Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Haata mar erre valaszoltam ,hogy defilerrel lehet a droppokat csesztetni.
De ha nem akarsz defit , eleg leszedned az ign rol egy custommapot amin az összes relic rajta van , 3 asaval kulon rakva, hogy meg bonusolhassal is vele. Igaz utana mindenkepp kell defiler , hogy a custom mapos karibol main questeset csinalj , hogy atkeruljenek oda a relicec.

mit konvertal vissza a shieldes passiv? <#nemtudom>

nem cheatelni akarok, csak hogy ezeket a kis szar reliceket és társaikat esetleg sûrübben dobja. Van mikor az ötrészes alkatrészbõl csak egy hiányozna, és az pont kellene valamilyen artifacthoz, akkor egy napot arra kell szánjak, hogy azt keresgéljem. Olyankor kezd el el rángatózni az ideg a szemöldökömben :-)

ROMOTO
Abban az esetben amikor piercing dmg átkonvertál a defenderes pajzsos batter és egyéb pajzsütéses passzívokba (+4 skillel kb. minden 3-4 ütés sima a többi pajzsos), már nem is fék, hanem brutál fizikai dmg, lásd corsair, tehát a blade honing feltupírozza a fékes piercing dmg-t a pajzsos passzívok meg visszakonvertálják azt fizikai dmg vá, tehát tiszta nyereség az a piercing ilyenkor 😊
Te beszelsz fake piercingrol , aki legyartott mar vagy 20 apollos meg blade honingos noobish karit?😄D Ijaszon kivul soha semmire nemraktam apollot 😛 Mellesleg a warden pierceje (igen az a keves) nem fake , mivel van studyja hozza.)

csináljon wardent a halál 😄
Conq rulez,nyers fizikális õserõ, piercing damage féééééééék.
BÉLA

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Igen Shorlex papa , epp ezt probaltam elmagyarazni azzal , hogy csinaljon az conqot akinek nincs cucc , akinek meg van azmeg inkabb csinaljon wardent.

Az hogy a trackert en osszehoztam volna a conq/wardennel.. lol? hol lattal iet.. Egyertelmuen a rangerrol beszeltem ott , hogy annak megeri a tracker gloves es a tracker hood ilyen szempontbol.(az mar mas kerdes , hogy a wardenemen is tracker hood van 😄)

SANYI!😄😄😄😄

Peleus armor, vagy olyan Romoto féle armor, de az úgyse lesz, athenas battle greaves, conquerors bracer meg plusz 2 skilles sapi relicelve plusz 2 skill bonuszos legend erebussal. Könnyedén összejön 😄D
Armor lehet the khans armor is, én még íjásznál is próbálok minél több fizikális és minél kevesebb piercing damage-re menni, mert az legenden fék, ezért nekem peleus armor kell.

bezony.
De ranged attacknál nincs krit, úgyhogy íjásznak nem kell (max ha jó sokat sebzel elemental-ra, ami LOL egy íjásznál).
Nagy off ability-jû közelharcosnak kell, vagy közepesnek, merthogy így csinálsz nagy "rést" a te off és az nmy def ability-je között.

Hmmm... ha a Tracker's vacak, akkor mibe érdemes a Rangert öltöztetni?
Hunternél ha íjjászkodok meg kell csinálni a studynak a passzívját is v elég rá csak mondjuk 1 pont? Ez a kritikus sebzés nekem annyira nem tiszta, minél nagyobb az off abym az ellené meg minél kisebb a defenziv annál nagyobb valószínûséggel bekövetkezik?

Dudovec (elõször majdnem a neved írtam, de rájöttem hogy jelen közegben dudovec vagy... 😄) a 85 reces warden az valószínûleg mindenkinek könnyedén elérhetõ, kell farmolni fél órát hádészt és kész is. Vagy mégsem?
Na akkor maradjunk a conq-nál.
Meg az 1200 ability is ugyanígy, minden sarokból odapottyan, hmmm?
A trackers set nem a conq-hoz vagy wardenhez kell neki, hanem a rangeréhez.
Szal a warden jó, de a conq jobb. Mert azt én csináltam, a másikat meg Te 😄DDD

Bla bla bla😄 Trackerbol hood+ glove ot erdemes megprobalni. De a hood eros magaban is elegge.

