23078
  • vidu01
    Ezt pl már fel lehet tenni lvl11 esnek, csak némi kis requirement reduction kell hozzá. :)

• kgabus
    Első karakternél pont az lenne a lényeg, hogy Te találod meg a cuccokat, nem? :) Annak még van íze, más mint amikor már előre megvan, hogy mit fog hordani a fickó\csaj.

Na, szétnézek azért, hogy mi van alacsonyabb szintű íjásznak.
  • bepe79
    Megjott ma a megrendelt kiegeszitom, a Titan Quest: Immortal Throne, 8.50 fontert vettem origi, eredetiben, es ujonnan. Jah, es 1.5 nap alatt kipostaztak ide Lincolnshirebe. Szal` delutan mar telepitem, amint befejeztem 4-kor a melot.
  • Darthmushroom
    Bocsi kifelejtem h ijásznak!!! remélem segitettek szegény kezdőn!!
  • Darthmushroom
    Hi all! valaki tudna küldeni ranger karinak cuccokat ha van!! mind1 ugy 1-30lvl! mindenféle cucc jöhet előre is thx!!!ha nem baj persze!!
  • bepe79
    Na, lvl16 lett az Oracle-m, ime:

Szerintem en meg Epic-en azt a nagy badogdobozt (badogkatona) sem fogom tudni leverni, ugyanis ha jol tudom, az immunis mindenre, egyedul fizikai damage-el lehet szetverni. En meg kivancsi leszek, hogy az Oracle-m mit csinal majd, ugyanis mindene van, csak fizikai damage-e nincs egy szal sem, mivel varazslo..
  • bepe79
    Most ugy nyomom, hogy minden egyes zeg-zugba bemegyek, mindent koruljarok inkabb tobbszor, es nem hagyok semmit sem. Igy bukkantam ra most eloszor az Athen elotti vizes-mocsaras reszre, ahol van egy kuldi is: ahol a spartai katonak eltevedtek. En mindig mellette a szilard talajon mentem, es nem gondoltam, hogy igy be lehet menni melyen a vizbe. Szal most ezt is megcsinalom, ahogy az osszes tobbi kuldit is.
  • kgabus
    De fura... nekem meg a full str, negatív int Conquerort mindig olyan szívélyesen fogadja...
  • bepe79
    A varazslok arusa Delphi-ben tovabbra is azt mondja, hogy o ezt meg azt arulja, es are u sure u should be shoppin` here. Miutan a karim egy full varazslo kari; Oracle (Storm + Spirit).. Es a tavozasomnal hozzateszi, hogy travel good far from here. De kedves...
  • tsiszi
    A gatyát nem itt kell felkötni, hanem legenden. Mondjuk xmax módban...
  • TAURON85
    Köszönöm szépen a segítséget. Bevált!!!Hasonló probléma esetén ajánlom másnak is!
  • bepe79
    lvl13 lett az Oracle-m. Storm Nimbus ki van maxolva + allandoan be van kapcsolva es mar a passzivjait is maxolom, emellett fejlesztem a Ternion Attack-et, amit a masodlagos attack-nek allitottam. A cuccaim is eleg jok, tobbnyire kekek, es a resist-jeim sem akarmilyenek. + a masodlagos resist-ek is elnek, stun es elemental-nak is ellenallok. Egyedul a pierce-el allok hadilabon per pill, ha jon egy foboss, ami pierce damage-et nyom, akkor fel kell kotni a gatyat.

• zsotesz
    hamachival lehet
  • TAURON85
    Hy All!Nincs meg az eredeti gém de 1 haverommal szeretnék neten játszani a kutyát nem zavarnánk.Nincs mégis valamilyen megolgás erre?
  • Darthmushroom
    köszke a segitséget
  • bepe79
    En kulfoldi es hazai forumokba post-olt vaultokbol szedtem ossze oket. Fel kell hozza telepiteni a TQVault programot, a letoltott vaultokat bemasolni a C:\Documents and Settings\...\Titan Quest\TQVaultData konyvtarba, ezutan a TQVault inditasa utan importalni kell (meg kell nyitni) a vaultokat vele, es ezek utan a karaktered zsakjaba be lehet oket rakni. Olvasgatom a az ign-es tqvault angol forumot is, onnan is sokat lehet tanulni ezekrol.
  • Darthmushroom
    hi! lenne egy kérdésem jobb cuccokat ilyen pakkba hol lehet leszededni és hogy?
  • bepe79
    lvl9 lett az Oracle-m (Storm + Spirit), itt a karakterlap:

A lightning-ra megyek ra teljes egeszeben, nemsokara fel tudja venni a kek lightning damage-et okozo botot, igazan csak azutan lesz durva.
  • LordMersey
    Sziasztok!
    Eddig "távolsági" karaktereim voltam...vihar-természer, vadász-tolvaj...tudnátok egy jó közelharcos páritást. Harc-védelem mellet mi használható még? Köszi.
  • bepe79
    Itt az lvl8 Oracle-m es a csaja

