23078
  • vidu01
    Fel kell peccselni mert az 1.01es ilyen kidobálós lett.
  • DavJan
    Sziasztok
    Lenne egy kerdesem:
    Ma elkezdtem jatszani en is a Titan Quest cimu jatekot.Eljutottam a harmadik szintig miutan a program kijelentette,hogy sajnalja de kozbejott valami es most ki kell lepjek.Ezt ketszer megcsinalta!!!
    Telepitettem a magyarositast.Ennek lehet valami koze hozza?
    A gepem nem is a legerosebb,de nem is a leggyengebb.Baj lehet a jatekkal?
    Valaszaitokat elore is koszonom!!!
  • ezrael
    ÁHHHÁ!!!

Ey előző hozzászólásodban belinkelve megtaláltam és letöltöttem a vaultot

Miért van az, hogy míg nekem egy páncél armorja 198, annak az itt bevágott képeken 400 körüli???

1.08 stb patchfüggő?
  • ezrael
    Hálás köszönetem az információkért! Bár már a valley of kings egészét vagy 50x kiütöttem ,még revenant cuccot nem találtam:(
    Ha a vault mindennel kompatibilis, akkor már csak az a kérésem lenne, hogy ha lehetséges küldjétek már el nekem!!! Mekkora lehet... Gmail-en, vagy msn-en csak átjön;)
  • vidu01
    Trackers hood van sima TQba is, +2 all skilles revenant cuccokat tudsz farmolni Egyiptomos részen (valley of the kings), csak marha ritkán dobja a játék. Viszont a relic az ITs ami még +2 ad a sisakra ugyhogy az nem jön össze ha csak a TQ van. Vault müxik mindennel.

• ezrael
    A recovery-t azért gondoltam,hogy a zászlót/ancestral warrior/colossus form-ot gyakrabban használhassam! A Trackers hood lila és benne van a sima TQ-ban? Eddig a legtöbb allskilles sapi +1-es volt amit találtam, az is zöld és fos...

Más: a vault csak eredetihez használható?
  • virs lee
    X+1.-szer is: ugyanazt a felhasználónevet használd mint reinstall előrr!
  • TienLevy
    Hy all! Neten tudom hogy csak eredetivel lehet, de a LAN-ról nem tudtok valamit? Azt is csak eredeti game-val lehet?
  • Broafka
    megvan! :D
  • Broafka
    ez hol van ez a fix all caravan opció? mert én ezt nem találom benne! :-/
  • vidu01
    Úgy nem lehet hogy mindent mutasson össze kell vagdosni, monnyuk painttel. Conqnak meg nem feltétlenül kellenek recharges cuccok, esetleg egy trackershood hogy folyamatosan tudjon quickrecoverizni, de az is jobban wardennek való, szóval akkor inkább már egy +4 all skilles sapi. :)
  • Broafka
    köszi, remélem műkszik
  • ezrael
    Értem. Tehát megvan az esélye, hogy nem fog passzolni.
    Más: Hogyan lehet úgy printsreenelni, hogy minden tárgyat mutat? Mert megmutatnám a karimat(conqueror) és tanácsokat szeretnék kérni. Már viszaolvasgattam vagy 80 oldalt, de inkább megkérdezem. Az a baj, hogy pl recharge cuccokat nem naon találtam eddig...

Köszi: ezrael
  • Shorlex
    TQ defiler progi
    Fix all caravans vagy mi
    De tedd át tárolókarikba, és a karikat tedd fel egy pendrive-ra
  • kgabus
    Ha ugyanolyan felhasználói nevet használsz a windowsban, akkor megmarad az is, ami a karavánban van. Vagy pakold át a cuccokat a karakterek inventoryjába, az még biztosabb.
  • Broafka
    segítsetek légyszíves!

hogy lehet megmenteni azt ami a raktárban van, mert egy windows újrainstaláláskor elvesznek a cuccok, szóval hogy lehet kimenteni őket? pls! segítsetek minél gyorsabban!
  • solikka
    Egy próbát megér rakd be a mentéseid, aztán ha eredetivel nem megy akkor válts vissza az előző verzióra...
  • ezrael
    Cd nélkül van a gépemen a TQ, nem tom melyik verzió. Megszereztem eredetiben, de nem raktam fel, mert attól tartok a régi mentéseimet nem tudnám átrakni. (63-as conqueror, 59-es summoner, első karim- egy legendben életképtelen 47-es battlemage) pls segítsetek, ha tudtok!!!

