Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ugy laccik nem csak fiatalok vannak itt 😊

amugy a küklopszok meg skill disruptott is csinalnak 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

shaba23
Pedig azt hittem, hogy senki nem tudja majd mirõl beszélek 😄

Dr. Justice FTW

(nemrégiben találtam meg torrenten egy Kockás összest😊
ROMOTO
Ja meg Rahan al sem, az biztos a Loki ban van <#hehe>
shaba23
Én nem csak Herkulessel nem találkoztam, de Piffel sem!
ROMOTO
Valahogy nekem is úgytúnik, nehéz elképzelni, hogy kidobják a kukába azt ami majd. minden szempontból ennyire jól sikerült, ha csak a multis részt írnák át és hozzá tennének egy fejezetet pl akár a Heraklész vagy az Aranygyapjú stb. mitológiai fejezetekbõl + még egy kaszt al, újra el lehetne adni ugyanannyi példányszámban...
Nekem a Herkules mondakör maradt ki nagyon. OK hogy hydra, meg khimera, stb amiket megölt benne vannak, de sehol sem találkozol vele. Azért görög mitológára épülõ játékban Héraklészt hanyagolni ráadásul olyan háttérmunkával mint amit az Iron Lore tolt (le a kalappal) felettébb gyanús. Lehet hogy lesz még ebbõl valaha valami...

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

ROMOTO
Off. átnéztem párszor a loki fórumba, fecske tologatja, azt mondta nemrossz, de valahogy a demó után teljesen elment a kedvem tõle...,

On. Az a baj, hogy a TQ már teljesen elsorvadt nálam, kiadhatnának még egy kieget, simán van annyi kakaó abban a görög mitológiában...
ROMOTO
Jól jönne abba a készülõ f.a.q. ba egy ilyen enemy-boss-dmg leírás is...jó vitaalap lenne 😊
Ezekszerint igen.D
Ja amugy a marduk tablet of destiny grant skillje is megved asszem , illetve a jade emperor song is , de az ugyebar az avoid miatt.

shaba23
lehet, hogy én a hegyi trollra gondolok?
Küklops 75% vit dmg + 50+ % slowed amit csinal.
Jeti boss freezel.
A dual wielder hegyi troll pedig stunol. Kemeny 3-4 secre is ha nincs resisted. Mindig stunnal kezd , aztan pedig meteorral , szoval ha lestunol az elejen es nincs jo stunresed , akkor keresztet is vethetsz magadra, lehet barmennyi absorpod meg resed , attol csak az avoid ment meg.

ROMOTO
Kb ua mondom én is, nekem a slowed nem tûnt fel, bár attól még lehet 😊
shaba23
a jetibossnak is olyan van és az tutira stunol, mert anno ott haltam meg elösször
sztem meg vitality (50-60% reduction to nmy-s health vagy vmi hasonló) és ehhez 30-50% slowed... nincs stun benne mindben

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

ROMOTO
"Küklopsz kiáltása"- war horn - stun health reductal (vitality dmg)
DirtyGab3sz
Jaja..stun!Bealszik a karid tõle mint csipkerózsika!<#hehe>

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

DirtyGab3sz
Napi 10-12 óra hentelés, de relicek,charmok, és scrollok már voltak elrakva!!Viszont némi ferdülés van a dologban....ahhoz hogy ne kelljen a relicek,charmok után rohangálni, mihejst mindenbõl meglett a full, a Vaulttal kicsit rádolgoztam!Csináltam jó sokat mindenbõl....
Tehát 3 nap alatt az alapanyagok gyûltek össze!Remélem érthetõ....

DirtyGab3sz
Halottál mát a TQVault-ról????<#conf><#beka2>

én Stun-ra tippelnék,

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

envoka
A Küklopsz kiáltása (hullámszerûen terjedõ valami) milyen típusú damage ? Meg még van pár ilyen lény, ilyen támadással, pl. erõsebb hárpiák a Kínai falon. Azért kérdem, mert egyszer telibe kapott egy ilyen hullám, és nem sebzett semmit. Van ellene valamilyen védelem ? Vagy a kitérõ skill segített ?

http://sacred2.hu/

IT kiegészítõvel néha az ellenfelek eldobálnak artifact leírásokat, amiben le van írva, mi kell az elkészítéséhez (relikviák, charmok, vagy varázslat tekercsek -> késõbb a magasabb szintûekhez már alacsonyabb szintû relikvia kell)
ha látsz egy olyan faszit a helyszínen, akinek villám van feje felett, nála tudod némi pénzért lerendezni az ügyet (az elsõ ilyen fickó a spartai katonai táborban van)

Kellemesen meglepódtem, elõször pottyant valami olyan karpáncél, ami +2 ad az összes skillre, aztán egy Teucer's warbow pottyant, meg valami NPC egy überbrutál lándzsát (Phorkos trident) adott (amit egyébként nem használok, csak jól áll 😊 )

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

vki elmondaná hogy az artifactot hogy lehet csinálni és miböl és mire jo?
kemotox
cuccoskarik ftw

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Annyi tárhelyed nincs is hogy el tudj rakni 58at, még a karavánnal együtt se.

nah erre nekem arcizmom se rezdül, viszont az érdekelne, hogy mennyi melóval gyûjtöttél össze 58 artifact leírást / receptet?

