23078
-
savior #3121 ugyanugy mint a warez verzional... bemasolod a jatek konyvtaraba, elinditod, aztan mindig a bal oldali gombra kattintol -
Ja én is 3db 20. szintű farkassal és egy 20. szintű nimfával védem a karimat már jópár szint óta, csak mindég találni kell egy shrine of mastery-t, ha esetleg valamék elpatkol. De 31. szinten jóak még egy közel életerő duplázással (heart of oak). Úgy takarítanak, hogy rohannom kell, hogy nekem is jusson ellen! :DDD -
Hadrius #3119 akkor ha eredeti a game hogyudom megoldani a patcholst?
-
hippy #3118 Így már értem.A galériámban van egy kép,hogy miért kérdeztem. -
savior #3117 vagy a jatekon beluli update menuvel patcheled -
M3nt0R #3116 A patch bugos, eddig mindenkénel ezt csinálta. Gondolom ez nem azért volt senkinél mert warez a játéka, hanem mert szar a patch. Ettől függetlenül nyomsz a bal oldali gonmbra aztán leokézod (az egy oké) és fentvan. Nem kell ebből akkor problemát csinálni. -
diaz02 #3115 jó kérdés, nekem működött ha bemásoltam a főmappába! De nekem másolt játék van -
Hadrius #3114 szerintetek mitöl csinálhatja eredeti cd-nél a patch ami a képen van merha bemásolom a könyvtárba akkor is ugyan ez van 

-
izem #3113 lamer kérdés.....epicen is ugyan azok a küldik mint normálon?
Azért kérdezem mert normálon végignyomtam és ujrakezdtem és nem emlékszem ilyenekre,pedig hamar letudtam. -
dudovec #3112 az elvileg fix , csak "varies" sztem. akarcsak diabloban volt , pl fast cast rate 25% és 40% között... stb. Persze minel jobb statokat dobott ki neki a megadott határokon belul annal tobbet ért a cumo. sztem ittis igy lehet -
hippy #3111 A kék cuccok tulajdonságainak nem kéne fixnek lenni?
-
Hadrius #3110 elnézést hogy ekkora a kép de még nemtudok rendesen képet feltölteni ezért elöre is sry -
Hadrius #3109 Na ez jólessz nekem megvan a game eredetibe és reloaded verziót is leszedtem, de a patchal sajna mindkét verziónál ugyanaz a bajom van. És ez nemtudom mitöl lehet már, "Szerintem egyedi eset, de hátha nem". Ha nemmásolom be a titan quest könyvtár mappába mappába a patch-t akkor ez a heyzet ime a 2 kép, deha bemásolom akkoris ugyanez a helyzet ha eredeti ha nem. és ime akkor hozzá 2 kép aki tud pls priviben segítsen vagy irjon mer már bosszant hogy 1 hete nemtudok vele játszani.
2 kpet töltöttem fel róla nemtudom kirakja e ide.
[/IMG]
[/IMG]
-
7Ryan7 #3108 Jonnyka láttam hogy huntered van! Azt szeretném meg kérdezni hogy szted elégerős-e a karakter? Mert elég sokat játszottál vele és igy vélemény tudsz mondani! -
mastery ad +3 all skillt -
-e -
Ok megvilágosodtam, a Sherineket eddig is használtam persze, csak ezt a tulajdonságát tem ismertem... -
ity #3104 A pályán mászkálva találsz ilyen oszlopokat, ( különböző színnel világítő gömbökkel a tetejükön)amiket a játék véletlenszerűen szór el. Mindegyik ad vmi speckó tulajdonságot a karakrernek, de csak rövid időre. Ez a megidézett lényeknél azért jó, mert az idézés után is megmaradnak a megidézett lények. Ami ugye pl nem érvényes egy olyan aurára ami mondjuk visszasebez arra, aki megtámad, stb.
