23078
  • ity
    Ezzel ugyanott, ugynaúgy voltam én is egy hete kb. Küklopszok közt futottam fel Titánhoz, mikor láttam vörösen izzani egyik kezében vmit, gyorsan fordultam is meg és csaptam le a fejét. Hát mit dobott? Egy Hand of Hephaestus-t :)
    Nagyon jól megvan ez csinálva.
  • zsirfecske
    úristen! eddig is láttam, hogy a szörnyik kezében/testén sokszor olyan dolgok vannak kb. amit elejtenek de azért ez durva:

szaladtam epic titánra este, elentem az utolsó klüklopszok mellett mikor megláttam, hogy az egyiknek a kezében valami furcsa jeges bunkó van. persze visszaszaladtam és igen, külsőre egy 'Demeter's Sorrow' volt a kezében! élből kinyírtam mire tényleg az esett ki a kezéből! hihetetlen. vagy ez mindig így volna? hehe

sajna a screenshot szar lett, pont takarásban van, pedig nagyon világított a sötétben...
  • ity
    Véletlenül régit raktam linkre, bocs.
    Használni én is az újat használom már régóta :)
  • Shorlex
    Ity, a TQ Vault.exe Nálad eltér a játék community oldalán találhatótól.
    Vélhetően amit én letöltöttem újabb verzió, de nem biztos.

Csak szóltam, hogy lehet, hogy van újabb...
  • Shorlex
    Leslie, csak csórók... :D
    Má ha ez nekünk szólt... :D
  • Leslieee
    Ennyi szarakodást :) Hihetetlenek vagytok :))
  • Shorlex
    Ja és amikor kilépsz a játékból, szerencsés ismét elindítani az sr7 stopot, na és akkor jöhet a restore!
  • Shorlex
    Ne szabadkozz, nézz meg engem meg a millió kérdésem alább. :D

Igen, szedd le és telepítsd újra, majd mielőtt bármit is csinálnál, upgrade-eld.
    A telepítés során meg kell adni a licensz numbert vagy mi a frász, amit a telepítésnél kér a gép. Ebben a csomagban, amit említettem, megvan ez a kód.
    A "belevaló" egy .mds file, ami szintén benne van ebben a varázscsomagban. Ez egy ún. mini-progi, ami valamiféleképpen szimulálja a játékot, mintha benne lenne egy DVD meghajtóban, de nem teljesen úgy, mintha egy hagyományos daemon-image lenne a maga 3 gigájával. Ez az .mds csak néhány kilobájt.

Aztán elindítod a - váratlan módon - a csodacsomagban található sr7 stopot. Ez egy picike vacak program, ami "elrejti" az előbb említett turpisságot a virtuális meghajtóval (tulképp magát a virtuális meghajtót). Megnyitod és rámész arra, hogy "hide". Ha látod, hogy kiírta, hogy hidden ez-az, akkor a jobb felső sarokban ráklikkelsz az X-re, magyarul becsukod a programot (de ne ne nyomj előtte restore-t meg semmit) Nem kell izgulni, attól még mert bezárod, a háttérben működni fog.

Na ha ez is megvan, akkor jön az exlorer.exe (érzem, hogy tudod: a csodacsomagban), és elindítod vele a titanquest.exe-t, látni fogod hogyan kell, nem lehet elszúrni. (nem kérdeztél rá, úgyhogy elvileg világos, de azért még egyszer felhívom a figyelmed rá, hogy a titanquest.exe-t állítsd be, ahogy írtam).

Na ezek után fog kb. minden második-harmadik napon egyszer lefagyni az öt percek helyett.

És nem, sajna az alcohollal nem lehet megcsinálni, mert nagyon erős és jó a securom védelme a játéknak. Nem mondom, hogy lehetetlen másképp kijátszani, de én csak ezt ismerem.

