23078
  • Nightwish006
    Hi, segítségre lenne szükségem, 29-es Assasinommal nem tudom megölni Typhont. Tudna vki segiteni hogy milyen "talentek" érdemesek ilyen szinten? Vagy esetleg a 2500 hpm a kevés?
    Elöre is köszönöm.
  • dudovec
    Kieg az azér kieg , mert kiegészíti az alapot
  • Draker
    Hello! VAnb egy kérdésem:D
    Van 1 Vadászom, de az alap sebzése nagyobb, mint a dps-e, hogy lehet megcsinálni, hogy a dps-e legyen nagyobb?:D
    Aki tudja az irja már meg, köszi!:D
  • Kandurex
  • Kandurex
    haló, nekem eredeti van, már ha erre gondolsz :) meg amúgy is melyik éri a bant? :)

*szerk: illetve nem mert visszaadtam, nem fogom még külön erőltetni a kiegészítőt!
  • ROMOTO
    Szerintem ez nem is a Kandurex, valami macskajancsi elorozta a pass át, és beírogat a nickjével
  • Shorlex
    Né má nem tudom megállani, hogy ne szoljak be moderátorunknak, aki annyi borsot tört az orrunk alá de végül átállt a sötét oldalra :DDD LOL
    Van itt pár hosszászólást ami ban-t igényelne de ilyen korrupt ez a világ...

Üdv köreinkben (illetve nekem már nem köröm, én GW-zek, de veteránnak számítok) :D

Szedd le a gémet, IT-t is, telepítsd az alapjátékot, ne pöccsölgess, tedd rá IT-t az automatice felteszi az 1.30-at és IT-hez indító crack sem kell.
  • gabormoricz
    szevasztok a tqmulti nem megy és azt írja ki hogy rossz a szériaszám mit kéne csinálni pls help
  • Kandurex
    hát az izé, na várjál, akkor ez a tököm Immortal nem standalone? Mert akkor gondolom az alapot is felpatcheli. De mi ez ez már? Most meg kell venni az Immortált? Anélkül már nem lehet patchelni az alapot? Ez mekkora fasság már, mindjárt széttöröm a gecibe.
  • ntex
    Ha megvan az Immortal Throne akkor azon rajta van a Patch egy külön mappában elvileg. Annak simán fel kéne mennie.
  • Kandurex
    mondom na, tószodj meg, hagytam, hogy maga updatel -jen elindítás után...hát baszik megcsinálni...mi a tököm van ezzel a játékkal?
  • Kandurex
    vazze, én ezt nem értem, már vagy 10 féle faszom patch -et letöltöttem, de egyik se jó neki,..mi kell? help má pls! :(
  • Kandurex
    Srácok az miért van, hogy letöltöttem a standalon 1.01-1.30 patch -et, de mintha nem is akarná felpatch -elni,..:(
  • Ventura82
    thx
  • Grifidos
    Így jártál!
    Innen letöltheted
  • Ventura82
    Hali!

Valaki megmondaná nekem, hogy honnan tudnám letölteni az alapjátékot? Boltban sehol nem találom, marad a letöltés, csak nemtom, hogy honnan. néztem pár warezoldalt, de mindenhol csak az IT van fent.
  • Grifidos
    Én ezért is vettem meg steam-en, nem kiabál a lemezért. Nameg azért mert így a 2 volt együtt 4200 HUF.
  • pandemonium
    Az IT-vel játszok : p
    Meg elvileg a szobrokat is szét lehet verni,nem?
    Na nekem azt se engedi,sima tereptárgynak veszi őket,nemtudok rájuk kattintani.
    4x öltem meg Typhont,megnézem egy géprestart után,bár kétlem hogy javítana valamin is : )
  • vidu01
    Az Immortal Thronet nyisd meg ne az alap TQból játssz. :)
  • pandemonium
    Felkellett peccselnem manuálisan 1.30-ra,így működik+letöltöttem a kieget is.
    Sokáig nem tartott a normal szint,megöltem Typhon-t,ezután egy portálnak kéne megjelennie olympuson,de semmi,csak meghalt,kidobta azt a gömbjét,kinyitom,felszedem a cuccokat,és sehol semmi portál,pedig az úttal szemben kéne hogy legyen.
    Valami ötlet?:<
    http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/mountolympus.php
    innen veszem ,hogy portál kéne : )
  • ezrael
    TQ Vault Data
  • palm pilot
    De nem értem a kérdést. A mentésben az is benne van. Hol máshol tárolná?
  • ezrael
    Nem tűnt rossznak, akár pc-n is kijöhetne:) Szerintem az a monszta inkább egy Ad&d-s "glabrezu" nevű démonra emlékeztet a Baldurs Gate II-ből.
  • vidu01
    TQ defilerrel kell, mods by fül alatt a show all damaget kipipálni. üdv
  • ezrael
    P.L. az összegyűjtött rúnák az artifact-ok összerakásához, a már összerakott artifact-ok, azon lila kollekciók, amiket időnként felveszel, ha full lesz az éppen megtalált utolsó db által. Életed legtáposabb gémben talált rúnázott zöld cuccai.
    Bár végül is fölösleges, hiszen a legjobbak úgy is rajtam vannak!
  • ezrael
    Az options menüben a game play-ben állíthatod be. Csak a a critical hit-eket írja ki.
  • palm pilot
    Az eredetit is érdemes crackelni, hogy ne kunyizzon minden indításnál dvd-t. Arról nem is beszélve hogy 50% eséllyel wareznak értékeli az eredeti lemezt is(!), és egy beszólással kilép. Na az én pénzemért ilyet nem kérek, én is megcrackelem egyből.

