23078
  • Ravasak
    Zsirfecske a videot mivel csinalod ?
  • Lobsterman
    Kérdés a profikhoz: Egy ilyesmi avenger mennyire működőképes? Igazából nem nagyon akarok kockáztatni, mert most jutottam el normal végére az assassinommal, és rá kellett jönnöm hogy bizony a poison damage amire építeni akartam volna szart sem fog érni(már most sem sokat) az elkövetkezőkben. Ő egyébként ilyesmi lányka. Ha vele kapcsolatban is tudna valaki segíteni, azért nagyon hálás lennék.
  • zsirfecske
    na nekem az egyetlen bajom az 1.15-tel mint már írtam:

brickbrigand

ha nincs senkinek hasonló bug ati kártyával akkor nálam van a baj télleg. asszem visszateszem 1.08-at, ha elmúlik akkor viszlát peccs. max nekem nem jött be :)
  • John Angel
    Én a természetet használom mellé.
    De szerintem mindenféleképpen mágia legyen a másik is.
  • zsirfecske
    najó leslieee legyen igazad. bár a 3 gigából sztem 90% videó meg textúra meg képek meg minden istennyila ami a megjelenítéshez kell, és csak a maradék a kód. nomeg én úgy gondolnám, hogy minél kisebb a patch annál jobb a program :)

dikri: ez a quest-es probléma 100x meg volt itt vitatva keress rá alul.
  • Raziel82
    Sziasztok szerintetek spirit mellé mi lenne a legjobb skill ?
  • John Angel
    1.15 Patch-hez a CRACK http://www.newtorrents.info/?id=10855

Ha nem tudod, hogy hogyan kell torrent file-t letölteni, akkor lentebb leírtam.
  • Dikri
    Hát nem tudom van e több fajta patch vagy mire gondolsz? De az a nelátszodik rajta semmi van meg nekem és azt tettem fel. de hogy anno, honnan szedtem le...

Egyébként lentebb irtam, hogy most nagyon megszivatott a game, mert epicen 1. pálya végén nem enged tovább menni beszélnem kéne a hajos faszival, de nem tudok, mert nincsen a feje fölött jel :( Persze a logban meg minden ki van pipálva. Feltettem probaképpen az 1.15ös patchat hátha, de semmi, viszont ezzel a beállitgatos mondszerrel nem fagy ez sem :O mondjuk kb csak 1 orát nyuztam, de ilyenkor már vagy 10x elszállt volna.
    Egyébként nem járt még igy senki, hogy nem tudott tovább menni? Nem szivesen kezdeném elöröl.
  • Kaleb222
    Sziasztok!
    honnan lehet leszedni az 1.15ös cracket? GameCopyWorld-ön nincs fenn.

köszi
  • Shorlex
    Dikri, amikor én elkezdtem akkor az még nem volt fenn... Ha tudtam, volna, én sem szenvedek ezzel a szarral.
    Be tudnád pontosan linkelni, hogy melyikre gondolsz? (patch-re)
  • Ravasak
    én készitek de sok a dolgom igy lassan megy :)
  • John Angel
    Az 1.15 crackelve tökélessen fut fagyás nélkül!
  • ftivo
    1,08-as patc (természtessen 1,08 crack exe-vel) tökéletessen fut, javaslom mindenkinek. Azt nem tudom hogy a patch vagy a karakterem magasabb szintje miatt találok-e sokkal több egyedi cuccot, de tetszik.
  • Dikri
    Én most olvastam el az 5801es hozzászolást, de lenne szerintem 1xübb megoldás is. Legalábbis én igy használom és stabil teljesen a játék. Elötte folyton elszállt. Szóval 1.08as patch, majd a http://www.gamecopyworld.com-on lévö 1.08as exet fel kell tenni, és ennyi.
  • sanyi150
    Eredeti Titan Quest eladó. 6000 fz, bundle. Nincs fagyás!
  • ftivo
    Nem készített még senki custom questet? Jó lenne egyedi pályákon nyomulni.
  • KH
    én meg levettem a gépem külső borítását, és azóta nem fagy...
  • Shorlex
    Kedves MIndenki!

