23078
-
Áhh én 59en már befordultam, azóta is arra várok h multiba turbózzuk. :) -
Ravasak #6126 nah elértem a 60 szintett de nagyon bena voltam 80 x meghaltam bárcsak aza a sok elvesztett xp is visszakerülne :)
mar csak 5 szint es maxon leszek de az belekerül vagy 2 hetembe :) -
dudovec #6125 Lehet Ity , de a caster karik meg a ternionerek mukodnek atom cucc nelkul is sztem. Es ha elvoltal siman shardal , akkor enis elleszek.. amugy lightning teccik , dehat ott a delay rajta , meg az tomegre mukodik faszan , bossra meg nem a legjobb , lasd cl sorch diabloban , pedig ott casting delay sem volt rajta. Szoval sztem mukodni fog a kari 2 atom pettel meg 2 jo tamado spellel. de egy jo darabig nem kezdem el sztem , nagyon teccik ez a Ranger.. kar h nemlehet feka karit csinalni , mert akkor a Trivett nevet kapta volna;D -
ja és amugy még van egy nagy problémám.. nemtom 1.08 ra peccselni:D már mindenfélét probáltam, hogy eredeti exere nyomom meg cure rome al is probáltam meg mindent de mindig az jött kihogy ugyebár elinditom apeccset kijön két izé amik ugye nem látszodanak hogy mit irnak :D az elsöre kattintok hogy igen és kijön még vlamai csak ugye nem láccik mit ir ki..... valami ojat hallotam hogy a rendszertátálítjuk angolra akkor látszodani fognak az irások, cska nemtom hol kell átálitani -
ity #6123 Az én Elementalistámat nem zavarta különösebben még legendary orienten sem az, hogy nem használtam lightningot és egyetlen támadó tűzvarázslatot sem. Csak Shard-dal végigment mindenhol a játékban. Igaz a havasokban belassult, mert botcsere kellett (light/fire) de skillt nem használt mást (sehol).
Másrészt lehet csak nekem nem volt szerencsém a cuccokkal, de első karimnak nem sok dolog esett. Most könnyen mondják azok akinek van már több karijuk is, hogy ilyen-olyan cuccokat kell felvenni és akkor recharge meg miazmás, de egy első karis emberkének aki ide téved a forumra nemhiszem hogy minden az ölébe hullik amire szüksége lenne, hogy a skillek úgy működjenek ahogy kell. -
na re
a chain lightingot én ugy gondoltam hogy kiegészitönek, nagyobb ellenekre meg ijeenek amugy de tenriont kiprobáloma zért:D
-
ity #6121 Nem arról van szó, hogy nem lehet használni. Hanem, hogy mással alacsony szinten még gyorsabban lehet haladni. -
dudovec #6120 ja es ha csak arra van az ether lord h bosshoz idezd , akkor csak 1 pontot er minden esetben szerintem. -
dudovec #6119 Zsotesz szerintem meg nem , van a jatekban nagyonsok olyan skill amire 1 pont kotelezo , de több pazarlas. Szerintem nimbusra ha rakok akkkoris csak azer fogok , ha valaki kozel erne akkor lassuljon picit , ha joltudom a nimbus nemfogja a shard , illtve a chain light sebzeset novelni , ugytudom h ranged/mellee attackra hatnak azok a bonusok , de lehet valamit rosszul tudok. Az h a squall maxolasa mennyire lenne kotelezo , nemtudom , nemvolt vér caster karim meg , de ha abbol indulok ki , hogy a conjureremnek nincs squallja es csak 1 fajta elementalis sebzese van , es van ugy , hogy Olympuson a nagyobbik minotaurt kilövöm 1 lovessel legenden , akkor nembiztos h tenylegesen szukseg lesz ra. Mivel maxolva 30 al veszi a resistet , 1 esen meg 10 el , es sok cuccom fog adni reduced resistet igazabol ez a fele nem izgat annyira , a masik , hogy az a "100% imparied aim for 1 seconds" , tok jo dolog lehet ijaszok ellen mondjuk , de csak 1 second , akkormar inkabb nyomok chain lightningot szerintem , ami sebez is rendesen , es az stunol , magyarul meg is allithatja a felem jovo szornyeket. Lovok par shardot , cl , aztan shard megin.. 