23078
  • Isenlord
    epicen 1 titan run nem tart 2 percnél tovább,évé 40 felett pedig nprmál titan 7-8 lövés...
    nicns vkinek esetleg hunter szettböl a sityka és a lábvért,pyrobol a circlet,firewalker suit,és bone baraclet.. ?
  • bloodrayne2
    Valaki megmondaná azt a magyar Titan Quest fan oldal címét??
    Megköszönném..
  • virs lee
    Legendaryn járok vele, az alapján írtam a lentieket. :D Tua sebezni a def is, csakhát közel se annyit mint a duál kardos warfare. Nemcsak hogy 2 karddal oszt, de ott a sok skill, ami egyszerre több ellenfelet is támad. És bár blokkja nincs, meg macerás is használni a cast delay miatt (refreshsel persze ez megoldódik, de odáig is el kell jutni), de a zászlókidobós skill az kb. az ellenfél sebzésének 70%-át elnyeli, ez van olyan jó védelem mint a pajzs. (Persze csak a korlátain belül, a köröön túl eső íjászok ellen nem véd, meg mágia ellen se, de az ellen a pajzs ia hatástalan, oda resist kell).

Minek állsz meg csontikkal bohóckodni? Én mágussal simán elfutok közöttük, meg mindenki között, meg se állok tájfunig. :D Csak kell vmi jó runos cipő, ha elég gyorsan futsz, mire az eléőtted álló banda feleszmél, már lefutottad őket. Én így csinálom, sokkal gyorsabb. :D
  • dudovec
    jo , hat nemtom legendaryn mit alakit a warfare. shield nelkul sztem kap eleg rendesen. lehet tolt a refresh 1 ideig , de nekem fel percenkent kell kb. folyamatos colossus form mellett , eltudod kepzelni hogy futok. es igenis tud a defennses is sebezni, ottvannak a shield skillek es mivel az a 50% str. en spec halhatatlan karit akartam csinalni, ami rekord ido alatt megy vegig az osszes acton ugy h csak cuccot adok neki, waypointot nem , es minden lenyeges questet megcsinalok. ezert valasztottam guardiant, es igen 12 ora alatt lement normal-epic 0 deahthal. ternionos karinak meg a csonti ijaszon kivul nem okoz parat semmi typhoonnal , azt arra csinaltam h titan runoljak vele.. es kb ugynezki a dolog nalam is mint abban a videoban amit felraktak trunrol , csak en iszok healthot a dark covenant miatt , de kb gyorsabban letolom a runt mint a csavo. es kizart dolognak tartom h egy champion ezt megcsinalja ennyi ido alatt. a rechargeaimnak koszonhetoen , idezhetek outsidert a run elejen is , mire typhoonhoz erek visszatolt ugyis , es igy az elejen levo csonti ijaszokkal sincs gondom egy coredwellerrel + outsiderrel. foleg h 1 loves az egesz csoport. mellesleg ancestal horn az legendaryn is annyit fog sebezni , szal megnezem en azt a 160x5 dmg s utest.
    guardiannal meg majd fogom magam es elfutok mindenki mellett fel a titanig , rarakom a plaguet. aztan lesz a run 1perc na ennyi:D
  • virs lee
    Asse tom miaz, még olyat se láttam.
  • virs lee
    Najó, de kéne pl. a +2 skilles amu is, ahogy a belinkelt képeket elnézem már mindenkinek megvan, csak nekem nincs, hát most pótlom. :)
  • Leslieee
    A Catouche ring 104 casting speedes és csak 16 lvl kell hozzá.
  • Leslieee
    Úgyis összejön a casting speed 2-3 tárgyból 300ra :)
  • virs lee
    Én is szeretem ha van mivel, dehát táp fegyverek nélkül a harcos elég lassan halad. Tájfun runokból se tudok semmi jót összeszedni, alap hulladékok esnek, pedig már vagy 2 napja csak tájfunt runolom normálon meg hellen, de pl. az a +91% castos gyűrű, ami állítólag normál tájfunból is kiesik, egyszer fel nem bukkant volna. Meguntam a dolgot, irány legendary, hátha ott. De még egy karim se jutott epic tájfunnál tovább (pedig lvl 56 és 50 szintűek :D), most úgy döntöttem sietek. :D
  • virs lee
    Aztakurva, mit találtam...

