Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, a következõre keresem a választ: sikerült egy tweaking progival elb...ni a mentések útvonalát, most mindig C:\My Game útvonalat hoz létre. Megpróbáltam kimozgatni a könyvtáramat, mert akkor nem módosítja a file keletkezési dátumokat, de sajnos az X3-as modra is nem a menüre ugrik vissza, hanem elindítja a multit. normál gamét már el sem mertem indítani, nehogy letakarítsa a mapjaimat.
Voltak hozzászólások korábban, hogy újratelepítés esetén, ha azonos a usernév, talán átmenthetõek a karik. Más esetben milyen megoldás hozott eredményt?
nvidia
nekem a 60körüli a max
fullon 25-30 (anti aliasting, 1280 stb.)

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

ollie
ATI Tray Tools (már ha ATI kártyád van). Nvidia esetén marad a FRAPS, bár itt is van alternatíva.

Innen töltsd le a Fraps-ot:
http://www.sg.hu/letoltesportal.php?refid=2207
Elindítod, és a bal felsõ sarokban mutatja az fps-t.
az fps-t hogyan lehet kiíratni?

Megejtettem egy Windows reinstall-t és most némi túlzással szakít a gép. Felbontás 1400x1050, árnyék kikapcs, a többi low, így harc közben 60-105 fps...
Majd még ránézek, hogy mit reagál ha feljebb veszem a beállításokat. A régi Win-nel 3dmark06:2900 pont, az újjal 3500 pont.
Igen ez egy érdekes dolog.
Triple buffer kikapcsolása.(Ez azért VGA függõ)
Ezen is segít, legalábbis nálam kikapcsolt árnyékokkal és kikapcsolt triple buffer-rel nem csinálja. (Dual core 2,4GHz, 2GB ram)

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

ehh. nem a grafikai beállításokkal van a gond, mint már az elõttem szóló ewing03 is kifejtette. Seregnyi monszta megjelenítése sem okoz gondot a gépnek, ha nem mozogsz új területekre.
Lehet hogy rosszul fogalmaztunk: leginkább laggolásra emlékeztetõen szaggat a játék, mint amikor netes játékban rossz a pinged.
Legjobban itt a 2. pont katakombájában figyelhetõ meg.
Na mind1. Azért köszi tanácsot.
ROMOTO
<#eljen>
Kapcsold ki az árnyékokat, minden más mehet maxra.
Mivel a játékban mindennek van árnyéka, nem kicsit fog dobni a sebességen.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Köszönöm a segítséget, mostmár sikerült, igaz, sokáig tartott.
Még 1x köszi.
Nekem is ugyanez a problémám x1650pro-val játszva. Úgy vettem észre a monszta modelek/textúrák betöltésekor ugrándozik kicsit a megjelenítés. Ez tök idegesítõ, egyébként normális. :D
Ha rájön vki a probléma megoldására, kérem ossza meg velünk is!
Cseppcsavo: #17138 at olvasd el alaposan.

Szerintem neked nincs vitality resisted, azt csináld meg legalább egy 50%-osra cuccal vagy charmmal, van az a demons blood az adja.

shaba23
Ó máj gád!
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy már a 2. karakteremmel (druid) jutok el a titánig és nem tudom legyõzni. Az 1. karakteremmel (battlemage) el tudtam pusztítani azokat az isten szobrokat, így lenyomtam a titánt, sztem azokból tápolja magát a titán, de most a 2.kal még csak megütni sem tudom a szobrokat.. Így viszont akárhogy ütöm a titánt, mindig visszatölti az életét és nincs esélyem. Tudna vki segíteni, hogy tudnám megcsinálni??
Üdv
2 óra runolás után kipottyant egy star heart, így meglett a hefaiszto artifact, ráadásul 20% dmg bónusszal. :)

