23078
-
csengral #18470 Jah még vlmi sztetek dualos harbinger v champion a jobb? -
csengral #18469 Hát elöször én is azt hittem h vlmi aura nincs rajtam de nem!Ha csak 1 fegyo van nálam(pajzs sincs) akkor gyorsabb mint ha még egy ugyan olyan fegyot teszek bele.Mert ugyanazt tettem bele mivel lemásoltam.Tahát ha átlagot számol akkor elvileg maradnia kellene a speednek. -
vidu01 #18468 Lehet hogy levettél valami szett darabot ami után attack speedet kapsz bónuszba, vagy 1 kék pajzsot ami mondjuk +1 all skillt ad azt is számít (weapon training), vagy éppen rajt volt még az onslaught amikor először nézted v valami más aura. Ha előtte a másik kezébe egy fejsze volt v kard akkor annak közepes-gyors az attack speedje, beteszel neki mégegy club típusút akkor jóval lassabb lesz a csóka, lényeg hogy a kettőnek az átlagát veszi a játék, célszerű egy nagyot ütő bunkót kombinálni valamivel ami hozza az attack speedet is. pl:
-
Johny13 #18467 Kösz az infot.Még valami.Honnan szedted ezeket a kódokat. -
csengral #18466 Miért van az h egy dualos harbinger attack speedje lecsökken(136-ról 120-ra) Amikor beletesszem a másik fegyot is.Pedig ugyan az a két fegyó(dupe) -
valaminick #18465 jatek kozben esc es menubol ramesz es beirod ezeket
373624 - "Armament of Gaul" Set
437626 - "Armament of Germania" Set
925678 - "Garb of the Great Merchant" Set
274267 - "Shinobi Shozoku" Set
-
Johny13 #18464 Jójó.Kössz.De mégis honnan tudom mit kell beírni.Tipp?A játékban mondja valaki,olvastad valahol?Amugy kössz -
micu00 #18463 tud valaki emailben karaktert küldeni? -
Shorlex #18462 brutál szar használhatatlan érdekes skin-ű cuccok lesznek. (ninja-nak öltözhetsz meg ilyen szarok, de ócska mind) -
#18461 ugyanaz a patch van fent! -
Johny13 #18460 Légyszi,Valaki.Megöl a kiváncsiság,hogy mi lesz feloldunk valami extrát.Valami tippet legalább.Feltevést.Ötletet.Megoldást.Legyen szivetek emberek.Ha tudtok valamit azt köszönöm.Csak legyen már valami -
Johny13 #18459 Ha meg van a mentésed,csinálj egy új karaktert.Ezáltal a játék a Dokumentumok könyvtárba csinál egy My Games nevü mappát.Ott lesz benn a Titan Quest, illetve a Titan Quest Immortal Throne nevü mappa.Oda másold be a mentést,illetve győződj meg hogy a jelenlegi és a mentett játék versioja megeggyező.(ha emlékszel hogy azt mien patch-el toltad) -
#18458 hmm lenne egy problémám, anno kimásoltam a titan quest mentésem, most felraktam megint a játékot de nem láttom a menübe..:S de tqvault meg jelzi! tudna valaki megoldást?? -
Johny13 #18457 mükszik??? -
ApPa123 #18456 Thx -
Johny13 #18455 A rescorue mappábol,amit a magyarítás hoz létre másold ki a Text_EN.arc nevü file-t és a titan quest immortal throne főmappába a Rescorue mappába másold be.Ennyi az immortal magyrítása.Az alapjáték honasítását alighanem elvégzi a honosítás telepítője.Mindegy meiket rakod fel előbb.A lényeg hogy az alapjáték honosításánál nem kell másolnod, a kieg.-nél igen.Az tény,hogy az alapjátéké is létrehoz egy mappát,de az csak a honosítás eltávolítására való.Azzal ne foglalkozz. -
ApPa123 #18454 De írtad hogy át kell másolni a titan quest-ből 1-2 file-t írd már le légyszi mik azok mert azt a rescorue mappát próbálgattam de nem volt jó THX -
ApPa123 #18453 Kösz 1 kicsit figyelmetlen voltam és nem olvastam el de am köszi! -
Johny13 #18452 Mint irtam ha csak az Immortal magyarítását pakolod fel akkor csak azok a szövegek lesznek magyarul amik a kiegészítő felrakása után lettek a játékban.Most szedd le a Titan Quest honosítását(az alapjátékét)az kb 60 mb-ot tesz.Telepíted.De ha figyelmesen elolvasod az utasításokat a honosítás telepítésénél akkor nem lesz semmi gond.Ezért írtam lenntebb, hogy két magyarítás kell hozzá.Honosítva kicsit jobb a játék.Sok infót megtudsz ha mindent elolvasol benne.Jó játékot. -
ApPa123 #18451 Helló felraktam az immortal throne magyarítását akkor mikor belépek néhány szó magyar a többi meg angol ez miért van????? -
Johny13 #18450 Halli.Segítség kellene. A játékos menüben (mikor Esc-t nyomsz)van egy rész az "Extrák feloldása".Az mit tesz és hogy lehet őket aktiválni. Már végigtoltam normálon és a következő szinten.Már csak a harmadikkal van gondom. Magyarosítva egész más fillingje van a játéknak.A http://magyaritasok.hu/ oldalon fenn vannak.A telepítés közben olvassátok el hogyan kell,mert nem csak telepíteni kell hanem másolni,illetve két honosítás kell.Az alap játéké és a kieg.-é.Külön-külön kell őket felpakolni. Szoval ha valaki tud valamit,hogy mit kell beirni az Extrák feloldása helyre az legyenszives irjon ide,vagy a [email protected]. A segítségeket előre is kösszi. -
domy75 #18449 Sziasztok, "The Titan Quest Updater encountered an error" tudom ez a probléma már felmerült itt de sajnos nem tudtam kihámozni a hozzászólásokból a probléma megoldását, már mindent megpróbáltam és nem frissít ez a nyomorult Titan Quest pedig eredetim van. Légyszi segítsen már valaki! Köszi. -
valaminick #18448 http://masteries.titanquestvault.ign.com/
jo jatekot:D az uj kepessegekhez ;) -
csengral #18447 Köszi szépen!
