23078
-
Horus25 #5326 tudna valaki egy olyan kódot amivel játszhatok az interneten? -
én a hunterrel játszom, és nem neveztem be a legtáposabb karakter versenybe. arra meg tökjó :) -
DareHell #5324 Üdvözletem mindenkinek.
Elnézést már előre is a mondandóm miatt.
Sajnos nincs időm visszaolvasni és meg se találnám nagyon a megfelelő részt, mivel rengeteg minden van.
Lan partyn vagyok és gyosran kéne help ez az időhiányom oka.
Nah szonval a lényeg, a multiuban nem látjuk egymást.
Swithel vagyunk összekötve.
Minden más játék meg, de TQ-ban nem látjuk egymást bárki kreál.
Illetve a reloded-es változathoz milyen cucc van hogy ne lépjen ki a gameből?
Előre is nagyon thx a választ. -
dudovec #5323 Nemtom mar kivel ertsek egyet es miben , ebben a hunter temaban.. nekem spec volt cuccom a hunterre , es folyamatosan pakoltam ra , megis kb ugy irtott itt normalon , mint a ternionerem cucc nelkul. Lvl 18 tol mar fennvolt nekem egy 150 es bow , az a +2 skilles attack speeddel. de be volt rakva a masik is ,ameik 35% attack speed meg 85% incrased projectile speed. llvl 22 tol felment a phobos (igen 486 str kell neki , de felment -50% reqqel) , es az alexanders armor , aminek kovetkezteben mar +5 skillem volt , es megvolt az a 120 attack speed , ami ugyebar alapnak tunik.. de megkell hagyni orienten igyis 2 loves kellett , pedig volt melle 1 kis storm nimbusom is (Sage lévén), passivokkal. es legendary cuccal is odaert hozzam 2-3 mindig az 5-6 fős dragonian csapatbol , es ugyan itt nemsokat csinalhattak velem ,de legenden 1 ütessel nyirjak a conjuerem , jo mondjuk maskerdes hogy ahhoz nem igen er oda senki , de ha megis - meghal , mert nincs semmi resistje armorja , healthja stb.
Az a bábu amit kitud rakni a hunter ,hat nemtom ti hogy hasznaltatok , de nekem sosem tamadtak azt, mindig ram jottek. Nagyon kell a hunternek az a nature kiegeszito mastery sajna , elotte hunter-earthel probalkoztam , hogy enchant meg core dweller , esakkor majd lesz valami , de a dweller az 1 forintos szar kb..
De mondom azerse csinalok naturest , megprobalom a stormot , ugylatom a storm surge kb annyit er mint halottnak a csok.. marad a nimbus , egykis energy shield nameg a whisp.. gondolkodok azon h azt a freezing blastot kiprobalom , ha sokan futnak egy reszet kikapcsolom 1 idore , tobbit lelovom aztan johetnek ők , addigra ugyis lejon roluk.
Nature a refresh miatt iszonyat durva lenne , na meg a farkasok tankja + aurajuk , meg a nymph overgrovtja.. kellemes dolgok ezek , a guardianomon altalaban 6-7 aura van egyszerre colossuskent. Es hiaba van keves sebzesem , barmekkora tomegbe bemehetek vele gond nelkul , es lebontom secperc alatt igyis.
Nemtom milesz ezzel a hunter-stormal , en spec inkabb a fizikalis sebzest erositem neki nameg cold+lightot melle , pierce meg lesz amennyi lesz. Odysseus armor lesz , ebbol adodoan tudom azt a golden veilt hordani , nameg az archmage kesztyut is.. ami nemcsak attack speedet ad hanem 40 rechargot is , a sisak is ad 15 t , nameg a pancelom is. ez igy 70% recharge , ami kb azt jelenti , hogy a Call of the hunt maxolva , tart ugy 1 percig , es kb varnom kell majd olyan 20masodpercet max , amig castolhatom megin. Tovabba bennlesz masodlagos fegyvernek egy Hades scepter (igen 460 intelligence kell neki , de -30% reduction az armor miatt , es a kesztyu sisak pancel fejenkent kb 40 intet ad , es mivel storm a masodlagos ezert ha maxolva van lesz 160 intem alapban , szoval kb intelligencia pont rarakas nelkul lesz 3 ancestal warriorom bosshoz , ami szinten -70% rechargeal tölt.) Persze ehhez meg jon majd a maxolt study pray v micsoda , ami damage meg elemental resistet vesz le , ami jelen esetben tokeletes nekem. bownak pedig lesz valami 150 es 60 cold damageal meg sok attack speeddel , bekövezve egy perfect attack speedes archilles reliccel.. ezekkel bőven 200 fölött kell majd lennie az attack speedemnek (call of the hunttal ugyan , dehat gyorsan tölt mint irtam)...
