• dudovec
    nemtom, amiota felraktam az 1.08 at , nemfagyott a jatek 1 hetig.. de valameik nap toltam v 5-6 orat , es a vegen megfagyott.. meg 1-2 ora utan elegge lassul , foleg a varosokban szaggat , meg actbossok elott igy akadva mozog a tér. 1024be tolom 6600gt 256, 2g ram ,a64 , es ennek ellenere nemhiszem h atlagban tobb lenne 20 fps nel. szal ien allapotok mellett nemtom kene e eroltetni a multit , bar lehet nalam szar valami , de a gepem most 3 hetes kb , meg a rendszer is , minden kivan kapcsolva amikor fut a game. ahogy neztem 170mb rendszer memoriat foglal , 4gb a lapozo filem , szal nemtom:o de nagyon osszkene kapja magat a csapat , h 1.09 v legalabb 1.1 re jo legyen az optimize , mer ez igy kb kurvagaz.. telleg szep a jatek , csill-vill , de ez nonsense h igy fut..

ha valakinek van egy 100 rongyos video karija meg telleg fullos gepe (enyem 1 picit erosebb az atlagnal sztem , de kozel sem top) az leirhatna a tapasztalatait , meg act3 ba az erdőben 5 ik wp utan megnezhetne valami progival mien fps t produkal , mer ugyvettem eszre , ha lejebb veszem a grafikat akkoris akad:o mellesleg 1.01 el nem akadt ennyire , de ugy meg fagyott :(