23078
  • zerosdfd
    Ja, a potionkeyt, az csak azért mondtam, hogy az ugyan még egy gomb lenne, amit gyakran nyomunk; bár ez se változtat a monoton játékmeneten. Azért tény, hogy én még mindig epicen nyomom, csak már látom ennek az TQ ügynek a halálát. Meg fogjuk unni mert nincs különösebb sztori, amiről beszélni lehetne.
  • j0nNyKa
    az soha nem lesz vgagond, hogy a host gepe nem birja el a masik gepet
    vagy halozat vagy memoria, vagy procigond van (maybe ezeket segitheti a jo OREG! windows)
  • robotnyk
    ártani biztos nem árt, de ha külön-külön nem akad, csak lanban, az nemhiszem hogy driver gond
  • Sephi
    Apropo tegyuk fel az uj nvidia drivereket vagy ne?
  • Sephi
    Ok meg az officiel forumon sem valaszoltak nekem :(

En nem tudom mi lehet a baj komolyan.
  • zsirfecske
    azért a storyteller nehogymá hiba legyen. ha érdekel meghallgatod, ha nem nem. amúgy ígyis minimális a párbeszéd, hiszen hekkenszless rpg. nekem pl. tetszik, hogy csak abból tudom hogy mondtam valamit, hogy az npc említi a válaszban :)
  • dudovec
    Szerintem akkor erdemes razoomolni , ha actbosst , vagy 1-1 nagyobb szornyet olsz es gyonyorkodni akarsz a kozeli grafikaban , amugymeg az alapertelmezett zoomon eleget latsz , es a grafika nagyonszep. Ami a a kattintgatast illeti , ha nyomod a shiftet es lenyomod a bal klikket melle akkor folyamatosan üt , nemkell ugy nyomkodni , jobb klikk eseten meg shift sem kell , bar ez inkabb teruletre sebzo kariknal hasznalhato ki igazan , egy kozelharcosnal azer kell kattintgatnod , dehat ha megnezzuk a diablo2-t ami jelen esetben talan a legjobb osszehasonlitasi alap , ottis ugyanez volt.
    Mellesleg nezdmeg hany olyan arc volt aki vegigtolta hellen a dio2 t , es ennyivel be is fejezte? Ennek es a diablonak szerintem nem az a lenyege h teljesits minden questet , es vegig vidd a jatekot mint 1 fps jatek single playeret , hanem sokkal inkabb az , hogy minel tapabb karid legyen minel jobb cuccal stb stb , ami azt eredmenyezi h igenis legendaryn mesz majd cuccot meg xp t szedni es ugyan a 65 szint korlat ottvan , de mindig benne lesz a jatekban az h lehet jobb a karaktered ami mindig ad 1 kis motivaciot hogy jatszal vele , nembeszelve a rengeteg kari fejlesztesi lehetosegrol hiszen akarhogy is nezzuk a diablo 7 karijaval ellentetben , itt a kombinalas miatt ha jol szamolok 56 féle karit csinalhatsz , persze nem mindegyik verzio ütő kepes , de lehetoseg van boven. De ha az ember total single playeres , akkor a diablot is betudta unni hell fokozat vegere , bar ismerek par arcot aki megolte 100 adjara is a hell diot , es megmindig bejott neki a jatek.

teny h par ev dio2 utan , valszeg nemlesz annyi turelmem jatszani mar ennyit egy jatekkal , foleg , hogy oregedtem is , meghat ugylattam havernal , a multi sem egeszen olyan mint a bnet , de sztem az ien tipusu jatekokban , a henteles meg a cuccoker valo hajsza , illetve a kozos jatek adja az igazi jatekelmenyt , de lehet ezzel a velemennyel egyedul vagyok:P
  • Sir Quno Jedi
    A játékstílusból adódó nézetből teljesen perfekt a grafika. Ez nem FPS, nem TPS és nem is paltform játék. A játékmenet egy más kérdés, de a grafikáról volt szó.

Amúgy mi a potionkey-es probléma [nem érti]?!
  • robotnyk
    potionkey?
  • zerosdfd
    Íme egy kő az állóvízbe dobva:

Azért ebből a jó grafikából sokat elvesz a felülnézet, illetve az, hogy ha rázúmolsz akkor meg nem látsz semmit. Vagyik totálisan kizárja egymást a jó grafika és a kontrollálhatóság. Nézd meg mondjuk a Prince of Persiát....
    Milyen játék már az, amiben NEM LEHET KÖRÜLNÉZNI????