A patchekkel meg stabilitással kapcsolatban pár szó, aztán aki akar felkoncolhat, ha nem ért egyet...
    Egyetértek Leslie-vel de csak részben. Akinek szar a játék, az is marad, DE!!
    Én is úgy kezdtem, hogy ötpercenként kilépett hibaüzenetekkel, azaz ismerem a többség nyűgét.
    Amióta az 5801-es hozzászólás szertinti cuccot megcsináltam, azóta max. naponta egyszer fagyizott, az sem volt törvényszerű, ha megvolt a napi fagyás (ami még egyszer mondom: nem volt törvényszerű), akkor akár 16 órát is lehetett vele fagyi nélkül nyomni.
    Újabb fordulat, hogy amióta TQVault monitorral bekapcsolva indítom a game-et, egyszer sem fagyott le, azaz EGYETLENEGYSZER SEM!

Mivel az 5801 szerinti megoldás a game másolásvédelméhez kapcoslódik, azt tűnteti el, így nem osztom azt a nézetet, hogy a szar megírás miatt lépeget ki a játék. Azért lép ki, mert k..va jól van megírva a játékvédelem. Bizonyíték: amióta nincs játékvédelem, nem fagy le.

Úgyhogy szerintem érjétek be egyelőre az 1.08-al, és működni fog. Nincs szarul megírva, csak le kell szedni a copy protectiont.

Ennyi
  • Leslieee
    Hát nemtom fecske, szerintem nem így van. Amennyi hiba, és amilyen jellegűek ebben a 3 gigás játékban nem hiszem h azt pár megával ki lehet javítani. Nézd meg bármelyik 700mb-2gigás játék 4. generációs patchét h mekkora. És most nem azért, az első patchez is már beírtak 2 kiló javítási opciót, és még azt sem tudták megcsinálni, h legyenek rajta betűk, ez azért elég loller nem? :D

Angel: Melyik stage Boss-t cserélték ki? Az összes Telkine, meg mondjuk van egy Minotaur, meg esetleg egy Scoros King, vagy tán még egy Raging Bull. Többről nem tudok.
  • Lobsterman
    Az 1.15 újabb, nekem az csinálta ugyanezt, de az 1.08 az nem
  • mrall
    Nekem 1.08 van fenn crack-el! feltenném az 1.15-öt de lusta vagyok reistallálni!
    1.08 eredeti exe valakinek van? :)) ha nincs akkor reinstall :))
  • zsirfecske
    az hogy hány megás a peccs szinte tökmind1, 6 mega különbség a kódban azért akár bármit is kijavíthatna...
  • Shorlex
    Mármint a DPS-e szinte ugyanannyi, mint egy cseszett epices karinak.

• Shorlex
    Helloka!

Sooth-al kicsit gyorsabban megy, mint slay komával, de van egy kis értetlenségem: a mostani lvl 22 soothom még normal egyiptomi pályákon fut, de már alig néhány ponttal marad el az epic slayemtől. Rácsapni szinte alig tudnak, amit csapnak, elnyeli, lich-el irt, mint állat.
    Egyszóval ezerszer irtóbb figura, mint a slay. Ám egy érthetetlen dolog van számomra: az insectoid-os figurákkal nagyon csúnyán meggyűlik a baja. Azok k..vára meg tudnak nyomorítani, pedig még res is van rajtam.

Ötlet?
  • Light
    Hello!

Kérdésem:
    A nemrég megjelent patch (1.11) felinstallálása után a játék stabil lesz? Értem ez alatt, h nálam egy bizonyos ponton mindig kilépett Win hibaüzenettel, havernál meg itt-ott (ugye, ez volt a TQ legnagyobb hibája, amiért anyáztak sokan). Na mind1, a kérdésem, h a patch javítja ezt?