a bowot kiveve minden megvan , csak meg kicsi a kari megnezem ezekkel mitfog produkalni , de felek h nagy sikitozás lesz belole epic utan , de talan meg epicen is. -
Teljesen pierce immunis lények nincsenek, csak gecimód rezisztáltak. Na jó talán a teknősök azok immunisak.
Fecske sztem az leviszi nekik is. -
és mivan a study prey skill-el? a cucc nélkül maxon -65% damage és -60% pierce resist azé csak sebezhetővé teszi az immunokat is vagy tévednék? -
Aki akar hamachival játszani TQ-t v1.8-at akkor az keressen meg -
Isenlord #5319 igen ,csak legenden már vannak pierce immun lények ami ellen szvás van,tudomm mert én is szvok néha,pláne akkor mikor még fire immunisak is... legenden akinek nagyon minusz a pierce resistje,és még a healtje is 4000 alatt, az halott ember... ezt leginkább act3omra értem... 3-4 nyilvesszö és halál:S -
Ne haragudj meg, de ellentmondanék az ijak sebzésével kapcsolatos megállapításaidnak. Mindaddig amig az ellenfelek nem rendelkeznek számottevő piercing resist képeséggel az íjak csodajót sebeznek. Soha ne a "flat demage"-et nézd! Már a mezei íjak is a sebzés 25%-át átváltják piercingre ami ellen nem számít a páncél és ugye a hunter skilljei (és persze tárgyak is) még adnak tupírozást. A hunter és a rogue kasztok igazán amelyek nem a fegyver "puszta erejét" használják ki hanem a piercing tulajdonságot-> pl. a rogue-nak ne kardot adj a kezébe hanem tőrt vagy glaudiust mert a kard csak 10%-ra az utóbbiak viszont 15%-ra váltják át a mezei sebzést és a rogue ezeket még a saját skilljeivel turbózza. Itt most nem azt mondom hogy íjászat és piercing a megváltás, de normal és epic szinten megjárogatja ez is. -
Szita az nem baj, de tört verzióval máshogy kell multizni.
Letöltöd a Hamachi nevű lan simulator progit :D Aztán ott létrehozol egy szobát, rád csatlakoznak páran (max 6an mert lanba annyian lehet TQ-zni)
Aztán később a játékban hostolsz egyet, amit a többiek is látni fognak a hamachinak köszönhetően.
Még arra ügyelj h általában a tűzfalak bekavarnak, szal lőjjétek ki előtte. -
Isenlord #5316 milyen legend. íjaid vannak? -
Azért kérdezem mert sehogysem akar csatlakozni.Mindig UPDATE-elni akar és utánna meg kiirja hogy UNKNOW version. -
És az baj hogy nem az eredeti cd van meg? -
Szita : Nem muszáj felrakni ha az annak sincs felrakva akivel játszani akarsz.
Tsabi te meg olvass vissza valahol volt erről szó már, ki kell törölgetni pár szarságot, szar meló. -
tsabi #5312 Hi all
Miért van az hogy Athén docks-ban a hajós csávóval nem tudok beszélni epic fokozatban, és így nem tudok áthajózni Knossos szigetre? -
Muszáj felrakni a patcheket hogy online tudjak nyomulni? -
Fecske hostoltam gyere ha tudsz. -
főleg akkor hangulatos mikor sorbaállítva lövöd az nmy-t a puncture miatt. és rászoksz a jó helyezkedésre :) -
Sheol #5308 Én úgy látom, hogy az ijász kari csak úgy tud boldogulni, ha jó cuccai vannak.