Ami neked kell, az a Mastery Shrine, mert ugye ez rövid ideig megemeli a skilleket, de arra pont elég, hogy többet és nagyobbat tudj idézni. -
Kösz gyerekek igyekszem:)
Bár ezt a Shrine-t nem egészen értem hogy mi az... -
ity #3102 Shrine 20-ig viszi fel a skilljeidet, de elég összekaparnod 3 nature skillt cuccokból, mert 18-as szinttől már 3-an lesznek fixen a farkasaid. Epic-en már simán össze kell jönnie +3 mastery skillnek (neked nature, de bármelyikről beszélhetünk). -
Na észrevettem,h megkaptam a 2.zsákom egyoptomban... :D :D :D Csak úgy adta mint az elsőt!!! -
en mar olyat nem talalok, ami nem ad all skillt :D
na ez mondjuk legendary titan, de szova lazt akarom ezzel mondani, hogy turelem -
Epicen -
Köszi legendaryn vagyok és még nem találtam (38) -
vagy kapsz targybol + all skillt, vagy mastery shiren -
Szevastok
1 1szerű kérdés: hogy lesz 3. farkasom? (farkasok kimaxolva) -
Hihetetlen. Új konfig, format C, új rendszer, minden kajak és szűz, erre a kurva patch után nem ugyanazt írja ki? Még mindig érzékel emuláló progit. Nemtom mit kéne már csinálnom h menjen patchel.
Jó mondjuk nem érdekes anélkül is kifogástalanul müxik, de azért mégis :)) -
dudovec #3094 ehh most latom csak a commented , ereztem h elkurom az elso karit , de sebaj , ha megveszem a gamet mondjuk , akkor igyis ugyis ujat kell kezdeni a cd key miatt:o -
dudovec #3093 Hat eddig nemvolt szukseg:) outsidernek kb 1 utes 3-4 atlagos monsta , es epicen eddig csak a minotaur kiraly utotte le , bar 1 hajszal volt csak az energiajabol a bossnak amikor lecsapta. megfigyeltem h a summonolt lenyek hp ja jelentosen megugrik ha fokozatot valtasz. 1.5k normalrol felment 6k ra amikor atjottem epicre. az h pöcsölés lenne megnyomni meg1 gombot aztan meg idezni a lenyt.. hat nemtom , inkabb a manat eszi , de megfigyeltem amikor lovoldozok termionnal azis ugy elviszi a manat mint a szel:P mellesleg a refresh a fo indok amiert naturt valasztottam a spirit melle.. eshogy nemlenne ra szukseg.. nemtom , maxold ki az outsidert ha lesz 1 kis felesleges pénzed , rakj 1 refresht melle aztan nezd meg mitmuvel:D amugy igazad adok neked abban hogy elobb te sebezzel aztan a tobbi , de akkor mar aurat is gyurhatnal ennyi erovel , hisz azis erositi a sebzesed , sot meg a summonjaidet is..
nekem azvolt a param azzal h nekem kell lovoldozni , hogy celozni kell meg jobban elore kell szaladni , eshat pajzs hijan beszedek 1-2 nem kért pofont:o
raadasul a szar optimalizalas miatt , ha leesik az fps lenyegesebben nehezebb es paras is lesz. eshat az optimize nak kell szarnak lennie , mer nemhiszem h egy leadtek 6600gt 256mb , meg 2g ramon a64 3.2 n ien akadasok vannak 1 ien kaliberu jateknal , mikor ennel komolyabb gamek mennek fullon gond nelkul:o
ha lehet majd a cuccaidrol meg a kari laprol felrakhatnal 1-2 screent , hogy megnezzem. koszi.
-
Hát msot megnéztem az albumod, és nem csináltad valami okosan. Erőre EGY pontot SE szabad rakni. Tök felesleges. Manára egy keveset, de főleg intre, Az adja a sebzést, és a manaregenerációt, nekem most 700as, és neked is simán lehetne annyi, ha nem az erőre adsz. Kb kétszer ennyit sebeznél. Páncélok ugyanis nem kellenek, mert az már rég rosz ha közeljönnek. Életre se kell, nekem úgy van2k, hogy nem adtam rá semmit, és ez bőven sok.
