23078
-
Hatalmas bugot találtam a játékban :D Végtelen skill pont? :P most 1.01-el toltam így lehet hogy már javították e elmodnom hogy hogy csináltam. Nem 100-as hogy így müxik így leírok midnent.
Egér: az egeremen az egyik gomb úgy van beállítva hogy duplán kattintson (lehet ez a bug oka...)
nah kaptam most 3 skill pontot, ami páratlan szám(ennek is nagy jelentőssége lesz) - Szóval feltettem 1 skillre a 3 pontot de a dupla kattintással. Így mintha 4 skillpontom lett volna de csak 3at tett fel és visszavontam UNDO-val. és visszaadott 4 skill pontot utána próbáltam megint hogy 4et felteszek de ne mjöt tvissza 5 pont ezért jöttem rá hogy lehet h az egér miat van... nha utána úgy csináltam hogy kipróbáljam h müxik-e, hogy rátettem 1 pontot 1 skill pontra és utána megint 2 dupla katt egy másik skilre így rárakta a maradék 3 pontot Undo-ztam és visszajött és már 5 pontom lett használatlan :P kipróbáltam megint az 1. módszerrel és 6 lett utána tökre sajnáltam hogy ilyen van benne mert jogtalanúl jutottam skill-hez és nem tudtam visszavonni így rátettem 1 masteryre hogy mégse legyen nagy csalás és keresek kari editort amivel megfoszthatom magam 3 skill-től. ha nem találok akkor marad hogy felteszem valami oylan képességre amit nem használok. :)
de azért érdekes kis bug ha tudjátok próbáljátok ki! most visszagondolva biztos hogy a dupla katt miatt van a dolog! Ez egyébként Logitech egérrel értem el, és úgy van pontosabban beállítva az egér 1 gombja, hogy 1 lenyomásnál 2-t kattintson 1más után, sokkal gyorsabb néha nekem így de soha nem godnoltam hogy ekkora bugot találok, remélem én 1. :)
nah jó játékot!
ui.: Oracle(spirit+storm) eszméletlen jó párosítás, úgy aratok vele mint állat > thunderstorm + lich king aprít! :) jah és 1 kérdés: a SUmmon Wisp passiv skillje ad + 30-100% elemental dmg-t az engem is tápol? köszi! remélem sikerült kicsit meglepni titekt!
üdv még 1szer
- kisPocok - -
savior #3280 warfare-nak eleg jo taktika az eletero szivasra jatszani. nekem kb 30% eletero lopasom van, es 150% life leach, ami nem biztos, hogy ezt noveli, de szerintem igen. igy kb 500 hp-t gyogyitok magamon egy utessel, es dual wield-el 170% az attack speed. amikor meg nem olok akkor fegyvert valtok, ami maszkalas kozben masodpercenkent 50hp-t gyogyit. az elohalottakat es a constructokat leszamitva igy sebezhetetlen vagyok lenyegeben, mivel toluk nem tudok eletet szivni az utessel. de ezek az ellenfelek ellen meg ott a lich king, az outsider es az ancik -
ity #3279 18-as szinttől már 3 farkas van, szal 20 Nature Skillből levonok 2-őt az amu csere miatt, még mindig 3 farkasom marad. -
ujra kell -
légyszi vki help, amint legyőzöm a 3 gorgont (ha belenézel a szemükbe, elvileg kővé válsz), és elindulok a folyosón, eccerűen kifagy, pls help vki -
Lehet valahogy újra osztani a skill pontokat és áttérni másik fára? Pl. Hunterből jégmágussá? Vagy újra kell ehhez kezdeni a játékot? -
virs lee #3275 +o -
virs lee #3274 Diban is volt, gamblézni. :) -
dudovec #3273 hat sracok nemgondoltam volna h ez az amu ekkora elmélkedest valt ki:) En absolute szarnak erzem ,hiaba az a 30% + exp , ien minusokkal.... illetve valaki irta , h ezaltal elesel 1 tapos amutol.. amivel nemmondom h 30% al gyorsabban irtanal , de lassuk be druidnal ez akar -1 farkas is lehet , raadasul legendaryn -50% healthal sokkal konnyebben behalhatsz ami xp vesztessel jar , szal ha vegiggondoljuk sztem ez az amu 1 kalap szar , nembeszelve a 20 millas arárol.. nemtom a "rinyalast" nekem celozta e valaki , en spec nemrinyaltam , csak belinkeltem h mekkora lol mar ez a tárgy.