Shorlex: conq 1xubb es jol zuz, de a 85% reces warden odaveri teljes sebessegben. Bar ha valakinek nincs atomjo cucca (ami jelen esetben igaz , ha a tracker setre vadaszik😊 ) akkor inkabb conqot csinaljon. Ha megvan minden brutal lila meg tapos zöldbõl is van egy szep kis gyûjtemeny , akkor a warden allat nagyon😊

Shorlex nemondd mar , hogy 1200 abilityvel keveset krittel a warden , foleg x3 alatt bõven megeri minden nagy csoportra rarakni a studyt, de üti a kriteket enélkül is.. A legtöbb mobot akkoris lezuzza mint a szart , ha nem jott be a crit.

hagyjátok már azt a trackers set-et, az egy szar, a video-s haruspexen egy darab nincs abból a vacakból de azért elég jó asszem így is... 😄
Conq sztem jobb, nekem az jobban bejön (elsõsorban az off ability miatt, ami gyakorlatilag duplázza a sebzésem, meg jobb cuccok vannak rá), az egy brutál írtógép. Warden meg nagyobbat üt valamivel (bár ott study nélkül nincs krit nagyon) és gyorsabban fut. Amelyik jobban tetszik és neked fontosabb.
Én conq-ot nyomtam, az halhatatlan, de a warden is az ha jól játszol.

Annyi a max... mert nem elég? <#kacsint>

Sztetek Defense mellé érdemes úgy Warfare-t választani, hogy nem dual wielder, hanem pajzsos kari lenne belõle? Korábban csináltam egy Templart, de végül úgy lett, ahogy Romoto mondta, a Dream részével nem voltam megelégedve, ezért gondolkodom most egy másik pajzsos karakteren. Gondoltam még a Huntingra és akkor dárdával... A Warden és a pajzsos Conquerer közül melyik az erõsebb? Esetleg vmi más ötlet?

A Ranger egyébként nagyon hasít, most 50es szinten 3500 a DPS-e, és a farkasokra még nem is ment pont- nem jutott eddig. 😊 Tényleg, még vmi: a Tracker's set armorját érdemes vmi specifikus helyen keresni? Vagy teljesen random dobja?

Egyelõre nincs több kérdésem, köszi a segítséget elõre is!
Szerintem annyi mert nekem nem akar feljebb menni, legenden se.

envoka
Az attack speed maximum 222% lehet ? Vagy csak normál fokozaton nem lehet több ?

http://sacred2.hu/

haata: defilert szedd le es a mods by nal lehet dropratet növelni. Vanmeg benne sok mas 'cheat' is , de ha a durvakat hasznalod ugyis elkurja a jatekelmenyt.

Andie
vidu: Leszedtem a kamera modot, és mintha tényleg kevesebbet akadna. Legalábbis itt egyiptomban az utolsó wp körül, kint a sivatagban. Majd még tesztelem hosszabb játéknál is, mert késöbb szokott elõjönni, mikor már jó sok pályarész bennvan a memóriában, gondolom.
De ez a madártávlat nagyon brutál 😊 2x akkora pályát belátni, tök frankó. Az normális, hogy legtávolabbról nézve kicsit homályos, "ködös" lesz a kép? Legalábbis itt a sivatagban.
Kicsit valahogy más a rálátási szög, mint mod nélkül, úgyhogy azt még szokni kell, de amúgy faszányos! Köszi!

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Bocs az offért de ilyet én még nem láttam, megszakadok de szabályosan rosszul vagyok...

Fun

Sziasztok!
A Diablo2-höz volt egy mod, amivel ezerrel dobálja a zöld cuccokat. Nem tud valaki egy olyan modot a TQ-hoz, amivel dobálná az ereklye darabokat? Már nagyon unom, hogy pl. egy "farkaskarom"-ért 47-szer kell végig ütnöm ugyanazt a pályarészt.
Elõre is kösz

Kipróbáltam ezt a kameramodot én is, sokkal jobb így, hogy nagyobb teret lát be az ember. Jah és ajánlom azoknak akik lentebb a játékszaggatásra panaszkodtak mert nekem teljesen elmúlt miután feltettem.

