23078
-
virs lee #18310 Ezzel rábaszol a toxiousra és kifexel az IM-től. ^^ -
LordMersey #18309 Nehéz lenne, mert nem szoktam inni:)) na komolyan, miért nem fogadja el az "EGYENSÚLY KEZÉT" és a "KÁOSZ SZEMÉT"? Kuncog, hogy oké, de most vigyem oda a másikereklyét.... -
vidu01 #18308 Hamachihoz nem értek :D -
vidu01 #18307 1. nem
2. igen
3. nem -
vidu01 #18306 Te be vagy b@szva, menj aludni. -
#18305 Hali.
Tegnap este toltuk haverral hamachin keresztül és egyszercsak kapott egy kékhalált. Amikor ujra akar csatlakozni a server azt irja ki hogy Unable to connect. Amikor meg ő csinálja a servert és csatizok, akkor meg hosszason tölt végül kidob egy Lost in connect üzivel.
A segitséget előre is köszönöm! -
DeDy #18304 Helló!
Ha már kiválaszottam a két képességet, nem cserélhetem le őket, csak a képességeken belüli perkeket lehet nullázni a misztikusnál vagy kinél? Esetleg a kiegészítővel nem lehet 3. szakosodást választani?
Thx. -
LordMersey #18303 Örülnék..ha én találom, nem felcsítelem és én vagyok a faszacsávó! Eredeti játék IT 1.1-es patch...és a faszkalap nem fogadja el a káosz szemét és az egyensúly kezét...azt mondja a púpos faszkalap, hogy hozzam a másik ereklyét is...de MÁR NÁLAm VAN!!! Megoldás? Valami csítmentes:D -
dudovec #18302 Akkor toled mindenki hadd irjon pls amit akar. Ez nem dicsekves , sokkal inkabb a jatek hatarainak feszegetese , de latom nagyon zavar:D
Es valszeg orulnel 1-2 ilyen "szarnak" a Labirynth seted helyett -
vidu01 #18301 New video available :D
http://www.youtube.com/watch?v=ldzriOipdHc -
LordMersey #18300 Tőlem mindenki úgy játszik ahogy akar...de minek ilyen szarokkal dicsekedni? -
dudovec #18299 Na valami ilyesmi cuccokat kell felrakni ha rendesen akarunk crittleni:)
Brigandban az a fun , h nemkell neki rec , meg semmi.. Csak 1 gyors eldricht bow , swapra meg egy brutko landzsa , meg 1 calculated strike.
Calculated gyengenek tunhet , dehat a lethallal ellentetben arra hat a Volley. Szal jelen esetben 20% chance a volleyre , 10% chance 250% dmg re , 15% chance 450 fizikal dmg re eshat tovabbi 5% chance 100% dmg plusra.
Lethal is jo , sőt.. ezzel a szerkoval nyomtam 200k t is titanra fullbuffban , vicces volt:) Mindenesetre erdekes , hogy 100k ig crittel a sima calculated strike egy jo brigandnal;>>
-
ezrael #18298 Komolytalan.
Van egy csomó lilám, cseréljünk!
Ugyan már emberek... -
LordMersey #18297 találj:D -
ezrael #18296 Megnéztem a banshee-t. Ja, jó lenne egy Jade emperor artifact és egy Heka staff ADJATOK!!!!!!!!!!!!! -
ezrael #18295 Shorlex: Archmage clasp/Polaris/Golden veil ...ennyim van, meg volt 2db high priest gyűrű TQ ban. Mikre gondolsz? De mindegy is, hiszen még meg kell találnom:D
Honnan szeditek ezeket a brutális zöldeket??? Nekem is dobja, de 2-3 átlagos képességgel, nem 5-6 szuperrel... a rúnákról nem is beszélve! Valami mod? Mi az a custom map? Neten küldhető, singleben tolható szerkesztett pálya?
Persze nem volt időm csak epicben végigtolni az act 5-öt és semmi reces cucc nem pottyant...ellenben egy csomó kék cucc aminek tökre örültem...amíg meg nem láttam, hogy mi az: teknőcös tekercsek különféle szövegekkel. Ezekkel mi a teendő??? Az Overlord palotájában találtam kalóz kollekciót/detektívet és mikut, esküszöm nem rosszak egy 35. szintű karinak:) Van még ilyen egyedi cucc? -
vidu01 #18294 Köszi, igy már világos. -
Shorlex #18293 Brigand -
Shorlex #18292 mert a hunter ágban a def abilityt a wood lore-ból kapod, ami meg csak akkor működik ha bow vagy spear van a kezedben. -
vidu01 #18291 Tegnap leszedtem a frapsot, próbaképpen összedobtam egy soothsayeres vidit, vágni még nem tudok ugyhogy csak ugy folyamatában, ahol éppen tartottam. :D
http://www.youtube.com/watch?v=HY-Q-KXMivQ -
vidu01 #18290 Warden sztem elég hatásosnak tünik. :D -
#18289 Szerintetek melyik a leghatásosabb közelharci kaszt?:) -
Elvis 07 #18288 És az Immortal Throne-t honnan tudom leszedni?