ami pedig a diablot illeti , en mindigis 0% mf el oltem haverral first kill actbosst , az jobban dobott mindennel , a 600% mf nel is , ugyanis az krealt akinek megvan a kuldi , es az vitte be az utolso ütést a bossnak akinek nincsmeg igy mindig ugy dobott mint amikor megolod questbol. es mivel nem ő krealt nem kapta meg a questet szal eljatszhattatok akarmennyiszer. (mivel en class hc-ztem , es ott ugye nincs CTA ezert egy baba+sorch komboval sima ugy volt ,biztonsagos is es az "1 drop tied 1 drop enyem" elv korrekten mukodott).
Nemtom itt tq ban mukodne e ilyesmi , mert multit meg nem probaltam.
amugy nekem teccik h vehetsz kiraly cuccokat is a boltban, vegre van ertelme az arusoknak , illetve a goldnak. -
sziasztok!
Lehet már volt ez kérdés, mindenesetre eddig nem tulajdonitottam neki túl nagy jelentőséget, de mostmár elviselhetetlen soxor fordul elő. Arról van szó, h amikor megnyitok egy teleportot, kifagy a játék, de most minden egyes alkalommal. eddig csak ritkán fordult elő ilyen, de mostmár állandóan. van erre vmi javitás? mert kerestem Reloaded verzió alá, de nem találtam. előre is köszi. -
j0nNyKa: igen, csak másikról és kérdeztem. mindegy. azért jó lenne tudni, hogy a max 41 fix piercing damage nőhet-e százalékokból. vagy csak simán MEGÉRI-E kimaxolni... -
Na, nekem most 840, 41es szinten. De föltöltöttem gaériába, picit régebbi képeket. csak közben kaptam ruhát, +100int:))))))) -
te irtal a skillrol baze, nem en :D -
j0nNyKa: vmit benéztél, amiről te beszélsz az a 'Volley' skill. a 'Scatter Shot Arrows' az mikor a nyílhegyek robbannak max 7-9 darabba és tovább sebeznek. 3 pontom van épp benne és elég gyík. ez is alapskill? hehe -
ity #3267 Igen, a 4-as kapu felé kell továbbmenni.
De az csak akkor nyílik meg, ha a 3-as már nyitva van.
Vszínű vkivel nem beszéltél Jade Templomi utad során, ezért maradt zárva, mikor visszaértél ide a városba.
Talán ha újra elindulnál a 2-estől és mindenkivel dumcsiznál, lehet kinyílna a 3-as ajtó mire odaérsz. -
AZ őr mit izgat téged, mennyé be oszt hentejjé! -
lac0215 #3265 Elakadtam Chang'an-ban... Tudna valaki segíteni, hogy merre tovább?
A fő küldetés megvan, de zárt kapukat találok.
1. - a város bejárata
2. - kijárat a Jade templom felé
3. - Jade templomból visszafelé ide lehet jutni. DE a kapu zárva van!
4. - Másik zárt kapu (erre kellene továbbmenni?), az őr nem enged, mert túl sok szörny van a kapu túloldalán...
Merre, hogyan tovább?
-
ity #3264 Hamachi Topic -
ity #3263 Attribokat Intre nyomtam (850 cuccokkal), meg pár pontot Dex-re is persze (157 cuccokkal) hogy a sorc felszereléseket fel tudjam venni.
Skilleket meg Shard és passive-jai maxolva, Core Dweller és passive-jai maxolva ill. Squall és passive-ja maxolva.
258% Cast Speed. Eddig nem igazán élte túl egy csoport se a shardokat, a Squall alatt senki (kivéve persze a bossok).