Hát sajnos pont nem így teszi, pedig egy ideje egyfolytában X3-mal mentem. Most meg elindítja a customot 3-szoros szörnymennyiséggel, így ha kimegyek a menübe, megint elfelejti a szorozgatást... így meg elég gyönge a felhozatal az elért szinthez képest a normal karaktereknek.....
Reinstallaltam az IT-t, kiiktattam az írás védelmet a Dok könyvtárról és az istennek se megy a régi módon, a tweak progit is visszaállítattam és leszedtem... XP-t meg nem akarok újat rakni, de a normat TQ is elfelejti, hogy neki hol vannak a karijai és Õ is létrehoz egy mappát a C gyökérbe....A válaszokból ítéve egyenlõre egyedi az esetem...
Oké, már megvan:

http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=TitanMap.Detail&id=119

Battlelog: Purga5

Hi!
Honnan lehet leszedni azt a "kameraforgatós modot"?

Battlelog: Purga5

Vedd meg a jatekot és akkor kapsz hozzá kódót itt ne kérj ilyet

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

ROMOTO
Má' aszittem nem jáccottok ezzel 😊, én spontán heti 1 órára redukáltam magam.
En a fullzoomosat hasznaltam az utolso idokben😊 amikor a wardenrol bedobtam egy kis promot, azis azzal keszult.. az tunt a legjobbnak.

Letöltöttem ezt a kameraforgatós modot... ne tudjátok meg mekkora élmény. MINDENKI PRÓBÁLJA KI!
Oracle video ezzel fog menni.
Azért nem hátrány, hogy amikor a játékben "lefelé" kellene menni, te akkor is felfelé mész és nem a seggedben veszed észre hogy körülötted van 6 olyan nmy amelyik közül egy ha megüt, akkor kanyi 😄DD
Óriási ez a kamerás mod.

-k +j

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Persze az hogy Acer vagy Asus már önmagában is elég az azonosításhoz, mert ott nincs ami kó lenne. ~~

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Toshiba Portege / Tecra jó, Satellite nem. A Sonynak is van jó szériája, de nálunk ennek sincs szervize mint a Dellnek. Lenovoból a 3000-es széria (C100 / N100) kerülendõ, a ThinkPadek jók. Hp nc / nw, valamint a Dell Latitude is jó, a HP nx olyan félút, inkább business class, de konzumer körítésben. Az 500-as széria már full konzumer, a Dell Inspiron hasonlóképp.

Tehát az hogy x márka nem jelent semmit, a széria a lényeg. 😊

ROMOTO
Laptop ban a Toshiba, Sony, IBM-Lenovo jó, az Asus egy fostalicska 😊
A legjobb hogy az egész úgy indult hogy aszongya az Asus van olyan jó mint az IBM, erre kiröhögtem, mire "te egy arrogáns fasz vagy" volt a válasz, erre meg az enyém. ^^

Az egyik notebookosban. ~~

"Te meg egy buzi köcsög, ezt is mondták már?"
Stílus."

😄DDD

meik forumba volt ez , hadd olvassak mar bele😄

Eddig egyedül a jude emperoron láttam 5% INT bónuszt, az jó lenne.

De általában 7-16 piercing dmg-t ad, ami LOL.

Zeus artifacton milyen bónuszok lehetnek? Nekem a legértelmesebb eddig +35% IAS vagy +25% dmg volt, csak éppen egyik se mágusnak való. Nincs valami használható bónusz is?

shaba23
ezt a játékot mindenki eredetivel játsza, vagy legalábbis az nfo file eredeti😊
5-6 ezerert meg diszdobozba csomagolva el is küldöm neked 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Hat az x3 mod elvileg ugy megy, hogy miutan kivalasztottad custommapba es leokezod , akkor ugycsinal mintha krealna , aztan visszadob a nem custom mapos karijaidhoz , ahol ha kivalasztod valameiket akkor a köv main quest jatekod x3 as lesz.

Újratelepítés után sem tudtam helyrehozni, de legalább a kaik mind megvanak és a térképük is.
Most már csak abban kérném a segítséget, hogy az IT alatt is mûködõ X3 (x4) modot hogyan lehetne ismét a normál gaméra is kiterjeszteni (még mindig elindul és nem visszadob custom map indítása után....)