Jó játékot!
  • Jozsó
    Meg tudnátok mondani, hogy mit jelent a "retaliation"? A jelentését ismerem, csak vhogy nem rakom össze, hogy mit takar. Mondjuk:
    15% Chance of 21-56 Vitality Retaliation

Ez most azt jelenti, hogy ha megtámadnak, akkor 15% esély van arra, hogy 21-56 Vitality damage visszaüt? Vagy csak akkor üt vissza, ha vitality damagdzsel támadnak?

Egyáltalán érnek ezek a nagyon kis számok valamit? Vagy erre is hatnak a intelligence, strength, dexterity, és egyéb módosítások?
  • Lord Oswal
    És bocs hogy ilyen láma vok
  • Lord Oswal
    "Először is telepíted a játékot, majd 1.08-ra upgrade"
    akkor most ujra kell telepítei?
    "A telepítés során szigorúan a meadott kódot használd."
    milyen kód?(vagy hozzávan?)
    "Ha ez megvan, akkor Daemonba betöltesz egy belevalót."
    és mi az a belevaló?

ja és egy utsó:mijaza sr7 stop? mert nem hallotam róla.
    Alkohollal ezt az egészet nemlehet megcsinálni
  • Shorlex
    Köszönöm, Ity!
  • Shorlex
    Ha jól emlékszem, az én voltam, úgyhogy többek között tőlem is autentikus a dolog.
    Melyik rész nem érthető, mielőtt az egészet újra kezdeném...
  • ity
    TQ Vault
  • Lord Oswal
    sry hogy ilyen láma vok de leírná nekem a 5801 es hozzászólást valaki érthetőbben? mert ahogy lvan írva egy kicsit bonyolult nekem
  • Shorlex
    köszi
  • virs lee
    Lvl8-on bőven jó a 20 DPS.
  • Shorlex
    Isen, a jó bot az, ami nem 20-as DPS-el rendelkezik, hogy a legfingilingibb szatírba is hármat-négyet kelljen nyomatni, míg meghal... :D

Szóval tudom, hogy kőkemény lvl 8-on nem lehetnek nagy elvárásaim, de azé már 120 körül van az intelligence-em, ami elvileg arra predesztinál, hogy ne egy ilyen szarral kóboroljak. Úgyhogy ha most nekem előhúzol a tarsolyból legendary istencsászár botokat, úgysem tudom felvenni őket, ezért kösz a segítséget, és később vissza is térünk rá, csak most még nem aktuális normál elején.

Emlékszem a slayeremmel ha nem is percről percre, de azért egy-egy pontocskával mindig nőtt a DPS, találtam egy-egy picivel jobb kardot, baltát, anyámkínja, ahogy nőtt a strengh szintén nőtt a DPS és úgy lassan mentek a dolgok a maguk útján. Most meg ugyan hangsúlyozom, hogy az elején vagyok, de azé játék eleje óta csúnyán nőtt az intelligence, és még mindig ezzel a szar bottal nyomom a maga szánalmas 20-as DPS-ével...

Na majd jön egyszer valami ütősebb staff...

De még egyszer kérem: válaszoljatok arra kérdésre, me tudnom kéne...
  • kopterfield
    shirlex : tqvoult nevezetu progi jo erre a celra, lejjebb van link valahol,
    wiggum : hamachi nevu progival lehet jaccani barmijen crackelt gameval ami tamogat multiplayert, olyan "ál"-lan errol is van valahol lentebb link

• dudovec
    mantle of amun ra ha van valakinek irjon , kosz.
  • wiggum
    sziasztok! lenne egy kérdésem lehet a tq-t lanon játszani? (crackelten)
    Ha igen kell hozáá vmi patch?