52% cast, és még enchantolható. :)
  • Leslieee
    Azért abban van valami, hogy ha harcos vagyok, akkor szeretem ütni az ellent, nem az ancestralokkal rohangálni végig :) Persze az más kérdés h árt az egészségemnek :))
  • virs lee
    Tájfunra nyilván jobb a ternion, mert az gyakorlatilag semmi komolyat nem tud felmutatni távolról lövöldözők ellen (lángcsóva, villám, meteor elől simán elfutsz), ott csak a dps számít. De odág is el kell jutni valahogy, ebben viszont az ancientek jobbak. Majd ha kész van, lehet vele húzni lanon az elementaristámat, aztán runolhat ő. :)
  • virs lee
    Manticoret azt nem találtam meg epicen, de a lich dragont simán lenyomtam fegyverrel is. A warfare se totál védtelen, van az a szászlókidobós skillje, kimaxolva 48% damage absorb, és még ezen felül a hatósugáron belül levő ellenfelek 40%-kal kevesebbet is sebeznek, ami nem gyenge dmg reduce! És mindemellé még támadó skilleket is ad, a defenseből egyedül az óriás forma ami jó, de a warfare ennél jóval több dps növelést ad. És akkor még az ancientekről szó se volt. :D
  • virs lee
    Guardian? Az nature + defense, defense-zel mit kezdjek, nincs benne semmi támadó cucc. A fakrasokat meg egyesével kell kirakosgatni, és ne feledd, a refreshnek is van cast delay-e, tehát folyamatosan varázsolni azért így se lehet, bár majdnem. Ezenfelül a farkasok, nimfa passzívjaival együtt mind sok-sok skillpont, az ancient csak 15. Emellett én még simán kimaxolom a közelharci skilljeimet, és lehetek közelharcos is. eddig is az voltam, de mivel az epic tájfuntól kibányászott fegyvereim legendaryn nem sokat érnek, átpakoltam a skilljeimet. Majd ha szintet lépek, azokból visszatöltöm az elcsoportosított pontokat, és ki lesz maxolva minden. Addigra talán táposabb fegyvereket is találok magamnak. :)
  • wantonly
    Én is kihúztam egy ideig halál nélkül, de epic-en megölt a saját lényem. :P Lementem Telkin-hez, rámuszította a core drawellert, túl közel álltam nem tudtam már elszaladni előle, kaptam egy stunt, úgyhogy mozogni se tudtam és leütött. :P
  • virs lee
    És ha nagyon akarnék, W gomb, és én is besegíthetnék az irtásba, de tök felesleges. :D
  • virs lee
    Erről beszélek, a ternionnak nagyobb a dps-e, hamarabb hal mindenki, de elég ha egyszer eltalálják. Ez nem sebez annyit, bár lényegesen többet mint a 2000 dps-es dual wieldes harcosom, aki kb. minden 2. ütésnél több embert is sebez egyszerre. És a legfontosabb: folyamatosan lehet vele haladni. Nem kell elugrani potionért a faluba mert kifogytál, nem kell a lövéshez megállni hogy közben jó célpontot nyújtsál az íjászoknak, mágusoknak, és a lerohanós sárkányok se tudnak lerohanni, mert folyamatosan rohansz, és úgy is sebzel. :D
  • dudovec
    prusalak: szerintem meg donteni kene h ternion vagy shard , mert mivel az egyikhez cast speed kell , a masikhoz meg attack speed.. ha mind2 t hasznalod egyik sem lesz eleg hatekony. mer ide is meg oda is fejlesztened kell.
  • dudovec
    ja es legend typhoon runra ugymegy a conjuer , hogy lichking+core dweller,outsider, + 3 ancestal warrior + maxolt dark covenant. nma az ugy büntet:)
  • dudovec
    hat nemtom , egy ternionos kari kb 10x annyit sebez mint az 5 ancestal warrior, amit elvileg azer csinalsz h ne csesszenek szet. de ahol ijaszok jonnek ott kb ugy kell lonod h teljesen kizoomolsz es losz mint a hulye ha epphogy belognak a a kepernyobe. soxor a tankok rohadtul nem vedenek meg az ijaszoktol , kozelharci monster meg nemigen er oda egy sem , egyedul a dragonok kepesek ra orient vegen , egyedul ok tudtak kinyirni a conjuerem , de azis csak azer volt mer akkormeg nem hasznaltam a vision of deathet , ami egy tokszar skill , de mivel mar nemtudtam masra tenni kimaxoltam , es igy legendaryn is kepes 1-2 secre megallitani egy felem rohano csoportot , ami boven eleg h arra h szetlodd , vagy az utolso pillanatban megallitsd mire odaerne.

