• Shorlex
    Kedves MIndenki!

A patchekkel meg stabilitással kapcsolatban pár szó, aztán aki akar felkoncolhat, ha nem ért egyet...
    Egyetértek Leslie-vel de csak részben. Akinek szar a játék, az is marad, DE!!
    Én is úgy kezdtem, hogy ötpercenként kilépett hibaüzenetekkel, azaz ismerem a többség nyűgét.
    Amióta az 5801-es hozzászólás szertinti cuccot megcsináltam, azóta max. naponta egyszer fagyizott, az sem volt törvényszerű, ha megvolt a napi fagyás (ami még egyszer mondom: nem volt törvényszerű), akkor akár 16 órát is lehetett vele fagyi nélkül nyomni.
    Újabb fordulat, hogy amióta TQVault monitorral bekapcsolva indítom a game-et, egyszer sem fagyott le, azaz EGYETLENEGYSZER SEM!

Mivel az 5801 szerinti megoldás a game másolásvédelméhez kapcoslódik, azt tűnteti el, így nem osztom azt a nézetet, hogy a szar megírás miatt lépeget ki a játék. Azért lép ki, mert k..va jól van megírva a játékvédelem. Bizonyíték: amióta nincs játékvédelem, nem fagy le.

Úgyhogy szerintem érjétek be egyelőre az 1.08-al, és működni fog. Nincs szarul megírva, csak le kell szedni a copy protectiont.

Ennyi