23078
  • LordMersey
    Folyamatosan haladtam, minden bejárva, minden küldi megcsinálva ( na jó egyet nem találtam az alvilágban meg...:)) Most öltem meg a telkint egyiptomban legendaryn, 57-es vagyok. Magatalálós, single kari.
  • ShaiHulud
    normal vegere en 39-40 lettem, vegig oltem a mobok kb 99%at az osszes mapon es megcsinaltam minden side questet.
  • Kaszi46
    köszi!
  • vidu01
    Van 3 nehézségi szint, az utolsó végére leszel lvl60 körüli (ha megvan az IT is), mindenhol 3x kell végigmenni.
  • Kaszi46
    Hi, most jutottam el Babilonba, és 28-as a karakterem. Az érdekelne hogy hogyan leszek én így a játék végére 65-ös szintü? Ilyen hosszú lenne ez a fejezet, vagy többször is be kell járni egy egy területet hogy össze lehessen harácsolni a megfelelő számú xp-t?
  • huntom
    Köszi a segitséget.Az 1.08-as patchel sikerűlt.Most már nem lép ki.Mégegyszer kössz.
  • ShaiHulud
    megprobalhatod azt is, hogy innen: http://www.titanquest.net/forums/technical-corner/9810-need-backups-original-game-files-come-here.html letoltod a 3db 1.01 es filet es bemasolod, aztan probalsz patchelni.
  • ShaiHulud
    google elso talalat:

"Here's to all who have the version 1.0b, the reason maybe that the patches detects unknown version is that you were using the crack which you can find swimming on the net,

Heres what you got to do.:

Uninstall your TQ, don't worry about all your stored characters for it will be restored to the same it was before the uninstallation process,

Okay, after the uninstallation process, restart your PC and then reinstall TQ, after installation don't overwrite the crack exe yet, for it will detect your version as unknown.

Now update the game with the 1.01 to 1.08 version, I've tried the 1.01 to 1.20 but it doesn't work at these stage, after the update you can use no-dvd crack for TQ 1.08, to run the game with no DVD.

After this you can update to higher versions like 1.08 to 1.20..

hope this helps."

tovabba:

"1.0b is a evaluation version for the gaming press.. Buy the damn game you losers."
  • huntom
    Egész pontosan ezt írja ki:The Titan Quest Updater encountered an error.
  • huntom
    Egyszerűen nem tudom felrakni a patchet mert valami ismeretlen verziót ir ki mindig.
  • huntom
    Feltelepitettem az immortalt is és ugy sem mükszik.Hibát ir ki.
  • vidu01
    Olyan nincs hogy 1.01 patch mert ez az alapverzió, akkor ír ki mást ha valami gebasz van belepiszkáltál v ilyesmi, újratelepítetted ahogy írtam? Ha máshogy nem megy akkor megszerzed az Immortal Throne kiegészítőlemezt az automatikusan felpeccseli az alapjátékot is, nem kell vele semmit variálni.
  • huntom
    Honnan lehet leszedni csak simán az 1.01-es patchet.1.01-re szeretném patchelni az 1.0b verziót.
  • vidu01
    Piercing dmgvel operál spear kell a kezébe vagy bow, én kb ilyet fogok csinálni elsősorban közelharcos lesz: http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Brigand&master1=6&master2=7&sa=0&m1=
  • Zan
    Kb egy éve játszotam utoljára a titannal,most megint elökerült a polcrol..szerintetek milyen karit csinaljak?Shorlex és társitol titancalc jol jönne valami olyan karirol,amivel nagyon élvezetes a game!Amugy én valami dreamesre gondoltam..
  • Zan
    Hello!

Erröl a karirol tudnal nekem egy titancalcot csinalni?Tul képp ez mivel is nyir?:)
    (bocs eléggé láma vagyok,azaz régen nagyon sokat játszottam,de elfelejtettem már hogy müködnek a dolgok...)
  • Raziel82
    Sziasztok nem tudtok valami hamachi szobát ahol benn szoktak lenni mert neten xfrie vel csak külföldit látok?
  • huntom
    Probáltam,de ugyanugy hibát irt ki.Szerintem a verzio miatt nem akarja patchelni vagy nem tom.
  • vidu01
    Próbáld meg így: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1115722899&no=18237
  • huntom
    Hellosztok!Hogy lehet frissiteni a titan questet?Probálgatom,de mindig hibát ir ki.1.0b verziom van meg ,ahoz meg nem találok patchet,a többire meg hibát ir ki.Vagy honnan lehetne letölteni más verzioju titant?Vagy az 1.0b-hez honnan tudnék leszedni patchet,mert amugy meg mindig kilép a játékból.
  • vidu01
    Lvl20as brigandnak már simán lehet mindkettő, főleg ha nem a bleeding-poison szarokra rakod a skillpontokat. Per pill 3000 körül crittel a lethallal, reményeim szerint felmegy egy 100-150k ra majd a végefelé. :D
  • ApPa123
    thx örök hála
  • Blacksheep333
    A CD kulcsnak meg kell egyezni
  • ApPa123
    Helló lenne akor valakinek ötlete arra hogy miért nam tom berakni a mentés t mert újratelepítettem a gépet elraktam a mentést és mikor a dokumentumokba az egész My Gmaes mappát beraktam nem volt semmi mentés ajátékban? help thx
  • BuriP
    Most is Brigand-dal megyek. A study és a lethal is azonban a skilltáblázat felső részén van és amíg azokat fejleszteni tudja addig túl kell jutnia pár tucat szinten és jópár boss-on! A devices-okkal pedig nem bajban lesz, csak azért nehezebb mert nem élők nem mérgeződnek és nem véreznek így a lövések kisebb kárt okoznak többet kell lőni rájuk.
  • vidu01
    A bossoknál készülj fel egy kiadós futkosásra.

