23078
  • Ravasak
    1 het alatt nem 20 targyat lehet begyüjteni hanem szinte mindet :)
  • ezrael
    Itt nem 20 tárgyról, hanem 25 teletömött VAULT-ról beszéltem! Eddigi 1,5 év intenzív játék gyümölcse. Mindegy, én ba*ztam el.
  • Ravasak
    1 het inteziv jatek es pikk pakk lesznek uj holmik
  • ezrael
    bocs...freemail
  • ezrael
    Hi all!

Nem is oly régen rendszerhúzás közbeni figyelmetlenségből adódóan elszállt a gépemről többek között TQvault-om, ami iszonyúan sok megtalált tárgyat/rúnát is jelent:( Ha tudtok küldeni vault-okat, nagyon megköszönném! ímélem: [email protected] Mert ugye az "okos" ember csak a játék mentéseit archiválja:/
  • Zan
    Próbálkozz mini image-el!Ne rakj fel cracket,mert onnantól nem fogod tudni patchelni.

Amugy meg vedd meg az eredetit,ha nagyon nem megy!:)
  • DUGACS
    de minnél hamarébb tudnátok nekem segíteni azt megköszönném
  • DUGACS
    Első- Hellótok lenne 1 nagy harci helyzetem nekem nem jó az a CRACK ami a lemezképen van de honnan lehet leszedni 1 jó CRACKOT???? de ez a SIMA TQ
    Második-Meg van a kiegészítője és abban is meg van hogy honnan lehet leszedni a sima a TQ friisítését meg minden de nekem az a frissítés vírusos az miért van skacok? ja és aki tud nekem segíteni az vegyen már fel msn-en
    MSN-en
    MSN:[email protected]
  • ROMOTO
    18579 hsz
  • Zan
    Köszi a választ!

Valaki be tudná linkelni nekem azt az oldalt,ahol fent vannak,az artifactok,meg az összerakásukhoz szükséges cuccok?(képpel--->csak azert lenne jo,ha lenne az is,mert most magyarul tolom,hogy ertsem töviröl helyire a storyt is:))
  • Zocsi
    Passsze, ez elég táp cucc! :D
  • ROMOTO
    Ez
  • ROMOTO
    Bőven elég, ott lesz arra neked a heart of oak, mellesleg health-ra egyik karinál sem kell tenni...
  • Zan
    Nos közben Shorlex leirása meggyözött,hogy Rangert csináljak!

Egyetlen egy kérdésem lenne már csak:

ha jól olvastam/értettem azt irta ott,hogy csak eröre és dexre rakja 60/40% ban!Ja meg energyre annyit,hogy a reserved mellett 600 legyen.Szóval ezek szerint életre ne is rakjak semmit?Elég az,amit a skill-fa ad?
  • Zan
    Sziasztok!

ma ujrakezdtem a gamet,rég játszottam már vele,gondoltam most egy kicsit rákattanok megint,egy kari erejéig:)!

A választásom Haruspex!Ehhöl ki lehet szerintetek valami tápot hozni?Elég jo vidit láttam a neten belöle...mondjuk 100% avoid objects el könnyi pironkodni..de akkor is megtetszett!

Szoval valaki ha esetleg megszánna egy titancalcal,hogy kb szerintetek hogyan fejlesszek egy ilyen karit,akkor azt nagyon megköszönném...!

üdv Zan
  • Menő
    Én úgy értettem, hogyha a 4. fejezetre akar menni előtte végig kell vinnie az első 3 fejezetet
  • gabormoricz
    Titan Quest - The real hunter power ebben a youtubus videón azt írja a videó készítője hogy nem hasznél osiris artifactot mi az az osiris artifact
  • zsotesz
    Valószínűleg úgy, hogy valamelyik cucca adja.
  • gabormoricz
    atz szeretném tudni hogy miért lehet egy dreamkillernek föld kaszthoz tartozó képessége dreamkiller mint ezen a vidin
  • AC2
    Abban szeretném a segítségetek kérni, hogy nem találok az alapjátékhoz (1.01) letölthető TQ vaultot sehol. Ha tudtok ilyenről, plz linkeljetek nekem 1et!
  • Zocsi
    Thx! :)

Van egyébként valami olyan fan-site ahol leírják a különböző "kasztok" főbb tulajdonságait, ill. azt hogy miként célszerű őket fejleszteni?
  • vidu01
    Ha megteheted akkor rakd fel az ITt is, akkor is megmarad az alapjáték (act1-3) csak jön hozzá egy 4. fejezet is (nincs ilyen hogy 1szer végig kell menni előtte). Onnan folytathatod ahol abbahagytad az alap TQt mentések nem vesznek el, automatikusan importálja a játék a karikat TQból.
    TQ végigjátszás
    IT végigjátszás

