-
dudovec #3315 Szerintem akkor erdemes razoomolni , ha actbosst , vagy 1-1 nagyobb szornyet olsz es gyonyorkodni akarsz a kozeli grafikaban , amugymeg az alapertelmezett zoomon eleget latsz , es a grafika nagyonszep. Ami a a kattintgatast illeti , ha nyomod a shiftet es lenyomod a bal klikket melle akkor folyamatosan üt , nemkell ugy nyomkodni , jobb klikk eseten meg shift sem kell , bar ez inkabb teruletre sebzo kariknal hasznalhato ki igazan , egy kozelharcosnal azer kell kattintgatnod , dehat ha megnezzuk a diablo2-t ami jelen esetben talan a legjobb osszehasonlitasi alap , ottis ugyanez volt.
Mellesleg nezdmeg hany olyan arc volt aki vegigtolta hellen a dio2 t , es ennyivel be is fejezte? Ennek es a diablonak szerintem nem az a lenyege h teljesits minden questet , es vegig vidd a jatekot mint 1 fps jatek single playeret , hanem sokkal inkabb az , hogy minel tapabb karid legyen minel jobb cuccal stb stb , ami azt eredmenyezi h igenis legendaryn mesz majd cuccot meg xp t szedni es ugyan a 65 szint korlat ottvan , de mindig benne lesz a jatekban az h lehet jobb a karaktered ami mindig ad 1 kis motivaciot hogy jatszal vele , nembeszelve a rengeteg kari fejlesztesi lehetosegrol hiszen akarhogy is nezzuk a diablo 7 karijaval ellentetben , itt a kombinalas miatt ha jol szamolok 56 féle karit csinalhatsz , persze nem mindegyik verzio ütő kepes , de lehetoseg van boven. De ha az ember total single playeres , akkor a diablot is betudta unni hell fokozat vegere , bar ismerek par arcot aki megolte 100 adjara is a hell diot , es megmindig bejott neki a jatek.
teny h par ev dio2 utan , valszeg nemlesz annyi turelmem jatszani mar ennyit egy jatekkal , foleg , hogy oregedtem is , meghat ugylattam havernal , a multi sem egeszen olyan mint a bnet , de sztem az ien tipusu jatekokban , a henteles meg a cuccoker valo hajsza , illetve a kozos jatek adja az igazi jatekelmenyt , de lehet ezzel a velemennyel egyedul vagyok:P