Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha nem akarsz defit , eleg leszedned az ign rol egy custommapot amin az összes relic rajta van , 3 asaval kulon rakva, hogy meg bonusolhassal is vele. Igaz utana mindenkepp kell defiler , hogy a custom mapos karibol main questeset csinalj , hogy atkeruljenek oda a relicec.
Conq rulez,nyers fizikális õserõ, piercing damage féééééééék.
BÉLA
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Az hogy a trackert en osszehoztam volna a conq/wardennel.. lol? hol lattal iet.. Egyertelmuen a rangerrol beszeltem ott , hogy annak megeri a tracker gloves es a tracker hood ilyen szempontbol.(az mar mas kerdes , hogy a wardenemen is tracker hood van 😄)
SANYI!😄😄😄😄
Armor lehet the khans armor is, én még íjásznál is próbálok minél több fizikális és minél kevesebb piercing damage-re menni, mert az legenden fék, ezért nekem peleus armor kell.
De ranged attacknál nincs krit, úgyhogy íjásznak nem kell (max ha jó sokat sebzel elemental-ra, ami LOL egy íjásznál).
Nagy off ability-jû közelharcosnak kell, vagy közepesnek, merthogy így csinálsz nagy "rést" a te off és az nmy def ability-je között.
Na akkor maradjunk a conq-nál.
Meg az 1200 ability is ugyanígy, minden sarokból odapottyan, hmmm?
A trackers set nem a conq-hoz vagy wardenhez kell neki, hanem a rangeréhez.
Szal a warden jó, de a conq jobb. Mert azt én csináltam, a másikat meg Te 😄DDD
Shorlex: conq 1xubb es jol zuz, de a 85% reces warden odaveri teljes sebessegben. Bar ha valakinek nincs atomjo cucca (ami jelen esetben igaz , ha a tracker setre vadaszik😊 ) akkor inkabb conqot csinaljon. Ha megvan minden brutal lila meg tapos zöldbõl is van egy szep kis gyûjtemeny , akkor a warden allat nagyon😊
Shorlex nemondd mar , hogy 1200 abilityvel keveset krittel a warden , foleg x3 alatt bõven megeri minden nagy csoportra rarakni a studyt, de üti a kriteket enélkül is.. A legtöbb mobot akkoris lezuzza mint a szart , ha nem jott be a crit.
Conq sztem jobb, nekem az jobban bejön (elsõsorban az off ability miatt, ami gyakorlatilag duplázza a sebzésem, meg jobb cuccok vannak rá), az egy brutál írtógép. Warden meg nagyobbat üt valamivel (bár ott study nélkül nincs krit nagyon) és gyorsabban fut. Amelyik jobban tetszik és neked fontosabb.
Én conq-ot nyomtam, az halhatatlan, de a warden is az ha jól játszol.
Sztetek Defense mellé érdemes úgy Warfare-t választani, hogy nem dual wielder, hanem pajzsos kari lenne belõle? Korábban csináltam egy Templart, de végül úgy lett, ahogy Romoto mondta, a Dream részével nem voltam megelégedve, ezért gondolkodom most egy másik pajzsos karakteren. Gondoltam még a Huntingra és akkor dárdával... A Warden és a pajzsos Conquerer közül melyik az erõsebb? Esetleg vmi más ötlet?
A Ranger egyébként nagyon hasít, most 50es szinten 3500 a DPS-e, és a farkasokra még nem is ment pont- nem jutott eddig. 😊 Tényleg, még vmi: a Tracker's set armorját érdemes vmi specifikus helyen keresni? Vagy teljesen random dobja?
Egyelõre nincs több kérdésem, köszi a segítséget elõre is!
http://sacred2.hu/
De ez a madártávlat nagyon brutál 😊 2x akkora pályát belátni, tök frankó. Az normális, hogy legtávolabbról nézve kicsit homályos, "ködös" lesz a kép? Legalábbis itt a sivatagban.
Kicsit valahogy más a rálátási szög, mint mod nélkül, úgyhogy azt még szokni kell, de amúgy faszányos! Köszi!
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
A Diablo2-höz volt egy mod, amivel ezerrel dobálja a zöld cuccokat. Nem tud valaki egy olyan modot a TQ-hoz, amivel dobálná az ereklye darabokat? Már nagyon unom, hogy pl. egy "farkaskarom"-ért 47-szer kell végig ütnöm ugyanazt a pályarészt.
