23078
  • Tetsuo
    CD-keyt vki..
  • ity
    Az NWN hatalmas game (volt). Nem egyszser toltam végig azt sem :)
    Pár napja pedig jelentkeztem az NWN 2 bétájára is, hátha mákom lesz :)
  • ity
    Igen, valóban nem jól keresgéltél mert már rengetegszer leírtam, hogy a 3. farkas 18-as szinttől jön be (nem 20-tól ahogy más írta).
  • Leslieee
    Azért nem lehet összehasonlítani egy klasszikus rpg-t egy akció rpg-vel. Eléggé más azért.

Jah amúgy meg jön ki a Never 2 vagy mi láttam belőle képeket elég durva :)

Mágusok: Ha egy Staff +X% cold damages akkor az hat a cast sebzésére is?
  • zizz21
    Pedig a never nagy game,igazi klasszikus... :D De azért most sztem a a Titán a kategória legjobbja! :)
  • kispancsi
    Hmm, ha végigolvasod ezt a fórumot szeirntem kellően elég információhoz juss! :)
    jah és LeSlieee: nevervinter nekem is magas volt kissé :D

- kisPocok -
  • zizz21
    Nem lehetne megcsinálni,h a fenti Titan Quest bannerra kattintva az új magyar Fan site jönne be? Rem nem nagyon hülye kérdés...
  • zizz21
    Skill elosztást nemtok adni,de először Én is Cnquerorral vittem végig.Nyugi,nem gáz ha meghalsz mert ha csak logikusan gondolsz bele természetes,h többször meghalsz,mint pl 1 mágussal,mert a conqueror egyedül van,és egyedül is megy be az nmy-k közé,szal mindenki őt üti! :p
  • Leslieee
    Egyet mondok: Soha ne kezdj el Neverwinterezni :P
  • Kaszi46
    :))) kb így érzem magamat a demo kipróbálásda közben.
    commodeore-os korszak óta játszom számítógépes játékokkal, de mindíg az "instant akció" játékokat részesítettem előnyben(platform, simulator, fps, tps).
    mostanában viszont egyre gyakrabban érzek késztetést arra, hogy kipróbáljak összetettebb játékokat is, annak ellenére, hogy egyre kevesebb időm van játszani.
    ezekbe rendre beletörik a bicskám, de azért nem adom fel!:)
    ezt a játékot elsősorban az ókori környezet, és mitológiai lények miatt próbálgatom. a skilltáblázat és hasonló finomságok előbukkanása után kezd megint átláthatatlanná válni számomra a játék. persze tudom, éppen ezek a dolgok adják meg a savát-borsát, de nekem ez megint kezd magas lenni.
    úgy érzem behozhatatlan hátrányra tettem szert az évek alatt, de ez már az én problémám!:)
    ha esteleg tudnátok segíteni valamilyen olvasmányokkal, hogy ezen tudatlanságaimat befoltozhassam, azért nagyon hálás lennék!

persze bármilyen tanácsot is szívesen fogadok!

ui.: nem kell feltétlenül erre a játékra korlátozódnia azoknak az irományoknak.

• wantonly
    Hali! Én most vittem végig epic-et, a vége kínszenvedés volt, nagyon gyengusnak érzem a karimat.. Kb 10x meghaltam a végén, alig tudtam haladni. Conquerer (Warfare + Defense) vagyok, vki tudna javasolni egy ütőképesebb skill elosztást?

Jelenlegi: skillek
  • zsirfecske
    epic vége brigandommal tényleg nagyon gáz, ijászok állandóan kicsinálnak ha nem figyelek grr run-ból kell majd visszahozni az elveszett xp-t lehet. 56 death-nél tartok erre varrjatok gombot :)
  • chefshift
    ha a farkas skilled lvl 20 on van. Akkor kapod a 3. farkast, amit ugye skill nővelő tárgyakkal tudsz max elérni
  • TopGun
    Sziasztok! Van egy kerdesem: nem talaltam sehol a valaszt, vagy nem jol keresgeltem :( mikortol lehet 3 farkasom? mi kell hozza?
  • virs lee
    Ismertem, de jó. :)
  • Pukkka
    Erről most ez jutott eszembe

Lány és fiú beszélgetnek:

Fiú: "Mi a foglalkozásod?"