Előre is köszi!
  • Isenlord
    mi azámit neked jó botnak? vagy egy kb 25 botból álló gyüjteményem ha érdekel
  • Shorlex
    Persze, amit mondasz, azt én értem, de van két alapvető hibapont.
    Az egyik, amit említettem, hogy ez a k..va gép nem ad semmilyen jó botot most, hogy caster vagyok, bezzeg a slayernél orrba szájba dobálta a jobbnál jobbakat, itt meg a slayernek valókat dobálja (kicsit skizofrén a random generator).
    Na ennek következtében lvl 8-on, ami ugye nem egy nagy szám egyelőre, de azért nem is a játék létező legeleje van egy fasza 20-as DPS-es botom, ami szinte a játék eleje óta megvan és azóta sem találtam jobbat, és amivel nem igazából tudok aratni. Így nem csoda, hogy a lich egyelőre magasan veri a gazdáját. :D Hát így legyek én fő karakter. :D

Még egyszer kérdezném, hasznos lehet:
    "Lehet a karaktereim között átadni a cuccokat? Illetve amikor egymástól kérdezitek, hogy ez vagy az megvan-e, akkor azt hogyan adjátok át?"
  • Grusalak
    na most magamnak válaszolok... : az 'félreértettelek' akart lenni...
  • wiggum
    sziasztok! lenne egy kérdésem lehet a tq-t lanon játszani? (crackelten)
    Ha igen kell hozáá vmi patch?

Előre is köszi!
  • ity
    Persze, hogy a farkas előbb hal be mint a lich, hiszen a farkas előrerohan bele a tömegbe és mindenki azt marcangolja még a lich csak hátulról kastolgat.
    Írányítani pedig csak olyan mértékben lehet őket, hogy pl ha látsz képernyő szélén egy csapat nagyobb monsztát, akkor megállsz mielőtt még a farkas beront, és ctrl+bal klikkel beküldöd a lich-et is, így a farkas is tiovább bírja, és ha a lich-en már van az első passzívkán is pont, akkor aztán lesz nemulass aki a közelében van :)
    Egyébként hogy meddig érdemes fejleszteni, hát ez jó kérdés, mert sztem kari függő, amég érzed, hogy hasznát veszed. Azért ne feledd, te vagy a főkarakter, azok csak segédek. Ha a segédeid többet sebeznek mint te, akkor vmit nem jól csinálsz :)
    De vegyél fel egy mastery shrine-t (úton-útfélen mindenhol van) és akkor idézd meg a lényeidet és meglátod mennyivel erősebbek lesznek.
  • JAtticus
    Szevasztok!
    Felraktam a gémet, nyomtam is vele pár órát, aztán kiléptem. Gép kikapcs. Másnap gép bekapcs és nem indul el a játék. Mentés betöltése gomb még megvan aztán kilép egy hibaüzenettel. Mit tegyek? Plí help somebodrii!
    JAtticus
  • Grusalak
    nos lehet, hogy félreértettel elöbb, rákerestem mindkettőn a vestmenre, és sorry... tényleg blődségéeket ír... bocsi
  • Grusalak
    hát én vaulton is ezzel a névvel találtam meg...
    és dudovec, nem lesliee :-)
  • dudovec
    botbol nem gyurubol a warrior , es az muxik is nalam. a thunderclapok , a helm of darkness flash powderje is , nalam minden mukodott eddig ezt kiveve , kisse bosszanto:o
  • Grusalak
    bár mondjuk kaptam egy armort anno paladinnal, aminek volt egy grant skill: armor handling, és tényleg működött, mert egy sisakot csak azzal tudtam viselni, és a leírásban is mutatta, hogy csökkentve van a szükséges attrib hozzá...
    meg a videókban is írta ..., hogy a 3 ancestral warrior gyűrűből jön elő.
    Tehát nem minden rossz...
  • Isenlord
    ez kb olyan h vault szerint vestment of the overlord ez,leslie szerint meg ez:)
    vault tele van hülyeségekkel.
  • Isenlord
    nyugi duvo,ilyen nálam is van,helios' fury,grant skill:ring of flame,de baszik adni,még ha nulla pont van rajta akkor se.
  • Grusalak
    Hát rákerestem erre a köpenyre, ami a poén, hogy:
    ---Gamebanshee szerint:
    138 Armor
    100% Life Leech Resistance
    93% Energy Leech Resistance
    +39 Intelligence
    +110 Health
    +136% Energy Regeneration
    +46 Defensive Ability
    -15% Recharge
    -14% Energy Cost
    Grants Skill: Dark Covenant