Érdemes normál act1 telkint runolni, 2 ritka tekercset is dobhat: skyfire pendant + star heart.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Mondom, hogy valami nem kóser...
Játszható, de jobban szaggat mint az alaplap+táp+videokártya (ami elméletileg jobb mint az elõzõ) csere elött. Mondom fut, de nem százas még így alapbeállítással sem...sajnos.
ROMOTO
Nekem geeforce 4 en medium beállításokkal szaggatásmentesen fut
Full minimálon x300 mobilityn is elindul,nem is szaggat túl sokat (legalábbis az 1. pályán 1-2 ellenféllel, tovább nem játszottam úgy, csak cuccolni kellett), tehát full lowon neked is el kéne mennie.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

A game nekem is eredeti...
Én is IT-t játszok. Az alaplap cseréje nem volt zökkenõmentes, de nem kellett a Windows-t újra insatllálni. Az indítóikon sem volt a megszokott helyén az asztalon lehet, hogy másba is bekavart??? Egy IT reinstall segíthet a dolgon?
Nekem is szaggat (beállítástól függetlenül), feladatkezelõben néztem procit 100% ban használja, nálam az a kotlátozó tényezõ (2800as P4). De a tiednek vinnie kéne...

Kb hasonló gépem volt és nálam is szaggatott néha. Legjellemzõbb amikor kijössz epic 1 legelsõ barlangjából. naggggyon drága gépcsere és nem szagat (minden maxxon). ja és a game original.

nekem az alap játék szaggat így, ha felrakom rá az IT-t, akkor szépen fut :) ugyanazokkal a beállításokkal, sõt ha az alapot low-ra teszem, akkor is szaggat, nem vészes, csak engem zavar

IT-sen játszom inkább

Üdv! Technikai kérdésem lenne:
Meghalt a gépemben a táp+alaplap és ha már lúd legyen kövér kicsréltem a videokártyát is, mégpedig Asus x1600pro 512mb helyett egy Sapphire x1650xt 256mb. A többi amd3800+, 2X512 dual... A 3dmark 2006 futtatása során jobb eredmény jött ki, viszont a játék során olyan szaggatást tapasztalok ami eddig nem volt. 1400X1050 felbontásban játszom és minden opció kikapcsolva vagy low állásban van. Jól tévedek ha azt hiszem, hogy ilyen környezetben simán kéne futni a játéknak???
rugo az egyik legfékebb íjász, az egy fos. Egy auráért meg plusz 14 bleeding damage-ért nehogy már egy mastery-t válassz...
Ranger-haruspex, az az élet.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Inkabb legyel ranger. Hunter annyira tap , hogy mandrake nelkul is leepitesz mindent.

envoka
Ok. Köszi ! Gondoltam hogy olyan 500 dex. körül kell. Régebben láttam itt egy lvl. 74-es Brigand képet, Shorlex tette be. Neki is "csak" 466 volt. Mondjuk nála spear volt, én meg csak íjat szándékozom használni. De ez még nem biztos, lehet hogy második fegyvernek beteszek egy speart, mert van egy-két dög, aki secperc alatt ott ott terem, nem lehet lefutni. Brigand lesz a karakterem, a Rogue adja a Hunter mellé a lejobb strengh / dexterity / health arányt.

http://sacred2.hu/

Jaja. Colossal...of Havoc kell, de nemcsak íjból, minden fegyverbõl is.

Tessek farmolni az act4 es mocsarban (2 es wp utan) levõ béka ijaszokat legenden , eleg szepkis bowokat lehet kiszedni belõlük. Semmikeppen nem ajanlok lila bowot, akarmennyire is csabitoak bizonyos tulajdonsagok.

450-500 dex max ijasznal cuccokkal, többit str..

