• Sipocz
    Szvsz. normalon a marksman-os hunter a legkillerebb killerek között van, a lassú feygvereit a wood lore passzív eléggé feljavítja akkor is ha nincs egyéb gyorsításod, használni kell az ensnare-t és a monster lure-t és akkor nem kell dikicselni mert mehet az íjászat 1000-vel, a herbal remedy iszonyat regenerációt és méregellenállást ad, a call of the hunt pedig megfelelő időben elsütve valami totálbrutál. Pure hunterem van mert egyszerüen még nem láttam szükségét áttanulni másik mastery-be és annyira teljesnek tartom a skill összetételét, persze itt a srácok akik már tolták a karikat legendary felhívták a figyelmet hogy a piercing resist fokozattabb megjelenése visszaveti a huntert - ettől még két teljes kört le lehet vele nyomigálni és nagyszerű szórakozás (főleg amikor az nmy nagybőszen ütögeti a szalmabábut és nem elég hogy közben sündisznót csinálsz belőlük a végén még a pofájukba robbantod az egészet full móka. Nameg még juteszembe, mert meglepődtem nagyon-> ott ácsorgott az avatár a monster lure mellett és lemult róla a herb.remedy amit félrenyomva a bábura sütöttem ki és müxik a szalmabáb 4 hp/sec-re regenerálta az életerejét, LOL!