Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden módosítás csalás.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

szal akkor én most full mage kasztban vagyok. Hát újra nem akarom kezdeni, mert már lvl23 vagyok.
akkor nem tudom mennyire jó, de én ezzel az earthal közelharcolok. az az earth enchantment skill akkor ugyan úgy mûködik, ha varázsbottal harcolok? vagy ez inkább közelharcos mage kaszt? mert ugye ott van a heat shield, meg a flame ring, és ez mind olyan védelem ami a kölelben hat. leginkább az str-et fejlesztettem, lehet, hogy inkább int-et kellett volna?

Nagyon fura nekem ez a dupla mastery rendszer.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

neked is köszi a képet

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

köszi a kalkulátort. már tervezgetem is.

envoka

http://sacred2.hu/

envoka
A defilerben lehet piszkálni a masteryket is. Én nem próbáltam, úgyhogy csak saját felelõségre...

Pedig jó kis párosítás a tûz meg a természet.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Nem választottál valami túl jól, kezdj inkább egy conquerort, wardent, championt, haruspexet v rangert. Nagyjából ezek a slágerek. Mindenesetre elsõ karinak a hunting a jó, vagy a warrior, semmiképp se válasz mage kasztot.

Azt már nem tudod módosítani ha felvettés egy masteryt, viszont van ez a TitanCalc, ezzel meg tudod tervezni hogy milyen legyen a kari.

a defilert is leszedtem, meg is fogom nézni hamarosan. Szerintem is erõs, csalni nem akarok, úgyhogy nem használom akkor.

Valamelyik progival lehet módosítani a mesterségeket? Felvettem a tüzest, meg a természetet, és a természettel nem igen vagyok megelégedve. angolul nemtom hogy van irva mert magyaritva játszom. Tudom ez is kis csalás, de máshogy szerintem nem lehet változtatni, mert az manus a játékban csak a pontokat szedi le.

Az a Relics In Blues/Purples az egy kicsit erõs. Az elsõket meg TQ Defilerbõl is lehet állítani.

Szerintetek mennyire számít csalásnak ha ezt a modot használom?

TQ Enhanced Experience Mod 5.0

nfinite Potion Stacking - self explanatory
Show All Damage - shows all damage, not just criticals
Flying Bodies - makes dead bodies fly further.
Rockin' Criticals - makes screen shake on critical hits. The more powerful the hit, the harder the screen shakes.

Relics In Blues/Purples - allows relics to be placed in blue epics and purple legendary items. I updated all but Rockin' Criticals to V1.11

Az elsõ kupac nem csalás, csak az utolsó talán. Még nem próbáltam, talán kapcsolható az utolsó.

Mindigis a dragon lich volt a legnagyobb xp.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

envoka
Jah, végigment, de azért még szuttyogok vele. Kösz a tippeket.
Érdekes, Dragon Liche-t erõsebbnek veszi a program, mint Hadest ? Mert Hadest nem írta ki a karakterlapra.
Ennél jobb fegyvert sem találtam, pedig jópárszor végigmentem már Elysium utáni területen, meg a Palace of Hades-en. Peng Claw charm sem jött össze ami plusz sebzést adna (ezt is össze kéne hozni).
Na mindegy. Azért az az attack speed is jól jön.

Az a conq bracer helyett rakjal fel egy stonebinder cuffsot , mer ahogy elnezem nemigen van plus skilled , ami a movement speeden is meglatszik😊
Sapka az funos , harbringerrel enis hordtam , de cipo helyett probald meg a barbar csukat , ha van.. Ha nincs akkor jo ezis , bar nemartana 1 athena.. Bar ha mar vegigert a karid , akkor mind1 is igazabol😊

envoka
Az elsõ karakterem, aki végigment legenden is.
A sebzés Call of the hunt-el értendõ, annélkül kb. 2000-el kevesebb.
Lehetne nagyobb is a sebzés (volt is) de a sapkát és a páncélt lecseréltem a nagyobb védelemért. Ekkora def.-nél (kipróbáltam) a közelharcos ellenfelek nem tudnak megütni. A nyilak is mintha kevesebbet sebeznének. Hát egyenlõre így néz ki... de még változhat, ha találok valami jobb cuccot.

drucker
Lecsépeltem Typhoon-t... -.- XD

Jah, peccselni kéne, próbáld ezzel.

