23078
-
ezrael #18230 Dudovec: A castered naon durva A summonerem még csak 59. szintű és archmage cuccban nyomul+ high priest gyűrű, de ez a recharge kevés...bár így is tarol, főleg a lények mögül. Hasonlóan a bal gomb lávagolyó, jobb eruption:) A plague-ra még nincs pontom, szerinted csapjam neki? A Farkasok 15-0-0-0/ nimfa 10-0-0/ dweller 15-1-1-8/ Volativity 8/ Earth ench. 12/ Brimstone 8/ Eruption 12/ Vulcanic orb 12-1-12/ Heart of oak 12-1-1, mire érdemes a továbbiakban raknom? Már csak ki akarom maxolni 65-re, mert a játékot végigvittem:) -
vidu01 #18229 A napokban elkezdtem csinálni egy petuser karit, először divinert akartam aztán a soothsayer mellett döntöttem mert valahogy jobban tetszett a nature ág és hát többen is vagyunk (vagy csak sürübben). Bonus to all petes cuccokból mit kell majd neki feltenni? Fizikális sebzést adóra gondoltam mert azt tolja majd szépen felfelé a farkasaura, csak a farkasaurából én nem kapok majd semmit az elem dmgra. A farkasoknál kell a health reduction is (maul) vagy jó lesz hagyományosan? (16-1-1-12)
Számolgattam a skill pontokat, csak +6 all skillel tudnék mindenre rakni amire gondoltam hogy kell. Minn lehetne itt spórolni? -
dudovec #18228 Atlehet , kiveve ha Castbol vagy Spellbol szarmazik. Azaz ha nem ranged vagy melee attack. -
vidu01 #18227 Igen. -
Ricardo23 #18226 OKe, értem. A leírtakból arra következtetek, hogy elementál sebzést is át lehet alakítani attack damage converted to health-é. Igaz ez vagy csak fizikai sebzésből lehet? Választ előre is köszi. -
dudovec #18225 Spellbreaker lassan masfel eves video mar.. igaz csak egy 36 os kari volt 1.08 ban ,de a lenyeg latszik.
Summoner egy tipikus earth caster.
Dual wield pofon oszto gepek. -
dudovec #18224 A zaszlo csak akkor szed le resistet amikor elkezd langolni , annak meg elkell 1 kis ido - foleg ha stunolsz akkor a mobok nem nagyon ernek a zaszlo kozelebe , es ugy vettem eszre h altalaban akkor kezd el langolni , amikor kozel ernek hozza.
Ha war hornal stunolsz , akkor minek az eruption meg a volcanic orb? Maga a war horn leszedi a szornyek eletet a vitality damage miatt , igy boven eleg a zaszlo + horn + ancik leverik a maradek 20 hp kat , te meg csak fekszel a war hornon. Ezt a buildet kb 1 eve alkalmaztam spirittel kombozva (liche+outsider altal a bossok is kb azonnal lehalnak - mivel azokra nemhat a horn reductionja , de a spirit peteke igen) , tobbek kozt a dark covenant miatt nem fogyott a mana , es a deathchill aura miatt brutalisan sebzett a war horn. Csak a karival kb az a gond , hogy 10 perc utan megunod , hogy nincs ellenfeled a palyan , mindenki all egyhelyben , majd meghal. A bossokat is pillanatok alatt megolik a petek.