Egyszerűen nincs lesz elég sebzés az elején, ha azokra a tárgyakra hagyatkozik az ember amit lehet venni/találni. (Kíváncsi vagyok, hogy fog-e egyáltalán jó íjjat dobni a játék valamikor.)
Szerencsére a varázslóim összeszedtek pár jó tárgyat a kalandozásaik során, így most egy silentflight íjjal nyomulok, meg Charioteer's Quiver ruciban, de még így sem nevezném könnyűnek.
Runoltam már vagy 4-5 legendary íjjat a leányzómnak, de azokat még soká fogja tudni használni.
Ha haladási sebességet nézem, szerintem az íjászkodás a leggyengébb megoldás.
Amikor az oracle karimnak epic közepén odaadogattam a legendary cuccaimat durván csalásnak éreztem, úgy gondolom itt nem lesz ez probléma. :)
Persze hangulatos mastery és ez a lényeg. :)
-
Szevasztok!
Hol lehet a játékkal a neten jáccani?Kell hozzá valami progi? -
Firebat #5306 KÖSZÖNÖM Szépen
én amúgy 21 vagyok vagy menniy,csak a sok kilépkedés miatt abbahagytam most, és ettől várok javulást mert azt mondták így nem lép ki
én Assasin vagyok ( warfare + rogue ) és elég jóó,csak azért itt a krokodilok elég jól ölnek engem :) , legimnkább dex és str-re viszek , rogue-ként meg majd lehtal izé meg ilyen bleendingre gyúrok -
Fire: titancalc.com
gamecopyworld.com -
Isenlord #5304 van aki lelövi...:)
láttam huntert aki epic act 3om telkine-t az obsidian hidról lötte szét..
az volt a lol -
Firebat #5303 még1 kérdés: a skilleket hol tudom így NETEN meg nézni? megvolt a linkje,de reinst.winfos így hát már nincs meg
jah és vki 1.08 crack?????? van vkinek? ha van küldje el!!:) -
Ja hogy te mint íjász végzel előbb! Az mindjárt más :)) Az tényleg vicces :))
Kopter: már megint miket írsz, érted : "nem birom ha olyan emberek oltogatnak akiknek fingjuk nincs valamirol amirol epp beszelgetunk" --> Akkor biztos te vágsz mindent és azért kérdezed tőlünk nem? Mi kurvára nem vágjuk ezt a játékot, bocsi h szólni mertünk. De ha már egyszer ilyenre veszed a figurát, akkor tanulj meg helyesen írni ( ijen, ijjasz, leach king...)
És az nmy mindig arra ugrik aki először megtámadta, kivéve a bossokat. -
de ahhoz közel kell menni. titán-t pl lazán lenyomom a lépcsőről úgy, hogy nem jön oda csak fújja felém a tüzet (szobrokat nem tudja ott használni), ami meg 10-ből egyszer ér el max. na? -
KH #5300 azt érzem viccesnek, hogy a közelharci fegyverrel előbb végez a bossokkal, mint az íjjal :)
egyébként szórakoztató, csak kíváncsi voltam, hogy a problémáim a bénaságomból fakadnak-e, vagy sem
de úgy látom "annyira" azért nem vagyok béna
-
52-es brigand-ként (hunter+rogue) szerintem én állok legközelebb a pjúr íjászhoz (két íjjal megyek semmi dárda) mivel rogue-ból csak a mandrake-et és a leathel strike-ot használom, tehát a hunter ágnak kell vinni a karit.
szerintem az ensnare és a monster lure tök felesleges max elején használható, wood lore alap, a puncture shot arrows viszont a leghasznosabb (és legmókásabb) közép skill, kis fejlődés után pedig a volley-t majd a call of the hunt-ot és a study prey-t javasolt maxolni. ja és én az art of the hunt-ot is kimaxoltam minden passzívjával mert sztem az is megéri.
