23078
-
dudovec #18550 Sztem Shorlex nevében is szólhatok:
Egyikünknek sincs túlsok szabadideje , másfelől kb 4-5 hónapja abbahagytuk ezt a játékot. Szóval a leírás majd akkor bővül ha csináltok.
Részemről annyi fér bele még ebbe az egészbe, hogy amikor ráérek megválaszolok egy két kérdést a forumban. Ha valaki csinálna leírást, akkor átfuthatom, hogy van-e benne valami tárgyi tévedés, de ennyi. -
Firebat #18549 Értem...
és hagy kérdezzem már meg hogy , karakter leírások mikor bővül?:D mert emlékszem régen mente a nagy beszélgetés, de még most is, hogy mit mire érdemes, vagy ez is meg az is járható út... sztem ha össze ülne 2-3 ember vagy 1-2 akkor össze tudnák dobni vagy 6-7 karit... nem tudom, kell talán 1 közvélemény kutatás hogy melyik kombó a legkeresettebb és elsőként azokat meg csinálni:) -
dudovec #18548 Hi!
A bannerre kattintva a leírásoknál fogsz találni egy jókis ranger guideot Shorlex cimborámtól. De egyebkent, annyit tegyel nature masteryre, hogy az Oak legelső skilljet tudjad gyurni. Azt novelgesd, de kozben fejleszd a hunting fát. Mikor a marksman + volley + study alapskillje maxos, akkor pakold felfele a nature masteryt + a call of the huntot mellé. Mire maxos a nature, addigra legyen maxos a call of the hunt is. Teszel néhany pontot a refreshre melynek segítségével mehet majd állandóan a call of the hunt , minus rechargeos skillek nelkul is.
Nagy vonalakban ennyit, de nezdmeg a guideot, mert ott reszletesen levan irva, mi merre hanymeter.üdv -
Zoi92 #18547 Helló dudo! Elég rég volt mikor utoljára feljöttem:D Talán már nem is emlékszel rám:D MarkWanted az zunokatesóm aki néha az én nickemel írogatott tehát őt is ismerned kéne :D A Ranger rész az nekem szólt:D Szted mikortól használjam a nature t is? mikor ahunternek a jó dolgait maxoltam? -
vidu01 #18546 Nekem ilyen lett a végére a harbi:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Harbinger&master1=3&master2=9&sa=0&m1=32-6-1-8-6-4-6-1-6-1-10-0-6-1-1-6-0-6-6-6-10-0&m2=32-0-0-0-0-8-12-6-1-0-8-0-0-1-1-1-6-0-12-1-12-0
Psionic touch helyett az onslaughtot nyomasd inkább, és tedd be basic attackra. -
WhiteG #18545 Érdekelne, hogy egy harbringert hogyan érdemes skillezni, a nightmare meg a psionic touch valamint a lucid dreams-re pakolgattam eddig, de érdekelne mire érdemes itt pakolni sőt a warrior skilleknél is. Sztem dueles leszek fegyverzetileg. -
dudovec #18544 Mark Wanted: Rechargenak hívjak ami csökkenti a cooldownt. 100% recharge mellett minden skilled folyamatosan használható.
Ranger: Full marksmanship + call of the hunt + study pray + volley + art of the huntot is gyurni kicsit. Nature oldalrol meg Hearth of the oak kötelező.. Ez igy mar eleg sok skill. Legendaryra lehet vinni par farkast is , aminek a legfelső skilljét erdemes gyurmanzi.
Champion: Full dual wield fa + oak + zaszlo + onlaught + farkas + plague a bossokra.
Summoner: Eruption + volcanic orb + volcavity + earth enchant legelső skillje. Oak, 2 farkas maxolt legfelső skillel + plague.
