Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Voltak hozzászólások korábban, hogy újratelepítés esetén, ha azonos a usernév, talán átmenthetõek a karik. Más esetben milyen megoldás hozott eredményt?
nekem a 60körüli a max
fullon 25-30 (anti aliasting, 1280 stb.)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
http://www.sg.hu/letoltesportal.php?refid=2207
Elindítod, és a bal felsõ sarokban mutatja az fps-t.
Majd még ránézek, hogy mit reagál ha feljebb veszem a beállításokat. A régi Win-nel 3dmark06:2900 pont, az újjal 3500 pont.
Triple buffer kikapcsolása.(Ez azért VGA függõ)
Ezen is segít, legalábbis nálam kikapcsolt árnyékokkal és kikapcsolt triple buffer-rel nem csinálja. (Dual core 2,4GHz, 2GB ram)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Lehet hogy rosszul fogalmaztunk: leginkább laggolásra emlékeztetõen szaggat a játék, mint amikor netes játékban rossz a pinged.
Legjobban itt a 2. pont katakombájában figyelhetõ meg.
Na mind1. Azért köszi tanácsot.
Mivel a játékban mindennek van árnyéka, nem kicsit fog dobni a sebességen.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Még 1x köszi.
Ha rájön vki a probléma megoldására, kérem ossza meg velünk is!
Az lenne a problémám, hogy már a 2. karakteremmel (druid) jutok el a titánig és nem tudom legyõzni. Az 1. karakteremmel (battlemage) el tudtam pusztítani azokat az isten szobrokat, így lenyomtam a titánt, sztem azokból tápolja magát a titán, de most a 2.kal még csak megütni sem tudom a szobrokat.. Így viszont akárhogy ütöm a titánt, mindig visszatölti az életét és nincs esélyem. Tudna vki segíteni, hogy tudnám megcsinálni??
Üdv
Érdemes normál act1 telkint runolni, 2 ritka tekercset is dobhat: skyfire pendant + star heart.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IT-sen játszom inkább
Meghalt a gépemben a táp+alaplap és ha már lúd legyen kövér kicsréltem a videokártyát is, mégpedig Asus x1600pro 512mb helyett egy Sapphire x1650xt 256mb. A többi amd3800+, 2X512 dual... A 3dmark 2006 futtatása során jobb eredmény jött ki, viszont a játék során olyan szaggatást tapasztalok ami eddig nem volt. 1400X1050 felbontásban játszom és minden opció kikapcsolva vagy low állásban van. Jól tévedek ha azt hiszem, hogy ilyen környezetben simán kéne futni a játéknak???
Ranger-haruspex, az az élet.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
http://sacred2.hu/
http://sacred2.hu/
Még 1 kérdés!
Megpróbáltam összefüteni a laptoppal a gépemet, hogy menjen LAN-on a játék. De sehogy nem látják egymást. Nincs tüzfal, nincs proxy, semmi különös. Sima lan kábel. Mi a trükk?
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Skacok!Szinte 24/24-ben dolgozom...beleolvasok a fórumba, de a "dologgal" most nincs erõm foglalkozni!Mihejst stabil a helyzet folytatom!<#szomoru1>#szomoru1><#dumcsi>#dumcsi>
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Most találtam rá erre a játékra, és az elsõ 1-2 óra iszonyat izgi volt! Tiszta Diablo feeling, csak szebb, jobb, tisztább, szárazabb :D
Megvan a kieg is, az Immortal Throne, és ezzel kapcs lenne 2 kérdésem:
- Most 1.08-as a TQ-m. Ha erre rárakom a kieget, akkor felpatcheli? Hanyasra?
- Ha felteszem a kieget, akkor tudom majd tovább játszani a mostani karakteremet (12-es), onnan, ahol abbahagytam? Vagy elölrõl kell kezdenem?
Köszi!
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Str KIVÉTEL nélkül mindig jobban növelli a sebzést, 100% PIERCING-nél IS. Van ilyen brigandom, nem elképzelés, tapasztalat. Empirikus. Nem kötözködésképp, csak tájékoztatásképp.