Csináltál te már brigandot? Ha igen akkor valamit nagyon elbactál rajt. Nem jellemző hogy azzal körbe kéne futkosni, leggyorsabb bosskillt lehet csinálni study+lethal combóval. Meg hogy a devices etnikummal bajba lenne, pont a brigand? lol
    http://www.youtube.com/watch?v=d0f9GlDthcU
  • BuriP
    A Brigand igazi tömegírtó karakter, szó szerint hatásosabb ha az ellenfelek többen vannak és közel egymáshoz, mint ha egy szolóban lévő ellenséget lő! Egy öt-hat fős csoportot egy lövéssel kiiktathatsz ha ki van fejlesztve a "Scatter shot arrows" és a "puncture shot arrows" skill. Az elsőtől a találatoktól srapnelek keletkeznek amik tovább sebzik a közeli ellenségeket, a másodiktól pedig átmennek a nyilak az ellenfeleken és a mögöttük állót is sebzik. figyelj az energiádra mert a rogue skillek kifejlesztése után csak úgy zabálja majd. A construction fajtájú ellenfelek (robotok, szobrok) nehezebb ellenfelek mert vérzéses és mérgezéses sebzés nem hat rájuk! A bossoknál készülj fel egy kiadós futkosásra.

Itt meg tudod tervezni a karaktered: http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Brigand&master1=6&master2=7&m1=32-0-0-9-12-0-8-8-0-0-0-12-0-0-12-8-8-12-0-6-0&m2=32-1-0-0-0-12-1-0-1-0-0-8-0-0-8-10-6-0-1-0-0-0
  • csengral
    Jah meg ha van vlkinek tapasztal a Brigandról azt is szivesen elolvasnám.
  • csengral
    Egy druida mennyire élteképes?Szal nehezbb fokozaton is elhet vele azért írtani?Gondolom azért ne mannyira erős mint egy warden...
  • ApPa123
    hát az egész My games mappár kimásoltam aztán be és nem jó
  • drekorig
    Az attól függ... Az alapjátékkal nyitottál meg egy IT-os karaktert? Vagy jó helyre másoltad a mentésed? Nézd meg szerintem...
  • ApPa123
    HElló lenne 1 gondom újratelepítettem a épet és mikor felraktam a jkárékot és be akartam rakni a mentés akkor nem ismerte föl vagy i nem volt mentés a járékon belül help!
  • virs lee
    LOD suxx, hagytam is veszni az összes b.net accountomat. Classic (1.00-1.06) rlz!
  • LordMersey
    Énnem tudtam LoD-dal annyit játszani...olyan 84-85-ös szzinten fejeztem be a Hellt..utánna azok a karik megálltak...
  • LordMersey
    55-ös vagyok most kezdtem a legendary szintet. Athén környékén járok, eddig nincs ellenfél.Nagy különbség a Diablo LoD-je és a Titan Quest között, hogy ott ha átértél Hell szintre már az elején kemény volt. Itt az első pálya nagyon könnyű.
  • virs lee
    LOD-ban hegyekben álltak a 99-es karik. ~~
  • ezrael
    Már hogyne tudná! Hatvan fölött pár szinttel meglesz)
  • ezrael
    Kipróbáltam az xmaxmod-ot Így legalább nem unalmas annyira a conquommal legenden...de érdekes, hogy míg a pályákon nehézség nélkül haladok, 3 Hades gondot okoz egyedüliként...pedig minden resistem 80, secondok 200-300, kivéve bleeding, az 0, lehet azzal támad?! A troglodyták sok-sok ateok-ot, folgot, lart dobálnak, de mindegyik lófax. A stonebinder cuffs map után, rájöttem, hogy defiler kell hozzá:(

Diablo II Lod nekem 83. szintű paladinom volt és 68. nekromantám. A Diablo I Hellfire-ben 42. szinntű harcosom
  • virs lee
    Nem. :)
  • drekorig
    Valaki segítsen légyszi! Elindítom a SoulSeekor's TQ Defilert, és megcsinálom amit akarok, de nem indul el a karakter a játékban! Azt írja a readme fájl, hogy kattintsak a Fix Me gombra a Main gom alatt de nincs Fix Me gomb!!! Valaki segítsen könyörgöm!!!