Meg aztán egyetlen mutatóujjmozdulatra felépíteni egy ilyen hosszú gémet..hát azért ezen is lehetett volna még dolgozni. (Potionkey? Ugyan már!)
    Meg ez a pénz dolog egy idő után teljesen értelmetlenné válik, mert mindenkinek kurva sok pénze lesz, ennek örül, de mire használja? Mert ugye, dollármiliárdosként nem Romániába megyek majd pénzt költeni.
    Van egy olyan érzésem, hogy teljesen ki lehetett volna hagyni azt a sok beszédet. Mégis hányan hallgattuk végig a Storytellereket? És ha mégis végighallgattuk, akkor minek? Merthogy a játék szempontjából teljesen lényegtelenek, a megidézett görög mondavilág külön szálon fut és nem tesz hozzá semmit az egérkattintásokhoz. Itt említeném a Gothic 2 összetettségét pl.
    Aki, ezt legendary után is tovább nyomja az az un. monotonizmus nevű betegségben szenved, vagyis az már nem játék lesz számára hanem öntudatlan idegrángás.
    Szóval azért nem olyan nagy durranás ez, ugye?
  • dudovec
    Virs lee , hat nemtom 3-4 eve kinek volt 2 giga ramja , de ha te mondod:)
    Mellesleg nemhiszem h ien 3-400 ezres fullfull gepekre optimalizalnanak 1 ien gamet, meg nem 100-120 ezres videokartyakra.. de persze lehet.. csak en ugyvettem eszre , de lehet benézem , hogy nem a video kartya keves neki.. hanem egesz egyszeruen swappolgat a vinyo , meg tolt mint az allat. a video kartya tartja a 42 fokot , es nemugy lattam h azlenne neki keves. 2x 1g ram sem hiszem h annyira keves lenne , vincsi az lehet.. abbol egy 250 es samsung van benn amin kb 180 giga szabad hely van , bar teny hogy a d:\ ra tettem a jatekot , nemtom szamit e itt valamit.. az h töredezett lenne nemhiszem , friss a rendszer , a vinyo meg a gep is, es alig van lefoglalva a vinyo 1/3 a.
    valamikor egesz egszeruen megall a kep 1-1 masodpercre , soxor amikor lenyomom a terkepet akkoris beakad. de ha telleg dolgozik a csapat az ügyön , akkor lehet remenykedni:)
  • Sir Quno Jedi
    Ja, semmi hozzá hasonló sincs kint a piacon, ami csak megközelítené a garfikáját ennek! Egy jó gépen/konfigon, maxon minden, pláne wide-ban iszonyat szép.
  • zsirfecske
    picit jobb grafika??? hehe...
  • j0nNyKa
    ilyenkor alszunk
  • Redvin
    Telleg. Szinte minden ugyanaz mint a d2-ben, csak a tortenet mas, es picit jobb a grafika.
  • hgerg
    éjféltől reggel6ig vagytok mi de ilyenkor????
  • hgerg
    Ez a game télleg a diablo2 új koppintása?
  • virs lee
    Egyszer már nekem is szállt el exceptionnal, ez úgy 3 hétre levetítve nem olyan rossz arány. Ennyi idő alatt bármi más elszáll.
  • virs lee
    Már nam ezért, de ez kb 3-4 éve számított korszerűnek, ma már nyilván nem erre optimalizálnak.
  • Sephi
    Irtam en hogy istekiraly gepunk volna?

Egyebkent 2.8 as bartonok 6600 Gt-ekkel es 1g+ ramokkal....
  • Sephi
    Koszonom mindenkinek a valaszt...majd csak megoldjuk :(
  • Sir Quno Jedi
    Azér akad, mert tölt mint a barom menet közben is. Ezért ha töredezett a file rendszer, vagy lassú a HDD, avagy kevés a RAM, akkor NAGYON csúnya dolgokat tud produkálni. Mondjuk amúgy is.
  • kispancsi
    A következő javítás már bevan jelentve jövőhétre, hát ponotsabb időt is adhattak volna de most a progi optimalizálásán dolgoznak, nem a játékmeneten, így bizakodhatunk!

- kisPocok -
  • dudovec
    nemtom, amiota felraktam az 1.08 at , nemfagyott a jatek 1 hetig.. de valameik nap toltam v 5-6 orat , es a vegen megfagyott.. meg 1-2 ora utan elegge lassul , foleg a varosokban szaggat , meg actbossok elott igy akadva mozog a tér. 1024be tolom 6600gt 256, 2g ram ,a64 , es ennek ellenere nemhiszem h atlagban tobb lenne 20 fps nel. szal ien allapotok mellett nemtom kene e eroltetni a multit , bar lehet nalam szar valami , de a gepem most 3 hetes kb , meg a rendszer is , minden kivan kapcsolva amikor fut a game. ahogy neztem 170mb rendszer memoriat foglal , 4gb a lapozo filem , szal nemtom:o de nagyon osszkene kapja magat a csapat , h 1.09 v legalabb 1.1 re jo legyen az optimize , mer ez igy kb kurvagaz.. telleg szep a jatek , csill-vill , de ez nonsense h igy fut..

