Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Betrayer az lehet boltban is (1.20)?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

A karavánban levõ cuccok a WINDOWS felhasználónévhez kötöttek, nem csoda hogy nem láttad a másikét, gondolom nemugyanolyan userrel használjátok a wint.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Szerintem a TQ vaulttal szoktak cserélgetni a .vault fileokat, bár én nem értek hozzá...

Én még nem unom, sõt kedvem is lenne, pl. ezt a 100 reces Harust kipróbálni, viszont annyi idõm nincs a játékra, hogy összekeresgéljem hozzá a cuccokat.

Vmelyikõtök lenne olyan rendes és elkérhetném tõle a hiányzókat?

Kellene egy Jade Emperor Talisman, egy Golden Shield of Pelaron, vagy vmi jó zöld recharge-os pajzs, Odysseus' Armor, Athena's Battle Greaves és Achilles vagy Peleus Armor. Vagy ha a recharge-os dolgok között vannak jobb zöldek, akkor vmi olyasmi. Hát nagyjából ennyi lenne.

Nemtom ezt technikailag hogy lehet megoldani, esetleg egy 1es szintû karakterrel elküldeni? Annyi, hogy amikor egyik ismerõsömmel próbáltunk cuccokat cserélni, akkor vmiért a caravan-ban lévõket nem láttuk egymás karaktereinél, csak azt, ami az inventory-ban volt.

Nagyon köszönöm elõre is, ha vki megszán, ha tudom, meghálálom vhogy.
Esett már vkinek valaha amun-ra dropmod és egyéb csít nélkül? Faszom kivan vele hogy akárhányszor végigtúrom act2-t, meg tájfunt, sose esik.

Ilyen trapos volt már régen is, de asszem nem hunting, hanem storm volt a másik fele. Briganddal elég mana zabáló. Azt hogy érted hogy nem hat rá semmi? Ha a +dmg cuccok nem is, de a pet dmg növelõ (ritualist asszem) cuccoknak elvileg kéne.

Shorlex nem lesz ma, meg sztem holnap sem, de hétfõn talán.
Ehh, szarok mán rá a TQ-ra...
Komolyan nincs türelmem hozzá, pedig még pár tök jó videt lehetne csinálni...

Na amit említettem hogy mekkora fun, azt dudo már tudja, az egy brigand, méghozzá lay trap-es brigand. Kipróbáltam és valami iszonyatos módon írt de nem igaz, hogy mennyire...
Kezdõknek is jó, mert +4 skillel asszem 15 recet kell cuccból összeszedni csak és mivel csak íjászaura és call of the hunt hat rá (talán a blade honing is)így tök mindegy milyen cucc van rajtad.
Szóval senki nem gondolná, hogy a lay trap +4 skillel hunter aurákkal mennyire zúz, pedig nagyon. És hát soha senki nem téged támad, úgyhogy az aztán tényleg a biztonságok biztonsága az a kari 😄
Pályán sem anyira rossz, azt hittem lassan írt és uncsi, de csak pakolsz 3 trapot, nmyket összeszeded és kb 3-4 mp alatt ilyen 10-15ös hordák hevernek, annyira írt. Brutális.
Meglátom, ha lesz kedvem továbbfolytatom, de már unom nagyon a TQ-t. Mondjuk ez még egy jó kis vid lenne az oracle mellett. De azt is unom 😄
pedig milyen fun ilyen kínai nagy falon kilóméterekrõl dobálni a trapokat és mekkora fun, hogy a közelébe nem vagy egy helynek, de mindenkit kiírtanak a trapok 😄 Kurva jó kari, akinek van még kedve bámit is csinálni hajrá.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Jo hat van bug rendesen a jatekban.. Erdekes , hogy a rechargeos zold cuccok nem adjak meg a rechargeot soxor. Nincs relic , Dactyl halhatatlan lesz.. 6000 avarage damagevel 43000 et krittelek hadesre fantommal😄

Shorlex amugy leszel ma? Nezlek msn en egesz heten, dehat eltunte..:p

Az lenne a király ha ilyen yeti-dactyl-toxeous kombinált lényekkel lenne tele a game. 😄

Shorlex egyszer mar panaszkodtam enis erre itt , hasonlo szamokkal..
Guardiannal , 14k hp val az volt az elso es utolso deathja amikor belealltam h kiprobaljam tuleli e maxos resekkel.. Tobb száz K dmg je van , es amikor beirtam , loloztal kb h hat annyi nemlehet😄 Mostmar latod legalabb h siman bugos ez a fos😊

Az hagyján hogy annyit sebez mer én nem állnék alá, de elõtte bestunnol a geci. Stun resist nélkül tuti halál, pedig még csak nem is main quest boss, de én már nekimentem 80% körüli stun resistel ugy is beszoptam, stunból ha nincs 100+% akkor olyan mintha 0% lenne.

