• dudovec
    vazzeg panzer akkor te jolkened.. nekem 300a dmg m es 350dps em ternionnal lvl 42 n , 700 as intel.. nemtom hogyafaszba sebzel te 1400 at. mellesleg nekem nincs farkasom, szal van 1 outsiderem es annyi , ha a lichkingre osszesen 1-1-1-4 pontot aldoztal es annyira jo , egye fene aldozok ra 8 skillt aztan meglatom , de en ugyvettem eszre h szartse sebzett , es igazabol nemertem ha 1400dmg d van akkor minek neked lichking:D staffom az 40-120 lightning + 92 burn damage + fire damage asszem , nemtom mien botod lehet meg hogy a banatba lehet annyi dmg t , de adhatnal mar par screent a karidrol meg a cuccokrol mer en dark covenantal sebzek 450 et kb. amit igy szetnyom a lichking , az death nova , es ha jol tudom poison sebzes , de mondom act1-3 ig volt lich kingem , most vettem le act3 ba rola a skillt mer kb senkit nem olt meg, de az utest azer birta de ugyereztem felesleges. epp most oltem le a lich dragont hurra, jatek amugy nemigen fagy , de a chalan utani erdőben nagyon lemegy az fps s , es meg is fagyott egyszer ,olyan mintha keves lenne a virtualis memo , pedig nem.. namind1. remelm adsz linket par keprol..

plaguerol meg kossz az infot , enis bossokhoz akarom hasznalni , mer ugyan nem olt meg a lich dragon (nem talalt el 1x se:) ) , de volt v 5-6 perc mire kifingattam , es ugyan 1 pont van mindegyiken a plaguen , meg van 1+ skillem , de szemmel lathatoan jobban serult amikor rajta volt.