Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
akkor nem tudom mennyire jó, de én ezzel az earthal közelharcolok. az az earth enchantment skill akkor ugyan úgy mûködik, ha varázsbottal harcolok? vagy ez inkább közelharcos mage kaszt? mert ugye ott van a heat shield, meg a flame ring, és ez mind olyan védelem ami a kölelben hat. leginkább az str-et fejlesztettem, lehet, hogy inkább int-et kellett volna?
Nagyon fura nekem ez a dupla mastery rendszer.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
http://sacred2.hu/
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Valamelyik progival lehet módosítani a mesterségeket? Felvettem a tüzest, meg a természetet, és a természettel nem igen vagyok megelégedve. angolul nemtom hogy van irva mert magyaritva játszom. Tudom ez is kis csalás, de máshogy szerintem nem lehet változtatni, mert az manus a játékban csak a pontokat szedi le.
TQ Enhanced Experience Mod 5.0
nfinite Potion Stacking - self explanatory
Show All Damage - shows all damage, not just criticals
Flying Bodies - makes dead bodies fly further.
Rockin' Criticals - makes screen shake on critical hits. The more powerful the hit, the harder the screen shakes.
Relics In Blues/Purples - allows relics to be placed in blue epics and purple legendary items. I updated all but Rockin' Criticals to V1.11
Az elsõ kupac nem csalás, csak az utolsó talán. Még nem próbáltam, talán kapcsolható az utolsó.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Érdekes, Dragon Liche-t erõsebbnek veszi a program, mint Hadest ? Mert Hadest nem írta ki a karakterlapra.
Ennél jobb fegyvert sem találtam, pedig jópárszor végigmentem már Elysium utáni területen, meg a Palace of Hades-en. Peng Claw charm sem jött össze ami plusz sebzést adna (ezt is össze kéne hozni).
Na mindegy. Azért az az attack speed is jól jön.
Sapka az funos , harbringerrel enis hordtam , de cipo helyett probald meg a barbar csukat , ha van.. Ha nincs akkor jo ezis , bar nemartana 1 athena.. Bar ha mar vegigert a karid , akkor mind1 is igazabol😊
A sebzés Call of the hunt-el értendõ, annélkül kb. 2000-el kevesebb.
Lehetne nagyobb is a sebzés (volt is) de a sapkát és a páncélt lecseréltem a nagyobb védelemért. Ekkora def.-nél (kipróbáltam) a közelharcos ellenfelek nem tudnak megütni. A nyilak is mintha kevesebbet sebeznének. Hát egyenlõre így néz ki... de még változhat, ha találok valami jobb cuccot.
Egy kis segitséget szeretnék kérni, állandoan kilép a játékbol mi lehet a gond? esetleg patch-et kéne rárakni?
Amugymeg 3perc alatt x3 olympus + hades run eleg jo^^ normal speeden.
Kgabus: shieldel mahinalj , lehet bugol a pelaron.. rakj fel meg 1 8 reces hamut egy amuletbe , es probald ki ugy a shield nelku... probald vegig a cuccokat.
Szerintetek melyik jobb Hesiones Golden Veil vagy 1 35%-ot intet adó korona. Amúgy ezen is van 16% rec.
Azonkívül 3:30-as számokba nem nagyon fér bele sajna.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Van vmi ötletetek, mi lehet a baja? Ja a hamurappi dupeolt, de ez csak nem... gondolom.
Én nagy szerelmese voltam a betrayereknek, de amióta vannak ezek, nem annyira kellenek.
Sztem olyan 60-80% damage reflect van olyankor (h anem több), csodálod ha behalsz? 😄
Ahogy bemész az "arénába" hallasz egy ilyen puffogó hangot, na olyankor rakja magára a tüskét várd meg míg az lemegy (ha elmész a shrine-ért és onnan be középre, addig nagyjából letelik).
Szted miért nem volt eddig soha egy vid sem, ahol egy karival bemegy valaki és ész nélkül elkezd ütni-lõni? 😄
// Visszaraktam 1.20-at betrayert keresni.
A baloldali gombra kattintva lehet összeállítani az artifactot.
Felülre a borítékot, alája a három összetevõt (van amikor scroll kell hozzá, ezt a mágikus cuccokat áruló boltosnál lehet megvenni) Adja magát, elvéteni nem lehet. Pénzbe kerül.
Jobb gomb : Itt a tárgyakra rátett relic-et vagy charm-ot tudod levenni.
Na... ezzel vigyázni kell. A felsõ gomb : Ekkor a tárgy marad meg, a rápakolt cucc eltûnik.
Alsó gomb : relic / charm marad, tárgy eltûnik. Szintén pénzbe kerül.
Az én kérdésem :
Mi a fene van ezzel a Typhonnal (legend) ?
Megütöm Lethallal, instant halál. Mármint részemrõl. Én halok be abban a pillanatban.
Ez vagy háromszor egymás után.
Próbálom íjal lõni a Lethalt, ugyan az. Amint a nyílvesszõ becsapódik, végem.
Pedig nem is támad, éppen meteort készül idézni.
A transferben áttheted más karikhoz (ami a transferben van azt minden kari látja) a másik a sajátja, azt csak õ látja
találkoztam egy emberkével akinek a feje felett egy ládika volt (Caravan Driver), õ velemit lehet kezdeni, mivelaz angoltudásom nulla ésa magyarításbanez a rész hiányzik ígynem tudom mit kezdjekvele. Van neki két része a Stronge Area és a Transver Area. ezek mirejók?
1 kérdés a cast speed növeli a Ternion Attack gyorsaságát?
De igen, ez a relic a dudo-é. Most örülsz? 😄D
Gabus, hogyan és hova küldjem? de az nem incarn csak embodiment, mer speciell relcet még nem csíteltem.
De lehet hogy megpróbálkozok azzal is ha van incarn 😄