Számoljunk.
Kipróbáltam neandervölgyi barátunk cold esõjét, hogy mégis mit tud a conq-al (pajzsos conq).
Kiindulási helyzet: +4 skilles colossus form és zászló, 80% cold resist és +4 skilles quick recovery.
Természetesen behaltam, a negyedik gombóctól, de addig is láttam, hogy egy gombóc mindezekkel együtt olyan 2000 körül sebzett így rám.
Na számoljunk.
Mivel projectile, a quick recovery levett róla 780 sebzést, úgyhogy 2800 anélkül.
mivel 80% cold resistem van, így cold resist nélkül az 2800*5, azaz 14000 sebzés.
Colossus form 66% absorp, azaz 14000*3 a sebzés, az 42000.
Zászló 33% absorpol, így 63000 a sebzés.
Na most ki a kurva anyja írta meg úgy ezt a játékot, hogy egy olyan támadóspell legyen benne, amiben 8-10 darab 63000-ret sebzõ basz jön a nyakadba, azaz 5-600000 sebzés? Normális az ilyen?

Egyiket se.

Közben az jutott eszembe, hogy egy Templart érdemes lenne-e kihozni 100 recre... Folyamatos colossus form mellett a phantom, ez egész jól hangzik, nem?
Micsoda?? Ezekbe a levelekbe\tekercsekbe lehet pakolni?
Melyik részét nem érted?

???

De ha nem jó semmire akkor miért lehet telepakolni reliccel, meg charmmal?
Valami célja biztos van.

Néztétek már a manualt (alapjáték)? Véletlenül kinyitottam és a 38. oldalon a charmoknál a szárnyas cipõset ábrázolják, ami elvileg le van tiltva a játékban. Lehet hogy 1.00-ban még eshetett?

100 reces kariból ez a Harus a legjobb?
jaja semmire, de ezt már 40× leírtuk

Tudja valaki ez mire való? A választ elõre is kösz!

Semmi, megtaláltam. Hát így azért sokkal barátibb a dolog.
Ezt a kamera modot honnan lehet leszedni? Kezd idegesíteni a Rangerrel, hogy engem már lát mindenki, én meg csak nézek, hogy ki a fene lövöldöz...
igen, csak még normalon van... illetve nem jobb, nem erõsebb: ÁLLAT FUN és szórakoztató és írtógép <#wink>

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Hát én csak pislogok... <#wow2> Diplomamunkát akartam írni délelõtt, de lehet inkább játszani kellene... Bár hol vagyok én még ettõl? Ennél jobb\erõsebb kari létezik?
Na asszem ez a kari meg megért egy felvételt , mer total zuzda 😄 Sajna a jatek patkany hibaja miatt nem perfect , ugyanis megvan 101% recharge ezzel a pajzsal:

Ja.. Amikor meglattam majd lefordultam a szekrol , csak sajna 5percig tartott kb a flash , amig ra nem jottem , hogy hiaba van rajta 20% , egy deka rechargeot sem ad a karinak.. Igy sajna kenytelen voltam a 81% (101%) rec miatt Archmage scrollozni, ami eleg gagyi ahhoz kepest ha alapban van rechargeod.. Foleg igy kivan csukva , hogy mas scrollt hasznaljak. Persze a Barbar cipo helyett egy Shaman leggingsel meglehetne oldani a Recet , csak akkor elbuknad a spoilert , ami 300% movementet ad a phantom strikehoz!!!! Na ettol lesz ilyen a kari😉

Youtube link: leggyorsabb ? 😊)

Felraktam 30 megakent letölthetõbe , aki gondolja szedje le ugy , mert latszanak a sebzesek rendesen, hogy miket bombaz be a kari 6000 avarage dmg vel 😄 Elegge ugyerzem , hogy tenylegesen ez az utso tq video;>

Haruspex melee zuzas

De amugy jah , instant fantom ellen eselytelenek meg dropmod alatt is.

Azok a Dactylok ritka bugosgecik😄

Mindenesetre a dreamkiller videt levettem , mer testeltem melee harussal es siman felulmulta. Mar felraktam a tubera a videt , de majd delutan linkelem 1-2 shottal ha hazaerek , meg sztem felrakom majd ftp re is , hogy lehessen latni mekkora pofonokat üt😄 Sajna youtube tulsagosan elmosodik , hogy lehessen latni a dmg ket😊 Nagyondurva xD

Dactyl a neve 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Szasztok!

