23078
-
LordMersey #18390 Na átjutottam legend. szintre először...valóban egyedüli karakter nem tudja megcsinálni? -
#18389 Ja, tényleg félreértettelek, itt egy map, ebben talán megtalálod
Ez segít eligazodni TitanCalc -
drekorig #18388 Félreértesz. Már megcsináltam Egyiptomot, többször is kinyírtam a főszörnyeket, de ritkán találtam náluk jó cuccokat. És a Warden meg a Conqueror milyen hatalmak kombója? (bocs, kicsit noob vagyok de nem játszom sokat...) -
#18387 A darabok begyűjtéséhez olvass bele az egypt részbe Walkthrough
Annál csak jobb van :) tipp: qonqueror, warden -
drekorig #18386 Hali!
Nem tudnátok tippeket adni, mely hatalmak kombinációja a legjobb? (egy karim van, Earth & Warfare hatalmak kombója... Van jobb gondolom de milyen? (Level 45-ös a karim, kezdek majd újat, de nem akarom mindegyiket kipróbálni...) -
drekorig #18385 Bocs mindenkinek, de egyszerűen nem bírom begyűjteni a szfinx, thébai és obszidián készlet darabjait! Valaki könyörgöm küldje el amik megvannak neki a -- [email protected] -- e-mail címre!!! -
#18384 L. Sacher-Masochn neve nem cseng ismerősen? :D -
virs lee #18383 Azzal nem, de azóta van egy legit 92-es sorcim 1.00-ban. ^^ -
ezrael #18382 köszi! holnap kipróbálom a coquommal;) -
dudovec #18381 Ja. De gondolom a bnetes kariddal se sokra mentel, "ha lelőtték alola" a szervert:) Persze tudtal akkor singleben jatszani , de azt meg minek:D -
virs lee #18380 Az csak online. Ha lelövik alóla a szervert, gém óver. -
dudovec #18379 Ja csak csinaltak helyette gw-t xD -
virs lee #18378 Az odáig oké hogy nekik lesz munkájuk, de nekünk nem lesz TQ2. A dio3 is ott hasalt el hogy lelépett az egész fejlesztőbrigád a Blizzardtól. -
#18377 Magyarítás része megoldódott, az update mellett ott van az eredeti is!:) -
rhymesrip #18376 A THQ szétszivatta a szerencsétlen bandát, az egyik fejlesztő írta a TitanQuest fórumán, h alig tudtak megélni egyik projektől a másikig, nyilván olyan "előnyös" szerződést kötött velük a THQ, a patch-et a TQ:IT-hez meg cseszett finanszírozi a "kedves" kiadó.
De nem sokáig maradnak munka nélkül a fejlesztők, a TQ elkészítése nem kis fegyvertény, kapva-kapnak majd utánuk játékfejlesztő cégek. -
#18375 Sziasztok!
Most kezdeném a játékot, és érdekelne hogy az Immortal Throne feltelepítése javít e valamit az alapjátékon.
Még egy kérdés, szeretném magyarítani a játékot, le is töltöttem, de már csak a javított magyarítást találtam meg, aminek readme-jében az van írva, hogyha nem rendelkezem az eredeti magyarítással, akkor bizonyos videók nem lesznek lefordítva. Szóval tudnátok adni egy linket az első kiadású magyarításhoz? -
#18374 kösz! -
ezrael #18373 visszateleportálsz Medea's Groove-ba és beszélsz a varázslónővel aki a kör alakú téren áll egyedül és ha nálad van a szem, akkor nyit egy kaput Epirus-ba. -
#18372 A párkák megölése után merre kell tovább menni? -
virs lee #18371 / spirit / dream -
virs lee #18370 earth / storm / hunt / rogue / defense -
virs lee #18369 Majd folytatja más. Végülis a TQ is csak a dio2 folytatása volt. -
Raziel82 #18368 Sziasztok szerintetek milyen mesterséget válasszak a Warfare mellé.
-
#18367 Az Iron Lore nál lehúzták a redőnyt.
Ennyit a folytatásról...
-
xido #18366 Kiváncsi voltam rá...megvettem...látatlanban..csak a témát meg az intro videót ismerve...srácok,nem bántam meg..ez gyönyörű...most virágzik az rpg korszakom úgyis..halleluja:) -
vidu01 #18365 Fent van titanquest.neten, innen le tudod tölteni:
http://www.titanquest.net/forums/modifications-editor/13688-rel-x2-x3-x4-xmax-monsters-1-1-a.html
1 jótanács: valami combosabb karival állj neki kipróbálni. :) -
virs lee #18364 Herculean kardon? Ez vmi modos csíttel lehetett. -
dudovec #18363 Damage resistance az fizikalisra vonatkozik. Mig az absorp altalanossagban mindenre , de mivel itt most heat shieldrol van szo , ez jelen esetben csak firebol fog absorpolni. Olyan helyeken jo sztem igazan , ahol nem jonnek fire damaget tolo mobok , mert ugy nemtudjak leszedni rolad , es 15% fiz dmg rest ad. -
Ricardo23 #18362 HAli. Az Earth ágon a Heat Shield Damage Absortion-ja csak tűz ellen véd? És a damage resistance-je? Másik, hogy Earth ágon Summoner (+Nature) esetén mit érdemes fejlesztni? Gondolom a fő támadó varázslat a Volcanic Orb, védelemnek meg a Stone Form, de mi egyebet kell/érdemes?
Válaszokat előre is kösz! -
ezrael #18361 Vidu! Ezt az "xmod" dolgot nem tudnád elküldeni mailen? -
ApPa123 #18360 Sziasztok lennet 1 gondom most kezdtem el játszani a játékkal eljutottam vagy az 5ik szintig és mikor később játszani akartam betöltés közben bejött a hibajelentés!
segítenétek köszi -
vidu01 #18359 Nah, itt egy érdekesség ezt pl én találtam legend act4 be, kardon még nem láttan herculean prefixet pedig ezt tutira a game kreálta.
-
vidu01 #18358 Custommapon találtam, eagle suffix nincs is gyűrűre tudtommal, de egyszer már belinkeltem ide még tavaj azt mondtátok ez még nem számít csítnek. De ha felteszek helyette még 1 apollot akkor nagyobb lenne a sebzése csak azt nem lehet relicelni. -
dudovec #18357 Az a zöld ring neked esett? Eleg gyanus nekem XD
Volt h kb 4-5 oran at csak krealtam a gamekat az olyan mapra ahol 40 arus van egymas mellett , hogy vegyek ezt-azt, es soha nem generalt nagyobb statot 19%/19 piercenel zöld ringre... -
vidu01 #18356 Elővettem újra a rangert ez volt az első karim anno, tettem fel neki új cuccokat másik íjat egész formás lett. 20k dps az már elfogadható szerintem, az average az csak 9k de a szalmabábukon a dupla resistlevétel megtette a hatását. :D
-
vidu01 #18355 De, csak győzd kivárni, én xmax modba szoktam farmolni úgy nagyobb eséllyel dobódik. -
gyuree #18354 Sziasztok! Most kezdem játszani a játékkal és a menüben van egy extrák feloldása lehetőség. Kér egy kódót de nem tudom mit? Mik ezek az extrák és hol találok hozzá kódot? -
LordMersey #18353 Köszi virs lee -
LordMersey #18352 Köszi -
virs lee #18351 Ezek a revenant cuccok csítmod nélkül nem is dobódnak?