23078
  • artdan
    hali! Olyan kérdésem, problémám van, hogy többjátékos módban beszeretnék lépni egy csapatjátékba de töltésnél kidob és azt írja ki: Hibás CD kulcs... remélem ti tudjátok mi a problem.. Ha igen megköszönnék egy választ :)
  • Carlos
    Lámer vagyok, kérdezek.
    Most épp egy battlemage-et tolok, olyan level 26 felé jár.
    Mire érdemes gyúrni, hogy későbbi nehézségi szinteken is jó legyen (most még olcsó visszaállitani a pontokat).

Előre is köszi!
  • WhiteG
    köszi, mondjuk most a gólemem tápoltam gondolom a call to wild az a falka ereje lesz a természetnél:-) Bár én youtuben láttam egy ilyem summonert aztán marha jól nézett ki:-) Felhúzom a föld mesterséget meg a természetet maxra aztán meg szétdobálom a pontokat majd...Esteleg valami tanács?
  • vidu01
    Call of the Wild legyen legalább lvl 18as akkor ad 3 db farkast.
  • WhiteG
    Az idézőnek melyik az a skillje amivel több farkast tud idézni? Vagy ez szintfüggő?
  • artdan
    Jah már nem okoz! Már ujra kezdtem :) És most jobb, jobb felszereléseket kapok :) nincs valakinek msn-je vagy ilyesmi mert ugy könnyebb lenne beszélgetni:) vagy ilyet itt nem lehet kérdezni :)??
  • vidu01
    Ha igazán teccik a játék akkor nem fog nehezedre esni az újrakezdés.
  • artdan
    szijjjasztok!
    olyan problémám van... hogy kb 1 hónapja játszok a TQ-val és hát valahogy eltünt a karakterem.. csak itt olvasgattam és felraktam azt a defiler programot és valahogy eltünk a karakterem :( és nagyon teccik a játék nagyon nagyon.. és el akartam mélyülni bennee... de nem akarom ujra kezdeni.. mit tudok tenni?? vagy ti tudtok nekem segíteni valahogy??? nagyon örülnék neki.. mert ebbe a pillanatba levagyok hozva az életemrőll.. végig vittem a normál módot, eposzi negyedénél járhattam.. 40-es szintű voltam... és ezt nagyon nehéz lenne ujból megcsinálni :( lécci segítsetek előre is nagyon köszönöm :)
  • WhiteG
    Olyan problémám is van, hogy néha az inventory kivilágosodik meg olyan mintha a textúra kicsit meghülyül...Ez mitől lehet?
  • WhiteG
    Sziasztok!

Egy summonert szeretnék csinálni majd a játékban és mindenki tapasztalatát szívesen várom, mire érdemes rakni a pontokat. Egy másik kérdés, ha multiba nyomja az ember akkor a single karakterét átviheti az ember? bár ez lehet hülye kérdés...Azért ez nem egy WOW vagy L2 ami multi alapú. Előre is kösz a segítséget!
  • Ravasak
    igaz :) már rég jaccotam el is felejtettem a hülye mikrobit
  • Shorlex
    Talos kimaradt minotaur bejáratnál van
  • Ravasak
    van még a manticore is

Fayum desert portal melleti barlang legmélyén
  • csengral
    Van még vlhol ilyen plussz szörny ami normálon nincsen csak magasabb szinteken én kettőről tudok a Hydráról meg arról a csont sárkányról.

