• dudovec
    Hat eddig nemvolt szukseg:) outsidernek kb 1 utes 3-4 atlagos monsta , es epicen eddig csak a minotaur kiraly utotte le , bar 1 hajszal volt csak az energiajabol a bossnak amikor lecsapta. megfigyeltem h a summonolt lenyek hp ja jelentosen megugrik ha fokozatot valtasz. 1.5k normalrol felment 6k ra amikor atjottem epicre. az h pöcsölés lenne megnyomni meg1 gombot aztan meg idezni a lenyt.. hat nemtom , inkabb a manat eszi , de megfigyeltem amikor lovoldozok termionnal azis ugy elviszi a manat mint a szel:P mellesleg a refresh a fo indok amiert naturt valasztottam a spirit melle.. eshogy nemlenne ra szukseg.. nemtom , maxold ki az outsidert ha lesz 1 kis felesleges pénzed , rakj 1 refresht melle aztan nezd meg mitmuvel:D amugy igazad adok neked abban hogy elobb te sebezzel aztan a tobbi , de akkor mar aurat is gyurhatnal ennyi erovel , hisz azis erositi a sebzesed , sot meg a summonjaidet is..
    nekem azvolt a param azzal h nekem kell lovoldozni , hogy celozni kell meg jobban elore kell szaladni , eshat pajzs hijan beszedek 1-2 nem kért pofont:o
    raadasul a szar optimalizalas miatt , ha leesik az fps lenyegesebben nehezebb es paras is lesz. eshat az optimize nak kell szarnak lennie , mer nemhiszem h egy leadtek 6600gt 256mb , meg 2g ramon a64 3.2 n ien akadasok vannak 1 ien kaliberu jateknal , mikor ennel komolyabb gamek mennek fullon gond nelkul:o

ha lehet majd a cuccaidrol meg a kari laprol felrakhatnal 1-2 screent , hogy megnezzem. koszi.