Köszi
    Üdv
  • dales
    Köszi!

Akkor csodálkoztam mikor nyomtam lightning-al...na mondom most jöm a káosz + 1 pont a chain-ligthningra és nem tudtam használni.... :(
    Tehát akkor nem is lehet, mert alapból benne van ilyenkor.... ugye?
    Csak a lökött Dales kedvéért... :)
  • John Angel
    Azért nem a játék végi főellenségre gondolok, hanem egyszerű pályafőnökre.
  • John Angel
    Ami nem árt, az használ!
    De ha neked jó az alap játék, akkor nyugodtan játszál azzal.
    Nekem így jobb, ezért így játszok.
    Szerencsére megtehetem :)
  • Dikri
    Sziasztok!

Lenne egy kis gondom, epicen játszok és az 1. pálya végén járok, ahol el kéne hajoznom, de nem tudok beszélni a faszival :(
    Telkinet lenyomtam, és a logban is minden ki van pipálva. Van valakinek valami ötlete? A biztonság kevéért visszamentem az utolsó városba Kosossba és +1x végigynyomtam az egésszet de igy sem változott :(
  • Leslieee
    Ez loller Angel.

Ez csak egy szarság h letöltsd és megnyugodj, nem fog kilépegetni. De mondok egy titkot, akinek kilépett 1.01el, ki fog lépni 1.15el is. Kurvára szart sem javított eddig egyik patch se, hidd el. Ha mégis bizonytalan vagy, mondjuk olvasd el a titanquestvault.ign.com-on a patchekkel kapcsolatos fórumtémákat. Ez a játék szarul lett megprogramozva, de kurvára, amin pár megás patchek nem fognak változtatni.

De persze optimistán kell hozzáállni, és updatelgetni, rosszabb biztos nem lesz. De a fő problémák, amik voltak a játékkal, változatlanok lesznek.

Azt meg h vmi főellenséget kicseréltek nem tudom honnan vetted. A főellenség mindig is Typhon volt, nem hiszem h ezen változtatni fog vki is. A legendary bossok (Lich Dragon, Manticore, Hydra) sem fognak változni :)
  • John Angel
    Nincs mit :)
    Ezt a leírást mindenki megtalálhatja a saját gépén.
    Ezen a helyen: C:\Documents and Settings\felhasználói név\Dokumentumok\My Games\Titan Quest
  • Lyan Kyj
    hát, eddig 1.08-assal eléggé akadozott, mikor látványosabb napszakváltás van a játékban, pedig eléggé jó gépem van. Ez most elmúlt az 1.15-össel.

Fú, kösz John Angel, h beszúrtad, Triple Buffert nem is figyeltem!
  • John Angel
    Akkor azt kell mondanom, hogy tévedsz!
    Nagyon is sokat javítottak a játékon a javítások.
    Pl: 1.08-as javításban kicserélték az első főellenséget.

Bemásolom miket javítottak pontossan.
    Nem írom bele a multira vonatkozó javításokat.

Patch 1.08 Changes - 7/5/2006
    ====================================================

GENERAL
    - Fixed dialog windows closing when NPC moved to avoid other characters

- Implemented character backups to allow recovery in case of
    character file corruption

- Fixed a memory leak

Patch 1.11 Changes - 7/24/2006

General:

- Changed mouse input to swap left and right buttons when the option is selected in Windows

- Fixed NPC dialogue fading when bumped by pets

- Fixed crash when loading a custom map in-game that contains a sheep herder

- Fixed a word wrap error in monster and NPC name dialogs that appears in some languages

- Implemented Time Smoothing to reduce hitches and decrease blur when the player character is moving

- Implemented logging system to track crashes in Titan Quest™. Upon a crash, Titan Quest™ will create a log file named "Exceptions.txt" in the My Games\Titan Quest directory.

- Implemented Triple Buffering to allow smoother gameplay and less blurring with V-Sync enabled.