Toroco: Brigandot mandrake miatt. Rangert oak + farkas aura miatt. Bone charmert liche king miatt. -
MarkWanted #18543 csao
megtudnátok mondani, hogy lehet megnövelni annak a sebességét, hogy gyorsabban átforduljon a skill, hogy lehessen használni? ezt cuccok aggyák? vagy dex re kell pakolni vagy mi: köszi előre is. -
Toroco #18542 Yaa, értem. Nem hiszem hogy ilyen létezne. -
Firebat #18541 jó de akkor onnan folytatod ahol volt az utolsó szökőkút, és én arra lettem volna kíváncsi hogy , nincse olyan mod hogy elmentem, és onnan a ponttól viszem tovább a játékot,szóval ne legyenek az ilyen szökőkút csekpointok -
Toroco #18540 Akkor mented el a játékot amikor akarod. Nyomsz egy Esc-et, és ott van a mentés gond a menüben ami elő jön. -
Firebat #18539 Szevasztok megint =)))
annyit szeretnék kérdezni hogy, ehez nincs-e olyan mod hogy mondjuk akkor lehet elmenteni a játékot amikor akarjuk ?? :) -
Toroco #18538 Elkezdtem folytatni titános pályafutásom. 34. szitü huntingom van. lassan kéne mellé felvenni egy második masteryt, de nem tudom melyiket. arra gondoltam haruspex vagy brigand karit csinálnék, de nem tudom melyik lenne jobb. eddig csak íjat használtam, és azt is fejlesztettem.
Adnátok tippet, meg itancalc-ban egy skill tervet?
A huntingon kívül nem igazán ismerem a masteryket.
Köszi -
palm pilot #18537 Most akartam tq-zni megint kicsit, de swap file nélkül el se indul. :S Stalkernak meg jó ha nincs olyan (8 gigánál minek tekerje a vinyót), így hát lemondtam róla. -
palm pilot #18536 65 int = 10% elemental dmg -
MarkWanted #18535 sziasztok!
Én és pár unokatestvérem elkezdtük játszani a titan quest-et.. és megszeretnénk kérdezni, hogy ,hogy skillezzük ki ezeket a karaktereket:
Champion ,Summoner és Rager
http://www.titancalc.com/ <--- ha itt kiskilleznétek és belinekléntek nagyon megköszönnénk!
köszi előre is! -
emixa #18534 akkor bizony angolul kell játszani.
© dudovec: a #18521-ben írottakban igazad volt, ki lett próbálva. -
#18533 Fordítottam jómagam is pár játékot (SimCity 4, 18 WoS, stb) szóval vágom, hogy mekkora meló.
Csak én nagyon nem szeretem az ilyen lútolós játékokat magyarra fordítva, mert ami angolul van kitalálva az magyarra fordítva röhelyes a szórend miatt. Sokat nevettem annó a Diablo magyarításán is. Aztán visszatettem az angolt... -
emixa #18532 meg kell becsülni minden egyes játékfordítást. sok játékot játszottam magyar nyelven, ezek közül az egyik legjobb a tq+it fordítás (a másik a fable (jnc), a harmadik a stalker (.f.i.), és ez nem feltétlenül minőségi sorrend). meg jónéhány, ami nem jut eszembe. szerintem egy csomó játékos komoly hasznát veszi a fordításoknak, az "elszigetelt gyűrű a ravasz" meg csak egy dolog. még az is lehet, hogy jelent valami, amit korlátolt elmém (elménk) nem teljesen fogott fel . -
#18531 Elszigetelt gyűrű a ravasz.
nalol. ezért nem játszom ezeket a játékokat magyarul... -
emixa #18530 vannak ott dolgok, de általam ismeretlen okok miatt nem jelennek meg a képen. (mármint ezen a képen, játék közben minden látszik). én már ilyenen nem akadok fenn, örülök, hogy képet tudok csinálni. -
vidu01 #18529 Jéé tök üres az egész slot bar, miért nem raksz be oda valamiket? -
emixa #18528 megleltem! -
vidu01 #18527 Vissza kell vinni Zhidanba, odaadod a faszinak és kész a küldi.
http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/villageofzhidan.php -
emixa #18526 fenn van az it (de csak azért, mert béna voltam a tqvault-hoz is). én is leltem egy jade-figurát egy hete, de még nem jöttem rá, mi a teendő vele. magamat ismerve ez nem meglepő. -
WhiteG #18525 Találtam egy Jade figurát az hová kell, esetleg valaki help? -
vidu01 #18524 Még egy jótanács: tedd fel az Immortal Thronet mert úgy az igazi. -
emixa #18523 oké, tudok már képet menteni. érdekes az aktus, de már megy. -
emixa #18522 1: kollégám elárulta, hogy valóban printscreen, meg paintba másolás, meg miegyéb, úgyhogy itt én voltam a béna.( mondjuk, most sem teljesen értem, eddig azt hittem, hogy határozottan megnyomom a printscreen-t, aztán hali, a dokument/thq/titan/blabla/screenshots-ban figyelnek a képek, de nem így van).
