23078
  • yann
    nincs backup könyvtárad?
  • yann
    jabocs kimaradt: tényleg elég korlátolt a titán run, ugyanis egyszer megölöd és kész, halott marad... de utána lehet menni nagyobb bossokhoz igaz azokból kevesebb xp jut a kicsinek. a lényeg a lényeg: mindenki több cuccot kap
  • Lobsterman
    Váááá! Elveszett a 44es rangerem :(
    Kis kékhalállal meghalt a gép miközben játszottam, és most nem látja rendesen a karit. Vaulttal még le tudtam szedni az inventoryból a cuccokat, de úgy tűnik azok elvesztek amik rajta voltak.
    Ha valaki tud karaktervisszaállítási módot a TQ Defiler-én kívül akkor szóljon plz.
  • yann
    igen, meg így legalább nem egymás elől halásszátok el a cuccokat
  • Leslieee
    De hostban korlátolt eléggé a titan run, és nem sok Xp-t ad. Sztem érdemesebb nagyobb Xp-t nyújtó területeken végigfutkosni. 2-3 ember hamar végez akárhol és akárkivel :)

Shorlex, nehogy abba hagyd! Persze h végig lehet vinni fizikai karival, lehet h többször halsz meg mint mások, de akit megöltél, az nem éled újra érted, tehát ezzel is közelebb kerülsz a célhoz. HAJRÁ! :)
  • PsyhoApu
    Na ezt az eljárást letesztelem. Tehát mindenki megy a maga útján, és talán még cuccot is dob ha jól értem
  • yann
    ha a kicsi hostol, a nagy meg titán runol akkor lehet húzni rendesen. tehát nem kell azonos pályán játszani, de természetesen partyban kell lenni.

szóval senki nem tudja hogyan lehet pvpzni...
  • Shorlex
    Ity, ismét egy kérdés, remélem nem zavarok.
    Egy slayer úgy gondolod, hogy kevésbé előnyös a későbbiekben, mint egy intelligensebb figura?
    Úgy értem, hogy egy hunter és egy warfare elsősorban ugyebár az erejére, és a közvetlen harcra apellál, a skilljei csak ezeket erősítik. Úgy látom, hogy más karaktereknél viszont kifejezetten dominálnak a nagyobb mérvű, ütősebb skillek, amik - és ez a kérdés lényege - jóval erősebbek ennél a kettőnél?
    Ha igen, akkor egy slayer tízszer nehezebben fog végigmászni az epic, legendary pályákon, mint egy más figura? Kapcsolódok egy korábbi üzimhez, amikor azt írtam, hogy már most kurva nehéz a Bossokat megölnöm, de erre azt mondtad, ne foglalkozzak vele, ha megy. Nem lehet, hogy már most sokkal könnyebb lenne, ha nem ilyen karit masíroztatnék?
    Végig lehet egyáltalán vinni egy meele-vel ezt a gamet?
  • PsyhoApu
    Thx, akkor úgy tűnik osztozunk az xp-n. Bár arra rájöttem, hogy karakter húzás nem igazán megy. A kicsi nem igazán kapott pontot, 20 szint lemaradása volt.
  • Leslieee
    Persze h lehet segíteni Hamachin single playerben.

50 felett tényleg elég lassú, 55 felett meg már kínszenvedés :) 5-6 millákat kell gyűjteni ami elég szar.

Sajna nem lehet csontikat idézgetni meg ilyesmi, nekem is nagyon hiányzik a necro megasummoner képessége :)

Coopban is csak akkor fasza az Xp ha partyban vagytok (mondjuk ez értelemszerű), viszont szerintem a monsztik erőssége és az Xp többlet nincs egyenlő arányban. Magyarul sztem a monsztákon semmi erősödést nem lehet észrevenni (talán csak a bossokon, már amelyiken), viszont jelentősen több az Xp.
  • ity
    A skillek itt úgy hatnak egymásra, hogy vannak a kocka alakú ikonok, azok az aktív skillek és vannak a kör alakú ikonok, azok a passive skillek. Az aktív skilleket elsősorban azok a passive skillek erősítik, amik összeköttetésben vannak egymásssal (magyarul vonal köti össze őket). Persze ezenkívül is vannak ilyen erősítések (diabló-s synergy-k) amik nincsenek ugyan összekötve, de a leírásukból kiderül, melyik mire hat, mit erősít.
  • yann
    köszi. ja, valszeg most se menne. hát akkor szégyenszemre elfutok...

a hydra-t sem sikerült megölnöm, 52 -es voltam, felvettem a colossus form-ot elkezdtem csépelni, az élete egy milimétert sem mozdult, letelt a 24 sec aztán az életerő pontjaim meg: huss ... nem is megyek vissza még jó darabig.

ha már off: nekem is 70 felett lassult be annó a dio2. abba is hagytam 73-asként
    és igen szerintem is, itt 50-től lassú

egyébként, nem tudja valaki hogyan lehet hamachin, lanban pvp-zni?