Sziasztok

Egy kis segitséget szeretnék kérni, állandoan kilép a játékbol mi lehet a gond? esetleg patch-et kéne rárakni?
ROMOTO
Ja lengyel meg orosz nyelven asszem 😊
Kijött a Witcher, akit érdekel.

Shorlex: en lenyomtam mar tüskes titant több izben is: championnal meg bone charmerrel is , artifact nelkul. De lehet a 100 absorpos artival is , barmeik spirites karival leszivod az eleted aztan nekiugrasz😄

Romoto: mivel arra nemhat az x3 ezert nemis nagyon erõltetem 1 ideje😊 Eleg easy ride , mivel hero az osszes - hat ra minden szivatos kepesseg.

Amugymeg 3perc alatt x3 olympus + hades run eleg jo^^ normal speeden.

Kgabus: shieldel mahinalj , lehet bugol a pelaron.. rakj fel meg 1 8 reces hamut egy amuletbe , es probald ki ugy a shield nelku... probald vegig a cuccokat.

Hi!

Szerintetek melyik jobb Hesiones Golden Veil vagy 1 35%-ot intet adó korona. Amúgy ezen is van 16% rec.
romoto, most ugy nem azt mondod, hogy ha manti majdnem egy ütésbõl lent van, akkor az gond lehet...
Azonkívül 3:30-as számokba nem nagyon fér bele sajna.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

ROMOTO
Dudo, Shorlex! A bosskillekbõl valahogy mindig hiányzik a secret passage rész, az is tud érdekes lenni... <#vigyor5>
Na vmi csak nem akar ok lenni azzal a 100 %-kal. Most így néz ki a kari: Trackers-35%, Odysseus-16%, Pelaron-10%, két hamurappis gyûrû-16%. Ez eddig 77%, a Jade emperoros artifactot még nemtom felvenni, mert nem vok 55ös. Viszont kipróbáltam egy Archmage srollal- az -25%, ugye?- amivel elvileg megvan -102%, de vmiért nem jó neki, mert kb. 1 mp-et még várni kell phantomonként, látszik is, amint elég gyorsan, de azért körbemegy a skillen az idõzítõ... :S

Van vmi ötletetek, mi lehet a baja? Ja a hamurappi dupeolt, de ez csak nem... gondolom.
1 betrayer dragon már esett, de prefixes kéne fix50 vagy 40% dmg-vel.

fix50 + 40% dragon macém van egy pár, nem a sebzésem kicsi, hanem kell vmi life leeches, ami értelmes mennyiséget leechel, mert ha 1000-et rámbasznak, és 20-at visszaleechelek, az nem sok.

virlsi, ha bow kell vagy spear, akkor olyat farmolj, mint ami a képen van, azok nagyon ultrák.
Én nagy szerelmese voltam a betrayereknek, de amióta vannak ezek, nem annyira kellenek.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

envoka, amikor "tüske" van rajta, akkor nem nagyon kell baszogatni...
Sztem olyan 60-80% damage reflect van olyankor (h anem több), csodálod ha behalsz? 😄
Ahogy bemész az "arénába" hallasz egy ilyen puffogó hangot, na olyankor rakja magára a tüskét várd meg míg az lemegy (ha elmész a shrine-ért és onnan be középre, addig nagyjából letelik).
Szted miért nem volt eddig soha egy vid sem, ahol egy karival bemegy valaki és ész nélkül elkezd ütni-lõni? 😄

envoka
Már nem kell válaszolni... megdeglett.

