• dudovec
    Nemtom mar kivel ertsek egyet es miben , ebben a hunter temaban.. nekem spec volt cuccom a hunterre , es folyamatosan pakoltam ra , megis kb ugy irtott itt normalon , mint a ternionerem cucc nelkul. Lvl 18 tol mar fennvolt nekem egy 150 es bow , az a +2 skilles attack speeddel. de be volt rakva a masik is ,ameik 35% attack speed meg 85% incrased projectile speed. llvl 22 tol felment a phobos (igen 486 str kell neki , de felment -50% reqqel) , es az alexanders armor , aminek kovetkezteben mar +5 skillem volt , es megvolt az a 120 attack speed , ami ugyebar alapnak tunik.. de megkell hagyni orienten igyis 2 loves kellett , pedig volt melle 1 kis storm nimbusom is (Sage lévén), passivokkal. es legendary cuccal is odaert hozzam 2-3 mindig az 5-6 fős dragonian csapatbol , es ugyan itt nemsokat csinalhattak velem ,de legenden 1 ütessel nyirjak a conjuerem , jo mondjuk maskerdes hogy ahhoz nem igen er oda senki , de ha megis - meghal , mert nincs semmi resistje armorja , healthja stb.
    Az a bábu amit kitud rakni a hunter ,hat nemtom ti hogy hasznaltatok , de nekem sosem tamadtak azt, mindig ram jottek. Nagyon kell a hunternek az a nature kiegeszito mastery sajna , elotte hunter-earthel probalkoztam , hogy enchant meg core dweller , esakkor majd lesz valami , de a dweller az 1 forintos szar kb..
    De mondom azerse csinalok naturest , megprobalom a stormot , ugylatom a storm surge kb annyit er mint halottnak a csok.. marad a nimbus , egykis energy shield nameg a whisp.. gondolkodok azon h azt a freezing blastot kiprobalom , ha sokan futnak egy reszet kikapcsolom 1 idore , tobbit lelovom aztan johetnek ők , addigra ugyis lejon roluk.

Nature a refresh miatt iszonyat durva lenne , na meg a farkasok tankja + aurajuk , meg a nymph overgrovtja.. kellemes dolgok ezek , a guardianomon altalaban 6-7 aura van egyszerre colossuskent. Es hiaba van keves sebzesem , barmekkora tomegbe bemehetek vele gond nelkul , es lebontom secperc alatt igyis.

Nemtom milesz ezzel a hunter-stormal , en spec inkabb a fizikalis sebzest erositem neki nameg cold+lightot melle , pierce meg lesz amennyi lesz. Odysseus armor lesz , ebbol adodoan tudom azt a golden veilt hordani , nameg az archmage kesztyut is.. ami nemcsak attack speedet ad hanem 40 rechargot is , a sisak is ad 15 t , nameg a pancelom is. ez igy 70% recharge , ami kb azt jelenti , hogy a Call of the hunt maxolva , tart ugy 1 percig , es kb varnom kell majd olyan 20masodpercet max , amig castolhatom megin. Tovabba bennlesz masodlagos fegyvernek egy Hades scepter (igen 460 intelligence kell neki , de -30% reduction az armor miatt , es a kesztyu sisak pancel fejenkent kb 40 intet ad , es mivel storm a masodlagos ezert ha maxolva van lesz 160 intem alapban , szoval kb intelligencia pont rarakas nelkul lesz 3 ancestal warriorom bosshoz , ami szinten -70% rechargeal tölt.) Persze ehhez meg jon majd a maxolt study pray v micsoda , ami damage meg elemental resistet vesz le , ami jelen esetben tokeletes nekem. bownak pedig lesz valami 150 es 60 cold damageal meg sok attack speeddel , bekövezve egy perfect attack speedes archilles reliccel.. ezekkel bőven 200 fölött kell majd lennie az attack speedemnek (call of the hunttal ugyan , dehat gyorsan tölt mint irtam)...
    a bowot kiveve minden megvan , csak meg kicsi a kari megnezem ezekkel mitfog produkalni , de felek h nagy sikitozás lesz belole epic utan , de talan meg epicen is.