• ity
    Melee karival elég nehéz lesz. Fizikai sebzést elég jól elnyeli a hydra.
    Thane karinál kis segítség lehet, hogy a Spell Breaker skill ott figyel a Storm mastery-ben és várja, hogy aktiválják, merthogy +50% dmg a magical monsztáknak (márpedig a hydra magical monszta).
    Ha minden kötél szakad és nem megy, akkor próbáld meg a skilleket átpakolni a Lightning-ra (maxolj mindent ami erősíti, squall, obscured visibility, storm nimbus, static charge, eye of the storm) aztán hajrá. Igaz lassú lesz, de ha máshogy nem megy, ez marad.
  • fruhwirth
    mi rendszeresen LANozunk ismerősökkel, hetente... a cuccok miatt,h csereberéljünk, úgy van, hoyg akkor ad XPt, ha lűtótávolságban vagy bizonyos távolságonbelül küzdötök. nem tudom pontosan mekkora ez a távoplság, mivel nem látótávolság, de mki részesül belőle, aki ezen belül van.
  • zsozsoo
    kár, hogy ezek a skillek nincsenek leírva magyarul :( sajnos angolban nem vagyok annyira jó.
    Itt is hatnak egymásra a skillek? (értem itt, hogy van-e synergy)
  • PsyhoApu
    Apropó coop-ban hogy oszlik meg az xp? Szint arányosan osztja, vagy az aki lecsapja?
  • fruhwirth
    sztem itt az a kaszt a Spirit, mármint annak vannak ilyen élőhalott varázslatai. mondjuk azt keresztezed egy Stormmal, vagy Natureel...
  • fruhwirth
    attól függ. LANon tudtok segiteni, de a HOSTnál ki is irja, hogy a szörnyek arányosan erősebbek lesznek, ha ketten vagy többen játszotok. Ilyenkor érdemes egy warrior varázslóval nyomni, kiegészitik egymást.

XP szerzásnálam jelentősen 50 körül lassult be, utána már tényleg 1-1 szint elérése eléggé nehéz. Diabloba azért 40 felett nem volt gond, nekem 70 körül kezdett el lelassulni, persze attól függ, megvolt a Lord of Destruction. Amúgy bocs, ha a Diablo offnak számit itt.
  • zsozsoo
    Melyik kaszt felel meg titánban a diablos necronak? lehet itt is csontikat kelteni? :)
  • fruhwirth
    távolsági varázslatod vagy vmi summon szörnyed nincs, amivel lefoglalod?
  • zsozsoo
    LeSlieee tudtok single kariknál egymásnak segíteni LANon?

Amúgy az xp szerzés mennyire lassul be 30-50 szintű kariknál?
    Mert diablóba emlékszem egyedül 40 felett már rémesen unalmas volt. Itt is vannak megszabások, hogy megfelelő szintű kari megfelelő szintű ellent kell, hogy öljön?
  • csuripi
    Cső!
    A hidrát,hogy lehet kicsapni?
    49-es thane-vel szinte sebezni se tudom.
  • Shorlex
    Az, attribute points. : )
    Barátaim, el ne vesszünk a részletekben... : )
  • Leslieee
    Attribute points :)

Yann: fuss el előle :)) Én segítenék de tod h nem jött össze a múltkor sem :(
  • yann
    már sokan mondták: hydra abban a mocsárban van, ahol a hülye katonák eltévedtek (mint szőke nő az üres szobában)

viszont miből gondolod, hogy zsozs nem közelharcos? remek karakter a spirit-rogue kombo

egyébként van kedve valakinek segíteni rajtam hamachival? elakadtam legenden talos-nál. 53-as pala vagyok kb. 4500 élettel, hatalmas stun resistel, de mégis: toppant egyet Talos, én meg azonnal meghalok...
  • Shorlex
    Zsozsoo:
    Én teljesen más karakterrel játszom, de van pár mindenre érvényes jótanács.
    Abból a szempontból is egy cipőben járunk, hogy én is "csak" normal módban vagyok igaz, ez csak órák kérdése... : ) A legtöbben itt jóval többet nyomták nálunk, nálam is, pedig már nagyon messze járok. Az ő tanácsuk rendkívül hasznos lehet, hiszen van tapasztalat, csak a fellengzős dumákat ne vedd néha komolyan.
    Tehát: 1) gyűjts minél több EX pointot, hiszen ettől fejlődsz. Nézz be mindenhova, menj el mindenhova, amíg a térkép engedi. Ölj le, akit tudsz, akit érsz (lehet, hogy az én "gyilkos"-nak nevezett karakterem "rámnyomta" a bélyegét? : ) ) Mindig aktiválj minden gate-et (lila a térképen), hogy oda tudj menni valahova, ha fontos és ne kelljen mindenen átmenned újra.

