• dudovec
    hat sracok nemgondoltam volna h ez az amu ekkora elmélkedest valt ki:) En absolute szarnak erzem ,hiaba az a 30% + exp , ien minusokkal.... illetve valaki irta , h ezaltal elesel 1 tapos amutol.. amivel nemmondom h 30% al gyorsabban irtanal , de lassuk be druidnal ez akar -1 farkas is lehet , raadasul legendaryn -50% healthal sokkal konnyebben behalhatsz ami xp vesztessel jar , szal ha vegiggondoljuk sztem ez az amu 1 kalap szar , nembeszelve a 20 millas arárol.. nemtom a "rinyalast" nekem celozta e valaki , en spec nemrinyaltam , csak belinkeltem h mekkora lol mar ez a tárgy.

ami pedig a diablot illeti , en mindigis 0% mf el oltem haverral first kill actbosst , az jobban dobott mindennel , a 600% mf nel is , ugyanis az krealt akinek megvan a kuldi , es az vitte be az utolso ütést a bossnak akinek nincsmeg igy mindig ugy dobott mint amikor megolod questbol. es mivel nem ő krealt nem kapta meg a questet szal eljatszhattatok akarmennyiszer. (mivel en class hc-ztem , es ott ugye nincs CTA ezert egy baba+sorch komboval sima ugy volt ,biztonsagos is es az "1 drop tied 1 drop enyem" elv korrekten mukodott).
    Nemtom itt tq ban mukodne e ilyesmi , mert multit meg nem probaltam.

amugy nekem teccik h vehetsz kiraly cuccokat is a boltban, vegre van ertelme az arusoknak , illetve a goldnak.