To enable Triple Buffering, go to the My Games\Titan Quest\Settings directory and open the options.txt file after changing any option in game. Find the setting called "tripleBuffer" and change its value to true. If the setting does not exist, add the line “tripleBuffer=true” to the end of the options.txt file. Note that enabling triple buffering uses more Video memory, so you may have to try it both ways to find the correct setting for your system.

Video:

- Fixed a 'Fatal Error' message appearing when the game is booting up after the update process on a system with a Mobility™ Radeon® 9200

- Improved video memory test to correctly identify 128 MB ATI Radeon® x300 and ATI Mobility™ Radeon® 9200 cards

- Fixed graphic elements becoming corrupted when running NVIDIA® 6600 series card over a long period of time

- Fixed crashes and graphical corruptions related to low video memory on PCs

Patch 1.15 Changes - 8/28/2006

GENERAL:

- Fixed crash issues involving teleporting

- Fixed pathing crashes involved with entering and leaving underground areas

- Fixed crashes involving the Alt-Tab function

- Fixed crash issue which could occur when standing at the same coordinates as an item and attempting to pick it up

- Fixed a bug where items would occasionally fall through the world when they are dropped or unsuccessfully picked up

- Fixed a bug where storing manual character back-ups in the SaveData folder would cause those characters to not be visible on the character select screen

- Improved character auto back-up system

- Implemented texture reduction matrix which allows the low graphics settings to use more compressed textures and improves performance on low end systems

- Implemented the ability to turn shadows on and off. Shadows are currently on by default.

To turn shadows off, go to the My Games\Titan Quest\Settings directory and open the options.txt file after changing any option in game. Find the setting called "Shadows" and change its value to false. If the setting does not exist, add the line “shadows=false” to the end of the options.txt file.

- Fixed the 'Fatal Error' message appearing when trying to boot up Titan Quest™ with Virtual Memory turned off

- Implemented a minidump file into the crash logging system

QUESTS:

- Fixed bug in quest system where quests updating on certain conditions could cause the game to crash and corrupt quest data

- Fixed situation where players were not given credit for quest completion while leaving the game upon completing a quest

- Fixed Quest NPC issue where NPC’s were not completing their animation cycles and awarding proper quest tokens to advance the quest. This is in reference to issues some players were having with some of the ship captains updating as well as Phaedrus in the Catacombs.

- Fixed host quest log from being updated when an ungrouped client enters Titan Quest™ with certain quest items in their inventory

- Fixed host quest log from being updated when an ungrouped client enters Titan Quest™ and proceeds with critical path quests

- Improved the thread safety of the quest state saving system

EDITOR:

- Fixed array values not working properly where importing a record in the Art Manager

- Fixed issue where impassible terrain was not viewable on ATI card

Szerinted még mindig csak optimalizálták?
  • frickomaya
    dales: ami négyzet alakú, azt tudod használni, a kör alakúak meg alapból működnek
  • kopterfield
    azt nem ertem hogy mi a banatnak patcheltek ha megy a jatek normalisan? tudtommal egyik patch sem valtoztatott a jatekon csak optimalitzaltak a szart amit alapbol kiadtak. en pl 1.01-el jaccok es nem vagdos le.
  • dales
    Tehát akkor earth enchament lehet de a felette levő nem?

Valaki ezt el tudná meselni?
  • Ravasak
    Na ne mar van ember aki irni tud de olvasni nem ?
  • berlin
    Hali!

Ha 1,08-ast patchelek 1,15-re, akkor kell hozzá 1,15-ös crackexe? (mert olyanról nem tudok, hogy lenne)
  • Ravasak
    Dales van ami nem castolhato hanem erösti a masik varázslatott
  • dales
    Ti ki tudjátok választani az összes varázslatot miután pontot tettetek rá?

Mindent megfelelően csináltam a patchel kapcsolatban...elindul, nyomom vele és mégsem tudom mindet használni.