2) Ezzel együtt hasznos lehet, hogy ha időnként vissza-visszatérsz egy-egy olyan helyre ahol tudod, hogy van nem messze valami nagy. (pl. egy boss, ami mögött általában majestic chest van, stb.) Ezzel egyrészt EX-pointok jönnek, másrészt felszerelést szedhetsz össze

3) A karakteredben arra fektess hangsúlyt, hogy a skill pointok és a sima (nemtom mi a neve, a karakter főablakban) pontok összhangban legyenek; Neked ahogy nézem főleg majd az intelligence fejlesztése lesz a cél, ezt nyomasd neki.

Na első körben ennyi, aztán ha van kérdés, jelezd! Minden jót, találkozunk epic-ben, ha végig értél! (meg én is...)
  • Isenlord
    zsozs:ha spiritezel akkor abból a terniont fejleszd, a lick kinget mindennel meg az aurát,de van it már is aki jobban ért ehhez mint én.
    8 as szinten felfehetsz még 1 kaszot ami csak tetszik ,earth/storm/nature közül válaszz sztem.
    mr all: az télelg gáz lehet,nekem ott csak a fire demonokkal volt problemom azok leresisteltem minden fire dmg met szinte,ott már csak a pierce segitett:) bár sztem orienten kivül nem sok cold resistes monszta van.
    vi mondja már meg h jade palaceba merröl lehet eljutn,normalon megtalálta,epicen csak tegnap vettem észre h nem voltam benne,pedig már legenden járok..
    a hydra merre van legenden?vki azt irta h spárta környékén,de ott mi nem igazán találtunk semmit.
  • Leslieee
    www.titancalc.com
  • zsozsoo
    Sziasztok!
    1 napja elkezdtem én is ezt a frankó játékot, eddig diablo2 volt az elmúlt pár évben :)
    Tudtok esetleg magyar oldalt ahol a skillek le vannak írva, illetve ahol kezdőknek van némi segítség, hogy mit érdemes fejleszteni?
    van egy 5. szintű karakterem ami Spirit skillben van. Lehet mással is keverni? létezik itt is hibrid mint d2-ben? amúgy a spiritből a life draint találtam használhatónak a többi eddig nem túl érdekfeszítő.
    Előre is köszi a segítségeteket.
    Üdv.
    Zsozsoo
  • ity
    Sajnos a Soothsayer-em egyetlen halálát az Orient-en godzilláskodó cold immunos monszták okozták :(
    Még az Elementalistával toltam (Ice Shard) akkor tapasztaltam először ezt, amit te is írsz. Aztán gondolva az akkori nehézségekre a Sotthsayer másik kezébe a cold helyett beraktam egy lightning-os botot. Ami jó ötletnek tűnt, mert pillanatok alatt szétkapta a cold immunisokat.
    Volt azonban egy rövidzárlat egyszer az agyam meg a kezem között, és "elfelejtettem" átváltani a botot ... nos, legendary-n nem kell taglalni mit jelent egy ilyen hiba az orient-en. Az volt az első és egyetlen halála a karinak.
    Ciki, hogy ennyire béna voltam, de ez van :)
  • Leslieee
    Jah tévedtem a spear sincs meg :)
  • Leslieee
    Phobos is van, meg az egész Alexander set, kivéve az armort, mer az egyik havernál van, másikat meg én használom olykor-olykor :)
  • mrall
    teljesen jó! :)) Epicen Orientben a Yetik 9999999%-ban resistesek a cold damagere?
    az Ice-shard nem hat rájuk még 1 életet sem veszítenek el pedíg 1-2 tárat beleengedek! na lesz még itt szopás! :D
  • zsotesz
    Jó nevet adtál a karidnak. Az earth enchant-tal sebzel ennyit vagy nélküle?
  • ity
    Armor of the Crimson Guard

196 Armor

+20% Armor Protection
    42% Fire Resistance
    42% Lightning Resistance
    20% Chance of 10-30 Fire Retaliation
    +25 Strength
    +52 Defensive Ability
    Grants Skill: Heat Shield

Required Strength: 428
  • Isenlord
    valakinek van ilyen armorja h :
    armor of rhe crimson guard
    +4 to Earth Mastery, +30% Fire Dmg., 20% Chance of 10-30 Fire Retaliation, Immunity to Fire Dmg.
    ?
  • Isenlord
    www.titancalc.com itt kipróbálhatod az összes kaszt skillfáját, de szerintem a titanquestvault.ign.com on is vannak buildek.
    van 2 komplett bone armor szettem ha:) érdekel
  • tomhagen
    Lenne valakinek Phobos-a v. Alexanders cucca cserére?
  • dezsiszabi
    vki nem tud olyan oldalt, ahol character buildek vannak?
    mert csináltam egy thane-t (warfare-storm) és hát erőset üt, de nagyon gyorsan leütnek :(
    vagy vki tud javasolni vmi jó karaktert?
    ha van ideje le írhatja, hogy mastery-ken belül mikre rakjak kb mennyit, meg hogy attribute-ok közül mennyi legyen

ha vki megtenné, nagyon megköszönném!
  • Isenlord
    sztem igen.