Ha mar earthet castolsz , akkor a palyara nemigen kell resist levetel ugyanis ritka az a mob ameik fizikalra es elementalra is magasan resistal. Raadasul egy jo 100% reces elemental caster kb 2500 intel rendelkezik , ami mar olyan magas sebzes , hogy res levetel igazabol csak a bossnal kell. Namost elkell donteni , hogy bosshoz spirit petet kersz (liche health reduction + 50 resist levetel - soul blight spell) , vagy egy sima plaguet vagy squallt , teljesen mind1 a vegeredmeny.. Leraksz 8-10 eruptot , beallsz a stoneformba , es mire kijossz halott a boss. -
#18223 Ja, csak vele ellentétben útálom reggelire a nyers tojást és a hajnali edzéseket -
vidu01 #18222 Romoto a nagy visszatérő, olyan vagy mint Rocky Balboa! -
ezrael #18221 Nem titancalc, a játék amivel játszok! Semmilyen -nrg cost&tsa. alap verzió, nem patchS! Had hurrogjon, csak arra alapozom a mondandómat amit tapasztalok:) -
#18220 Üdv tékúsok! Látom itt semmi sem változik..., lehet hogy nosztalgiából felrakom megen a gamát, remélem megvannak valahol azok a fránya mentések... -
vidu01 #18219 Huha, ezt a zászlós dolgot gondold át mégegyszer mert Shorlex le fog hurrogni. :D Ad az nrg costot is meg damaget is csak titancalc nem írja ki, majd ha megcsinálod rájössz. Na most akkor vázolom hogy Shorlex hogy gondolta, szerintem. 100%rec addig tiszta. Bármikor bárhol leteheted a zsászlót, onnantól kezdve nem kell mana a castoláshoz hisz ad -50% nrg costot, a maradékot könnyen össze lehet dobni cumókból. Be tudod stunolni a mobokat akár folyamatosan is, 100rec megvan manába nem kerül, zászló stun resistet leszedi. Most jön a dmge része a dolognak, ha hihetünk shorlexnek akkor a +150 fizikálist ráteszi a zászló az erupt minden egyes fragmentjére ugy meg már elég jó lehet mert anélkül is nagyon ütős (a zászló a hatósugarán kívül gondolom nem teszi rá de ez nem biztos). Meg még akkor lehet ancestral hornt idézni folyamatosan hisz ingyen van, azok is megkapják a dmgt.
Mindenesetre én dualosra 100recesre csinálnám sztem ugy ütősebb lenne mint casterba. -
ezrael #18218 Köszi Vidu, kipróbálom;)
Shorlex: Earth enchant tűzsebzést okoz, zászló damage resistet szed, nrg cost-ot nem ad az biztos és sebzése sincs...a horn mondjuk reduced healtht okoz, amire gondolsz sztem, de nrg cost témát nem vágom A stunos téma nem rossz, csak van 400MP-m , ebből egy zászló&stun+5-6 ütés és nincs manám varázsolni... ahogy mondod, nincsenek cuccaim hozzá. Bár vault van, csak raktárnak használom és saját karik cuccai vannak benne.
Dudovec: egyetértek, csak az ominózus BM az első karim volt és tanácsokat szertnék az "újraélesztéséhez"
Ricardo: vitality damage resist és life leech resist, két külön ellenállás két különböző támadás ellen. -
dudovec #18217 Amugymeg battlemaget sztem baromsag megcsinalni casterra , ugyanis ha earth castert csinalsz vannak sokkal jobbak , hameg a warrior reszere fekszel ra , akkoris vannak sokkal jobbak.
Nyilvan ha jo cuccaid vannak , akkor mind2 verzioval siman le lehet tekerni a jatekotm, de igazabol nem a legjobb kombo ezt a kettot egyutt eroltetni.
Ha dualos karit akarsz akkor : Champ , Slayer, Harbi leginkabb.
Ha meg earth castrt akarsz : Conjurer , Ele , Summoner , Evoker. -
dudovec #18216 Tegyük fel , ütöttél 10000 et összesen és van 10% attack damage converted to healthed. Akkor optimalis esetben 1000 hp t kellene gyogyulnod az ütestől , de mivel az ellenfel rendelkezik x% life leech/vitality damage resistancel ezert ha mondjuk 50% resistje van , csak 500 at fogsz gyogyulni.
A total damage az minden esetben kb valoban a a teljes sebzest noveli. Ergo ha kritikallal odabaszol 30000-et , akkor 100% total damage mellett 60000 lesz a kritikal hited.
A sima nem total damages ertekek mindig osszeadodnak , es az attack damage converted to health is osszeadodik. Ezutan jon az utesedre a total damage (+melee tamadasnal a kritikal hit) majd az igy bevitt ertekbol levon a celpontnak az adott sebzesre (illetve azon beluli sebzestipusok ertekeire) vonatkozo ellenallasa , majd az igy bevitt ertekbol fog menni az xx% attack damage converted to health ami van neked , es ebbol fog meg levonni a szornynek a vita/life leech resistje.
REmelem ertheto. -
Ricardo23 #18215 Köszi a választ, de:
Ezt a fajta különbséget ismerem a életszívás és az életerősebzés között. :) Viszon amire irányult volna a kérdésem, hogy mind a 2 elszív és gyógyít és ugyanaz az életerősebzés ellenállás véd ellene, vagy nem?
