23078
-
mmster #3601 Ugyanez volt a problémám nekem is Epic szinten: Görögországban a Telkine megölése után a hajós egyszerűen szóba se állt velem, így nem tudtam eljutni Egyiptomba. Én is azt a megoldást választottam, amit ity javasolt: rákerestem a mentések között az Epic mappában azokra a 'que' kiterjesztésű fájlokra, amelyekben szerepelt Kyros (vagy hogy hívják) neve (én kettőt találtam), és töröltem őket. A főküldetést persze újra meg kellett csinálnom, de ezek után a hajós végre hajlandó volt elvinni Egyiptomba. -
ity #3600 If you get stuck by being unable to complete a quest, delete the latest .que file(s) and see if it resets the quest.
The quest save files are in My Documents/My Games/Titan Quest/SaveData/Main/[your character name here]/Levels_World_World01.map/[difficulty level where you're having an issue]. Sort these files by "Date Modified" and delete the last one or two. See if this resets the quest for you. -
Solutor #3599 Hát sajna így sem jött össze, már többször kiléptem, aztán megint be és csak nem tudok beszélni a fickóval. Viszont vissza sem tudok már menni pl a 4 szoborhoz, mert a papnál lévő kőajtó le van zárva, szal max portallal. A fő questben minden ki van pipálva, viszont vagy 2-3 "kicsi" quest nincs meg. Ez lehet a baj?
üdv -
felraktam az 1.08as reloaded cracket, millió hála annak, aki linkelte, azóta nem fagyott ki. Áj lov disz gém.
Panzer, nincs véletlen szegény szerencsétlen 23as szintű warrioromnak vmi +1000 damaget adó fegyód?:) -
Jéghegy csúcsa, annyi képem van már. Legjava szar, de jól néz ki. -
Nekem két kék Eye of Storm gyűrűm van, nagyjából ezt tudják, csak villámra és term. gyenguszabbak. Azok együtt, plusz egy űbergyorsított villámkard nagyon durva tud lenni. -
FoToS #3595 Szép cuccok. -
Na akkor íme. Bocsa angy képekért.
gyűrüim, baloldali elavult, szinte ugyanez csak több burn damage.
csuklóvédő. Amúgy fullset, csak nem hordom
köpenykém,sztem legjobb, kár hogy nem all skilles
előző, és jelenlegi sisak, bár megnézném ezt egy hapsin
és végül amum, amitől ekkora a sebzésem tüzes bottal
alegviccesebb, hogy minden cuccot úgy kaptam, lassan végigvittem epicen, és egy lilát se dobott eddig. -
Köszi Ity! A Hydra is érdekelt csak annak nem vágtam a nevét! :) -
Cassell #3592 Na tegnap délelőtt még játszottam ezzel a gémmel Kína vége felé jártam amikor kattant a vinyóm vagy kettőt leállítottam mentem dolgomra délután meg a Windows loginig se jutottam L csak kék alapon fehér szöveg. Ma egész délután ezt bütyköltem mert a telepítő lemezről se tudta formázni tehát vinyó ki másik gépbe be ott leformázni aztán vissza...Na lényeg a lényeg ez a játék EL VAN ÁTKOZVA. Az első kiadás egy rakás bughalmaz volt most meg ez na szóval lenyomtam az egészet az Iso-t is beleértve valahogy kibekkelem szeptemberig amikor jön a Gothic3 meg a Dark Messiah of M&M
-
+100intes kabátka, 21%os gyűrű stb. :))))) -
Ha nem varázsbottal mész, de nem a szám a lényeg hanem a pusztítás amire képes -
virs lee #3589 Tévedtem, 536, de akkoris. -
Pukkka #3588 +% Int ami sokad dob. -
virs lee #3587 Ennyi +100-200 intes cucc van? 36-on vmi 450 körüli az intem, pedig dexre meg manára alig pakoltam, ennyi nem lehet a különbség. -
Pukkka #3586 DPS nem nagyon szamit vazsiknal... -
héhé! ez nő? van karakterválasztás is? azt hittem csak 1 van. hm ez nagy LOL -
Ez a legfrissebb kép amin látszik a sebzésem. -
1 a galériámba vannak képek, a statok azóta elavultak, intem kb 945körül
2 a lichking maxos, a képességein van 1-1-4 pont lentről fölfele, de van egy +all skilles köpenyem, meg egy +2spirites amu, így 18as lichel szaladgálok.
3 lichking és farkasok, továbbá íjász csaj azért kell, mert az apróbb, fagy fürgébb lényeket nehezen találom el. -
ity #3582 Én arra tippelek, hogy legendary-n nemigen van 0% dam res. Bár az assám még csak 35 és epic-en jár, vhogy jobban szétesik nmy, ha kidobom a zászlót. Márpedig ez csak azt jelentheti, hogy jobban sebzek olyankor. Következtetés, hogy már epic-en is van dam resistjük, vagy mehet 0% alá is.
