23078
  • Leslieee
    A pierce damage helyett sima damagera törekedj, vagy max 30% piercre.

Én lecserélném azt a Dps-t mezei 3-4000es damagera.

Amúgy a Sacredben is csak 3 fokozat volt sztem, bronze, silver, meg gold, nem?
  • PsyhoApu
    Az egy dolog, de akkor is jól esne lepakolni néha. Elvégre minél több hely van nálam, annál tovább maradhatok kinn bevetésen.
  • kopterfield
    Off

dudovec neked mi volt b.neten az accountod?

psyhoapu : minek ott van 1 nagy taska + 3 kisebb kb 2x annyi a helyed mint diabloban volt a ladaval.
  • PsyhoApu
    Én csak egy apróságot hiányolok. Nincs láda a városban :( Pedig jó lenne egy olyan hely ahova lerakhatom a sett cuccokat.
  • Isenlord
    a pierce dmg tök jó beastek,beastmenek és még néhány enemy ellen,de pl undeadek ellen nem sokat ér(én véleményem)
    ált. a legtöbb pierce -t adó fegyverek az ijak és a dárdák,de vannak egyes buzogányok(amiket pl innen az oldalról egyes félisten karik használnak:D)ami sokat adnak.
    ha pierce-ezni akarsz akkor a legjob kaszt erre a hunter,sok extre pierce dmg-t ad.
  • zsotesz
    c:\Documents and settings\user\dokumentumok\My Games
  • UtH3r
    ja és még vmi.
    a titan questen belül melyik könyvtárban vannak a karakterek mert sajnos nem találtam meg és átakarnám vinni a karim 1 haveromhoz.
  • UtH3r
    helló
    vki mondja már el nekem mi az a pierce dmg, mrt a pierce szúrást jelent ugyebár de itt mindenki mondja h a pierce olyan klassz meg minden.
  • dudovec
    skillek meg erdekesek , en spec nem erre gondoltam h a skill pont nem eleg..
    skillpont fura , mer 1-2 karinak keves a 210 szvsz h fillozd ,1 ternionernek meg a lichking ternion covenant , aztan a tobbit mar poenbol arra rakod amire akarod.. szal egyik karinak keves a 210 , egy masiknak meg fele annyi is eleg lenne..
    de valojaban ugy ertettem , h keves a tamado skill amit hasznalsz meg ienek , nezdmeg a diablo mennyivel regibb jatek , es mennyi spellt stb hasznalsz.. ittmeg gyakorlatilag 1-2 attack dologgal mesz , a tobbi meg csak kiegeszito aura vagy idoleges cucc.. wowwal inkabb nemhasonlitanam , ahol 30 binded is van akar..
  • dudovec
    ternionra ne hagyatkozzak?:D lol;> amugy ternionnal is muxik az attack damage converted to health , ami eleg mokas , mer health poti helyett lovok egyet es maxra megy az eletem , mondjuk nemhasznalok olyan cumot conjuerrel.. de amig mentem vegig a fokozatokon joljott volna az teny.

amugymeg ha summoning karit nezunk akkor a soothsayer a legjobb , ternion nelkul is eleg jol aprithat 3 farkassal , 1 lichel meg nymph meg outsider refreshelve na meg idezhetsz botbol is 3 ancestral warriort.

nekem harcos karikbol talan a Warlock fexik a legjobban , harcolok vele kemenyen , allando jelleggel meg ott a lich meg az outsider is , a 80% rechargomnak koszonhetoen , tölt a ww is pillanatok alatt meg a lether strike is ,meg covenant elobb tolt vissza mint hogy lejarna..
    de van egy 38 as champion is , majd felrakom 48 ra , ott mar kiderul mit tud.
  • Lobsterman
    jah. csak az a baj hogy én pont azt csináltam az elején :)
    mondjuk itt nem olyan vészes mint dioban, vissza lehet csinálni.
  • virs lee
    Így van, elég a skillpont, csak válogatni kell, nem minden szarra dobálni.
  • virs lee
    Akkor ternionra se hagyatkozz, használj life leechet.