Én amit most használok az az Artemis silver bow, annak elég 408 dex, de hoz magával 30valamennyit, ugyhogy nem kell teljesen annyi. Mondjuk nem tom hogy ez e a legyjobb íj, bizti van jobb is, de nekem bejön (nincs más). Most találtam egy karvédet +46% attack speedes, hát mitmondjak, elég jól megdobta a damaget. :D

envoka
Megtudná mondani valaki, a legjobb (vagy a legnagyobb Dex. követelményû) íjhoz mennyi dex. szükséges ? Nem kell pontosan, +- 50 eltérés lehet.

http://sacred2.hu/

plusz 2-vel is megy már... :D Szal a farkas legyen lvl 18-as

Az, bár nem ez az 1. játék ahol így megy. Dio2-ben pl. a sorci is blockra gyúrt, meg nehézvértben rohangált, bot helyett mûfaszt fogott a kezében.

Köszi a segítséget! Akkor kb. annyi dex, ami a cuccokhoz kell, a többi meg str-re? De furcsa...
+4 skillel

Andie
Oké Skacok, felment az IT, és frankón megy a régi karim is. Tök szupi, köszi mindent.
Még 1 kérdés!

Megpróbáltam összefüteni a laptoppal a gépemet, hogy menjen LAN-on a játék. De sehogy nem látják egymást. Nincs tüzfal, nincs proxy, semmi különös. Sima lan kábel. Mi a trükk?

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Palace of Hadeson volt egyszerre 3 farkasod, azt hogy csináltad?

DirtyGab3sz
Hali!
Skacok!Szinte 24/24-ben dolgozom...beleolvasok a fórumba, de a "dologgal" most nincs erõm foglalkozni!Mihejst stabil a helyzet folytatom!<#szomoru1><#dumcsi>

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

és peccselni akkor tudsz csak ha nem no-cd-ztél, modoztál, crackeltél és társai

Az alapjáték 1.30, a kieg 1.1 lesz IT-vel. A karaktereket értelemszerûen át tudod hozni és folytatni, de vissza nem (dream mastery + új cuccok értelmezhetetlenek az alapjátékban).

Andie
Sziasztok!

Most találtam rá erre a játékra, és az elsõ 1-2 óra iszonyat izgi volt! Tiszta Diablo feeling, csak szebb, jobb, tisztább, szárazabb :D
Megvan a kieg is, az Immortal Throne, és ezzel kapcs lenne 2 kérdésem:

- Most 1.08-as a TQ-m. Ha erre rárakom a kieget, akkor felpatcheli? Hanyasra?
- Ha felteszem a kieget, akkor tudom majd tovább játszani a mostani karakteremet (12-es), onnan, ahol abbahagytam? Vagy elölrõl kell kezdenem?

Köszi!

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Take this! :D

Str KIVÉTEL nélkül mindig jobban növelli a sebzést, 100% PIERCING-nél IS. Van ilyen brigandom, nem elképzelés, tapasztalat. Empirikus. Nem kötözködésképp, csak tájékoztatásképp.

Elkezdtem megint a csempiont, life leech-el viszonylag jól rendben van az élete (bár nagy pofonokra nem ért vigyázni, pajzs híján nem olyan stabil mint a conq), 7k dps-el elég hamar beszûnteti a rendbontást. Viszont res az nem nagyon van neki, kb. csak stun 100%, fire 50% a többi jó ha nem -100%. Olympuson a küklopszokig már el se merek menni vele, act4-ben meg cerberusnál álltam meg, -46% pojzon ressel pikpak kifingik.

most latom csak h az int kimaradt:o

Dex nem ad avoidot , es honing mellett akarmilyen meglepo is , megmindig jobb az str. De amugy tq.ballor.hu , elkedtem a faqot mar , igaz a sortördeles meg a betuhibak meg nincsenek kijavitva , meg ez csak az 1/4 ede az egesznek , de kezdokent lehet mar 1-2 dologrol tajekozodni. pacsi.

Rövid leírás hozzá. Köszönet érte Shorlexnek (ha mégis írnál könyvet 1 oldal már meglenne). :D