---Míg a Vault szerint:
    120 Armor
    +100 Life Leech Resistance
    +100 Energy Leech Resistance
    +120% Energy Regeneration
    +36 Intelligence
    +52 Defensive Ability
    15% Skill Cooldown Reduction
    15% Skill Cost Reduction
    Grants Level 2 Dark Covenant Skill

Tehát valami nagyon másképp vannak leírva... Neked miket adott leírásban?
  • dudovec
    de mer , ez teljesen logikus:D
  • Shorlex
    Ezek szerint az előbbi példánál maradva, ha van egy kardom, aminek köze nincs a cold damage-hez, akkor lehet nekem +600% cold damage-em mondjuk egy gyűrűvel, akkor sem növelli a DPS-t.
    Az anyjuk valagát!
  • dudovec
    ami érteked van cold damagebol , pl 40 cold dmg van a fegyveren azt noveli 20% al , megmondjuk a nimbus altal adott cold sebzest is , minden cold sebzest szerintem.
    minden % os dolog igy kell mukodjon , egy letezo nosszegzett , adot tipusu sebzest novel annyi %al.

Viszont talaltam 1 kurva kellemetlen bugot , van egy legendary armor aminek : grants skill: dark covenant felrakom de rohadtul nem jelenik meg sehol h en tudnek olyat castolni , finoman szolva anyjuk picsajat. agyaltam 1 csomot valami trükkön , erre kiderul h nemis adja meg a skillt csak ravan irva?:D fuck
  • Shorlex
    Jaj, egy látszólag egyszerű, de mégsem egyértelmű kérdésem is van.
    Amikor bármelyik karinál, felszerelésnél azt írja, hogy plusz ennyi-annyi százalék valamilyen damage, akkor az pontosan mit jelent? Konkrét példával:

+20% cold damage

Ezt azt jelenti, hogy ha mondjuk van egy 200-as DPS-ed, akkor ezt használva most 240 lesz, amiből a 40 cold damage (bár ennek nincs jelentősége), vagy ez csak akkor turbózza fel a DPS-t, ha amúgy is olyan fegyvered van, ami cold damage-re épül, azaz ha pl. egy egyszerű kardod van, akkor hiába a +20% cold, marad a DPS 200?
    Ugyanez a helyzet a piercinggel is? És itt mi a jelentősége annak, hogy a hunter fegyverek nagyrésze ugyebár valamilyen % piercing?
  • dudovec
    asszem megin sikerult egyet fejlodni tapolodasban;) ez a Sage 1 allat;))
  • Shorlex
    Jó reggelt emberek.
    Na má sooth vagyok, kemény lvl 8. : )
    Asszem mégiscsak nehezebb ezzel a karival a kezdet (most már tapasztalatból mondhatom), mint a slayerrel, de ez majd később meg fog fordulni.
    Ity, írtad, hogy mennyire jók a farkasok. Hát, már megidéztem egyszer-kétszer a szerencsétlent, me bizony behalt párszor... Igaz, hogy totál sprőd lvl 1, semmi turbó farkasom van, szóval lehet, hogy magasabb szinten hasznosabb és erősebb.
    Kérdésem, hogy mennyire érdemes fejleszteni a farkasokat és meddig jók? Később mysticcel megszűntessem-e más skill javára, ha igen, mikor?
    Lich kinget szintén idéztem, az is sprőd lvl 1, de az még nem halt be. Ezt a két figurát lehet irányítani, vagy mindig ilyen szabad gondolkodásúak, azaz támadnak akkor is ha nem akarom?

Egyébként nagyon jó fej a játék. Slayerrel orrba szájba dobálja a botokat meg az inteligens cuccokat, amik csak arra jók, hogy eladjam őket, a sooth-nál meg úgy dobálja a slayernek valókat, hogy csak pislogok. : )

Még egy kérdés: lehet a karaktereim között átadni a cuccokat? Illetve amikor egymástól kérdezitek, hogy ez vagy az megvan-e, akkor azt hogyan adjátok át?