-
Hatalmas bugot találtam a játékban :D Végtelen skill pont? :P most 1.01-el toltam így lehet hogy már javították e elmodnom hogy hogy csináltam. Nem 100-as hogy így müxik így leírok midnent.
Egér: az egeremen az egyik gomb úgy van beállítva hogy duplán kattintson (lehet ez a bug oka...)
nah kaptam most 3 skill pontot, ami páratlan szám(ennek is nagy jelentőssége lesz) - Szóval feltettem 1 skillre a 3 pontot de a dupla kattintással. Így mintha 4 skillpontom lett volna de csak 3at tett fel és visszavontam UNDO-val. és visszaadott 4 skill pontot utána próbáltam megint hogy 4et felteszek de ne mjöt tvissza 5 pont ezért jöttem rá hogy lehet h az egér miat van... nha utána úgy csináltam hogy kipróbáljam h müxik-e, hogy rátettem 1 pontot 1 skill pontra és utána megint 2 dupla katt egy másik skilre így rárakta a maradék 3 pontot Undo-ztam és visszajött és már 5 pontom lett használatlan :P kipróbáltam megint az 1. módszerrel és 6 lett utána tökre sajnáltam hogy ilyen van benne mert jogtalanúl jutottam skill-hez és nem tudtam visszavonni így rátettem 1 masteryre hogy mégse legyen nagy csalás és keresek kari editort amivel megfoszthatom magam 3 skill-től. ha nem találok akkor marad hogy felteszem valami oylan képességre amit nem használok. :)
de azért érdekes kis bug ha tudjátok próbáljátok ki! most visszagondolva biztos hogy a dupla katt miatt van a dolog! Ez egyébként Logitech egérrel értem el, és úgy van pontosabban beállítva az egér 1 gombja, hogy 1 lenyomásnál 2-t kattintson 1más után, sokkal gyorsabb néha nekem így de soha nem godnoltam hogy ekkora bugot találok, remélem én 1. :)
nah jó játékot!
ui.: Oracle(spirit+storm) eszméletlen jó párosítás, úgy aratok vele mint állat > thunderstorm + lich king aprít! :) jah és 1 kérdés: a SUmmon Wisp passiv skillje ad + 30-100% elemental dmg-t az engem is tápol? köszi! remélem sikerült kicsit meglepni titekt!
üdv még 1szer
- kisPocok -