Nekem hell olympuson is repkednek szanaszét az ellenfelek.
  • Lobsterman
    hehe. sorstársam :D
    mondjuk ebből kb úgy 15 epic minotaurusz főnök+telkine volt most két órája. pedig már keztem azt hinni h jól megy :D
  • Szantai
    Van egy jó hirem 200level van a játékban ha saját világba is mész küzdeni.Na Pá :))
  • dudovec
    az oke h vannak ien hulyek akik kitalalnak minden ien faszsagot , mer a sok balfek tovabb kuldi stb , es jot rohog rajta h par ember neki koszonhetoen elcseszi az idejet. erre a megoldas csak az lenne h az atlag netezo kicsit tobb sütni valoval lenne megaldva , akkor nemkuldene el senki az ieneket , es nemis lenne ertelme kitalalni , mer ugyse kuldi tovabb senki.. nade mind1
  • ColdFire
    kickbanthx:D
  • Rise Against
    lvl 36 40 halállal? Ez érdekes én is pont így állok -.-
  • Lobsterman
    Túl nagy profik vagytok azabaj :D
    Nekem már a lvl65 is elég messzinek tűnik így 36os szinten, kb 40 elhalálozással :)
    Cucc szerintem épp elég van, skillek között meg lehet jócskán válogatni. És pont az tetszik benne hogy 2 ugyanolyan osztályú kari is tök más lehet, pont azért mert kevés szint->kevés skill pont van, és elég erősen specializálódni kell.
    Gothichoz meg Oblivionhoz meg nem tudom miért kellett hasonlítani azok RPG-k(na jó az Obli nem annyira) ez meg hack&slash
  • dudovec
    ja es nekem spec nem az lvl 65 a keves hanem a tárgy meg a skill , foleg a "dexes" kariknak. mondjuk tokjo lenne ha ittis lenne lvl 99 , csak nem 3 , hanem 5 nehezsegi fokozattal , mint ahogy Sacredben volt. es olyanra mondjuk , hogy mar a 4 ik fokozat vegen talalhass telleg atom cuccot , es az 5 ik fokozat olyan lenne hogy meg jo cuccal is vegig kelljen vergődni , akkor talan lenne kihivas.
  • dudovec
    neked 5000 az avarage dmg nempedig 8500 , ugyanis az a dps ami 8.5k.
    es te nem ww zel kettot masodpercenktn , de en lövök 2 terniont ami idealis esetben mindenkinek benyom 18ezret a teruletre valo sebzes miatt raadasul kozel 40 allresistet le is veszek arrol akit eltalalok , azaz mindenkirol kb.., akiket meg eltalalsz azok fejenkent kapnak 5000t ami nemegeszen ugyanaz. de tok8 , en spec nem hagyatkoznek ancestal warriorokra , ha mar harcolok akkor harcolok:) lenyt kisegitesre , nempedig irtasra hasznalnam , de ki hogy szereti:D sajnos a magus mindig jobban irt mint a harcos , de sokkal törékenyebb , osszeesik minden sarkon ha nemfigyelsz , de szerintem a rendszer igy korrekt. legend act1 ben annyira tullövöm a lifejukat soxor , hogy szanaszet repulnek a lovesemtol , ezt kb csak a rogues karim tudja megcsinalni , de azis csak 1 emberrel akit megütök lethal strikeal , de nem egy egesz csoportal mint 1 "varazslo" nal.
  • virs lee
    Ez vicc? :D
  • robotnyk
    nem
  • Sonic13
    hali! Meg tudná nekem vki mondani hogy ezen a konfigon hogy futna a game:

1700as proci, 768 ram, GeForce 2 Mx 400 64 MB
  • virs lee
    Hát micsoda tragédia... D&D-ben meg 20 a lvl (normál) limit, milyen szar is az... Ja és érdekelt a véleményed is mindenkit. :D
  • virs lee
    Nekem meg ott az ancient + refresh, ami egymagában többet irt mint én karddal, és mégcsak le se (nagyon) lehet verni. :D