1.20-ban nem mûködik a démon blood vit rese? Felrakom a relicelt gyûrût, oszt semmi. No effect.

// Visszaraktam 1.20-at betrayert keresni.

Nekem van vagy 6 inca 8rec hamurapim, mind legit. ~~

envoka
Nah, én meg nem is a kérdésre válaszoltam... püfff

envoka
Türelem... mit idegeskedsz ?
A baloldali gombra kattintva lehet összeállítani az artifactot.
Felülre a borítékot, alája a három összetevõt (van amikor scroll kell hozzá, ezt a mágikus cuccokat áruló boltosnál lehet megvenni) Adja magát, elvéteni nem lehet. Pénzbe kerül.
Jobb gomb : Itt a tárgyakra rátett relic-et vagy charm-ot tudod levenni.
Na... ezzel vigyázni kell. A felsõ gomb : Ekkor a tárgy marad meg, a rápakolt cucc eltûnik.
Alsó gomb : relic / charm marad, tárgy eltûnik. Szintén pénzbe kerül.

Az én kérdésem :
Mi a fene van ezzel a Typhonnal (legend) ?
Megütöm Lethallal, instant halál. Mármint részemrõl. Én halok be abban a pillanatban.
Ez vagy háromszor egymás után.
Próbálom íjal lõni a Lethalt, ugyan az. Amint a nyílvesszõ becsapódik, végem.
Pedig nem is támad, éppen meteort készül idézni.

köszi a segítséget!

köszi a segítséget

tárolhatod a cuccaid ott, ha nem akarsz vaultot használni.
A transferben áttheted más karikhoz (ami a transferben van azt minden kari látja) a másik a sajátja, azt csak õ látja

egy kis segítséget szeretnék kérni:
találkoztam egy emberkével akinek a feje felett egy ládika volt (Caravan Driver), õ velemit lehet kezdeni, mivelaz angoltudásom nulla ésa magyarításbanez a rész hiányzik ígynem tudom mit kezdjekvele. Van neki két része a Stronge Area és a Transver Area. ezek mirejók?

Nemaz , csak kb 6-8 privatot kaptam youtuben a reces hammurabbi miatt.. nagy slager lett mikor elvettek a uniq gyurukrol a rechargeot..

nem

HI!

1 kérdés a cast speed növeli a Ternion Attack gyorsaságát?
Dudo volt nekem incarnom is csak egyszer el..sztam egy reinstallnál a vaultom és eltûnt. De tényleg volt. Emlékszel, még mondtam is hogy pipa vagyok mer eltûnt valahova, pedig volt, na és akkor kértem tõled.
De igen, ez a relic a dudo-é. Most örülsz? 😄D

Ez tényleg mókás 😊, ez esetben Neked is köszi!
Amugymeg mer lenne cheat , ha a keszitok teljesen el akartak volna venni 1.20 ban , akkor megirtak volna ugy , hogy nemcsak kirakni nem lehet mar , hanem a kirakott elveszti a hatasat , vagy mast ad bonusnak.

Ja a jokis 1.08 as embodiment hammurabbim a sokadik körét futja mar a userek közt😊 Bar sztem IT ben is lehet csinalni , csak nemalltam le vele meg szarakodni. Vicces , hogy az a mar 1 eve kirakott relic megy ide-oda😊

Parancsolj. Próbálkozok az incarnnal is, ha megvan, küldöm azt 😄

Embodiment is tökéletes, sõt még essence is, ha van rajta annyi rec. 😊 Az email címem [email protected], ha egy betömörített 1-es szintû karakter inventoryjában elküldöd, az úgy mûködik. De akkor ez végül is nem csít, ugye? Köszönöm a segítséget!!
hát akkor kell csinálni egy custom map-ot, benne 100 reliccel azt próbálkozni 😄
Gabus, hogyan és hova küldjem? de az nem incarn csak embodiment, mer speciell relcet még nem csíteltem.
De lehet hogy megpróbálkozok azzal is ha van incarn 😄