en spec azer jatszok warriorral , mer bejon odamenni es pufolni , azutan h egy ternionos geppuska karival mindenkit szetlosz , es szet is kell lonod mer ha odaernek behalsz. es nemmondom h nem irt jol egy fullos ancestal refreshelve ,de ha harcos karival idezgetsz akkor szerintem inkabb Guardian. nemaze mer most epp azt kezdtem:D , hanem 3 farkas , sylwian nimph , colossus form , rally , shield stb persze mindez melle refresh. bar az idezett lenyeim igyis csak kiegeszitesnek vannak , meg eleg sok mindent kell maxolnom elottuk, de majd legendaryn majd lehet szukseg lesz rajuk. ha magamra rakok mindent (amit ugyebar barmikor megtehetek a refresh miatt) akkor van 8000life , 94% block, 150 attack speed (colossus formaban is) , kb maxos resistek, +3 summoning jelenleg.
    epicen egyszer ment az eletem 70% alá (mondjuk akkor lement kb 30% ra) amikor jott a manticore es lement a rally es ramnyomta azt a lightningos-coldos szarjat. teny h a bossokat kozelse vegzem ki ugy mint 1 ternioner (de higyjetek el az azer nyirja annyira nagyon gyorsan mert lichking+outsider....) de odaalhatok barmeiknek ,nemkell szaladgalnom se , kapja soxor a stunt , farkasok kapjak az aurat tolem , azok is zuzzak , es nemkell egyesevel gyogyitgatnom oket , soxor eleg egy ujabb rally , hogy jobb formaba keruljenek.. manticorenal kb ittam 3 health potit , pedig harcoltunk v 1 percig es engem utott vegig, lichdragonnal ugyanez illetve parszor mikor orienten bealltam egy csoport olyan fekete baltas parduc koze , meg lott v 5-6 mage.. akkor kellett inni parszor , de egyebkent kb egesz act1-2 ben nemittam healinget , de manat azt 80 at hordok magamnal:D ami ugy egy actra eleg volt. nemtom 39 esen nekimenjek e legendarynak. felek akkor lehet meghalok , es akkor oda a hc flash:D lehetr kene meg 2-3 targy , meg lvl 46 az immortal rage amu miatt. tovabbra is keresem a chieldren of ares set fegyveret es pajzsat
  • virs lee
    Ezekszerint nem.
  • zsirfecske
    nyomtunk ketten jópár typhon run-t (normal+epic), de tracker vagy hunter set az istennek sem esik meg pyromancerből is hiányzik vmelyik ha van valakinek szóljon légyszi. köszi.
  • bloodrayne2
    Megtudnátok adni azt a magyar fan oldal cimétKöszi
  • kuks
    de nem kell hozzá semmilyen skint fejleszteni?
  • virs lee
    Bossoknál nem olyan látványos, mert az ancientek dps-e közel sem egy ternion, bár... Elvileg olyan 160 körül sebeznek, vannak öten, az olyan 800-as sebzés, de sztem ezekre nem immunis semmi, mert vagy húszszor gyorsabban irtanak mint én a kimaxolt dual wield + passzívokkal, 2000 dps-sel. 1-es gomb: ancient, 2: refresh, ezt a kettőt kell nyomkodni, meg futni előre. :D