Mellesleg a pierce is fizikai sebzés.
  • virs lee
    Najó, ha skilleket is beleszámolom, WW-vel 6 ellenfelet ütök, az 6 * 8500 = 51k gmg :DD, de sima (dual wield) passzívban is ott van a 2-3 ellenfelet, vagy duplán sebző skillek, de én csak az alapot vettem.
  • ColdFire
    kkthxbye
  • Szantai
    Aki annyit vár a játéktol mint a Diablo 2-től annak előre szolok hogy nagyon elszomoritó hogy 99level helyett a játékban csak 65 van.Véleményem szerint a játék nem különösebben egy nagy durranás,nem rossz játék de egy Gothic,vagy egy oblivionnal összehasonlitva igencsak primitiv a game.(Ez az én véleményem ).Sziasztok
  • dudovec
    esmeg annyit ,hogy championnak pl van plagueja , es plague + fizikalis sebzes eleggé büntetős kombinacio lehet , megfelelo eletszivassal. igaz a csontik telleg gecik , mer nemlehet beloluk eletet szivni , de eleg konnyu leverni oket, foleg olyan karival aminek van wirlwind. raadasul a damage resistjuk szerintem eleg kaki , egy megfelelo buzogany bebontja oket sitysuty. ahol sok a beastman , pl act3 ban , ott telleg killer lehet a pierce , de a helyszinek nagyreszen jobban szuperal a fizikalis damage , legalabbis szerintem.
  • dudovec
    virslee , tudom minden karira amit kezdek felrakom 2 es szinten azt a sapit:D

az hogy mi hogy daral , hat nemtom guardianom 1500 dps el mindenkit szetbasz pikpak , meghogy a defender-nature nemtud irtani.. nemtom ki mondta , dehat vicc , ugy lepofoz mindenkit , legyen az csonti v barmi , lifem nemigen megy 5000 ala vele. igaz meg csak legendary act2 ben van , de meg nemhaltam le vele 1x se.ugy hogy 10-15 fős tömeg közepére befutok vele gond nelkul.

van tovabba 1 warlockom , a kis draganak van cirka 3000 lifeja , szinten legendary act2 ben van , neki sajna van 1 deathja , leolt a bika epicen.. bal klikken fullos lethal strike , jobbclicken ott a wirlwind... annak is mindössze 2k a dps, de kb letakarit mindenkit secperc alatt , legendaryn levertem egyet a küklopsnak act1 ben , es a 80% healthjat levette:D maradekot meg fullos ether lord meg lichking megoldja izibe.

ezzel csak annyit akarok mondani h lehet egekig tornászni a dps t , de igazabol nincs ertelme ha olyan dolgok adjak ki ekkorara a sebzest amire nagy a resist meg minden egyeb, pl felraknek egy valag burningos cuccot enis elerhetnem a 10k feletti sebzest , ternionos karival.. ami lassuk be mar eleg durva lenne ,de kozelse irtana ugy mint szintiszta intelligence dmg vel + sima firevel. igy az avaragem 3k de 3 lovedek , ami ugye mar 9k es mivel 200 folotti az attack speed , ezert 2 t lo masodpercenkent , ami ugy 18000 dps ha nem tul messzirol lovok , es rendesen bekapjak a lovedeket, raadasul teruletre. szal en szemelyszerint jobban tamaszkodnek a karibol adodo dmg k re , lasd strenght egy harcosnal.. szal sztem inkabb több fizikalis sebzes , es pierce van amennyi van , mint tulsagosan rafekudni a piercre , de lehet en gondolom rosszul.
  • kuks
    van valakinek Ramses cucca?
  • Gelli
    hat nekem eredetim van :), de nemtudom hogy torttel megy e
  • ColdFire
    az csak eredivel megy nem?
  • Gelli
    kéne egy 1.11-es party is, mert egyedül nem olyan jo :)
  • ColdFire
    elszívtad, és má bocim is vna :D
  • Des
    Szevasztok!
    Lenne 1 kérdés.. legyőztem knossoson a főgonoszt, tata mondta, fogjam a hajót és irány egyiptom, aztán persze itt kifagytam.. game visszatölt, kinyírom a fószert mégegyszer, kimegyek a barlangból, odamegyek a sráchoz aki a hajó mellett álldogál, de nem lehet vele dumálni, nemtok továbbmenni :(
    van vkinek ötlete, hogy tudnék átjutni?
  • kispancsi
    Elszívom az agyad!

- kisPocok -
  • virs lee
    Fasza kis beginner sapit találtam. 175 élet meg 200 def mindössze 52 str req-el. :)

• LAz4rUS
    Hát feltettem a sourcet is de ugyis ugyanaz:( Nemtudom egyszerüen mi lehet a baj