Bár ki nem próbáltam, a poison leírása nekem nem tetszik, pont azért mert attól félek, hogy az 300 dmg az 8 secre oszlik szét, az meg édeskevés legendary-n, még akkor is ha cuccokból hozzájön párszáz.
Én egyelőre a bleeding és piercingre gyúrom. Epic végefelé járok és bár nem nagy az alapsebzésem, a kivéreztetés hatásosnak tűnik egyelőre. Odafutok ráütök egy-két nmy-re, elfutok, de nem érnek utol mert kivérznek mire odaérnek :)
Tény, hogy élőholtak ellen hasznavehetetlen (érthető okokból). -
virs lee #3581 Nameg ha kétszer is megütöm az ellenfelet, a pojzon demidzs összeadódik-e, vagy sem? -
virs lee #3580 Nem biztos. Nem tudni hogy 0 alá mehet-e a dmg res, meg egyáltalán abszolutértékben csökkent (simán levonja a resistből), vagy az ellenfél resistjének x%-át veszi csak le. Utóbbi esetben pl. 0 resnél semmit nem jelent.
---
Csekkoltam a pojzon skill ágat a roguenál, kimaxolva mindent 300 dmg / 8.75 sec. Namost ez se egyértelmű hogy 5 sec alatt sebez összesen ennyit, vagy 1 se calatt, de 5 secig megy a sebzés ütés után is? "over x sec" az a dióban az előbbit jelentette, mint ahogy angolul is az az értelme, viszont a distillation skill meg a durationt növeli, ami ha mégtöbb időre oszlik el, akkor értelemszerűen annál kisebb sebzés, ezért nem hiszem hogy pakolná valaki is a pontokat, szal így meg inkább az utóbbi értelmezés tűnik helyesnek. -
ity #3579 Manticore az Egyiptomi részen van. A Fayum oázisból (jobbra, fel) nyílik egy barlang, az a neve, hogy SandSwept Cave.
Lich Dragon az Orient részen van, Jade Palace-től visszafelé mész, Chang'an város felé (vagy onnan Jade PAlace felé, tök mind1) szóval félúton van egy barlang, Woodland Cave néven ha jól emléxem. 3 kijárata van, kettő ugyanarra a területre visz ki, a harmadik visz a dragonhoz (szintén jobbra, fel).
Bár azt nem kérdezted, de van még egy Hydra is a görög részen, ahol a katonák eltévednek a mocsárban, még Athén előtt (ugyanabban a mocsárban van a hydra is, ahol a katonák).
Csak fejből írtam a fentieket, a tévedés lehetőségét fenntartom :) -
ity #3578 Lehet rosszul értelmezem, de sztem a -xx% damage resistance az fizikai sebzésre vonatkozik, márpedig ha -50% körülire jön ki az érték kimaxolva és + skillekkel cuccokból, akkor te nagyobbat sebzel rá.
De egyébként valóban, nem kétszer akkora lesz a sebzés, "csak" másfélszer akkora, bocsi. -
virs lee #3577 Találtam pajzsot ami 200-at sebez, meg egy másikat ami 34% +dmg, nyilván kardban is lesz ezeknél jobb. -
virs lee #3576 Jó, 1 kardra nekem is többet ír ki, és a skillekből adódó több ellenfél egyidejű sebzését se számoltam. -
Írja már le vki könyörgöm h hol találhatók epicen a Manticore, Lich Dragon... szörnyek.
Köszi -
Én ezt egyetlen karddal mívelem, a pajzssebzéseket nem számítva ugye. -
virs lee #3573 Én 215-öt, de csak ilyen 30-40-es kardjaim vannak. -
Én a defender oldalammal sebzek simán 360körül DPS normálon. -
virs lee #3571 Miért sebeznék kétszer akkorát? Dmg absorbot ad, +1 skillt, meg némi nevetséges offensivet, a passiveja meg az ellenfél sebzését csökkenti. -
dudovec #3570 vazzeg panzer akkor te jolkened.. nekem 300a dmg m es 350dps em ternionnal lvl 42 n , 700 as intel.. nemtom hogyafaszba sebzel te 1400 at. mellesleg nekem nincs farkasom, szal van 1 outsiderem es annyi , ha a lichkingre osszesen 1-1-1-4 pontot aldoztal es annyira jo , egye fene aldozok ra 8 skillt aztan meglatom , de en ugyvettem eszre h szartse sebzett , es igazabol nemertem ha 1400dmg d van akkor minek neked lichking:D staffom az 40-120 lightning + 92 burn damage + fire damage asszem , nemtom mien botod lehet meg hogy a banatba lehet annyi dmg t , de adhatnal mar par screent a karidrol meg a cuccokrol mer en dark covenantal sebzek 450 et kb. amit igy szetnyom a lichking , az death nova , es ha jol tudom poison sebzes , de mondom act1-3 ig volt lich kingem , most vettem le act3 ba rola a skillt mer kb senkit nem olt meg, de az utest azer birta de ugyereztem felesleges. epp most oltem le a lich dragont hurra, jatek amugy nemigen fagy , de a chalan utani erdőben nagyon lemegy az fps s , es meg is fagyott egyszer ,olyan mintha keves lenne a virtualis memo , pedig nem.. namind1. remelm adsz linket par keprol..