2: a srác teljesen elzárkózott a patch-eléstől, mintha análpartira invitáltam volna, úgyhogy érdeklődés hiányában elmarad a dolog. egyébként is neki kellettek volna az én mentéseim, és nem viszont, úgyhogy futni hagytam
mindenesetre köszönet mindenkinek a tanácsokért. -
dudovec #18521 Patcheléskor a karakterek verziója is upgradelődik.. Előrefele mindig megy, de visszafele nem.. Patcheknek elméletileg minden környezetben, minden esetben ezen az elven kéne működniuk.
Ergo ha kollegad rak 1.3 ra, akkor 1.3 as karijai lesznek és ha atkuldi te latni fogod oket (de meg akkoris bekavarhat asszem ha nem azonosak a cd kulcsok amik a karikhoz vannak rendelve, de ez nem 100%)
Mindenesetre nemárt ha csinal a karijairol egy biztonsagi masolatot, mielott nekiall patchelgetni. -
emixa #18520 1: továbbra sem működik. marad a fraps.
2: utánaolvastam (előbb kellett volna), valóban csak az egyforma peccs-verziójú mentések kompatibilisek. (gondolom, ha a srác felküzdené magát 1.3-ra, újra kellene kezdenie, mert a régi mentéseit nem tudná használni).
mindenesetre köszönöm a választ. -
vidu01 #18519 1: print screent nyomsz billentyűzeten, majd paintba beillesztés és kész a screenshot :) Vagy pedig Fraps ot használsz, nem regisztrálttal is lehet screent csinálni.
2: szerintem nem működik ha nem azonos a verzió, de ez nem biztos mert még sose próbáltam. Szerintem peccselje fel ő is 1.3ra akkor tuti hogy jó lesz. -
emixa #18518 tanácsot kérnék, titánosok. valamilyen rejtélyes okból kifolyólag nem tudok screenshot-ot csinálni (vagyishogy tudok, de az eredmény egy nagy feketeség). mitől lehet ez?
a másik, hasonló horderejű kérdésem az lenne, hogy ha egy kollégám el akarja kunyizni a mentéseimet, tudja-e hasznosítani abban az esetben, ha én 1.3-ig vagyok peccselve, ő viszont nincs peccsesítve? -
csengral #18517 Nem fog nőni hanem vannak olyan tárgyak ami nőveli szintjét. -
WhiteG #18516 Hm meg ahhoz képest, hogy summoner vagyok és megnéztem ezt az oldalt amit linkeltél nekem az erőn nagyon sok van, mert sok páncélt ami adja az int meg ilyesmit csak így tudom felvenni, esetleg ha van ehhez is valami jó tippje valakinek, miként érdemes az alaptulajdonságokra a pontokat szórni azt is várom, igaz ez attól függ ki milyen stílusban nyomul:-) -
WhiteG #18515 Köszi, Szkorposz nevű dögöt sem találom megnéztem de ha helyileg tudja valaki, mert abbana Wadjet kanyonban nem jártam még... A vadak hívása most nekem max 16, ez később nővekedni fog, nehezebb szinten?? -
csengral #18514 Igen a Calls of the Wild szintjétől függ nem pedig a te szintedtől.
Ha 7 szintű a Calls akkor lehet 2 farkasod ha pedig 18 akkor pedig 3 állatod lehet.
Itt megnézheted h hányas szinten milyen képeségei vannak:
www.titancalc.com -
WhiteG #18513 A vadak hívására kell többet rányomnom, hogy legyen több állatom?? 24-es szinten vagyok de még mindíg csak egy farkasom lehet. Valaki segítsen, hogy melyik skillre kell tennem, hogy több lehessen!! Persze a skill nebét magyarul írja le, mert én magyarosítással játszom és nem tudom, mennyire is pontos ez az egész! -
WhiteG #18512 És egy sumoner-t?:-) Athánban jól megszívatott a főboss, 10x haltam meg mire megöltem, csak viszonyításként 17. szintig 7x haltam össz vissz, de ez megfogott...kicsit erős lett és nem tudom egy harcos miként küzdött volna vele... -
csengral #18511 Hát én vlhogy én képzelném le de én is csk low levelig(kb 30)kiviteleztem...:
Battlemage
De ha nem dualos vagy akkor pedig Battle rage-t és Crushing Blow-t vagy még az Ancestral Horn-ot fejleszteném.