Előre is köszönöm! Üdv: ezrael
  • ezrael
    hali!
  • Ricardo23
    Hali. A köetkező a kérdésem: Újra tettem a gépem, ebből kifolyólag a TQ+IT-t is. MEgy a progi, csak annyi a bajom, hogy olyan, mintha "árnyékolt" lenne a pálya. Mintha a legfelső textúra nem jelenne meg, viszont ha a "tárgykereső" gombot megnyomom, akkor a tárgykkal együtt mutatja a hiányzó textúrát is. Ennek mi lehet az oka? Hogyan lehet "gyógyítani"? Válaszokat előre is kösz!
  • vidu01
    Én meg egy wardent gyúrok lvl 30as éppen, most cserélgettem rajt cuccokat. Asszem elég jó lett, szép nagy ívben röpteti a mobokat. :D
  • bepe79
    Most lettem lvl29-es Conqueror, 725-os strength-el, 1267 damage per sec-el, 1078 armor-al, es 2500-2600 koruli a legnagyobb bevitt utesem eddig (termeszetesen battle maker nelkul)

• Shorlex
    sehogy, 120 óta az meg elég régen volt már...
  • Ricardo23
    Hali. 1 olyan kérdésem lenne, hogy miképpen lehet elpusztítani a Typhon-nál a Statue-kat?
    Ha jól emlékszem, akkor már volt ez a válasz, csak nem találom.
    Válaszokat előre is köszi.
  • hofigergo
    Sziasztok valaki megtudná mondani hogy honnan lehet tárgyakat letölteni a titan questhez?
  • Szuni
    Csak eredetivel.
  • TienLevy
    Hy all! Lenne egy kérdésem, neten még annyira nem vagyok jártas. De hogy lehet neten gamelni?:D Mert nem enged sehogysem, 1.30-as patchel-se. Csak eredeti játékal lehet?
  • Broafka
    hehe, csinálok éppen egy summoner karaktert, először úgy gondoltam hogy nature meg storm lesz, mert a stormnak ott van a meghallhatatlan kis vacka, de nem tűnt túl erősnek. úgyhogy inkább választottam a nature+dream-et, kíváncsi vagyok meddig fogja bírni :)
    szerintem örülhetek ha normálon kinyírom Hades-t! :D
  • Gabesz026
    B.U.É.K mindenkinek
  • vidu01
    Ha a csinyjat-binjat ismered a játéknak akkor biztos rájöttél már arra is hogy a szetteknek nincs létjogosultságuk, illetve az elején van 1-2 kéknek, monnyuk ha felteszed a labirinthot, egész lvl15ig királycsávó leszel (ami kb 2 ora játékidő) de utána már nem ér szar sem, 1000szer jobbakat lehet összerakni zöldekből meg szedett vedett kék-lilákból. Pont az a lényege a szetteknek hogy max 1 alkotója az überfasza a többi semmit sem ér még ha a szett bónuszt is beleszánítjuk. 1 szóval sokkal jobban jártál volna ha a TQvaultot elkezded tömni már az elején igy lennének használható cuccaid a mostani karidnak. Jah, a lila cuccokat az összeset le lehet szedni a netről, csak tudni kell hogy hol találod meg, és az 1milliobol melyiket keressed.
  • bepe79
    Sziasztok! Ma ujrakezdtem a TQ-t, es inditottam tok elolrol egy karaktert, de most mar az elejetol kezdve hasznalok TQVaultot. A neten ratalaltam egy KEK!!! egesz szettre (5 db asszem), meghozza a Labyrinth szettre. Sajna meg csak lvl3 vagyok, de amint elerem az lvl9-et, magamra teszem az egeszet. Most probalom meg jobban fejleszteni a karimat, mert most mar ugy jatszom, hogy minden csinyjat-binjat ismerem nagyjabol a game-nek a vaulttol kezdve a TQVaultMon-on keresztul a relic-eken at a skilltree-ig (igy is van meg nagyon sok dolog amit nem tudok ugyan), ugyhogy igy konnyebb lesz egy fokkal.

Udv: Bepe
  • dudovec

Na kb ennyi str et tudtam kihozni max. Ebbe meg benne lehet egy 20-25% kb , csak nincs perfect cuccom. Annak ellenere , hogy minden str en van , a resistek meg a speed sem annyira szar.. (str bonusos mind2 fegyoban a relic , szal lehetne max speed siman -66 str ér). Valo igaz , a Rally fennvan a karin , dehat eleg kicsi cooldownja van es barmikor benyomhato amikor olyan boss jon aki elementallal sebez , amugymeg nemkell.