Vannak még ilyenek ha igen hol?
  • mikusmate
    Warez, de már megoldódott közben... Patcheket egyenként kellett feltennem 1.11-ig, és így már megy az IT is.
    Ja és bocsi, hogy teliírtam a topicot, csak később jutott eszembe, hogy talán így kell csinálni :)
  • Carlos
    Eredeti vagy warez?
  • mikusmate
    Újabb hiba: lvl 3 vagyok, megcsináltam az elején a questet, mikor a csávót kell a barlangban megmenteni, és utána mikor megnyitottam az inventoryt, TQ.exe hibával kidob. Ha újra elindítom a játékot, már be sem tölti, még az előtt hibát észlel mielőtt játszani tudnék. (2 verziót is próbáltam)
  • mikusmate
    Azt írja ki, hogy 'Neither command line parameter is an existing directory'
    Elfelejtettem előbb beírni. Át kell írni egy fájlt, hogy működjön?
  • mikusmate
    Helló, van egy kis problémám az updateelésnél. Letöltöttem a TQ-t is meg az IT-t is. Feltettem a TQ-t, majd az IT-t, és mikor leindítom az IT parancsikonjával, akkor kiírja, hogy updatelni kell, de az update hibát ír ki, és nem tudok vele mit kezdeni. Még nem tettem fel a cracket, mert valaki írta, hogy update előtt azt nem kell feltenni. Tudna valaki segíteni, hogy mit tegyek? (Azon kívül hogy vegyem meg a játékot :P)
    És kezdésnek egy tipp jó lenne, hogy milyen karaktert csináljak. Conquerorra gondoltam.
  • csengral
    Ajhaaa... Hát még jó messze vagyok ilyen cuccoktól :D Hát örülnék ha neke milyen "közepes" cuccaim lennének:D

Hogy hogy a Harbringernél csak str-re tettél? Vlki írta(asszem Shorlex de nem biztos)hegy idő után érdemes tenni a dex-re mert ha sok van akkor szinte mindig crit-telsz és így többet sebzel. Vagy szerinted nem így van?
  • vidu01
    Ez meg dualos káresz közepes cuccokba:
    (még régebben csináltam azóta mást tennék fel neki)
  • vidu01
    Itt egy példa mágusra 100% rec +4all skill 2000 feletti int. Ez az alap, aztán ezenfelül minél több resist, health, mana regen, cast speed (250-300) legyen. Ezek se álomcumók amik vannak rajt max a sapi olyat nemigen fogsz találni. :D Zöldeket nehezebb kifarmolni ott nézni kell hogy a prefix meg suffix is megfelelő legyen, lilát könnyebb találni.

Ranger cuccos:
    minél több fizikális dmg + piercing dmg kell, minél több str, természetesen +4 all skill, pont annyi recharge hogy Call of Huntozni lehessen folyamatosan. Ezenfelül armor és avoid minden mennyiségben, ja meg 200% feletti attack speed. :D
  • csengral
    Jah meg nem tudjátok h van a titan-hoz ilyen dmg meg dodge+avoid calculátor vagy valahol nincs leírva h a játék mi alapján számolja például a páncélokat meg az int mennyire segit a várzs dmg-nek?
    Bocsánat ezért a szőrszálhasogásért csak nagy Diablos voltam és ott volt minden féle calculator és szeretem megnézni h a legjobb a karinak...

Előre is köszi
  • csengral
    Hát éppen dualos champ-pal nyomom( néha rangerrel) ,mindkettővel most vagyok legenden és főleg lila cuccokat használok. És nem tudom h érdemes maradni liláknál vagy inkább vlmi zöld + relic.
  • dudovec
    Hat sokmindentol fugg, mondd h mien kasztot akarsz , aztan mondok "alom" cumot. De ez igazabol buildtol fugg a cuccos altalaban - ill. amikor mar best cuccaid vannak , akkor a cuccaid alakitjak a buildeket:)

Nagy vonalakban annyit , hogy a karik nagyreszenel 100% recharge es +4 skill az alap. +3/4 skill szinte minden esetben , recharge hunternek/melee kariknak nemfeltetlen kell, de a tobbi attol lesz eletkepes , foleg legenden.
  • csengral
    Azt akartam kérdezni h gondolom itt is meg van minden kasztnak az álom cumo. Vlhol ezek le vannak írva?
  • dudovec
    Kell hozzá egy Defiler nevű program. Defiben rengeteg dolog van; javaslom , hogy a durva csiteket ne használd , mert hazavágják a játék élményt.

