dudovec#5162
jo , hat nemtom legendaryn mit alakit a warfare. shield nelkul sztem kap eleg rendesen. lehet tolt a refresh 1 ideig , de nekem fel percenkent kell kb. folyamatos colossus form mellett , eltudod kepzelni hogy futok. es igenis tud a defennses is sebezni, ottvannak a shield skillek es mivel az a 50% str. en spec halhatatlan karit akartam csinalni, ami rekord ido alatt megy vegig az osszes acton ugy h csak cuccot adok neki, waypointot nem , es minden lenyeges questet megcsinalok. ezert valasztottam guardiant, es igen 12 ora alatt lement normal-epic 0 deahthal. ternionos karinak meg a csonti ijaszon kivul nem okoz parat semmi typhoonnal , azt arra csinaltam h titan runoljak vele.. es kb ugynezki a dolog nalam is mint abban a videoban amit felraktak trunrol , csak en iszok healthot a dark covenant miatt , de kb gyorsabban letolom a runt mint a csavo. es kizart dolognak tartom h egy champion ezt megcsinalja ennyi ido alatt. a rechargeaimnak koszonhetoen , idezhetek outsidert a run elejen is , mire typhoonhoz erek visszatolt ugyis , es igy az elejen levo csonti ijaszokkal sincs gondom egy coredwellerrel + outsiderrel. foleg h 1 loves az egesz csoport. mellesleg ancestal horn az legendaryn is annyit fog sebezni , szal megnezem en azt a 160x5 dmg s utest.
guardiannal meg majd fogom magam es elfutok mindenki mellett fel a titanig , rarakom a plaguet. aztan lesz a run 1perc na ennyi:D