• ity
    Látom páran nem komlják a Plague-t. Azért én mégis a védelmére kelnék hasznosság tekintetében.
    Full max-ra gyúrva (össz 24 pont kell rá) és pár skill-es cuccal megtámogatva, 12-es szinten van most nekem.
    Most ezt tudja:
    8 mp-ig hat. (más kérdés, hogy nmy eddig nem bírja ki)
    14-19%-át leviszi nmy életének.
    5% eséllyel 80%-át viszi le nmy életének (eddig egyszer bejött legendary titán-on, akkor 5 mp alatt halott volt szegény :)
    50%-al csökkenti nmy sebzését (3 sec).
    -45%-kal lassabban támad és mozog az nmy (total speed).
    -54%-kal csökkenti a sebzés ellenállását.
    -54%-kal csökkenti az elementális rezisztanciát.
    Poén, hogy bár egyvkire lehet rárakni, pillanatok alatt átterjed az egész csoportra, mire elmúlna vkiről, már két másik helyről újra megkapja. Így folyamatosan rajta van mindig, mindenkin.
    Szóval sztem ez mind fizikai sebzésre gyúrt kariknak mind pedig elementális sebzésre épített kariknak hasznos segítség (nyílván legendary-ról beszélek).

Summon témához még annyit, hogy nmy figyelemelterelés szempontjából a legalkalmasabb egyértelműen a Core Dweller, hiszen megidézés után, azonnal magára rak egy provokáció nevű "aurát", amivel nevéből következőleg kiprovokálja, hogy őt támadják. Igaz csak 3+ skill van egyelőre hozzá, de a 7420-as életével még soha nem láttam elpusztulni. Csak akkor idézem újra, ha elfogy a manája (lvl 52 elementalist).