Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Vmelyikõtök lenne olyan rendes és elkérhetném tõle a hiányzókat?
Kellene egy Jade Emperor Talisman, egy Golden Shield of Pelaron, vagy vmi jó zöld recharge-os pajzs, Odysseus' Armor, Athena's Battle Greaves és Achilles vagy Peleus Armor. Vagy ha a recharge-os dolgok között vannak jobb zöldek, akkor vmi olyasmi. Hát nagyjából ennyi lenne.
Nemtom ezt technikailag hogy lehet megoldani, esetleg egy 1es szintû karakterrel elküldeni? Annyi, hogy amikor egyik ismerõsömmel próbáltunk cuccokat cserélni, akkor vmiért a caravan-ban lévõket nem láttuk egymás karaktereinél, csak azt, ami az inventory-ban volt.
Nagyon köszönöm elõre is, ha vki megszán, ha tudom, meghálálom vhogy.
Ehh, szarok mán rá a TQ-ra...
Komolyan nincs türelmem hozzá, pedig még pár tök jó videt lehetne csinálni...
Na amit említettem hogy mekkora fun, azt dudo már tudja, az egy brigand, méghozzá lay trap-es brigand. Kipróbáltam és valami iszonyatos módon írt de nem igaz, hogy mennyire...
Kezdõknek is jó, mert +4 skillel asszem 15 recet kell cuccból összeszedni csak és mivel csak íjászaura és call of the hunt hat rá (talán a blade honing is)így tök mindegy milyen cucc van rajtad.
Szóval senki nem gondolná, hogy a lay trap +4 skillel hunter aurákkal mennyire zúz, pedig nagyon. És hát soha senki nem téged támad, úgyhogy az aztán tényleg a biztonságok biztonsága az a kari 😄
Pályán sem anyira rossz, azt hittem lassan írt és uncsi, de csak pakolsz 3 trapot, nmyket összeszeded és kb 3-4 mp alatt ilyen 10-15ös hordák hevernek, annyira írt. Brutális.
Meglátom, ha lesz kedvem továbbfolytatom, de már unom nagyon a TQ-t. Mondjuk ez még egy jó kis vid lenne az oracle mellett. De azt is unom 😄
pedig milyen fun ilyen kínai nagy falon kilóméterekrõl dobálni a trapokat és mekkora fun, hogy a közelébe nem vagy egy helynek, de mindenkit kiírtanak a trapok 😄 Kurva jó kari, akinek van még kedve bámit is csinálni hajrá.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Guardiannal , 14k hp val az volt az elso es utolso deathja amikor belealltam h kiprobaljam tuleli e maxos resekkel.. Tobb száz K dmg je van , es amikor beirtam , loloztal kb h hat annyi nemlehet😄 Mostmar latod legalabb h siman bugos ez a fos😊
Kipróbáltam neandervölgyi barátunk cold esõjét, hogy mégis mit tud a conq-al (pajzsos conq).
Kiindulási helyzet: +4 skilles colossus form és zászló, 80% cold resist és +4 skilles quick recovery.
Természetesen behaltam, a negyedik gombóctól, de addig is láttam, hogy egy gombóc mindezekkel együtt olyan 2000 körül sebzett így rám.
Na számoljunk.
Mivel projectile, a quick recovery levett róla 780 sebzést, úgyhogy 2800 anélkül.
mivel 80% cold resistem van, így cold resist nélkül az 2800*5, azaz 14000 sebzés.
Colossus form 66% absorp, azaz 14000*3 a sebzés, az 42000.
Zászló 33% absorpol, így 63000 a sebzés.
Na most ki a kurva anyja írta meg úgy ezt a játékot, hogy egy olyan támadóspell legyen benne, amiben 8-10 darab 63000-ret sebzõ basz jön a nyakadba, azaz 5-600000 sebzés? Normális az ilyen?
Valami célja biztos van.
Tudja valaki ez mire való? A választ elõre is kösz!
Ja.. Amikor meglattam majd lefordultam a szekrol , csak sajna 5percig tartott kb a flash , amig ra nem jottem , hogy hiaba van rajta 20% , egy deka rechargeot sem ad a karinak.. Igy sajna kenytelen voltam a 81% (101%) rec miatt Archmage scrollozni, ami eleg gagyi ahhoz kepest ha alapban van rechargeod.. Foleg igy kivan csukva , hogy mas scrollt hasznaljak. Persze a Barbar cipo helyett egy Shaman leggingsel meglehetne oldani a Recet , csak akkor elbuknad a spoilert , ami 300% movementet ad a phantom strikehoz!!!! Na ettol lesz ilyen a kari😉
Youtube link: leggyorsabb ? 😊)
Felraktam 30 megakent letölthetõbe , aki gondolja szedje le ugy , mert latszanak a sebzesek rendesen, hogy miket bombaz be a kari 6000 avarage dmg vel 😄 Elegge ugyerzem , hogy tenylegesen ez az utso tq video;>
Haruspex melee zuzas
Mindenesetre a dreamkiller videt levettem , mer testeltem melee harussal es siman felulmulta. Mar felraktam a tubera a videt , de majd delutan linkelem 1-2 shottal ha hazaerek , meg sztem felrakom majd ftp re is , hogy lehessen latni mekkora pofonokat üt😄 Sajna youtube tulsagosan elmosodik , hogy lehessen latni a dmg ket😊 Nagyondurva xD
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Nekem is van 1 dualos Harbinger-em elég jól írt bár kb. 20-szor behaltam vele de mindíg ugyanannál az ellennél 63-as lvl. Van Hades elött 1 fajta kék katona
(nemtudom a nevét) elnyom 1 War Horn-t aztán rögtön utánna 2 Distoration Wave-t csak akkor tudom megölni ha a Phantom Strike stun-ol különben 6500 életerõmnek annyi de egyébként az összes karimmal megszenvedek vele.
Phantom vs Olympus x3
én i adászok egy ilyenre még soha nem hullot pedig mar lassan kihalnak a békaemberek a jatékombol 😞
Hale x of the Glade tipusual a mennyorszaba kerülnék 😊
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Nemtom , hogy ezt a 2 statot adja e alapban , de gondolom eshetnek meg joval cifrabbak ennel.. Mindenesetre a 142% def ability eleg bika egy hunting alapu speares karinak kapasbol 1400 def ability 400 dexel egy alapspearrel puceron.D
Akkora fun mint a kurva élet...
Legnagyobb caster a játékban. Megvan, ez a bajnok. Tömegírt, írtó buli és fun, biztonságos és élmény vele játszani. Kész....
Bexarok ettõl a karitól...
http://sacred2.hu/