2 fajta elementalis sebzest kapnak , covenant tolti majd a manat szepen , meg kap majd vagy 70% rechargot , es akkor eleg jol fog tolteni a lightning , a covenant , es az ether lord is , kb annyira h folyamatosan velem lehet , es mehet majd alattam vegig a covenant. A cucc is meglesz hozza , azzal sem lesz gond , kifogom probalni , ha vergődés lesz squall meg nimbus nelkul akkor elfogom ismerni persze az igazatok , de neztem pl azt a 2 perces titanrun oracle videot , ami ugyan ternioner , de akkorse nyomatta folyamatosan a squallt , es squall nelkul is szetlott mindenkit , sőt meg covenantja sem volt.. persze mas a ternioner , meg nemtom a reduced resistance cuccok csak akkor mukodnek ha melee/ranged attackot hasznalsz , vagy spellcastnal is kifejtik a hatasukat , ezt kell majd kitesztelnem ,ha nem muxik akkor lesz squall , de mivel jobb klikken lesz a chain , es jobb klikkel jo squallozni , ezert majd masodlagos fegyverhez kell bindelni , es nemsok kedvem van itt macerázni vele. de sztem jolesz igy build , ha meg nem a skillt barmikor atepithetem. -
virs lee #6118 Jó a chain lightning is, idővel lesznek -recharge cuccok, pl. archmage kesztyű -43%, meg hellre immunisok ellen is kell vmi, ráadásul adott körön belül sebez, nem sugárban összevissza mint a shard. Cast delaye is csak fele az eruptionnak, bár asse rossz ha van hefasz gyűrűd. Druidnak viszont eruption nyista, marad a chain light. Én is használom elementaristával, soxor jól jön, de nem szabad elfelejteni hogy kiegészítő skill, nem shard helyett van. Egy idő után már úgysincs mire pakolni. -
virs lee #6117 Sztem jó a ternion induláskor is, lvl7-es ternionosom már simán használja. ~~ -
beindult a chat...
-
ity #6115 Jah, igen. Hogy akkor már ez a kérdésed se maradjon megválaszolatlanul
A Covenant az tölti vissza a manádat, hogy ne parázz :P
A passzívja meg plusz elementális sebzést ad a Ternionnak. -
na msot mek ping pongozni majd sztem ha van msn ed akkor ott kéne beszélnünk mert amekkora balhere vok mindfélét kérdezgetnék és te sirály vagy és mindig válaszolsz :D na mindegy mek éstéleg kösz a helpet mártom mijen karival menjek !!! :D
csá
-
sirály
mácsak nevet kéne kitalálnom :D -
ity #6112 Egyébként pedig én így képzelem el a fullra kész 65-ös Druidát
Persze 65-ös szintet elérni ... Szóval ami egy picit reálisabb szint, az 56. Az pedig kb. így néz ki. -
ja téelg dehüje vok itt alink: http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Druid&master1=4&master2=8&m1=32-0-13-12-0-10-8-0-15-8-6-0-0-0-6-12-0-8-0-0-0-0&m2=32-12-0-0-0-0-0-8-12-0-0-0-6-0-0-8-0-0-0-0-0-0
:D:D::D:DDDDDD (balfasznak születtem sry) -
aham sirály:D az a conv izé az tulajdonképpen mit is csinál amugy?:D
(ÉS NAON NAON KÖSZI A HELPEEEET:D)
-
ity #6109 Ha Titanclac-ot akarsz linkelni akkor az alsó linket (return link) copyzd, különben üres lesz az oldal :P -
ity #6108 Ternionnak csak egy passzívja van, de igen, azt is maxold, hogy területre robbanjon be (na meg a covenant és passzívja, de az más kérdés).
Hát, ha nature-t akarsz akkor kiesnek a támadó skillek (azok storm-nál és earth-nél lennének).
Nature-nél viszont ott vannak az über jó segítségek normalon. Farkasok, Lich King, és esetleg Outsider meg Nymph. Ha te semmit nem csinálsz, ez a csapat akkor is szétszed mindenkit :D
Amúgy meg kis túlzással a normal fokozatot akár skillek használata nélkül is ki lehet pörgetni, fogsz egy kardot és leütsz mindenkit :P -
a druidot igy gondoltad? http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Druid&master1=4&master2=8 -
ja szoval aháááá :D és a termionhoz tartozocuccokat is maxoljam?
és mijen támado skilleket használjak?
mondjuk egy spirit/nature al -
ity #6105 Ternion használatát felejtsd el addig még nincs kimaxolva.