Lány: "Az EDS Hungary EMEA North-Central HUB Központjában az ABN AMRO Team-hez tartozó Workplace Services - Service Deskjén vagyok Helpdesk Agent. És neked?"

Fiú: "Ács."
  • virs lee
    offensive = THAC0
    defensive = AC
    :)

Cast speedet a +cast speedes cuccok növelik. 300% a max.
  • ity
    Tüzes karinál még a Flame Surge amit folyamatosra lehet gyúrni úgy mint a shardot, csak győzd inni a manát, mert a regen ott már nem segít :D

A Recharge pedig az aktuális feltöltési időt csökkenti %-ban, szóval ha mondjuk az outsider ideje (hasra ütök csak) 140 másodperc, akkor a 100% recharge cuccokkal is még mindig 70 másodperc lesz az újramegidézhetősége.
    Persze egy Volcanic Orb Vagy Lightning-nál a 100% már sokkal előnyösebben nézhet ki, mert ott ugye 1-2 mp-et kell feleznie. ami már majdnem folyamatosnak tekinthető.

De az is lehet, hogy a recharge nem így működik? :P
  • kispancsi
    warez tevékenység címszója alatt ne mlehet törölni ezt az usert? :D

- kisPocok -
  • kispancsi
    fincsi lehet a folyamatos shard :) Milyen varázslatok vannak amit így lőni lehet, szal amivel folyamtosan tudnánk lőni 300%-os cast speeddel? (aminek nincs recargeja) és milyen ha összejön a 100% recharge (nem tudom hogy lehet elérni, de szeirntem zöld cuccokból bizti összelehet tenni egy közeli értéket, és akkor pl a outsider magától jön nem kell hozzá recharge, vagy colossus form, esetleg ha a csőlightningot folyamatosan lövöd, úgy mint a shardokat... :P (sry egy kis eszmefuttatás volt :D )

- kisPocok -
  • r4pt0r
    Csak az a baj hogy ez már nem az első eset.
  • kispancsi
    nem gyenge h már itt is... de nem itt a helye...

- kisPocok -
  • ity
    A varázslás sebességét a Cast Speed befolyásolja, semmi más.
    Az más kérdés, hogy ennek a cast speednek nincs hatása a cast delay-es varázslatokra. (oda a -% recharge kell)
    Cast speed max értéke 300% lehet, ezt onnan tudom, hogy az elementalistámon már bőven 350% fölött vannak a cast speed-es cuccok, de 300%-nál nem megy feljebb sajnos. (Mondjuk így is folyamatosan ömlik ki a shard belőle.)
  • Sipocz
    (naszóval, a TQ-hez visszamenve:))
    Az offenzív és defenzív ability dolgait ha Valaki megvilágosítaná előttem akkor azt igazán pozítivan értékelném, megmég azt hogy a varázslás sebességét mi növelné erőteljesen, persze az hogy eszközből az OK. de ezen kívül?
  • kispancsi
    ott a pont!

- kisPocok -
  • virs lee
    Az már LOD és nem dio.
  • Gunner
  • kispancsi
    diablóban volt 1.07 is az az alap patch amit feltesz mikor expensiont telepítesz
    és volt 1.10 is elég sokáig! és most jelenleg 1.11 a legújabb ott

- kisPocok -
  • Grusalak
    D2: 1.01; 02; 03; 04; 05; 05b; 06; 08; 09... Hát nekem nem úgy tűnik, mintha ugyanaz lenne a számozás... Bár azt el kell ismernem, hogy v1 kezdetű mind (és még vagy pár millió program a nagyvilágban )
  • SötétBarom
    Feltűnt valakinek, hogy a patchek verziószámai is ugyan azok mint a dionak?
  • Lobsterman
    Az a baj hogy akkor újra fel kéne tenni, itt meg már amúgy is panaszkodtak páran hasonló gondokkal, reméltem hogy tudtok valami fix módszert is
  • kispancsi
    próbáld meg baj nem lehet belőle :)