Slayer vs Conqueror

Ittmeg egy laza kis videó , a legnagyobbat oda baszo dualos "slayerrol" , illetve a Conqrol ameik ugy öli titant , hogy rajta vannak a tüskék és meg a palyan is eletkepes. Igaz akkor csak 2500 str je volt , nem 4200.
  • dudovec
    Az a vacak 10% damage resist ami eleg jol jon harcosnak. Az athenaban levő fire resist ami erhet barmit is. A maga 450 health amit mellesleg egy 10% healthes prefix kiad bőven a cipőn egy harcosnál , megint csak megvan. 20% str kapasbol több avarage damageba , mint +30% damage. Es akkor a relicrol meg szo sem esett. Jo , nyilvan olyan cipot nemfog talalni egyhamar, sőt.

Jok a cuccok amiket visel , szó se róla, valszeg ha lila cuccokbol kene valogatnom , enis ilyeneket raknek fel.

Csak megjegyeztem , hogy a jatek legdurvabb cuccai mégmindig a zöldek , csakhat legyen türelme az embernek kifarmolni. Mellesleg aki eljut odaig , hogy olyan "gog" cipője legyen , azt nemfogja erdekelni , hogy 50% fire resistel kevesebbje van e vagy sem , mer annyi idő utan lesz annyi rutin , hogy ne szaladjon bele semmi halálos varázslatba.
  • Shorlex
    Mi?
    athena még mindig a legjobb. Tudom, találtad azt a vackot és biztos jó nagyot lehet vele odaverni, de azért gondolkodj resistekben, életben, movementben stb is. Nemcsak bossból áll a pálya, addig el is kell jutni.
    Achilles még mindig az egyik legjobb cucc, peleus is, de Ok azok hanyagolhatók. Conq bracer szintén olyan hogy van néhányí statja ami úgy elmegy. megintcsak azt mondom, hogy tudom ott van a revenant, de nem minden az ütés, túl is kell élni a pályát. Ne magadból indulj ki, aki már 1,5 éve játszik... :D
  • dudovec
    Hat az igazan durva harcos az Immortal/Myrmidons amuletten kivul nemigen hord semmifele lila cuccost. Bar teny , hogy a tap lila cuccok joval konnyebben beszerezhetőek mint a zöldek. Tyrant fist a legjobb arti , es sztem viszonylag könnyen össze is rakhato. Kb azvolt az elso arti amit sikerult nekem osszegyujteni. A Harbringer amugy jo kari , bar egy Championnal sztem kenyelmesebb a jatek.
  • Rufios
    Heló mindenkinek!
    gyakran kisérem figyelemmel az itteni üzenetváltásokat és mostanában elég kevés kariról esik szó ahogy néztem ált brigand, ranger. Jómagam már jó pár karit kipróbáltam de nekem legjobban a jelenlegi harbingerem jön be. jelenleg 64-es a kicsike cucokkal sztem jól el van látva bár én nem értek mindenben egyett azzal amiket itt olvastam amiket használ az Visor of the Shadowlord sisak , Conqueror braches és armor, Barbarian Spiked graves , Star of Elysium és Eye of Revive+Aphrodite favor. Az artifact még a Tyran fist de a Crosier of Osirist akarnám használni de sajnos egy artifact hiányzik amit nem tud valaki segíteni merre eshet (Phylactery of Shadow a neve).
    A fegyverei egy rare buzogány benne legend VAlor of Achilles 35% attspeed+ 25% dmg
    stabil egy kari kb daráló módon haladok vele life leech is van rajta szépen így nincs nagyon gondom az élettel sem .
    Várom a véleményeket .
    viszlát
  • virs lee
    Olyan nincs, ahogy 2 kerekű autó se.
  • dudovec
    Shorlex megkaptam az üzidet , de nemlatlak sehol:o
  • Shorlex
    diviner rulez 100 reccel. RULEZ
  • Validus
    vidu01: dobtam privátban egy e-mail címet.

Megvan az IT is, de annyira jól elvagyok anélkül is, hogy még nem akarom feltenni. No de ha már itt járok, csak úgy megkérdezem: nevelt már valaki Diviner-t? Ha igen, mik a tapasztalatok?