-
dudovec #5146 hat nemtom , egy ternionos kari kb 10x annyit sebez mint az 5 ancestal warrior, amit elvileg azer csinalsz h ne csesszenek szet. de ahol ijaszok jonnek ott kb ugy kell lonod h teljesen kizoomolsz es losz mint a hulye ha epphogy belognak a a kepernyobe. soxor a tankok rohadtul nem vedenek meg az ijaszoktol , kozelharci monster meg nemigen er oda egy sem , egyedul a dragonok kepesek ra orient vegen , egyedul ok tudtak kinyirni a conjuerem , de azis csak azer volt mer akkormeg nem hasznaltam a vision of deathet , ami egy tokszar skill , de mivel mar nemtudtam masra tenni kimaxoltam , es igy legendaryn is kepes 1-2 secre megallitani egy felem rohano csoportot , ami boven eleg h arra h szetlodd , vagy az utolso pillanatban megallitsd mire odaerne.
en spec azer jatszok warriorral , mer bejon odamenni es pufolni , azutan h egy ternionos geppuska karival mindenkit szetlosz , es szet is kell lonod mer ha odaernek behalsz. es nemmondom h nem irt jol egy fullos ancestal refreshelve ,de ha harcos karival idezgetsz akkor szerintem inkabb Guardian. nemaze mer most epp azt kezdtem:D , hanem 3 farkas , sylwian nimph , colossus form , rally , shield stb persze mindez melle refresh. bar az idezett lenyeim igyis csak kiegeszitesnek vannak , meg eleg sok mindent kell maxolnom elottuk, de majd legendaryn majd lehet szukseg lesz rajuk. ha magamra rakok mindent (amit ugyebar barmikor megtehetek a refresh miatt) akkor van 8000life , 94% block, 150 attack speed (colossus formaban is) , kb maxos resistek, +3 summoning jelenleg.
epicen egyszer ment az eletem 70% alá (mondjuk akkor lement kb 30% ra) amikor jott a manticore es lement a rally es ramnyomta azt a lightningos-coldos szarjat. teny h a bossokat kozelse vegzem ki ugy mint 1 ternioner (de higyjetek el az azer nyirja annyira nagyon gyorsan mert lichking+outsider....) de odaalhatok barmeiknek ,nemkell szaladgalnom se , kapja soxor a stunt , farkasok kapjak az aurat tolem , azok is zuzzak , es nemkell egyesevel gyogyitgatnom oket , soxor eleg egy ujabb rally , hogy jobb formaba keruljenek.. manticorenal kb ittam 3 health potit , pedig harcoltunk v 1 percig es engem utott vegig, lichdragonnal ugyanez illetve parszor mikor orienten bealltam egy csoport olyan fekete baltas parduc koze , meg lott v 5-6 mage.. akkor kellett inni parszor , de egyebkent kb egesz act1-2 ben nemittam healinget , de manat azt 80 at hordok magamnal:D ami ugy egy actra eleg volt. nemtom 39 esen nekimenjek e legendarynak. felek akkor lehet meghalok , es akkor oda a hc flash:D lehetr kene meg 2-3 targy , meg lvl 46 az immortal rage amu miatt. tovabbra is keresem a chieldren of ares set fegyveret es pajzsat