Botodat cseréld, itt már sokkal jobb zöldeket lehet venni is.
Azt mondom, hogy azt a spellbound amulettet, használd inkább.
A páncélt is cseréld arra a aristotlesra.
Holnap majd teszek föl képet, hogy is néz ki egy igazi soothsayer:)) -
Ja amúgy kis segítséggel, megvan a lila battlemage setből a páncél, a karvédő, és mostmár a fejpánt is:)))))))) -
Épp ezaz, hogy azt hinnéd, nincs rá szükség, pedig van. Én alapból arra mentem, hogy kimaxoljam, mert mivan, ha valami boss lecsapdossa, a csávóim, és ha újraidézem, megint lecsapdossa. Inkább te sebezz soakt, és csak utána a lényeid. Így most nálam az megy, hogy ugye a támadás területre hat, ezért én kilövöm a nagyját, a maradék pedig a falkáé. Az outsider, refresh kombó, meg szerintem:
-csít:))
-pöcsölős
-(még) nincs rá szükség
úgyhogy melák barátom, csak 5-6 pontot kapott eddig. Talos pedig úgy ölt meg, hogy elbambultam, és elkábított, onnan pedig már végem volt. Le se szarta az outsider, aki püfölte a hátát.
Emberek aki távolsági harcos, addig csalogassa Talost, amíg el nem kezd visszafordulni, akkor kel adni a hátának. Majd picit bemozdulni, visszafutni, megint lőni amíg meg nem hal. -
Killer0078 #3089 Senki nem tud segíteni?? 

-
savior #3088 ez a cuccgyujtogetes eleg gaz igy. par ora utan mar annyi legendarym lett, hogy dobalnom kell el oket... igy semmi erteke nem lesz a targyaknak -
Ha ez egyiptomban van, akkor tovább kell menni. -
dudovec #3086 1x nyomtam ra , de 2x kuldte el ez a **** , tudom utolag törölni?:o sorry -
dudovec #3085 Koszi a hozzaszolasod panzer. ja amugy nem 38 vagyok , csak 36:) En az 1es termion+ passivval lovoldoztem , es a refresh+ maxolt outsider combo eddig üthetetlen volt. Minotaur kemeny volt az teny , de nekemse tartott tovabb 1 percnel. Talos volt aki eloszor szivatott , de megmindig nem haltam meg epicen:D pedig 10 a fire resem , es parszor ramlott. De szepen lassan kifingattam. Telkin védő szobrait mint latod szora sem meltattam , mert azokat az outsider pikpak szetkapta. De maga Telkin , hat nemtom hogylotted ugy szet...:D mindenesetre gratula. azt a velemenyt h a soothsayer atomtap , enis osztom , mert az actbosst leszamitva , telleg mindent ugy szedek le vele , hogy amikor megyek elore mar csak a hullákat latom kb , meg a cuccokat szedem. Mindenesetre atrendezem a cuccaim , meg a skilleket is termionra.. aztan nekifutok ma megint. eddig nem maxoltam mer egesz egyszeruen nem volt ra szuksegem.
http://preview.bkiss.photosite.com/Album1/
ittvan 1 par cucc amit talaltam , sok a normal szintu cumo rajtam , az ujakat meg nemtalaltam ki h mi hogy legyen , van par ring amu amibol tudok valogatni , meg 1 par cucc ami még nemjon ram , bar van 4 statom meg 6 skillem jelenleg elosztatlanul. nem 1 top cuccok , de 36 ra sztem elmennek. -
diaz02 #3084 na mindegy azért próbálkozom! -
diaz02 #3083 ja, de már alig van aranyam amiből tudnék italt vásárolni! -
savior #3082 epicen nekem is volt olyan fomonster, akinel 15-20szor meghaltam, de megoltem! :)