Az átlagsebzés kérdésében 1 kicsit bonyolultabb variációra gondoltam. Mi van akkor, ha a bot is ad +sebzést meg +%-ot, meg valamilyen felszerelés(ek) meg mondjuk az artifact ad +% total damage-et és +% életerősebzést, és van még 1 olyan felsz. ami átalakít x% sebzést életerő sebzéssé stb stb. Szóval milyen sorrendben számol? Az átalakított életerő kapja-e a %-ot, vagy csak a konkrét +X életerő sebzést növeli?
Hát valami ilyesmi lett volna a kérdésem. :) -
vidu01 #18214 Jakérem lehet csinálni 100reces battlemaget is de szerintem neki így első blikkre bizti hogy nem fog menni, azért mondtam hogy inkább rakjon össze egy kő warriort meg szedje mellé az earth ből ami passzol hozzá. Ez a zászló+stun+erupt biztos fasza lehet, meg még ott vannak az ancik is de azon azért vitatkoznék hogy ez egy iszonyu brutál kari mert mondjuk akkor a warden az micsoda? -
Shorlex #18213 BM egy iszonyú brutál kari, csak nincs fantáziátok, hogy milyenre kell megcsinálni, meg gondolom cucc sincs hozzá :D
Ha BM, akkor ne dual wielderbe gondolkodjatok, kis fntázia, emberek... csak okosan...
mire sebez az earth mastery? milyen resistet szed le a zászló? mennyi nrg costot is ad? és végül mennyi sebzése van a zászlónak ami kivétel nélkül mindenre hat? mi is az a stun, amivel bent lehet tartani egy tömeget bármiben, amig kkinyírja öket? Na csak összerakjátok... :D -
vidu01 #18212 Hát battlemage nem egy világmegváltó kari. :) Azokat a tüzes bárdokat felejtsd el menj rá a fizikális dmgre inkább, a warfarre részt gondolom ismered hogyan kell (dualos legyél), a másikból csináld meg az earth enchantmentet, stone fromra 1-1pont eruption kell még neked + volativityra néhányat pöttyints ha maradt skill pontod. Dweller jó lesz majd legenden, kimaxolva +4 all skillel sokat kibír lesz kb 18k healthje jo armorja. Tedd agresszivbe közbe küldözgesd előre meglepik a mobok utána mehet alájuk az eruption.
a conqnál az 1000 armor 700 def aby kevés, a block nemigen fogja a bow attackot (túl gyorsan nyilaznak), ha a shield recovey timeot leszorítod -100% alá (recovery+teknőspáncél relic a pajzson) akkor nem fognak belőni, és persze kell az a pierce resist is, na meg avoidos cuccok. -
ezrael #18211 Van vmi tippetek battlemage karira? Tudom nem túl jó egy kevert kasztú, de ez volt az első karim és tök szépen haladtam egészen epic act 3-ig, ahol már két ütés/lövés után innom kellett. A Telkine pedig megállít, hiába a gólem, azt is lecsapja. 47.szintű, sajnos 2700körüli HP-je van és 4-500 MP-je. Tüzes csatabárdokkal mentem, amiket plusszoltam prom.flame-el... A mágiához kevés a manám/intem, a közelharchoz kevés az életem. Javítható vhogy, vagy "kuka"?
Ja, az miért van, hogy 6000HP, 1000armor, 700Defensive ability, 60%pierce resist, 110% shield block és 5 nyilvesszőtől 15%HP-re megyek a conq.mmal? -
LordMersey #18210 Nem akarok kötözködni, de 6ezer forint az eredeti..nem egy nagy összeg és ezzel a játékkal annyit játszunk, hogy simán megéri.... -
solikka #18209 Rendezhetnénk egy Hamachis játékot majd valamikor szerintem! Ha van még aki játszik! -
ezrael #18208 A botok ellen a resist érvényesül. Elektromos sebzés elementálnak számít. Van különbség, míg az életerő szívás adott hp-t lop el, az életerősebzés csak sebez és az a bónusz benne, hogy akinek van element resistje és egyéb , azt is sebzi.
Átlagsebzés szerintem: pl. 10-20 fagysebzés, +100% fagysebzésed van, ennek átlaga :30, 50-100 fizikális sebzésed van, ennek átlaga: 75, TEHÁT átlagsebzésed: 105. -
ezrael #18207 Köcc Virs! Nem gondoltam volna soha
-
Ricardo23 #18206 Hali. Le van-e írva valahol, hogy az áltagsebzést hogyan számolja a TQ (IT), ha az több tipusú sebzésből és sebzésnövelő %-ból tevődik össze?
A botos támadások ellen a védekezőérték számít, vagy az ellenállás?