Hátrány, hogy gyorsabban ellövöm az összes manámat, mint ahogy issza az üvegből :P -
hawkie22 #3262 Srácok, valaki tud nekem segíteni Hamachiban? Akarnék kicsit multiban is nyomulni, de nem tudom, hogy kell ezt az izét használni. Thx -
virs lee #3261 Rajtam is az van, de még csak 36-os a sorci. :) -
virs lee #3260 Elemmel mire mennyit raktál? -
virs lee #3259 Nem biztos hogy mindenre szükség is van. Dióban pl. barbinak se def, se res nem kell, ha elég leeched van mindent visszapótolsz. Amával meg slow missile és néha arrébblépsz. Itt is biztos van olyan ami felesleges. -
Én is elgondolkoztam 1x egy ilyen 26%+exp-s sityakon (végül nem hoztam el). Végülis ha exp shrine-t megtáccsolod, felrakod a sityakot és elmész írtani egy nagy group-ba, máris gyorsabban fejlődtél. Amikor meg végeztél, vissza a másik sityak és el van intézve! Csak akkor cserélsz, ha van értelme mínuszokkal hentelni a plusz exp-ért. -
Nekem olyan sisakom van, ami csak pluszot ad és még 7%exp-t. Láttam már 8%-osat is árusnál. Szal. nem kell sokat akarni, jó az a +7-8% is! -
csapatban alairom, lehet ertelme, de nemcsak a hptol esel el, amit levesz
gyengebb is leszel, igy kevesbe tudsz segiteni a tarsaknak (lasd pl. nalam 2 all skill)
de vegulis ja, csapatban ha ugyesen csinaljatok, lehet ertelme -
ity #3255 Hasznos lehet az az amu olyankor ha a skillek miatt kell a szint.
Nekem spec most az 55-ös druida "kész" van, vagyis nem sok mindent tudnék már javítani rajta.
Az 50-es elementalistámon is kimaxoltam amit akartam.
Tény, hogy partiban biztos jó dolog, ha véfik az embert még hordja az amut. Eleve több xp-t kap ugye a nagyobb csapat miatt, + amu. Szal megvan annak azért az értelme. -
es honnan szopsz olyan cuccokat, hogy legendaryn maxon legyen minden resed, legyen 4 allskilled (persze amu nelkul), legyen boven eleg hpd, energy regened, stb.-d ? hm ? rajtam full sett van, 2 legendary gyuru, legendary bow, es meg igy is BOVEN szuksegem van arra az amura, es igenis ereznem a hianyat
de ha te osszeded nekem legendaryn a 80% allrest (beleertve a poisont, bleedinget, skill disruptiont, life leech rest, stb.-t), akkor belatom, hogy van ertelme annak az amunak -
virs lee #3253 Amikor már tele vagy tömve élettel, resisttel, mindennel, akkor mit számít? Legalább egy kis kihívást jelent. Sztem így jó ahogy van, bünti nélkül elég kommerszé válna az általa képviselt érték (+rakás XP) is. Ez olyan mint dióban a constriction ring. Igaz hogy azt végül letiltották a véglegesből, de még folyamatos életvesztés mellett is überbrutál lett volna a +100 allres. -
Nevezd át a karidat táposcsibére.
-
ity #3251 Az csak 21 mp-ig hat, ha jól láttam, szal kb 650 élet :)
3500-ból talán még arra is telik :) -
virs lee #3250 Még classicban volt egy dual leech 32% mf amum, ami csak úgy duri kill előtti pénzköltésből figyelt be (sorcit úgyis lenyomja párszor, legalább ne vesszen a lóvé is). Az ott übertápnak számított, utólag meg is bántam hogy elcseréltem, de akkor épp sorci cuccok kellettek. -
igazabol a level 65ot elerni nem tul nehez, es az az 1-2 szint, amivel magasabb lehetsz az amu miatt.. hat.. fasztudja, megeri-e
ugye az en amum ezt adja :
52% Pierce Resistance
55% Elemental Resistance
43% Poison Resistance
84% Skill Disruption Protection
18% Chance of 8-12 Seconds of Mind Control
+629 Health
+62% Energy Regeneration
+2 to All Skills in All Masteries
nem biztos, hogy ezt lecserelnem a +xpre ... elemental resist ? 2 all skill ? mind control ? vajon megeri ezek helyett a +xp ? -
Mastery kombinálás hatalmas ötlet volt.. Remélem a dio3 is valami ilyesmi lesz. -
virs lee #3247 De, azonnal pótold!
-
Az amulett egy Dark Covenant-al kombinálva killer ;DD -
virs lee #3245 Közben a játékról is: nagyon úgy néz ki hogy ez a game kiemelkedett a hulladék dió klónok sorából, eddig még egy se volt amelyikkel másodszorra is volt kedvem elkezdeni a gamét, itt meg már a 3. karimat tervezem. -
ity #3244 Ööö, nem gáz, hogy nem én rinyáltam? :))) -
ity #3243 Azért az ne mondd nekem, hogy te boltban vásárolt mf-es cuccokban mászkáltál dióban mert dobok egy hátast :P -
virs lee #3242 Akkor meg mit rinyálsz? :D