ha valakinek van egy 100 rongyos video karija meg telleg fullos gepe (enyem 1 picit erosebb az atlagnal sztem , de kozel sem top) az leirhatna a tapasztalatait , meg act3 ba az erdőben 5 ik wp utan megnezhetne valami progival mien fps t produkal , mer ugyvettem eszre , ha lejebb veszem a grafikat akkoris akad:o mellesleg 1.01 el nem akadt ennyire , de ugy meg fagyott :(
  • kispancsi
    az nem jelent semmit sem hogy a másik játékok futnak pl nálam is megy a mario lanon :P

nah egyébként más játékok futnak hálón? nincs gond a hálózattal? milyenek a gépek? modnju kha egyiknek jobb teljesíménye van akkor azzal host-oljatok és ha lehetséges pakoljátok tele rammal, az midnig megköszöni!

Sok siekrt / have fun

- kisPocok -
  • Sir Quno Jedi
    Nekünk probléma mentesen ment 3-as LANgame (mármint speed ügyében) gigabiten. Amúgy lehet benne állítani milyen netspeed-ed van, próbálgasd! Tűzfal/virkergető, miegymás kikapcs!
  • j0nNyKa
    milyenek is azok az istenkiraly gepek ?
  • ity
    Hát úgy lehetne xar, hogy más game nekem is jól megy, ez meg mégsem :)
    Egyszerűen optimalizálatlan, túl nagy a hw igénye, bugos, stb :(
    Sajna én nem tok megoldást.
  • Sephi
    LAN van. Es az hogy lehetne szar ha mas jatekok tokeletesen futnak...

Total kivagyok baszki... mas megoldas nincs?
  • robotnyk
    lanoznak
  • ity
    1.08-as patch nagyon jó optimalizációt tartalmaz a hálózatos játékokhoz.
    Viszont ha az már fent van, akkor csak az marad, hogy vagy gyenge a gép amelyik host-ol, vagy xar a net.
    (Esetleges alternatíva, hogy hamachi nem jól van belőle, ill., hogy a "New Message" ablak villog a systray-ben és kegyetlenül elviszi vele a sávszélt.)
  • ity
    Ha viszont nem fejleszted ki teljesen mindegyiket, akkor Legendary fokozaton szétesnek pillanatok alatt. Normálon és Epicen még elbohóckodhatsz velük 1-2 ponttal.
    Egyébként pedig attól függ milyen a karid, mert ha te vagy a tank akkor nem kell farkas valóban, de ha caster a karid, akkor muszáj feltartani vhogy nmy-t.
  • Sephi
    Gyerekek surgos help kene. Ketten kezdtuk el jaccani a jatekot. Mindkettonknek jo gepe van. De amikor a haver bejoinol jaccani hihetettlen lag keletkezik. Jok a kabelek jok a halo kartyak de egyszeruen jacchatattlan. Probaltuk a netes alitasokkal jaccani de semmire nem mentunk. Mas jatekok tokeletesen mennek de ez nem.

Mit lehet tenni ez ellen?

PLZ HELP!
  • 7Ryan7
    Hy all! A farkasoknál meik skillt érdemes fejleszteni? mert sztem az összeset felesleges mert tul sok skill pontba kerülne ha mindet kimaxolnám!
  • ity
    Sztem pazarlás rátenni 1 pontnál többet a Wisp-re, mert nem sebez szinte semmit.
    A passive skill-jét viszont érdemes maxolni, ha olyan karival vagy, aminek van vmilyen elementális támadása.
  • kispancsi
    oksa akkor már tudom mi volt az a kék ikon! :)
    Egyébként szerintetek érdemes tápolni? vagyis a simma summon wispet! jó az a 100 Burn dmg? azt vettem észre hogy nem tudják sebezni közelharcosok és ijjászok inkább csak a területre ható sebzések sebzik. szerintetek?

köszönöm szépen!
    - kisPocok -
  • ity
    Igen, a Wisp passive Skill-je téged is tápol, ha a hatósugarában vagy mikor aktiválódik.
    Ha jól emléxem akkor egy kis kék pajzs-szerűség az ikonja, meg fog jelenni a te csíkod alatt is ilyenkor.
  • kispancsi
    szerény véleményem szserint igen ^^ +Xp helyett meg játszhatsz mégtovább :)

- kisPocok -
  • kispancsi
    telepítsd újra és a jó bevált módon upgradeld a tört 1.08-as patchel vagy várd meg a kövi javítást az most inkább a játék futtatásán segít. esetleg Unleashed verziót használd kiírt DVD-n! Sok sikert!

- kisPocok -
  • kispancsi
    újra kell kezdeni, mastery-t ne mtudsz választani másikat!