dudovec#5656
virslee , tudom minden karira amit kezdek felrakom 2 es szinten azt a sapit:D
az hogy mi hogy daral , hat nemtom guardianom 1500 dps el mindenkit szetbasz pikpak , meghogy a defender-nature nemtud irtani.. nemtom ki mondta , dehat vicc , ugy lepofoz mindenkit , legyen az csonti v barmi , lifem nemigen megy 5000 ala vele. igaz meg csak legendary act2 ben van , de meg nemhaltam le vele 1x se.ugy hogy 10-15 fős tömeg közepére befutok vele gond nelkul.
van tovabba 1 warlockom , a kis draganak van cirka 3000 lifeja , szinten legendary act2 ben van , neki sajna van 1 deathja , leolt a bika epicen.. bal klikken fullos lethal strike , jobbclicken ott a wirlwind... annak is mindössze 2k a dps, de kb letakarit mindenkit secperc alatt , legendaryn levertem egyet a küklopsnak act1 ben , es a 80% healthjat levette:D maradekot meg fullos ether lord meg lichking megoldja izibe.
ezzel csak annyit akarok mondani h lehet egekig tornászni a dps t , de igazabol nincs ertelme ha olyan dolgok adjak ki ekkorara a sebzest amire nagy a resist meg minden egyeb, pl felraknek egy valag burningos cuccot enis elerhetnem a 10k feletti sebzest , ternionos karival.. ami lassuk be mar eleg durva lenne ,de kozelse irtana ugy mint szintiszta intelligence dmg vel + sima firevel. igy az avaragem 3k de 3 lovedek , ami ugye mar 9k es mivel 200 folotti az attack speed , ezert 2 t lo masodpercenkent , ami ugy 18000 dps ha nem tul messzirol lovok , es rendesen bekapjak a lovedeket, raadasul teruletre. szal en szemelyszerint jobban tamaszkodnek a karibol adodo dmg k re , lasd strenght egy harcosnal.. szal sztem inkabb több fizikalis sebzes , es pierce van amennyi van , mint tulsagosan rafekudni a piercre , de lehet en gondolom rosszul.