Minden ötlet jól jöhet! Köszi
Andie
Nekem 5 gigán van a pagefile, mer a Stalkernél azt tanácsolták. Mondjuk jobb az sem lett, de azóta lusta vagyok visszavenni. Sztem tökmindegy mekkora a page-file. Technikai oldalról nézve, ha kevés a pagefile, akkor szétfagy a program, megáll insucifient memoryval. Ha elég, akkor meg tökmindegy mekkora "üres" hely van még fölötte.
Énis igy voltam vele, ahogy te. Mikor láttam, hogy low-on is dettó szaggat mint állat, visszaraktam mindent mediumra, azt hadszóljon. Highon nem láttam nagy különbséget, pedig csekkoltam full közelröl a füvet, búzát, fákat. Mintha nem lenne különbség medium és high között (sebességben viszont 5-10 fps).
Az árnyékok low-on vibrálnak, ezért az vagy off, vagy medium.
Vsync sajna kötelezõ, mer különben 3 részletben hullámzik a képernyõ.
Triple buff BEkapcsolása nekem kb 10-15 fps-t javitott!!! Ez is érthetetlen.

Én már belenyugodtam, fölraktam minden beállítást higra, úgy sem rosszabb, meg aztán ha már szaggat legyen szép a játék. Már próbáltam mindent, most legutoljára a pagefilet növeltem 2 gigára, hátha az kevés neki, de semmi változás, lehet hogy megpróbálok még egy reinstallt aztán lesz ami lesz...

Andie
Sziasztok!
Látom más is küzd a "lag-jellegü" hibával. Énis átértem egyiptomba, és itt már egyre sürübben jelentkezik.
Egyszerüen hiába veszek le mindent low-ra, hiába 60 az fps-em egy helyben állva, mikor megyek valamerre (fõleg új területekre, de soxor még a bejárt területeken is) úgy akadozik, hogy zakatol a hang, meg-megáll a kép, aztán meg rohan fél képernyõnyit 20x-os sebességgel, aztán megin megakad, aztán megint begyorsul mint állat, de már akkor 15 szörny van körülöttem, le is ütöttek 1-2 alkalommal mielõtt magamhoz tértem volna. Egyszerüen nem tudom elképzelni, mi baja lehet, semmi nem fut a háttérben, 250 Mega van használatban az 1 gigából. Oké, nem egy erõmü a gépem, de azért low-on kéne menjen ilyen brutál akadások nélkül is. Szinte játszhatatlan igy már a játék.
Spec: XP, 3200+ Barthon, 1 giga dual ram, Sata vinyó, Gef6600GT, felbontás 1680x1050ben a moncsi miatt, de próbáltam 1024x768-ban is, semmit nem javit (5-10 fps-el jobb állóhelyzetben, de akadozni ugyanúgy akadozik)
Azt néztem a feladatkezelõben, hogy bár az TQit.exe mellett 260 mega használatot ir, ennek ellenére a totál felhasznált memória 700! Namost ha a windows 250et használ TQ inditása elött, a TQ meg 260at, akkor az együtt még mindig csak 510... nem 700.
Lehet, hogy mikor megyek jobbra-balra, töltögeti be a texturákat, és átlépi az 1 gigát, aztán swappol mint állat?
Valami 5letetek van?

Neismondd , enis ott sirtam rajta😄
Meg amikor mondja , hogy megkerdezi a rabbi tõle h 10 forinter kell e mittomen mien tanacs... Erre mondja a Fabry , hogy 8 ft ér nem mehet? Erre a rabbi: üdvözlünk a körünkben... Na hat en ott csokiztam be , kurvajo volt a mai😄

Valaki nézi a Fábryt?
Aszongya:
"(...) jött, mint a terracotta warrior harcos"
Biztos TQ-zik 😄

sajna a defiler csak az eredeti utvonalon levõket ismeri fel, mivel neki a mentések útvonal a registryben rögzül a telepítéskor. talán, ha újra telepíteném látná, de ha jól tudom a defiler a chart viszi át és lehet szimulálni, mely területen lehettem, de nem egészen ez a célom... ráadásul így még X3 mod-om sem mûködik...
Nem vagyok benne biztos, de a TQdefiler-el átvihetõk a karik.
letölthetõ innen