Az elektormos sebzés milyen tipusú sebzésnek számít?
Van-e különbség az életszívás és az életerősebzés között?
Bocsánat, hogy mindent magyarul írtam, de így játszom és nekem így könnyebb megfogalmazni a kérdést. Válaszokat előre is köszönöm. -
virs lee #18205 A netről. -
vidu01 #18204 Tényleg, betrayer csak fegyókra volt vagy armoron meg gyürükön is lehetett? Mert én egyből ITvel kezdtem fogalmatlan vok ehhez a témához, megvagyok elégedve a devouring suffixel is csak nehéz találni ferocious of devouringot v veteran of devouringot. Meg tetszik hogy undeadektől is szipkázza a healthet legalábbis néha, bár ez nemtom hogy mitől függ. -
ezrael #18203 Egyszerűsítek: honnan lehet letölteni az IT tört verzióját+ cracket?
-
ezrael #18202 oké:(
Szerintetek az 1.20-szal érdemes játszani? A conqom és a summonerem után indítanék egy championt és annak igen csak megtépázták az auráját az 1.20-ban... -
virs lee #18201 1.20 alatt nem értelmezett az "of betrayer" suffix, fehér cuccoot kapsz helyette. -
ezrael #18200 Olvasgattam az 1.20 dolgait és mintha azt szűrtem volna le belőle, hogy csak abban van Betrayer motyó. Ez igen szomorú, mert sok egyéb tulajdonsága miatt nem akaródzik feltelepíteni az ominózus peccsecskét. Ellenben megoldható, hogy vaultban neten kapom és használom az alap verzióban???
-
ezrael #18199 Újra megpróbáltam és sikerült:) Jó az a vault progi:)
-
vidu01 #18198 1. ITre nincs peccs, csak v1.1 van.
2. Harbinger, haladóknak Haruspex, Diviner -
LordMersey #18197 ja és tudom, hogy van update gomb, de nektek jobban hiszek:) -
LordMersey #18196 Sziasztok. Két kérdésem lenne. Első. Mi az IT legújabb patch-e? Nekem 1.1-et ír ki a játék. Eredeti, szóval a pöcsöléssel nincs gond. A másik - fontosabb - mit javasoltok az álommesterség mellé? Köszönöm. -
#18195 kösz bebe79! nekem is ez volt a hibám h nem láttszott a kari! de igy már láttom igy nézz ki: (amugy első karim a játékba)
-
ezrael #18194 a Mon indítása után kapom a hibaüzenetet! Aztán a játékot elindítva nincs karim... -
#18193 Az alap TQ (nem TQ:IT) + Vault 2.11 eseteben ez ismert hiba, hogy egybol nem latszik a karakter. A Vaultozas utan kilepsz a Vaultbol, el kell inditani a TQVaultMon nevu programot (Titan Quest Vault Monitor), es utana a jatekot. Es ugy mar latszik egybol a karakter es nincs gond. -
#18192 azért thx! vagyis 2. karimnak lesz mert első mentés 28karim eltünk... nem értem h jelzi a menübe de nincs képe és igy nem lehet belölteni most akarom ujra kezdeni -
ezrael #18191 Üdv!
Feltelepítettem a vault 2.11-et, tökre örültem, megnyitottam a karikat , pakoltam a cuccokat elégedetten, aztán rákattintottan a játék indítására és a következő üzenetet kaptam: "2008.01.13. 19:41:04: Error starting Titan Quest.
2008.01.13. 19:41:04: System.ComponentModel.Win32Exception: A rendszer nem találja a megadott fájlt
2008.01.13. 19:41:04: at System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo)
2008.01.13. 19:41:04: at System.Diagnostics.Process.Start()
2008.01.13. 19:41:04: at System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo)
2008.01.13. 19:41:04: at System.Diagnostics.Process.Start(String fileName)
2008.01.13. 19:41:04: at TQVaultMon.Form1.bTitanQuest_Click(Object sender, EventArgs e)"
Na erre varrjál gombot!!! Szal újra kellett telepítenem az egész játékot, biztonsági mentéseimet használva. Ha nem a vaulttal akartam indítani , hanem a TQ.exe-vel a karik helyén csak üresség volt.
Más: tökre örültem első revenant páncélomnak 40% cold resisttel és +2allskillel, rögtön ztána meg is találtam alexander pácélját, ami ezerszer jobb:D
BETRAYER CUCCOT HOL DOB KI A LEGNAGYOBB ESÉLLYEL???