Meg a patchelés nem megy... Nem akarja feltenni.
És akitől meg van a játék annak meg rendesen működik nem csinál ilyenket
-
vidu01 #18287 Én csak a Wardennek raktam fel annak ugyis kell a 414 dex, viszont a +5 all skill miatt egy csomó pontot lehet megtakarítani. Majd lehet csinálok egy meeles-bowos brigandot annak is jó lesz.
Az mér van hogy amikor leveszem a khtoniont a kezéből akkor visszaesik a def aby 1600rol 1000re mikor olyat nem is ad a dárda?
-
dudovec #18286 Szep az a gloves , de inkabb hordok ilyen statos Revenantot.. Igaz csak +2 skillt ad , es nincs rajta az elemental res , de nemkell hozza dex , ami nemigen szokott tobb lenni 200 nal a harcosaimnak xD Off ability megvan masbol , csak joval nagyobb dmg;> -
vidu01 #18285 Ha felteszed tutira nem fog befagyni. -
vidu01 #18284 Jó ez a cuffos custommap, a játékba soha az életbe nem találtam volna ilyet. Összesen talán csak kettővel találkoztam, pedig 1-2 karival már végigszaladtam. :)
-
#18283 A játék kiegészítője. Immortal Throne -
Elvis 07 #18282 Lehet hogy hülyeséget kérdezek most de mi az az IT?
Most lett meg a játék még nem nagyon igazodtam ki rajta főleg hogy 3.szinten befagy:D -
Shorlex #18281 100 rec = 3 item
100 rec nélküli summoner legenden = halál (vagy vontatott játék) -
#18280 hutkai: írtam mailt! -
#18279 Nekem úgy kiserült elinditani hogy, feltettem a TQ -t, semmi patch csak crackeltem, utána egyböl rá az IT, mikor elinditottam mondta, hogy updatelni kell, én le ok oztam, feltette és ment is.:) -
Elvis 07 #18278 Hello!
Még mindig nem jó TQ. Feltettem újra a játékot, nem crackeltem és amikor megpróbálom patchalni Ezeket a patcheket próbáltam
- v1.01--v1.08
- v1.01--v1.11
- v1.01--v1.20
- v1.01--v1.30 r2
bemásoltam a főkönyvtárba és úgy sem sikerült.
Ezt a szöveget írja ki:The Titan Quest updater has encountered an error
-
ezrael #18277 Nah végigtoltam a summonerrel az iT-t normálon, elég könnyen ment, hiszen 62. szintű, holnap megcsinálom epicen és legenden is. Sok új kék tárgyat dobott és zöldet is, be a vaultba rögvest. Asszem 2 küldivel nem boldogultam, de biztos csak figyelmetlen voltam és kihagytam két kis pályarészt. A monszták közül a békaemberek iszony gagyik, sőt úgy tűnt a démonok kivételével nagyon felületes mindegyik kidolgozása. Az elíziumi kalandozások megagigajók voltak!!! Receptet találtam, kb 5-öt, de még össze nem sikerült rakni egyiket sem. Mivel a gyűrűkből kivették a recharge-t, kb 60% körül vok és az KEVÉS!!! Nincs mese, vissza kell váltanom a recharge előtti kollekciómra és bal gomb sima támadás/jobb erupion-t alkalmazni... Na nem baj, holnap megtalálok minden reces cuccot -
dudovec #18276 Netes serverre nemtudtok felmenni ugyanazzal a cd kulcsal. Es ha minden igaz , akkor amikor lanoltok , akkoris kulonbozo cd kulcs kell legyen. Ha jol emlexem regen is igyvolt , de ez nem 100%. Keress hozza masik tört keyt neten ,es rakd fel neki azzal , nezdmeg ugy. -
#18275 már nem kell. -
#18274 Hali
Régebben feltelepítettem a gépemre a TQ t és átmásoltam a tesómnak már a feltelepitett kész játékot, hogy tudjunk multizni és ne kelljen felrakni. Megy is neki normálisan,, de lett uj windows és nincs meg a CD ezért átmásoltam a tesómtól a gamet. El is indul meg minden, de a főmenüben mikor kattintanék a Single Playerre vagy az Optionsra vagy akármire akkor kiirja hogy: Invalid CD key. Erre csak OK ot tudok nyomni és kész. Valaki tudna segíteni. Nincs regedit file egyik gépen se. tört verzió és 1.08 as patch. Lehet ez a baj? Előre is kösz a segítséget. -
Eragorn #18273 Hy all! azoknak akiknek még mindíg gondjuk van a patchelgetéssel, nekem megoldotta a gondot hogy a telepítőfájlt bemásoltam a játék főkönyvtárába , onnan már feltelepült a javítás! -
vidu01 #18272 Ha felteszed a kieget semmi nem változik a vaultba minden marad ahogy volt, de azért csinálj egy biztonsági mentést a .vault fileokrol. -
ezrael #18271 A lich alap attackja "spectral bolt" , elemental damage-t okoz, gondolom random: fire/cold/lightning. sztem...