Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor kirakom majd, ha jól láttam van egy jópár vid
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Rakd fel nyugodtan õket, linkeld, stb.
A saját karijaimhoz majd csinálok leírást, meg ilyen képet, amit linkeltem, hogy milyen cuccban nyomulnak.
De hát az idõ... meg a másik, hogy mire egy karit leírnék, eszembe jut valami másik, és akkor annak a buildnek a csesztetése van a fejemben, meg olyankor arról akarok videt csinálni, az mégis látványosabb, mint fecsegni pár sort... 😄
De próbálkozok...
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Le a kalappal. Gondolom kellett egy kis idõ, amíg ezeket összegyûjtötted.
http://sacred2.hu/
Illetve mûködik csak én vagyok rohadt noob... <#crazya>#crazya>
Igaz, hogy mivel nem AOE támadás a lethal, X3ra nem ez a kari van kitalálva, de pont az a jó a brigiben, amekkorát üt. A látvány, a látvány kérem az, ami miatt érdemes lethalozni.
Már renderelem a filmet, majd meglátod. nagyot üt maradjunk annyiban... 😄
nyilván nem ez a karik karija, de amekkorát üt, az megér egy filmet.
A kard mellett van egy kalapács is az erõssebb, viszont a kard (eddig) verhetetlen a szellemek, élõholtak, démonok, és a telkinek ellen.
Kardal tolod... ? Mondjuk mindenki olyan karaktert készít amilyent akar, de szerintem legenden kevés lesz. Buzogány, vagy spear.
amit majd te csinálhatsz, kell hozzá 3 anyag, meg egy olyan boríték
úgy paraszt nyelven ennyi! 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Azer dob neked annyit a Call meg az Art of the hunt mert Blade honingal mesz. Es lehet rosszul tudom , de ha felrakod a honingot es weaponswapolsz 1 olyan fegyverre ami nem tamogatja , akkor leesik es hiaba swapolsz vissza , felkell rakni ujra ami korulmenyes. Amugymeg hamar bowozol mobokra akkor minek a Lethal a bossokra? Nem egyszerubb szetloni x3 alatt oket egy marksmannal ugyanugy? Ennyi erovel jatszhatnal tovabb az ijas Harusoddal , nemhiszem hogy lethallal gyorsabban es konnyebben leutod a bosst , mint azzal csinaltad marksal.
Mer azer ijazni , mer meleeben lassu a kari.. Hamar melee karit akarsz , akkor inkabb valami shieldcharge/ww/fantommal azis lesz olyan gyors osszesegben mint egy ijasz , bar szerintem meg gyorsabb is..
A call of the hunt. Az egy csít 😄
Csináltam egy próbabrigit, ami nem 100reces. Ugye azt nem kell mondanom, hogy egy nem 100reces kari mennyivel jobb és ütõsebb cuccokban rohangálhat.
Na hát ezzel együtt a 100 reces brigi ütése most 11k, a nem 100reces-é pedig 13,5k Hát finoman fogalmazva is többet vártam, szal 2,5 k difi ilyen cucckülönbség mellett kevéske.
Ráadásul amíg a 100 reces brigi a pálya bármely pontján képes 100-140k közötti ütésekre (!) addig a nem 100 reces studyval együtt is 40k körül ver be és hát ugye ott nincs call minden utcasarkon.
Szal a harus is ezért üthet olyan nagyot, mer a call of the hunt az valahogy becsíteli az ütést de piszkosul 😄D
Van ehez a játékhoz olyan trainer, vagy save game editor, amivel meglehet változtatni a második mesterséget? Felvettem a föld mellé a természetet, és nem nyerte el a tetszésemet.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Vkitõl kérhetek egy -8 reces completion bonusos legend hamurappi-t? Össz-vissz ennyi hiányozna a harushoz.
A titan quest kurva kényes a telepítõ könyvtárra.
Szedd le ami eddig volt, és hagyd, hogy oda telepítse a sima TQ-t ahova akarja.
Telepítsd, ne nyúlj hozzá utána.
Majd telepítsd az IT-t, és sztem nem kell hálókábelt kihúzni max hasznos ha addig nem vagy neten.
Az IT automatuikusan peccseli magát, nem kell semmi csinálni.
Csak hagyd hogy oda tegye magát ahova akarja, ahogyan akarja.
Kész.
IT-hez nem kell krekk.