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

shaba23
android-e vagy? 😊
köszi szépen!
DirtyGab3sz
Örömmel jelentem be....(most nagyzolok sry)...hogy 58 darab kirakott használható artifactom van!!!
Mást se csináltam az elmult 3 napban,csak a rohatt alapanyagért rohangáltam!<#hehe><#hehe><#taps>

Sharddal indítasz, aztán squall, wisp, stb. ugyanúgy ahogy pár hsz-el lejjebb írtam. Feltételezem hogy nincs 100% rec cuccod, különben ilyen kérdést nem tettél volna fel ~~, tehát earthbõl maxolod a core dwellert + a wildfiren kívül az összes passzívját, majd jön a fire enchant + 1. passzívja + eruption + volativity. Ezzel kész is vagy. HA MEGLESZ A 100% REC, akkor shardról a pontokat átrakod (chain) lightningra (meg a nimbus 1. passzívjáról a 2.-ra, ami lightning dmg-t növel), de csakis akkor.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

mire jo ez a caravan és hogy lehet artifactot szerezni, csinalni?vki elmondja egy earth stormos karinak mire kell adnia?
azt meg tudod nezni hogy mi volt a felhasznalo neved mert benne van a karavan fileban 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Broafka
hát arra már amúgy se emlékeztem mi volt az, azért köszi
lesz mit csinálni a hétvégén... visszaszerezni a cuccokat...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

kemotox
nemnem
mindegy egyes szinten +1 charge. 1 charge 1 ütés
na szal ücc 3 mat már 3 asra feltöltödik, 3 szor adja a sebzését
aztán lesz sok szint, bazi nagy sárga izé lesz körülötte.

envoka
Az "Onslaught" skill a Warfare-nél hogy mûködik ?
Ahány pont van rajta, annyit kell ütni a fegyverrel hogy aktiválódjon ?

http://sacred2.hu/

Már párszor eírtam a megoldást: ugyanazt a win felhasználónevet használd mint reinstall elõtt!

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Broafka
ha kimásolom a karakterek mappáját, akkor azzal a náluk (vagyis a karavánnál) lévõ cuccok nem kerülnek ki?
mert kimásoltam, újratettem a windowst, visszamásoltam a cuccokat, és az összes cuccom eltûnt! 😞((

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

kemotox
oda artifactot lehet rakni ami ad csomo jo dolgot. (jo esetben)

még egy pár kérdés, révén hogy most kezdtem játszani.TQ-IT-ben az inventory alatt az armor alatt van egy üres hely, oda mit lehet berakni.és még storm és earth ágon mire kell adni?leköteleznél ha megcsinálnád igy a kiosztást mint a conqnak.elõrre is köszi!
Oda van írva.

virs lee.megnyitottam a linket és ez a conqueror a követendõ példa?igy osszam el én is a pontokat?és hány szintesen kivitelezhetõ ez?
jah értem !!
köszi 😉

A CL a lightning passzívja, együtt kell.

oh, thx, köszi szépem 😉
akkor lightening boltot nem érdemes maxolni?!mer az erõsebb mint a CL
és az energy shield ?! vagy az nem ?!: )

Hunternél nagyon jók ezek a hr-es cuccok, nálam a 6+2 skilles herbal remedy adja az alapot, 2 cuccom van 70-100% hr-el, egyikre feltettem azt a vinylis akármit, máris lett 30+ health regem / sec. Persze bossok ellen semmit nem ér, de a mapon császkálni nagyon hasznos.

Elõször maxold ki a shardot passzíjaival együtt, meg a heart of frostot (alap: 1 pont), csak aztán kezdj másba! Az a más a squall legyen, passzívjával együtt kötelezõ maxolni. Utána jöhet a wisp passzívja (alap: 1 pont). CL az 1 pontot ér csak ha nincs 100% rec-ed, ha van akkor meg érdemes átrakni a shardos pontokat arra (heart of frostot meg static charge-ra), aztán kezdheted fejleszteni a 2. masteryt.

100-200% hr az már elfogadható 1 cuccban, pl. vinyl growth charm is ad annyit.

DirtyGab3sz
Hali!
M1buti-t már láttatok sokat...nekem a +35% HR ami durvának tûnik....

Oracle lesz majd
szerintetek eddig milyen?😄 jó még nagyon kicsi, 11 es, csak gondoltam megnézetem veletek, hát ha tudtok adni 1-2 tippet még, esetleg skillekrõl is akár
azt szeretném kérdezni ,hogy a life drain az varázslóknál mûködik-e ;D , vagy az csak ilyen fizikai támadásnál(ez az ésszerû)
meg hogy a lightening boltot érdemese maxolni, mert erõsnek erõs, csak hosszú a recharge-ja,
mondjuk, lehet druidot faragok még a végén belõle, nah mind1 =D
még ez oracle kezdemény

Az artifact tekercseknek is van szintje, ami igazodik az ellenfelek szintjéhez.

Druida mire rakjon pontot inkább? :int.str, dex stb stb. melyiket ajánljátok és milyen arányban ha többre is érdemes? köszi.