dudovec#3085
Koszi a hozzaszolasod panzer. ja amugy nem 38 vagyok , csak 36:) En az 1es termion+ passivval lovoldoztem , es a refresh+ maxolt outsider combo eddig üthetetlen volt. Minotaur kemeny volt az teny , de nekemse tartott tovabb 1 percnel. Talos volt aki eloszor szivatott , de megmindig nem haltam meg epicen:D pedig 10 a fire resem , es parszor ramlott. De szepen lassan kifingattam. Telkin védő szobrait mint latod szora sem meltattam , mert azokat az outsider pikpak szetkapta. De maga Telkin , hat nemtom hogylotted ugy szet...:D mindenesetre gratula. azt a velemenyt h a soothsayer atomtap , enis osztom , mert az actbosst leszamitva , telleg mindent ugy szedek le vele , hogy amikor megyek elore mar csak a hullákat latom kb , meg a cuccokat szedem. Mindenesetre atrendezem a cuccaim , meg a skilleket is termionra.. aztan nekifutok ma megint. eddig nem maxoltam mer egesz egyszeruen nem volt ra szuksegem.
http://preview.bkiss.photosite.com/Album1/
ittvan 1 par cucc amit talaltam , sok a normal szintu cumo rajtam , az ujakat meg nemtalaltam ki h mi hogy legyen , van par ring amu amibol tudok valogatni , meg 1 par cucc ami még nemjon ram , bar van 4 statom meg 6 skillem jelenleg elosztatlanul. nem 1 top cuccok , de 36 ra sztem elmennek.