Amúgy:

www.gamecopyworld.com
    www.gameburnworld.com
  • palm pilot
    Mirt, mit kéne még? A mentésben benne van minden, a cuccos karik is.
  • gabormoricz
    jó a zene a vidi alatt mi a címe?
  • Forrest Tomee
    Sziasztok!

Valahol egy képen láttam, hogy a bevitt sebzéseket combat text szerűen kiírta a játék. Ezt egy külső programmal lehet?
  • vidu01
    #18411-#18425 hszeket nyálazd át, talán segít.

• pandemonium
    Helló!
    Minden bizonnyal másnak is volt hasonló problémája mint ami nekem van,de nincs erőm végigolvasni mind a majd 20k hozzászólást : /
    A gondom az,letöltöttem(nem megvettem) a TQ-t ,elindítom krekkel,megy faszán,majd kivág x npcnél(ok,ne beszéljek az npcvel,de többnél is kivág),aztán betölteni se bírom a karaktert.Updatelni akartam ,hátha jobb lesz,hát 1.verzió:unknown a verzióm,gondolom a krekk miatt,szűz játékra,ami nincs krekkelve meg: TQ has encountered an error még az update legelején,és kidob.
    Ok,nem adtam fel,gondoltam letöltöm a kieget,hátha.
    Letöltöttem,feltelepítem,elindítom,menübe írja hogy ápdételnie kell az alap játékot is,itt meg a szokásos encountered rizsa megy,és még mindig nem tudom updatelni.
    Ha esetleg lenne olyan szíves valaki feltölteni a fájlokat valahová amiket updatel,azt megköszönném,vagy esetleg valami ötlet arra,hogy mi a rákot csináljak vele?
    Előre is kösz
  • ROMOTO
    Gyerekek, majd beszartam a Korybantes pajzs és Manticor láttán! Lám hova tűnt az Iron Lore... trailer
  • SHoLvA
    Most jut eszembe hogy probáltuk xfire-ben is de nem lehetett a join gamere kattintani szervereket meg nem dobott a játék mint pl cod4-re.
  • SHoLvA
    Jóerőt!
    Adódott 1 oylan helyzet hogy nekem steam kliensen keresztül van meg a TQ:IT és az eggyik havernak tört verzió. az enyém 1.1sd az övé 1.1
    nem tudunk sehogy csatlakozni. hamachin probáltuk és ha én csináltam szervert akkor ő látott engem de nem engedte csatlakozni. a kérdés hogy miért? ha ő inditott szerver5t akkor én nem is láttam. Nem tudjátok mi lehet az az "sd" a verzió számom után? Lehet hogy a steam verziók igy vannak jelölve? de akkor miért tukok csatlakozni neten más emberekhez akiknek bolti verzió van?

A válaszokat előre is köszönöm!
  • artdan
    hali! Van az az iemus pálya ahol kb minden cucc ottt van.. nem tudjátok hogyan kell onnan kihozni cuccokat??? mert nagyon joo lenneee:)
  • Shorlex
    ja és 100% reduction to nmy-s health
  • Shorlex
    LOL a video készítője :DDDD Thats me! :D
  • vidu01
    TQ vault
    Telepíted, használod. Működése egyértelmű.
  • Zan
    Ömm,mi az a Vault?Gondolom valami tárgykimentös cucc...!Hogy müködik?Valaki elmagyarázná?

Bocs a láma kérdésért!