23078
-
X3 #18350 mér van az hogy az immortal többjátékosban nem talál servert?
-
virs lee #18349 You need approx. 400 dex, all others can go to str. -
LordMersey #18348 Üdv!
Mennyi erőre van szüksége egy kétkezes harcosnak (harc+természet) hogy minden jobb cuccot tudjon hordani v. használni? 47-es vagyok, erő: 579; ügyesség: 351 -
#18347 TQVaultMon -
Axl 92 #18346 Oké megy minden, visszaolvastam itt a fórumon......bocs -
Axl 92 #18345 szép most meg nem lehet betölteni a karaktereket, ezzel most mit kezdjek? -
Axl 92 #18344 MŰKÖDIK!MŰKÖDIK!kösz mindenkinek -
Axl 92 #18343 felraktam, amikor elindítanám alkalmazáshibát ír ki -
vidu01 #18342 Elég lesz az 2.11 is, ezt kellene feltelepíteni:
http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=679&nev=TQVault_2.11_(Titan_Quest_mod)
Csak egy setup.exe file van ugyhogy biztos menni fog. :) -
Axl 92 #18341 ÉS a 2.14-esnél valami framework-ös dolgot szedtem le, azért nem volt jó, most leszedtem a másikat, kicsomagoltam, van benne egy csomó mappa, de nem tudom mit kéne kezdeni....melyiket használjam?
bocs hogy ilyen hülye vagyok hozzá -
Axl 92 #18340 Először a 2.14-es nem ment, letöltöttem ezt a 2.11-est, felraktam, amikor indítom kiír egy alkalmazáshibát.......mit csináljak?kösz a segítséget -
valaminick #18339 Köszi találtam jó cuccokat :) meg ezt a Vaultot is leszedtem, mert kicsinek bizonyult a jatékban lévő:)
Annyit találtam a bonus pályával kapcsoltba, hogy egy teknös kell hozzá amit a Hades dob ha kinyírod (jobb esetbe) igaz ? -
#18338 Aaa, itt egy ismeros, Vidu01 a hwsw-rol. -
vidu01 #18337 Nem kell beregelni regisztráció nélkül is lehet letölteni mapot, nekem sincs accom oda. -
#18336 A TQVault melyik verziojat nem tudtad telepiteni? Van egy 3.9 MB-os verzioja, ami tartalmaz mindent, ami kell hozza, es egy .exe kiterjesztesu file (2.11-es verzioju TQVault). Azt keresd meg, es az 1000%-osan megy, a legtobb embernel az van fent. -
#18335 Sehogy. Nem lehet kek es lila item-eket relicelni. -
ezrael #18334 Hi!
Hogyan lehet lila és kék tárgyakba relicet/charmot tenni?????? -
Axl 92 #18333 Nem tudtam feltelepíteni a programot..... -
Axl 92 #18332 Kösz a választ bebe, remélem működni fog -
#18331 Na, az imageshack vacakol, igy feltoltottem mashova is.
Itt az lvl34-es Spellbreaker karim:
-
#18330 lvl34 lett a Spellbreaker-em. Ha valamelyik ellen leveri ezt a karimat, akkor fejet hajtok es azt mondom, hogy ez igen.
80%-os resistance-ek, 3.5K-s HP, 1000 feletti armor, es 1700-2000-es damage per second jellemzi jelen pillanatban:
A full Warrior `s set rajta van, de mar be vannak keszitve a nemsokara viselheto full lila set-ek, ugyhogy irtozatosan brutalis lesz hamarosan. -
#18329 Persze, hogy lehet. Minden eddig felvett karakteredet tudod tarolni a TQVault (Titan Quest Vault) nevu programmal, es hasznalhatod a targyaidat masik karakterrel. A TQVault ingyen letoltheto, jelenleg a 2.14-es verzional tart, de en a 2.11-et ajanlom, hogyha meg nem hasznaltad sosem. -
Axl 92 #18328 Helló emberek!Egy olyat akarok csinálni, hogy egyik karakteremtől a felvett egy felvett cuccot át akarok rakni a másik karakteremhez, lehet ilyet?mintha egyszer már olvastam volna ilyet, de nem találtam..... -
csosa #18327 Sziaszok!
Köszi az infót vidu01, de sajnos regisztráció után sem tudtam letölteni semmit. -
vidu01 #18326 Engem azért érdekelne az a gog, valahogy átpasszolhatnád pls. -
dudovec #18325 Atouk , bocsi:) -
dudovec #18324 Hat egy par honapja mar guildwarsolok ezerrel , szoval nekem nemigen kellenek, de asszem ilyen 31% osom nincs. Majd ha gondolod rarakom 1 karira aztan feldobom az ftp m re.
Kellett nekemis egy darabig ilyen sapi az str rekordhoz , de dmg ben szerintem jobb lehet ha felraksz egy 21/10 es +2 es revenantot , armornak meg egy szinten 20/10 es revenantot. Ugy meglesz a 4 skilled ami ugyebar kell , es mehetnek bele a dmg t ado relicec a cuccokba.
A revenant sapi annyira tap , hogy az Anteokot nem ereztem fontosnak ilyen szempontbol. -
vidu01 #18323 Itt keresgélj.(csosa te is, lilák is vannak) -
vidu01 #18322 Dudo nem akarsz üzletelni? Adok egy ilyen sapit a Gogért cserébe. Na?
Azt ne mond hogy ilyened is van dögivel. :D
-
csosa #18321 Sziasztok!
Ha tudtok küldeni jó lila ruhákat, akkor kérlek küldjétek el a [email protected] címre. Cserébe én is elküldöm az általam találtakat!
Köszi -
valaminick #18320 hi!
Hol talalhato az a map?és hogyan muxik?:) -
dudovec #18319 Lord: ezeket a cuccokat en talaltam nem mas. Az h mi a csit es mi nem abba ne menjunk bele , nyilvan nemfogok olyan kepet berakni amit nemtudnal teis leshotolni egy rendesen vegigtolt karival , ezekkel a cuccokkal. De ezis kilett mar targyalva parszor asszem.
Virs lee: nemtom megfigyelted e , de toxeus kb 1.5 secre a spawnja utan rakja fel az "IM" kepesseget. Namost elojon , ranyomsz egyet , meghal , temeg mesz tovabb. Kb ennyi xD -
LordMersey #18318 nem. lent áll. Mondom elő-elő szokott fordulni, az esetek többségében akkor, mikor megtalálom valamelyik tárgyat. Aztán kilépek. Azt hittem egyszerre kell megtalálni a két tárgyat. De tegnap egy játékon belül találtam meg, nem volt pihi, mégsem fogadta el! -
#18317 Ha jól emlékszem, amikor megvan a két tárgy, Imhotep már az északnyugati kapunál, az oltár mellett áll. Ott áll ? Mert ha nem, lehet hogy bekaptál valami bugot.
-
LordMersey #18316 Köszi envoka, de tudom mit kell csinálni. Többször előfordult, hogy mindkét tárgy nálam volt és nem fogadta el. Az a kérdés, hogy miért? Most is megvan mindkettő, de a púpos buzi szerint "keressem meg a másikat..." -
#18315 Ha meg oda mentél elősször, akkor ide menj.
-
#18314 Elöbb menj még el ide.
A 6-os számmal jelzett helyre. Itt tudod befejezni ezt a küldetést.
-
#18313 Dobd el őket. Nem jók semmire.
-
ezrael #18312 Mire valók a kék teknőcös tekercsek, amiken versek , levelek és receptek vannak??? Csak színesítő lenne? -
virs lee #18311 kérem kapcsojja ki ^^