plaguerol meg kossz az infot , enis bossokhoz akarom hasznalni , mer ugyan nem olt meg a lich dragon (nem talalt el 1x se:) ) , de volt v 5-6 perc mire kifingattam , es ugyan 1 pont van mindegyiken a plaguen , meg van 1+ skillem , de szemmel lathatoan jobban serult amikor rajta volt. -
ity #3569 Ha kimaxolod a passivve-ját és cuccokból jön rá pár skill még, akkor kétszer akkorát sebzel és fele akkorát sebez nmy.
Szted megéri? :) -
ity #3568 Jól gondolod, legendary-n már alig érezhető kimaxolva is a storm mastery előnye (de ez csak harcos karinál igaz).
Ha a kettő közül akarsz mindenképp választani akkor egyértelműen nature.
De szvsz a rogue mastery se lenne rossz választás (átszúrás, kivéreztetés, mérgezés). Az 500%-os Lethal Strike-ról nem is beszélve, ami nem is tölt vissza olyan lassan, mint elsőre gondolná az ember. -
virs lee #3567 Az a szászlókidobós skill megéri a rápakolt pontokat? -
Köszi :o) -
virs lee #3565 Dual wieldes harcosomnak 2. masteryt keresek. Van-e valami nyomós indok hogy storm legyen az, ne pedig nature? Mivel a dual wield elsősorban dmg-re megy, logikus lenne a fagy /villámos sebzésnövelés (storm nimbus), de ahogy elnézem kimaxolva is elég karcsú értékeket ad. Talán ha +200-at ad a sebzéshze (normálon még nagy szám, de hellben gondolkodok, ott már karcsúnak tűnik), cserébe le kelol mondanom a dupla életről (oak) és a gyógyításról (skill recharget nem számolom, harcosnak nemnagyon kell, talán ancienthez esetleg, de azt meg sok mana hiányában meg nem caster jelleg miatt úgyse nagyon használom).
Szal mi olyat tud felmutatni a storm (vagy bármelyik sebzésnövelő ág) ami miatt alternatívája lehet a naturenek (duálos harcos számára)? -
hát a szöveges leírás alapján nem kéne, de úgy néz ki ja. viszont akkor megéri kimaxolni +62% piercing dmg 10 pontért talán elmegy. kösz. -
ity #3563 Látom páran nem komlják a Plague-t. Azért én mégis a védelmére kelnék hasznosság tekintetében.
Full max-ra gyúrva (össz 24 pont kell rá) és pár skill-es cuccal megtámogatva, 12-es szinten van most nekem.
Most ezt tudja:
8 mp-ig hat. (más kérdés, hogy nmy eddig nem bírja ki)
14-19%-át leviszi nmy életének.
5% eséllyel 80%-át viszi le nmy életének (eddig egyszer bejött legendary titán-on, akkor 5 mp alatt halott volt szegény :)
50%-al csökkenti nmy sebzését (3 sec).
-45%-kal lassabban támad és mozog az nmy (total speed).
-54%-kal csökkenti a sebzés ellenállását.
-54%-kal csökkenti az elementális rezisztanciát.
Poén, hogy bár egyvkire lehet rárakni, pillanatok alatt átterjed az egész csoportra, mire elmúlna vkiről, már két másik helyről újra megkapja. Így folyamatosan rajta van mindig, mindenkin.
Szóval sztem ez mind fizikai sebzésre gyúrt kariknak mind pedig elementális sebzésre épített kariknak hasznos segítség (nyílván legendary-ról beszélek).
Summon témához még annyit, hogy nmy figyelemelterelés szempontjából a legalkalmasabb egyértelműen a Core Dweller, hiszen megidézés után, azonnal magára rak egy provokáció nevű "aurát", amivel nevéből következőleg kiprovokálja, hogy őt támadják. Igaz csak 3+ skill van egyelőre hozzá, de a 7420-as életével még soha nem láttam elpusztulni. Csak akkor idézem újra, ha elfogy a manája (lvl 52 elementalist). -
Nekem erősen úgy néz ki, hogy nő.