Nekem is van 1 dualos Harbinger-em elég jól írt bár kb. 20-szor behaltam vele de mindíg ugyanannál az ellennél 63-as lvl. Van Hades elött 1 fajta kék katona
(nemtudom a nevét) elnyom 1 War Horn-t aztán rögtön utánna 2 Distoration Wave-t csak akkor tudom megölni ha a Phantom Strike stun-ol különben 6500 életerõmnek annyi de egyébként az összes karimmal megszenvedek vele.
Hahaha meghogy a Dreamkiller szar.. Mondjuk a Haruspex jobban mukodhet ezzel a buildel , de ezis eleg meggyozo asszem😊 Nagyondurva ez a cipo😄

Phantom vs Olympus x3

Indítottam egy dualos harbingert (lvl 10 per pill), nála kell rakni a dexre is vagy minden mehet a strenghtre? Ahogy néztem ha megcsinálom a warfare masteryját + cuccokból lesz annyi dex ami a kardokhoz kell, bár szerintem a fejszék kalapácsok nagyobbat sebeznek. Eddig minden a strenghtre raktam, elég jól irt 1 ütés 1 mob, a csontik akkorát repülnek nem is látom hol esnek le. 😄DD Szal kell neki védelmet csinálni vagy inkább zuzzon mint atom?

marmint ilyen vedelem mellett nemkell dodge..

Amugy a barbarian spiked greaves annyira tap h nehez uberelni. Wardennek amugy is boven eleg a 1000 def ability. Mivel shieldje meg blockja is van eleg sok , meg absorp is. Szal annak nemkell annyira a vedelem.

Nem , uniq multi szar! Azzal csak fegyvert adott toluk , mivel az a jellemzõjük. Amiatt nem ad a gigantes armort , meg a tobbi se. Mer egy mobnak lehet több fajta specifikus cucca amit adhat. Erre fogja magat es felszorozza azt amit legjellemzõbben adhat , szoval a tobbi fajtat kizarja kb.. Szal dropmod nelkul talaltam olyanokat , ami a budos eletbe nem esett 20 run dropmoddal sem.

Te dudo, junik multival nem mindegyik ezt dobja?

Nem rossz-nem rossz. 😊 Egy hasonló pont jó lenne a Wardenre. A békákon kívül milyen lények vannak még, amik ilyen specifikus cuccokat dobhatnak?
Aha ez egy sima cumo nincs rajta se prefix se suffix
én i adászok egy ilyenre még soha nem hullot pedig mar lassan kihalnak a békaemberek a jatékombol 😞

Hale x of the Glade tipusual a mennyorszaba kerülnék 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Hehe , talaltam egyik karim inventorijaban egy ilyet:

Nemtom , hogy ezt a 2 statot adja e alapban , de gondolom eshetnek meg joval cifrabbak ennel.. Mindenesetre a 142% def ability eleg bika egy hunting alapu speares karinak kapasbol 1400 def ability 400 dexel egy alapspearrel puceron.D

Én azért nem egészen így terveztem... A Rangeren is egész jó dolgok vannak már fent, de az árusoknál mindig szétnézek, ha arra járok, a ládákat is ki szoktam nyitogatni, és elég sûrûn nyomogatom az altot is, hátha van vmi a földön, amivel még nem találkoztam. Az meg, hogy erõs kari lesz belõle- eddig három karaktert vittem el saját cuccokban 50-es szint fölé, szóval ezen a részén már túl vagyok, úgy érzem. Sajnos játszani sincs annyi idõm, hogy ezt mindenkivel végigcsináljam.
Conan a caster. ^^

ja nem az oracle... 😄

Á emberek, nem hiszem el.
Akkora fun mint a kurva élet...
Legnagyobb caster a játékban. Megvan, ez a bajnok. Tömegírt, írtó buli és fun, biztonságos és élmény vele játszani. Kész....
Bexarok ettõl a karitól...

Amit pajzzsal le tudsz blokkolni az nem varázslat, hanem fegyveres harc. Ennyi erõvel a lvl0 kari hógolyóval is kurva nagy mágus...

envoka
Aha... az k*rva nagy élmény. Mész a karaktereddel, olyan cuccokkal amit a szintjétõl függõen fel tud venni. Brutál kari. Õ az isten. Egy ellenfél egy ütés. Olyan mintha egy felnõtt ütne egy 3 éves gyereket. Az árusok tárgyait nem is nézed, az ellenfél által dobott cuccokat fel sem szeded, ha dobnak valamit egyáltalán, mert ilyenkor még azt sem teszik. Ládákból néha esik valami, de minek... hiszen nálad sokkal jobb van. Unalmas. Tudom mert én is csináltam. Egyszer.

http://sacred2.hu/

Nekem is az volt a legszimpatikusabb. Milyen cuccokba érdemes öltöztetni? A Rangerrel legendary közepe felé járok, így már lesz végre egy karim, amivel össze lehet szedegetni a cuccokat a többieknek.
jaja warden. Melee harus sem olyna rossz. de warden

Létezik ebben a játékban olyan, hogy legjobb dárdás karakter?