A lényeg az, hogy amikor customba átviszel egy karit , akkor annak custom quest save filejai lesznek asszem és ezzel a progival a "copy to main quest"-re kattintva felülírhatod a rendes main questes karid save filejait vele. (celszerű előtte biztonsági mentést csinalni)
  • Johny13
    Csak még egy kérdés.Hogy lehet átvinni a modokban megszerzett tárgyakat az eredeti játékba.Ugyanazzal az emberrel szedtem fel egy-két extra dolgot a modban mint az eredetiben megyek.Lehet ez baj?Mert a karavánosom nem akarja átvinni.
  • Johny13
    THX!Nagyon sokat segítettél.Köszi
  • csengral
    Elvileg minden mod leírja h hova kell másolni de általában ide:
    D:\My Documents\My Games\Titan Quest - Immortal Throne\CustomMaps\

Többfajta mod van ha csak neheziten akarsz akkor ott van az Achiles mod vagy X3 mod
    Ha tárgyat akarsz akkor ott van ShopIm de ezeket végig nézheted itt:
    http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=TitanMap.List

Ha pedig teljesen újat akarsz itt van ez a mod teljesen új kasztok jól néz ki bár én még nem próbáltam ki.
    http://masteries.titanquestvault.ign.com/download.html

Remélem tudtam segiteni
  • Johny13
    Egy kérdé.Hogy lehet használni a modokat.Hova kell pontosan másolnom őket.És ha megkérdi hogy a létező filet lecserélje-e akkor lecseréljem?
    Mien modokat tudtok ajánlani.Előre is köszi
  • bepe79
    Karaktert nem igazan lehet kuldeni, a vault-okat lehet cserelni (.vault a file-nak a neve), amikben benne vannak a karakternek a cuccai.
  • micu00
    tudna valaki karaktert küldeni? amiben alexander családi cuccok vannak!
  • Johny13
    Hali!

Az ereklyékhez gondolom tudod hogy 3 fő összetevő kell.Ezek az ereklyék szintjétől is függenek.Az alap az általában az állatokból kihulló medálféleség darabok,a másik kőtáblához hasonló ikonok,mig a harmadik egy varázstekercs amit az árusoktól tudsz megvenni.
    A medálféleségböl amin ugyanolyan forma van szerezz be ötöt.Rákattintasz jobb gombal az egyikre és ráteszed a másikra igy összeillesztheted őket.Ha megvan az ötödik is akkor lessz meg a teljes talizmán.Az ikonból 3 db kell ugyanolyan,és ugyanazzal a teknikával összeilleszted.
    Ha megvannak az ereklyéhez való hozzávalók irány a mágus a városokban.Behelyezed az ereklyét tartalmazó levelet,a hozzávalokat a helyükre majd katt a gombra és foton 75000 arany után megkapod az áhított ereklyédet.
    Az erősebb ereklyéhez már kellenek az alap ereklyék is.Néha több is.
    Remélem tudtam segíteni.
    Jó játékot.
  • gatkowsky
    Sziasztok

A kérdésem a következő lenne, hol találhatok ereklyéhez tartozó talizmánokat csak a legendás játékmentetben?. Mert már végigtoltam az immortal throne-t is( epikus színten) és mindig csak egy összetevőt találtam meg mindent végigjártam megcsináltam minden questet, ilyen ritkán dob a játék talizmánokat?. Lila cuccom van elég fegyver is, meg páncél is kék is zöld is. Nah jó egy bónusz pályát Hades legyőzése után én nem kaptam azt hogy a bánatba kellett volna előbűvészkedni?
    Segítségeteket válaszotokat várom

Egy spellbreakerrel tolom már kezdetek óta 56 színtű jó kis főmonszter gyilkos.
  • vidu01
    Nincs patch, nem is lesz. :)
  • Piccolo13
    Sziasztok!

Ha valakit érdekel Hamachi(1.0.1.5) szoba:

név: TQHU-10
    kód: TQHU

• dAkopunk
    hello!
    az lene a kerdesem h (msot kezdtem el jacani TQval) az Immortal Throne-hoz van patch??? es ha igen honan lehet leszedni??? mert nekem 1.1es verzio van fent!
    koszi
  • dudovec
    dW asszem 199% , mig a masiknal 222% asszem.. Konnyen meglehet ha van egy tamadasi erteked 1 kezesben , akkor az dual wield eseten 1 kicsit kevesebb az elterő maximumok miatt.
  • dudovec
    champ.