23078
  • csengral
    Jah még vlmi sztetek dualos harbinger v champion a jobb?
  • csengral
    Hát elöször én is azt hittem h vlmi aura nincs rajtam de nem!Ha csak 1 fegyo van nálam(pajzs sincs) akkor gyorsabb mint ha még egy ugyan olyan fegyot teszek bele.Mert ugyanazt tettem bele mivel lemásoltam.Tahát ha átlagot számol akkor elvileg maradnia kellene a speednek.
  • vidu01
    Lehet hogy levettél valami szett darabot ami után attack speedet kapsz bónuszba, vagy 1 kék pajzsot ami mondjuk +1 all skillt ad azt is számít (weapon training), vagy éppen rajt volt még az onslaught amikor először nézted v valami más aura. Ha előtte a másik kezébe egy fejsze volt v kard akkor annak közepes-gyors az attack speedje, beteszel neki mégegy club típusút akkor jóval lassabb lesz a csóka, lényeg hogy a kettőnek az átlagát veszi a játék, célszerű egy nagyot ütő bunkót kombinálni valamivel ami hozza az attack speedet is. pl:
  • Johny13
    Kösz az infot.Még valami.Honnan szedted ezeket a kódokat.
  • csengral
    Miért van az h egy dualos harbinger attack speedje lecsökken(136-ról 120-ra) Amikor beletesszem a másik fegyot is.Pedig ugyan az a két fegyó(dupe)
  • valaminick
    jatek kozben esc es menubol ramesz es beirod ezeket
    373624 - "Armament of Gaul" Set
    437626 - "Armament of Germania" Set
    925678 - "Garb of the Great Merchant" Set
    274267 - "Shinobi Shozoku" Set
  • Johny13
    Jójó.Kössz.De mégis honnan tudom mit kell beírni.Tipp?A játékban mondja valaki,olvastad valahol?Amugy kössz
  • micu00
    tud valaki emailben karaktert küldeni?
  • Shorlex
    brutál szar használhatatlan érdekes skin-ű cuccok lesznek. (ninja-nak öltözhetsz meg ilyen szarok, de ócska mind)
  • Darthmushroom
    ugyanaz a patch van fent!
  • Johny13
    Légyszi,Valaki.Megöl a kiváncsiság,hogy mi lesz feloldunk valami extrát.Valami tippet legalább.Feltevést.Ötletet.Megoldást.Legyen szivetek emberek.Ha tudtok valamit azt köszönöm.Csak legyen már valami
  • Johny13
    Ha meg van a mentésed,csinálj egy új karaktert.Ezáltal a játék a Dokumentumok könyvtárba csinál egy My Games nevü mappát.Ott lesz benn a Titan Quest, illetve a Titan Quest Immortal Throne nevü mappa.Oda másold be a mentést,illetve győződj meg hogy a jelenlegi és a mentett játék versioja megeggyező.(ha emlékszel hogy azt mien patch-el toltad)
  • Darthmushroom
    hmm lenne egy problémám, anno kimásoltam a titan quest mentésem, most felraktam megint a játékot de nem láttom a menübe..:S de tqvault meg jelzi! tudna valaki megoldást??
  • Johny13
    mükszik???
  • ApPa123
    Thx
  • Johny13
    A rescorue mappábol,amit a magyarítás hoz létre másold ki a Text_EN.arc nevü file-t és a titan quest immortal throne főmappába a Rescorue mappába másold be.Ennyi az immortal magyrítása.Az alapjáték honasítását alighanem elvégzi a honosítás telepítője.Mindegy meiket rakod fel előbb.A lényeg hogy az alapjáték honosításánál nem kell másolnod, a kieg.-nél igen.Az tény,hogy az alapjátéké is létrehoz egy mappát,de az csak a honosítás eltávolítására való.Azzal ne foglalkozz.
  • ApPa123
    De írtad hogy át kell másolni a titan quest-ből 1-2 file-t írd már le légyszi mik azok mert azt a rescorue mappát próbálgattam de nem volt jó THX
  • ApPa123
    Kösz 1 kicsit figyelmetlen voltam és nem olvastam el de am köszi!
  • Johny13
    Mint irtam ha csak az Immortal magyarítását pakolod fel akkor csak azok a szövegek lesznek magyarul amik a kiegészítő felrakása után lettek a játékban.Most szedd le a Titan Quest honosítását(az alapjátékét)az kb 60 mb-ot tesz.Telepíted.De ha figyelmesen elolvasod az utasításokat a honosítás telepítésénél akkor nem lesz semmi gond.Ezért írtam lenntebb, hogy két magyarítás kell hozzá.Honosítva kicsit jobb a játék.Sok infót megtudsz ha mindent elolvasol benne.Jó játékot.
  • ApPa123
    Helló felraktam az immortal throne magyarítását akkor mikor belépek néhány szó magyar a többi meg angol ez miért van?????
  • Johny13
    Halli.Segítség kellene. A játékos menüben (mikor Esc-t nyomsz)van egy rész az "Extrák feloldása".Az mit tesz és hogy lehet őket aktiválni. Már végigtoltam normálon és a következő szinten.Már csak a harmadikkal van gondom. Magyarosítva egész más fillingje van a játéknak.A http://magyaritasok.hu/ oldalon fenn vannak.A telepítés közben olvassátok el hogyan kell,mert nem csak telepíteni kell hanem másolni,illetve két honosítás kell.Az alap játéké és a kieg.-é.Külön-külön kell őket felpakolni. Szoval ha valaki tud valamit,hogy mit kell beirni az Extrák feloldása helyre az legyenszives irjon ide,vagy a [email protected]. A segítségeket előre is kösszi.
  • domy75
    Sziasztok, "The Titan Quest Updater encountered an error" tudom ez a probléma már felmerült itt de sajnos nem tudtam kihámozni a hozzászólásokból a probléma megoldását, már mindent megpróbáltam és nem frissít ez a nyomorult Titan Quest pedig eredetim van. Légyszi segítsen már valaki! Köszi.
  • valaminick
    http://masteries.titanquestvault.ign.com/