Mire kimaxolod meg már valszeg plafonon lesz a két mastery-d is. Márpedig ha azok maxon vannak akkor nincs gondod többé manára, hogy fogy.
Szóval 30-as szint alatt ne használj Terniont. Pakold más támadó skillekre a pontjaidat, aztán ha eljön az ideje, átrakod Ternionra, de akkor már fullra. Addigra lesz némi cuccod is ami még pluszban dob rajta, és akkor már nincs megállás.
Druida jó, első karim az volt amivel végigtoltam. Igaz én elszúrtam a karit az attribokkal, de maga a kari jó, ha jól van megcsinálva. Ice Shard, Squall, Farkasok, Plague, Oak. Ezeket kell erőltetni. Lightningot felejtsd el, mert cast delay-es skill, nem használható folyamatosan (és szigorúen csak int-re rakni attribot). -
ojan karin gondolkoztam amugy hogy druid:ice shard+a 2 turbozo skill::::alaptámadás
aztánlighting meg chainl ighting még egy kis plusz sebzésnek meg nagyobb tömegek ellen meg bossok ellen
naturebol emg gyogyitás megvédekezös aura (ha van ijen:D) -
maugy még valami assassint vagy rangert akratam kezdeni de azt irták hogy az nehéz és lement a kedvem töle :( -
de msot téleg mérjo a ternion? stormos castolgatos nemjo? -
nah amugy talátlam valami ksi videokat azokat nézegetem:D -
virs lee #6100 Akkor nem fogsz választ kapni a kérdésedre. :) -
eh nem fogom 50oldalt visszaolvasni :D
de ternionnál pár lövés után elfogy mana ráadásul alig sebez, viszont stromossal nem fogy ojan gyorsan sé ersöebb is -
virs lee #6098 Minden zabálja a manát, lejjebb meg találsz buildeket ternionra, csak vissza kell olvasni kicsit. -
KH #6097 hehe, nekem elég gáz gépem van (főleg a videókártya), de éjszaka vagy elkezdem az inventoryt pakolni, vagy keresek gyorsan valami barlangot/épületet :-) ott nem szaggat
egyébként külső helyszínen majdnem teleport jellegű szaggatás van :-/ -
hi
olvasgattam kicsit a forumot mert nem naon tuttam mijen karival menjek éslátam hogy mindenki valami ternionosért van oda. kiprobáltam, igaz még nagyon kicsi szintü a kri meg minden de azt vettem észre hogy nagyon zabálja a manát meg annyira nem is erös. mijen skilleket nyomtok még mellé?
Storm/Nature (druid) az jo? hogyha mondjuk kigyurok egy kis cold meg lighting attakot meg gyogyitást az ugy jo? tudnátok adni tippeket mijen karik a jok és nagyjábolmire kell gyurni mert téleg nemtom mivel menjek, na csá és thx -
norberos #6095 :( akkor ha szerzel vmi hasonloot és nem kell neked akkor szolj mert még csak epic act 2 ben járok -
virs lee #6094 Nem eladó, mert charmolva lesz, de hellen esik ilyen rengeteg. -
norberos #6093 ja persze csak ha neked nem kell :)) -
norberos #6092 na az engem érdekelne!!! :D mindjárt 42 es vagyok a többi megvan :D
nekem csak kékek vannak szal nem hiszem hogy ármit is tudnék érte adni de azért hátha :D
-
virs lee #6091 Gyenge. ~~
-
Az egzotikus mert nekem 2.4es Celeron, FX520 512MRAM és néha-néha beszaggat, de egyébként tök simán futkároz. Mondjuk 800*600 ban medium minden kivéve árnyék mert az low -
Epic lvl44 Orienten egy egyszerű kis paraszt lándzsás lény dobott egy lila fegyót: Phorko's Trident. 155-169 Damage
25% Piercing
Speed: Slow
+25% Cold Damage
7% Chance of:
120 Reduced Armor For 3 Seconds
51 Reduced Resistance For 3 Seconds
1-3 Seconds of Stun
18-37 Cold Damage
24% Elemental Resistance
+24 Strength
+27 Dexterity
+47% Attack Speed
+1 to All Skills in All Masteries
-
Epic lvl44 Orienten egy egyszerű kis paraszt lándzsás lény dobott egy lila fegyót: Phorko's Trident.
155-169 Damage