- kisPocok -
  • Lobsterman
    Oké. Problémám van. A játék 10percenként kilép és kissé idegesít már.
    Ha felrakom az 1.08as patchet az megoldja, vagy valami más módszerhez kellene foilyamodnom?
  • Sipocz
    Az ucsó mondatod arról szól, hogy valami dolog kell ami leköti a monszták figyelmét és ez a hunting masteryben meg is van ez a "monster lure", nagyon poen: egy kis szalmabábu amelyet a hunter nem messze magától lerak a talajra és amelyik 5-10 m körzetben magához vonzza a dögöket. Én még csupán az alapváltozatát használtam és azt is csak az 5 m-es hatékonyságut, de a passzívjában van egy olyan is hogy megsemmisüléskor mint akna felrobbanva tűzsebzést okoz. Igaz a hunter eléggé csekélyke manakészletét nyúzza ez is, de kék-pálinka és máris jó:).
  • ity
    Éppen harcoltam, legyaktam mindenkit, felszedegettem a cuccokat és miután megnéztem és kiszórtam őket, akkor láttam, hogy vkin még villog mellettem a Death Chill aura, elkezdtem rá vadul lőni, mondom, nehogy már cuccnézés közben megzavarjanak, erre látom, hogy a búzatáblán lévő madárijesztőn villog az aurám :D
  • Sipocz
    Tanulságos, köszönöm! Azért is érdeklődtem mert nézegettem én is a huntert és van is egy 11.szintü avatárom aki még nem választott 2.képzési formát és nála én élből kizártam a spirit szakmát. A jegyzésedből viszont úgy látom, hogy át kell majd gondolnom az álláspontomat.
    Tényleg! Akik tapasztaltak vagytok 2. és 3. pályaszinten néhány támpontot adhatnátok, hogy a monszták egyszerű szinteződésén túl miféle meglepik érhetik a gyanutlan gamert. pl. valamelyik fórumon olvastam arról, hogy az íjászok, akik az első körben "lazán nyomulnak" (és ezt én is tapasztaltam, hiszen majd'mind "szakmát" nyűztem már 10-12 szintet különböző "próbababákon") a következő körökben egyre nehezebben boldogulnak.
  • zizz21
    Igen a főskill az hunter lenne,és íj a fegyver! Amellé keresek egy jó mellék skillt!igy ez a párosítás apirittel nem tűnik rossznak.De még mindig erősen gondolkodom az earth párosításon is,mert ugye ha én íjjazok,akkor egy tank summon kellene,ami előre fut aztán ott irt,meg még erősnek is kell lennie,mert szeretném ha az nmy elsősorban ráfokuszálna és őt támadná. Ezzel kapcsolatban vmi segítség? Amúgy kössszi az eddigi tippeket!!! :)
  • ity
    Nyílvánvalóan a fő skill a hunting, a spirit csak kiegészítés, így ennek megfelelően egyenlőre minden skillen 1-1 pont van csak a spiritből. Deatchill és passivjai, Lich King és passivjai, Outsider, Death Ward.
    Az Enslave Spirit-nek nagyon nagy haszna lesz Legendary-n, így az is kap majd 1 pontot, de csak egyet.
    A végleges kari elképzelésem ez.
    Ezt a szintet talán reális, hogy még el lehet érni, szóval még marad is némi skillpont.
    Egyelőre 750 körül sebzek (nem számolva a burn és bleeding dmg-t). Max 2, de általában inkább egy lövés halál, mert égve futnak felém és közben kivéreznek. Persze Lich King is leszed pár nmy-t, akiknek már alig van életük.
    Bossoknál meg bejön Outsider és besegít.
  • kispancsi
    ohh köszi :) azthittem bezsebelhetem a plusz XP-ket de akkor nincs erről szó! :)
    Nah valaki egy kis normál game? :)

- kisPocok -
  • Sipocz
    Ok., béke és barátság!!:))