Zocsi: oracle legütősebb botos kari, a terniont kell betenni basic attackra, használd a squallt resistlevételre, mana visszatöltésre meg ott a dark covenant, és elég erős petjeid is lesznek. Szóval darál rendesen.:)
    http://www.youtube.com/watch?v=5d9VHJ9gHfY&feature=related
  • Prince23
    És ha egyből fel teszem a tq-t és rá egyből a it.t, akkor mi van?
  • Menő
    Ja, de előtte a simát végig kell vinned egy karival, és akkor mehetsz vele tovább.
  • Zocsi
    Hmmm... végül sikerült megoldanom úgy, hogy leszedtem egy 1.3-as patchet a sima TQ-hez. Így indul magában is. Viszont tényleg annyival jobb, ha alatta van az IT, hogy nem érdemes simán TQ-val játszani?
    Amúgy most egy Oracle (Strom+Spirit) hősöm van... A képességei eddig nem túl meggyőzőek... :D
    A spell speed az attack speed növelésével egy időben gyorsul?
  • Prince23
    Lol... én meg csak sima alapon játszottam, felpeccslev. Tehát ha rá teszem IT, akkor semmi auto-update nem kell? de it-re gondolom jelent meg frissítés.
    Tehát ha felteszem it-t, akkor a sima tq mellőzve lehet? és mehetek egyből it-re single-re?
    Magyarán: a tq és az It tök egyforma single része van? tekintsem egy ún. mega-modnak it-t?
  • Shorlex
    tedd fel újra, tedd rá az IT-t és nem kell semmi futtatófile meg minden faxság. Ha már ilyen gondjaid vannak. Nem mondom, hogy nem veszítesz 1-2 dolgot az 1.08-as, 1.20-as patchel, de ha azokkal játszol és nem IT-vel akkor meg IT-s cuccokat buksz. Szal ha ilyen gondjaid vannak, akkor go it, azt nem kell peccselgetni meg semmi.
  • Zocsi
    Itt a kép, mert látom nem sikerült belinkelni...
  • Zocsi
    Nah, problémám lenne.
    Felraktam a sima TQ-t (IT nélkül). Felpeccseltem az 1.08-as peccsel. Nagy nehezen sikerült elérnem azt, hogy fusson a játék képfile-ból mountolt CD-vel. Ezt Daemon Tools 4.03-al csinálom úgy, hogy be van állítva az RMPS és Securom emuláció. Plussz letöltöttem egy SecuROM Loadert (v1.2) és azzal indítom a programot. Futott is, egy darabig...
    Elkezdtem a singlit, már 3. szintű a karkter, amikor csak úgy kilép a játékból. Próbálom újraindítani a fent leírt módon, de csak ezt tölti be a játék menüje helyett:
    Mi ilyenkor a teendő? Próbáltam újrarakni, akkor sem csinál mást... :S Reboot is megvolt, attól se lett jobb...

Mellesleg a SecuROM csak úgy működik, hogy beírja az ember az "asr.exe -r" parancsot?? Vagy van már jobb is ennél?
  • vidu01
    Igen, addig tartott az alap játék onnantól kezdődik a kieg (act4). Az még jó hosszú lesz mire eljutsz Hádészig és van 3 nehézségi szint szóval mindenhol 3szor kell végigmenni hogy teljesen kész legyen a kari. :)
  • Toroco
    Kb milyen hosszú a játék? az olimpuszom kinyirtam a typhont, aztán azt hittem vége, erre kezdődött egy új fejezet. Rhodoson vagy hol.
  • Toroco
    olyan diabló kettő dungenos grafikával ha hasonlítani kell. jó játék, érdemes kipróbálni rögtön a kiegészítővel együtt.

• Zocsi
    Tudtok mondani valamit erről a játékról? Mihez hasonlít? Legutóbb a Loki-t próbáltam, de volt már Neverwinter Nights2, Dungeon Siege, Diablo2... és még egy pár próbálkozásom... Érdemes bepróbálni mint rpg, vagy van már ettől jobb is most a "piacon"??? ,thx
  • gabormoricz
    valaki megtudja mondani melyik támadás jobb a dreamkillernál(rogue/dream) a calculated strike vagy a psionic touch ? előre is kössz
  • erikn
    hello
    Valaki nem tudja hogy nemem mért nem működik a trainer?
  • Tir Na Nog
    Xfire-vel lehet mindenféle gaméba csatlakozni.
  • Harkat 89
    Hello. Vanak olyanok még akik TQ-eznek multyba? Mert lehet csatlakoznék.
  • Carlos
    Köszönöm!
  • Tir Na Nog
    Tájfun előtti utolsó wp-től gyalogolva visszamehetsz oda.
  • Carlos
    Legyilkoltam a typhoon gyereket és átmentem a protalon is (sajnos). Hogy lehet visszamenni, hogy lecsapja megint (portal ott ugye nincs). Vagy ezt már buktam?