Még egy kérdés hogy lehet extrát feloldani? -
vidu01 #18446 A 4 kő az ide való: http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/hadestreasury.php
kisteknős amit Hades bácsi dob az meg ide:http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/secretpassage.php
lelkek kulcsa meg nem jó semmire -
csengral #18445 #18432-ben megtalalod azt a programot a tian-hoz mint a dioban a heroeditor.
Más: Végig vittem az it-t és meg van 4 kő(pl:Méregkő,fagykő) amit különböző szörnyhősöktől szereztem meg van az a cucc amit a végén Hádész dob meg Vlmi Lelkek Kulcsu. Ezek mire jók??? Valamilyen mellék küldetés amit ne mvettem észr??? -
berlin #18444 Sziasztok!
Újra el kezdenék vele játszani, de csak ha tudtok olyan programmról, vagy cheat-ről, amivel rá tudok aggatni a manusomra SZETT-eket.
Ugyanis azokat hiába gyüjtögettem egy sem jött össze teljesen soha - pedig már a 3. nehézségen toltam
(Valami olyasmire gondolok, mint a HeroEditor volt a Diablóban.)
Szóval ha tudtok valamit linkelni, akkor köszi.
Mert olyan lájtosan újratolnám.
Köszi:
Bea -
Piccolo13 #18443 Sztem ne Unleashed verzióval próbálkozz! -
Piccolo13 #18442 Hamachin szoktatok játszani? -
Piccolo13 #18441 Sziasztok!
Örömmel látom, hogy még mindig vannak akik tolják. :) -
rzs #18440 Kis segítséget kérnék. Letöltöttem a játék unleashed változatát,de nem tudom telepíteni mert a telepítési hely megadásakor nem ismeri fel a meghajtókat. -
Axl 92 #18439 OK köszönöm a segítséget. -
vidu01 #18438 TQdefiler progi kell mindenképp hogy vissza tudd hozni a karit custom questből main questbe utána már át lehet dobni a cuccokat TQvaulttal egy másiknak is akár. De vigyázz mert a main questes karaktert felülírja majd. -
Axl 92 #18437 egyszer már letöltöttem és nem ment:S nem is nagyon próbáltam....letöröltem, úgyhogy nem fogom mégegyszer letölteni,sokáig tart mindegy, azért kösz -
ShaiHulud #18436 nem ismerem tqvaultot, de ha felrakod a tq kiegeszitojet az immortal thronet, abba raktak uj karavanos npc-ket, akik segitsegevel "legalisan" csereberelhetsz targyakat a karaktereid kozt. -
Axl 92 #18435 már nem kell....Valaki tud abban segíteni, hogy letöltöttem egy mapot, amiben minden cucc ott van, és csinálok egy karaktert, felszedek egy cuccot, és tqvault-tal nem tudom átrakni másik karakterhez...nem lehet sehogy átrakni?? -
Axl 92 #18434 Tudja valaki, hogy hogyan lehet letölteni arról a tqvault-os oldalról?:S -
csengral #18433 Köszi szépen! -
ShaiHulud #18432 Defiler -
csengral #18431 Sziasztok!
Nem tudjátok hol lehet olyan egyedi pályát letölteni ahol nagyon sok plusz skill-t kapunk? Vgay vlki ne mtudna késziteni mert én próbáltam de nem sok sikerrrel...
Azért kell mert kiszeretnénk próbálni pár képességet h milyenek lesznek,de nicns kedve maddig vinni a karit hogy ott derüljön ki h semmi értelme...
Előre is köszi