jo jatekot:D az uj kepessegekhez ;)
  • csengral
    Köszi szépen!

Még egy kérdés hogy lehet extrát feloldani?
  • vidu01
    A 4 kő az ide való: http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/hadestreasury.php
    kisteknős amit Hades bácsi dob az meg ide:http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/secretpassage.php
    lelkek kulcsa meg nem jó semmire
  • csengral
    #18432-ben megtalalod azt a programot a tian-hoz mint a dioban a heroeditor.

Más: Végig vittem az it-t és meg van 4 kő(pl:Méregkő,fagykő) amit különböző szörnyhősöktől szereztem meg van az a cucc amit a végén Hádész dob meg Vlmi Lelkek Kulcsu. Ezek mire jók??? Valamilyen mellék küldetés amit ne mvettem észr???
  • berlin
    Sziasztok!

Újra el kezdenék vele játszani, de csak ha tudtok olyan programmról, vagy cheat-ről, amivel rá tudok aggatni a manusomra SZETT-eket.
    Ugyanis azokat hiába gyüjtögettem egy sem jött össze teljesen soha - pedig már a 3. nehézségen toltam

(Valami olyasmire gondolok, mint a HeroEditor volt a Diablóban.)

Szóval ha tudtok valamit linkelni, akkor köszi.
    Mert olyan lájtosan újratolnám.

Köszi:
    Bea
  • Piccolo13
    Sztem ne Unleashed verzióval próbálkozz!
  • Piccolo13
    Hamachin szoktatok játszani?
  • Piccolo13
    Sziasztok!

Örömmel látom, hogy még mindig vannak akik tolják. :)
  • rzs
    Kis segítséget kérnék. Letöltöttem a játék unleashed változatát,de nem tudom telepíteni mert a telepítési hely megadásakor nem ismeri fel a meghajtókat.
  • Axl 92
    OK köszönöm a segítséget.
  • vidu01
    TQdefiler progi kell mindenképp hogy vissza tudd hozni a karit custom questből main questbe utána már át lehet dobni a cuccokat TQvaulttal egy másiknak is akár. De vigyázz mert a main questes karaktert felülírja majd.
  • Axl 92
    egyszer már letöltöttem és nem ment:S nem is nagyon próbáltam....letöröltem, úgyhogy nem fogom mégegyszer letölteni,sokáig tart mindegy, azért kösz
  • ShaiHulud
    nem ismerem tqvaultot, de ha felrakod a tq kiegeszitojet az immortal thronet, abba raktak uj karavanos npc-ket, akik segitsegevel "legalisan" csereberelhetsz targyakat a karaktereid kozt.
  • Axl 92
    már nem kell....Valaki tud abban segíteni, hogy letöltöttem egy mapot, amiben minden cucc ott van, és csinálok egy karaktert, felszedek egy cuccot, és tqvault-tal nem tudom átrakni másik karakterhez...nem lehet sehogy átrakni??
  • Axl 92
    Tudja valaki, hogy hogyan lehet letölteni arról a tqvault-os oldalról?:S
  • csengral
    Köszi szépen!
  • ShaiHulud
    Defiler
  • csengral
    Sziasztok!

Nem tudjátok hol lehet olyan egyedi pályát letölteni ahol nagyon sok plusz skill-t kapunk? Vgay vlki ne mtudna késziteni mert én próbáltam de nem sok sikerrrel...

Azért kell mert kiszeretnénk próbálni pár képességet h milyenek lesznek,de nicns kedve maddig vinni a karit hogy ott derüljön ki h semmi értelme...

Előre is köszi