így jó íjjal (teucer's warbow) és gagyi cuccal (3/4 hunter set, gyagyi gyűrűk és prokopios) call of the hunt aktívval ~180% az attack speed és ~1500 a dps, ami a szaladgálós meg előre lövöldözős játékélményt tekintve nem rossz. ja és a boss-ok tudnak gázosak lenni, előfordult párszor hogy új szintlépésig nem kötöttem beléjük (hehe), de valahogy mindet meg lehet fektetni.
persze aki 0 death-es karit akar az felejtse el ezt a kombót. -
Firebat #5298 vki nem tudja, honnan tudnám leszedni, az 1.08as crack-et ? :| -
kopterfield #5297 az a gaz hogy ijjasz kb olyan mint a varazslo : megutik = lefexik, szal jo lenne ha a summon lenyek feltartanak a monstakat, nekem leach king-nek nagyobb a latotavolsaga es hamarabb attackol mint en. de a monstak persze hogy engem tamadnak es nem azt aki eloszor megtamadta oket. jo lenne ha lehetne kicsit babaralni az idezett lenyeket hogy mennyire legyenek aktivak: agressziv, deffensiv stb.. -
kopterfield #5296 leslie, isenlord
"az meg h 2 runonként agyonbasz az elég gáz... sztem" ezzel a mondattal volt bajom csak. Lehet hogy velem van a baj de nem birom ha olyan emberek oltogatnak akiknek fingjuk nincs valamirol amirol epp beszelgetunk. Ha meg ijen jol tudod eleg lett volna talan annyi, hogy : 40 alatt nem esik legendary. "okoska".
pusztan azert kerdeztem hogy eshet-e hogy nyomjam typhont vagy fejlodjek tovabb. ennyi. -
Miért érzed viccesnek h íjjal nehezebb a bossokat ölni mint közelharci fegyverrel? Teljesen korrekt, és ez a normális sztem. Az lenne a vicces ha egy íjász a képernyő egyik végéből lelőné a boss-t amíg a közelébe érne, nem? :))) -
KH #5294 nem a kis ellenfelekkel van bajom, hanem a nagyokkal, egyszerűen gyorsabban lenyomom közelharci fegyverrel őket, mint íjjal
amit kicsit viccesnek érzek
ennyi skillt meg nem tudom hogy tudtok fejleszteni... bárha visszavenném, amit a storm-ra elköltöttem (nem sok, ~10 pont) akkor lehet, hogy jobb lenne a helyzet
nekem lényegében az íjász alapskill van meg (ami gyorsítja a lándzsa/íjász támadást, a hálóvetés, illetve a lődözős vonalat építgetem, de még az sincs maxolva)
a herbal remedyn gondolkodtam már, meg azon, amitől hármat lőhet a figura, a kócbábun még nem... de a próba kedvéért lehet, eljátszok vele
-
Nemtom!, nagyon elérő lehet a stílusunk mert nálam az íjász legtöbb támogatást az ensnare-ből (sajnos a minibossoktól (küklopsz, minotaurlord) felfelé nem ér semmit:)) és a monster lure-ból kap (a dögök egy része persze ezt sem szívja be:)), elég gyors az íja (most 105% a fegyversebesség részint cuccból részint a wood lore-ból) tele van nyomigálva relic-kel. Normalon van még mindig és azt mondtam hogy ezen a szinten a legjobbak között van, nem "über ales" persze hiszen az azonos szintü conjurerem emlékeim szerint gyorsabban ölt. Igazán azért jegyeztem az előbb mert olyan csengése volt a dolognak miszerint az íjászat nem ér sokat, mondjuk a speares huntert nem is értem mert helyette akár a rogue (erre már indítottam saját avatárt) akár a warfare (ebben még nem vagyok otthonos) hatékonyabnak tűnik. -
Isenlord #5292 Sipöcz:
hát nemtudom,mert nekem is avangerem,46(earth/hunter) marskmenshipp full volley, art of the hunt full ,eye; igaz h másodlagos,de émn már kedetben is ijjal toltam .