Elõre is kösz
Reinstallaltam az IT-t, kiiktattam az írás védelmet a Dok könyvtárról és az istennek se megy a régi módon, a tweak progit is visszaállítattam és leszedtem... XP-t meg nem akarok újat rakni, de a normat TQ is elfelejti, hogy neki hol vannak a karijai és Õ is létrehoz egy mappát a C gyökérbe....A válaszokból ítéve egyenlõre egyedi az esetem...
http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=TitanMap.Detail&id=119
Battlelog: Purga5
Honnan lehet leszedni azt a "kameraforgatós modot"?
Battlelog: Purga5
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Oracle video ezzel fog menni.
Azért nem hátrány, hogy amikor a játékben "lefelé" kellene menni, te akkor is felfelé mész és nem a seggedben veszed észre hogy körülötted van 6 olyan nmy amelyik közül egy ha megüt, akkor kanyi 😄DD
Óriási ez a kamerás mod.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Tehát az hogy x márka nem jelent semmit, a széria a lényeg. 😊
Stílus."
😄DDD
meik forumba volt ez , hadd olvassak mar bele😄
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Most már csak abban kérném a segítséget, hogy az IT alatt is mûködõ X3 (x4) modot hogyan lehetne ismét a normál gaméra is kiterjeszteni (még mindig elindul és nem visszadob custom map indítása után....)
Minden ötlet jól jöhet! Köszi
Énis igy voltam vele, ahogy te. Mikor láttam, hogy low-on is dettó szaggat mint állat, visszaraktam mindent mediumra, azt hadszóljon. Highon nem láttam nagy különbséget, pedig csekkoltam full közelröl a füvet, búzát, fákat. Mintha nem lenne különbség medium és high között (sebességben viszont 5-10 fps).
Az árnyékok low-on vibrálnak, ezért az vagy off, vagy medium.
Vsync sajna kötelezõ, mer különben 3 részletben hullámzik a képernyõ.
Triple buff BEkapcsolása nekem kb 10-15 fps-t javitott!!! Ez is érthetetlen.
Látom más is küzd a "lag-jellegü" hibával. Énis átértem egyiptomba, és itt már egyre sürübben jelentkezik.
Egyszerüen hiába veszek le mindent low-ra, hiába 60 az fps-em egy helyben állva, mikor megyek valamerre (fõleg új területekre, de soxor még a bejárt területeken is) úgy akadozik, hogy zakatol a hang, meg-megáll a kép, aztán meg rohan fél képernyõnyit 20x-os sebességgel, aztán megin megakad, aztán megint begyorsul mint állat, de már akkor 15 szörny van körülöttem, le is ütöttek 1-2 alkalommal mielõtt magamhoz tértem volna. Egyszerüen nem tudom elképzelni, mi baja lehet, semmi nem fut a háttérben, 250 Mega van használatban az 1 gigából. Oké, nem egy erõmü a gépem, de azért low-on kéne menjen ilyen brutál akadások nélkül is. Szinte játszhatatlan igy már a játék.
Spec: XP, 3200+ Barthon, 1 giga dual ram, Sata vinyó, Gef6600GT, felbontás 1680x1050ben a moncsi miatt, de próbáltam 1024x768-ban is, semmit nem javit (5-10 fps-el jobb állóhelyzetben, de akadozni ugyanúgy akadozik)
Azt néztem a feladatkezelõben, hogy bár az TQit.exe mellett 260 mega használatot ir, ennek ellenére a totál felhasznált memória 700! Namost ha a windows 250et használ TQ inditása elött, a TQ meg 260at, akkor az együtt még mindig csak 510... nem 700.
Lehet, hogy mikor megyek jobbra-balra, töltögeti be a texturákat, és átlépi az 1 gigát, aztán swappol mint állat?
Valami 5letetek van?
Meg amikor mondja , hogy megkerdezi a rabbi tõle h 10 forinter kell e mittomen mien tanacs... Erre mondja a Fabry , hogy 8 ft ér nem mehet? Erre a rabbi: üdvözlünk a körünkben... Na hat en ott csokiztam be , kurvajo volt a mai😄
Aszongya:
"(...) jött, mint a terracotta warrior harcos"
Biztos TQ-zik 😄
letölthetõ innen