköszönném !
  • Shorlex
    könyvtárszerkezet a lényeg
  • vidu01
    Gondolom minden cucc socrates ... of divination, bár akkor az nrg nek többnek kéne lenni. Botos relicre nincs int bonusz szerintem.
  • dudovec
    Na itt egy intelligence rekord , bar minden mas 0 an van. Igazabol csak kivancsi voltam , mennyi intet lehet elerni a jatekban. Botban nincsen relic , nemtom van e int bonusos..
  • dudovec
    Nemrossz az a conq , de nalam ez a favorit. Dualosnal nagyondurvakat lehet odavagni egy ilyennel:
  • grayfox
    kellemes karácsony minden tq addictnak :)
  • ntex
    nekem az F:\ -re van telepítve mindkettő és semmi baja :)
  • Shorlex
    van egy valag 30-40 speed-es revenant kesztyű
  • Shorlex
    én azért annyit hozzátennék, hogy AHOVA TELEPÍTENI AKARJA, ODA HAGYD NEKI!!!!! ezt b..sza el minden ember, ezt nem érti meg senki, hogy akár tetszik akár nem érzékeny a telepítés helyére.
  • shaba23 #18073
    ez milyen játék? FPS?

KKÜK!
  • Requiem88
    utolsó próba lesz... megpróbálok akkor minden szart lezedni a gépről ami a tq-hez kapcsolódik.
  • ntex
    Töröld le az IT-t aztán a sima TQ-t a gépedről. TEMP könyvtárat ürítsd ki a Documents and Settings "Local Settings" mappáján belül (ez azért, mert hátha bekavar valami szemét).

Aztán biztonság kedvéért gépresi, majd csináld így :

1. Rakd fel a sima Titan Quest-et.
    2. Miután megvolt ne indíts el semmilyen update-t vagy crack-et, hanem egyből telepítsd fel az Immortal Throne -t. (Lehetőleg ugyanazon a meghajtón legyen, pl. "D:\Titan Quest" -ben a sima , és "D:\Titan Quest Immortal Throne" -ban a kieg.)
    3. Ezután sem kell semmit Updatelni vagy crackelni, hanem indítsd el az Immortal Throne-t.
    4. Miután végigment az Intro és bedobja a menüt ki is kell hogy írja egy ablakba hogy Updatelni kell a Titan Quest-t. Ezt OK-zod, erre a játék kilép és kis idő múlva magától elkezdi az Immortal Throne-al együtt felrakott 1.30-as PATCH-et futtatni, és lefrissíti magát.
    5. ha kész van ezután sem kell semmiféle crack a játékhoz, csak a CD-je a kiegnek vagy az ISO -ja mindig legyen a meghajtóban mert különben nem indul. (Én speciel amit nem muszáj nem crack-elek, nagyobb az esélye a fagyásoknak - hibáknak ha krekkelsz. :) )

Ennyi. Tehát semmiféle Patch vagy crack nem kell !

Ha így sem műxik akkor már én sem tudok mit javasolni (max. új rendszert telepíteni )