S
Talán amikor patchelni akarja, ott keresi...
Nálam nem volt semmi gond, mûködött elsõre.
(Most már eredeti van, de a cracket használom, hogy ne kopjon a DVD.)
Na, hátha Envoka módszerével menni fog. Csúcs egyébként, hogy mennyit kell vacakolni ezzel a játékkal. Közben meg nem is olyan jó <#kacsint>#kacsint>, elveszi egy csomó idejét az embernek,...
Benne van a TQ patch, v1.0 - v1.30r2 és a TQ IT Crack.
Telepítsd fel a TQ-et patcheld meg, de ne indítsd el, hanem mindjárt tedd rá az IT-t, és crackeld.
TQ_Csomag
1. Feltelepíted a sima TQ-t C:\titan\tq\
2. Utána felrakod az IT-t C:\titan\
3. Ezután nem csinálsz vele semmit, csak elindítod, a fõmenüben amikor bejön a patchelõs ablak, leokzod, szépen végigcsinálja és ennyi.
Nekem legalábbis így sikerült, ami fontos még, hogy a hálókábelt húzd ki, mielõtt nekikezdesz, nekem vmiért ezzel vacakolt. Utána visszadughatod, csak amíg a telepítés, patchelés,... megy, addig legyen kihúzva.
Hát vmi ilyesmi, remélemm enni fog.
Letöltöttem a TQ-t és az Immortal Throne, a TQ-hoz nincs krekk meg semmi, az Immortal Throne-hoz van. (tegnap kb 40 oldalt olvastam itt a fórumon, de nem nagyon sikerült elindítani azok alapján, csak úgy, hogy a hang iszonyatosan szaggat)/Titan Quest
Tudna valaki nekem segíteni a városban?
DE MIT ÉS KONKRÉTAN MIBEN VAZZE?
Majd csinálok egy letölthetõ verziót a video-ból abban vannak ilyenek, hogy cerberus 120k, yaougai (vagy mi) 100k stb stb.
Látni fogod.
És természetesen lesz kép a felszerelésemrõl is, nehogy az legyen, hogy csalok vagy vami, de mint tudod, eddig sem csaltam ilyen 20000-res fegyverekkel, ezután sem fogok. Csak egy khtonian kérdése a dolog 😄
Phantom is siman tol annyit 100% al..
Ha marksal olod le a mobokat , akkor minek spear a bosshoz? 😄 ijjal is lehet lethalozni😄
Bone charmerrel miutan vegigment enis csinaltam ezt , nemnagy dolog egy marksot kirakni a takedown melle..
Bexarás a brigi...
Eddig óckodtam a brigand ellen (mármint a sajátom) mert rendkívül unalmas volt egyenként püfölgetni az ellent, ugyanakkor nagy ütése volt neki, olyan 7-8k között (mármint ez a hit, 200 körüli speed, olyan 18-19k DPS) és azzal bosst ölni fun volt.
Azért jó hogy több mint egy év után vannak ilyen remek ötleteim: fogtam, és csináltam belõle íjászt. Igazából gondolkodtam is rajta már korábban, hogy hova tûntek a skill pontjaim, mivel igaz hogy a hunter zabálja, de a rugo alig. Hát nézem, jó dolgomban ilyen rugo aura poison része maxolva, calculated maxolva, stb... Na leépítettem ezeket, azt át mindent marksra.
Igen ám de mi kellett ehhez a trükhöz? Egy jó bow, meg ha már ott járunk, egy még jobb spear. És olyanok hol vannak? Bow az bramblewood, spear pedig khtonian.
Most a helyzet a következõ: találtam egy olyan bow-ot és speart, amit aligha lehet überelni, megszûnt az unalmas egyenként püfölgetés, helyette van egy fullmaxos marks-om pályára, +1 skill helyett +4 skill, bossnál pedig a lethalos spear-el 7k hit helyett 11k 200 sebességgel.
Azt hiszem nem kell említenem, hogy mit csinál az a brigand... Egy boss két ütés, minden boss <1mp.
Lesz róla vid.
Ilyen nincs mint a 100 reces brigi... 😄
Egyébként vicces de a nem 100 reces harus sem írt hú de sokkal jobban. Ennyit számít a marks, kezdõk figyelem!!!
ez a haruspex elég komoly, csak jó irányba mentem azzal a phantom-os prophet-tel anno 😊 no meg ezek a cuccok...
na sziasztok