és sztem még normalon se a hunter a legdurvább akárki akármit mind,mert nekem pl a legelsö questben a sámán is egy chillwindet dobott... és eath echantal sem döglöttek 1böl(mondjuk max 2 böl),mig pl e warfare ha kap egy epic fegyvert,onslaughtal 1punch 1 killel dolgozik.
ezzzel nem azt mondom h a hunter roszz,csak ha nincs legalább 120 as attack speeded akkor nem sokmindent érsz vele mrt agyoncsapnak tömegben még ensare-rel is.Nekem ha nem lenne a stone form, core cdeller és mikor még nem volt erruption,kénytelen voltam vulcan orbozni,és normalon csak ezzel lehettett tömegeket gyilkolni avengerrel... idöközben meglet az eruption,felesleges lett az orb.ezért annak a pontjait a volley kimazra raktam,és er-re.
hunter mellé sztem a legjobb vagy nature vagy earh,mert kell a pet...
herbal remedy az jó cucc,pláne ha nyomsz 1 stone formot mellé,felmegy a regeneráciom 130 ra és mnem kell hp-t inni:) -
Szvsz. normalon a marksman-os hunter a legkillerebb killerek között van, a lassú feygvereit a wood lore passzív eléggé feljavítja akkor is ha nincs egyéb gyorsításod, használni kell az ensnare-t és a monster lure-t és akkor nem kell dikicselni mert mehet az íjászat 1000-vel, a herbal remedy iszonyat regenerációt és méregellenállást ad, a call of the hunt pedig megfelelő időben elsütve valami totálbrutál. Pure hunterem van mert egyszerüen még nem láttam szükségét áttanulni másik mastery-be és annyira teljesnek tartom a skill összetételét, persze itt a srácok akik már tolták a karikat legendary felhívták a figyelmet hogy a piercing resist fokozattabb megjelenése visszaveti a huntert - ettől még két teljes kört le lehet vele nyomigálni és nagyszerű szórakozás (főleg amikor az nmy nagybőszen ütögeti a szalmabábut és nem elég hogy közben sündisznót csinálsz belőlük a végén még a pofájukba robbantod az egészet full móka. Nameg még juteszembe, mert meglepődtem nagyon-> ott ácsorgott az avatár a monster lure mellett és lemult róla a herb.remedy amit félrenyomva a bábura sütöttem ki és müxik a szalmabáb 4 hp/sec-re regenerálta az életerejét, LOL! -
Isenlord #5290 az h 39 es ott vagy az NEM azt jelenti h jobb vagy mint én okoska,hanem azt h a pályák nagy rézén csak végigszaladtál,nem mentél be minden dungeonba stb stb...
lila cuccot me gcsak lvl 40 fölött fog dobni neked a titán -
Hali!
A dobot cuccosról meg az előrakott nmy-ről készítettem (egy erősen spanyolviasz tipusu) megfigyelést: a gama AI-jának DM szegmense tutira figyeli az avatár kasztját és szvsz. igen jelentősen támogatja a "kevésbé durable ill. killer" kasztokat. Több karaktert űzök egyidejüleg (mikor mihez van kedvem->esetleg egy kis varázslás vagy egy hunter-szerü átveréses eseleg egy rogue szerü ámokfutás) és megfigyeltem hogy a "nagymenő" conjureremet a gama sokkal kevédbé "dotálja" ill. combosabb nmy-kel küldi meg mint pl. a közelharcban sokat sérülő rogue-mat. -
A drop elvileg teljesen véletlenszerű (gyakorlatban annyi a rendszer, hogy csak olyat dob a lény, ami van nála. pl: egy farkas bendőjében nem találsz kardot stb
, és olvashattunk már olyanokat, hogy a karakter szintje+lény szintjétől függ...) Amúgy ha hamanchin fent vagy, akkor vki szívesen segít a cuccaidat átpakolni. Ha meg nem, akkor ott a TQVault... 
-
Panel #5287 Na...ilyen nincs!!! Ez a hülye Murphy nem alszik.
Ha a varázsló csajjal vagyok,jobbnál-jobb kardokat,pajzsokat ad be.Ha meg a faszival(aki az "üt-vág,nem apádat" követi) ott meg jobbnál-jobb varázsbotokat. Bennem van a hiba,vagy ez most tényleg,arra megy,hogy felb...a az agyamat?