• vidu01
    Fincsi oracle videjó
  • bepe79
    Igen, a HWSW-n pont errol beszelgettunk, bar a game szerint Storm + Rogue = Sorcerer (azaz varazslo). De ma delutan inditottam egy full varazslo karit, egy Oracle-t!!! (Storm + Spirit) Nagyon brutalis, es mar hasznalom a vaultokbol a kek es zold cuccokat is + kimaxoltam a Storm Nimbus skill-emet.
  • vidu01
    Nincs másik csak v1.01es van ez az alap verzió, telepítsd újra peccseld! Vagy szerezd meg az ITt az megcsinál mindent helyetted.
  • NeoMaN
    ennek ellenére rogue skilljeid vannak
    :))))))))))
  • DavJan
    Véleményetek szerint,ha szerzek egy másik Titan quest-et,ami ugyancsak 1.0b verzióju,az is ki fog dobni a játékból?
  • ezrael
    Vidu: Az 1.20-ra gondolsz? A tárgyakat vágom, elég mókás mikor össze-vissza kell rakosgatni mindent, hogy felvegyél egy garnitúra ruhát:) Én inkább a rezisztenciákra megyek, sokat raktam health-re,lehet azért is kicsi a "sztréndzs" és a "demédzs"
    Az 1.20-ról sok rosszat olvastam...majd eccer betesztelem;)
  • bepe79
    Itt az lvl14 Sorcerer-em:

Sajnos a Lethal Strike nem jo, merthogy nem mukodik bolt-al, csak normal weapon-el. Viszont a Storm Mastery-men levo lightning bolt az termeszetesen jo lesz neki, es azzal is buntetni fog. + ki tudom meg maxolni majd a storm mastery-men a Nimbus passzivjait, es az is korrekt lesz.

Ami meg erdekes, hogy Delphi-ben a varazsloknak fenntartott arus mondja angolul, hogy en ezt meg azt adom el, es biztos vagyok-e benne, hogy itt akarok-e, itt kell-e vasarolnom. Miert, vajon minek nezek ki a 226 Int-el, ha nem varazslo karinak?
  • Broafka
    ti megtaláltátok a Secret Passage nevű helyet? ahol a készítők szörnyformáit kell kinyírni :)
    van ott Hidra, sőt még kicsike Typhon is, és a végén van egy bazi nagy láda ami tele van irdatlan sok tárggyal! :)
  • vidu01
    Nem kell parázni, át lehet importálni a karikat simán, asszem első indításkor mindjárt rá is kérdez, és onnan folytatod ahol TQba abbahagytad.

ezrael: betrayer csak sima TQba van, 1.30 előtti verzióban. #18130as hszben ha összeszámolod a + str et akkor ki fog jönni kb +100% az össz cuccból, meg dex is van rajt szépen igy lehet csak felrakni azokat amik rajt vannak. Ha arrola kariról leszednék egy db armort (bármelyiket) bepirulna az összes cucc rajt mert semminek nem lenne meg a required szintje. Emlékszem egy csomót rakosgattam cserélgettem őket, mire fel tudtam mindent paszírozni rá. :)
  • bepe79
    En is kerdeznek valamit, akinek van egy xy lvl-es karija TQ alatt, de most szerzi be az IT-t (en pl. most fogom az alap utan ezt is megrendelni eredetiben), az tudja majd folytatni a regi karijat? Tehat lehet importalni?
  • ezrael
    Betrayer van sima TQ-ban???
    Eddig nem találtam...
    Egy zöld petrified cudgellal nyomom(150 körül sebez), reliccel együtt +95% damage, +15% attack speed, +10% offensive ability, 20-50 lightnig dam.
    Nekem csak 495 a str, 99 az int, 370 a dex... hogy a fenébe csináltok 725str, 400dex kissebb szinten ,mint 65??????
  • bepe79
    http://www.playfuls.com/download_1679_Titan_Quest_patch_v130_from_v101.html#mirrors

http://www.playfuls.com/download_1679_Titan_Quest_patch_v130_from_v101.html#mirrors

• DavJan
    Hello
    Próbáltam azt is de csak nem akart menni.Miután eljutottam 3-as szintre kidobot a játékból.Ezekkel a patchekkel meg el sem akar indulni.Találni találtam patch-et hozzá,csak az a baj,hogy külföldi torrenteken van ,én meg torrent-el nem foglalkozok(nem szeretem)
    Köszi
  • bepe79
    Az alap Titan Quest-hez (IT nelkuli) az 1.30-as patch a legfrissebb.
  • bepe79
    Pedig nem tul bonyolult patch-et talalni hozza. Vagy google-el rakeresel es letoltod, vagy pedig felmesz az Iron Lore hivatalos web-lapjara, es letoltod a legfrissebb hivatalos patch-et toluk.
  • DavJan
    Úgy csináltam ahogy irtad,de sajnos csak nem megy.Ez van.Nem baj majd megprobalok szerezni egy másik verziót.Akárhogy köszi szépen!
  • vidu01
    Aham, akkor ez uninstall lesz ujrarakod, nem basztatod (el se indítod) egyből peccseled (nem a játékbol updatelsz), crack és mehet a start game.
  • DavJan
    Rájöttem v1.0b
    Sehol nem találok patch-et neki.
  • DavJan
    Lenne még egy kérdésem,honnan tudok rájönni,hogy nekem milyen verzió van meg?
  • DavJan
    Köszi szépen