Ami miatt mégse olyan látványos mint a ternion, az hogy pl. tájfun lazán leüti a csókákat (az más kérdés hogy azonnal újratermelem, elfogyni csak az ellenfél élete fogyhat el), így lassabb a bosskill mint ternionnal. Viszont nem fogy el sose a mana, nem kell megállni, városba rohangálni, csak futni előre. És mivel nem állok egy helyben, eltalálni se tudnak. :D
  • virs lee
    Energiát az int regenerálja, életet a health (nemcsak +életet ad, ezt elfelejtették megemlíteni a leírásában). Nekem 68 élet / 70 mana regenerációm van (illetve az élet csak 38, mert felraktam a +31% XP amuletet, ami levesz 44% életerőt), 620 manát kb. 2 sec alatt tölt 0-ról maxra, el is adtam az összes piám. :D
  • fruhwirth
    meg tudnátok mondani, hogy melyik az a mod, amelyikkel a potionokal 1 helyen lehet tárolni és nem csak 5ösével foglalja a helyet? az egyik screenshoton láttam, h a srácnak 103 potion foglalt 1 helyet.
  • Lammer
    loal! youtube-ra rakd mar ki :DDDDDD
  • kuks
    mit kell fejleszteni hogy gyosrabban regenerálodjon a characterem?
  • virs lee
    Kicsit átszerveztem a skilljeimet harcossal, leszedtem mindent a dual passzívjairól, nature max +1 refresh, ancient max, sztem nagyobb csíter mint a ternionos mágus. Oakkal 5500 élet, nem kell resist, fegyver, irtanak a megállás nélkül idézett ancientek, és még potiont se kell inni, olyan regenerációm van hogy egy mágus leszopná magát érte. :D
  • virs lee
    Meg kell venni a boltban.
  • Leslieee
    5000 oldalról letöltheted, keress már rá.

Itt senki nem tudja használni a keresőket?
  • mrall
    Crack

most a patch-et passzolom az a magyar fan oldal ....őőőőőőőő

valami mouse-os :D nem tom pontosan
  • Master Rick
    és a patchhez sem találok linket :(((
  • Master Rick
    lécci mondj egy linket
    mert nem találom sehol
  • Leslieee
    Mindig csak olyan patchet kell letölteni amihez van már crack, jelen esetben az 1.08at.
  • Master Rick
    és honnan szerzek 1.11-es crack-et???
  • Leslieee
    Patchelni csak egyféleképpen lehet, letöltöd, bemásolod a játék könyvtárába, patcheled (eredeti exevel), aztán leszeded hozzá a hasonszőrű verziós cracket és felülírod.

Ezen nem hiszem h bárki is vitatkozna :)

Jozsó asszem legenden több helyen is van fekete festék, de az eltűnt kovácsnál már normalon is volt.
  • Master Rick
    Hogyan kell megcsinálni azt hogy update-elni lehessen a TQ-t és utána működjön???
    Lécci mondjátok meg mert fontos lenne
  • Dakkon
    plííz nem akar valaki csinálni egy FAQ részeleg ide ehhez a fórumhoz? esetleg, oyan dolgokról, h milyen patch mivel megyegy meg honnan és kivel és miért meg ilyesmi! mindenhol mást írnak a patchelésről és tök rosz, h nem lehet a gamét rendesen patchelni!
    köcce