23078
-
dudovec #7327 aztirja h rings meg relics nem? hood+ arch glove+ odysseus armor + golden pajzs , vagy 1 staff varazslonak. es megvan a 100%. vagy levettek aztis, ha esetleg megcsinalnad akkorse menjen?:D
Mellesleg annyit szolnek ehhez az egeszhez, h kb 1honapja mar elegge untam a gammat, meg azt h a ternioner a tobbihez kepest tul eros, akkor rajottem erre a recharge dologra.. rengeteg uj otlet jott, itt ereztem h tud valami ujat mutatni a jatek, hogy sok skill amit ertelmetlennek lattam, hasznalhato és eros lett, ami miatt lehet sokfajta utokepes karit csinalni, erre az ironlore leveszi...
nembeszelve arrol, hogy a kedvenc auram, a dark covenantot is elcseszik.

-
KNORBI #7326 Értem. Köszi, rendes vagy, hogy segítettél. -
Utána olvastam... "Cooldown reduction removed from unique rings and several relics and charms" Magyarul a tárgyakból eltűnnek azok a bónuszok, amik csökkentik a visszatöltési időt... Ezzel tehát ritkábban használhatod a skilleket! Azaz nehezítettek... -
szerintem azért ne add fel... biztos hogy nem haldsz majd könnyen, de attól még élvezetes lehet... nyomasd az erődet és az életedet, aztán csak lesz vmi...
igazából soakt lehet ajánlani: earth enchantment növeli a sebzésedet; ring of flame passzívja csökkenti a védelmüket és a sebzésüket; a gólem elveheti rólad a figyelmet, így nem téged ütnek... annyira azért nem rosszak ezek. hajrá! :-D -
KNORBI #7323 Nincs annyira messze, hogy akár 100% rechargot is összeszedjek, mert van kb 5 karakterem, amiből már kettő epicen lohol, amiből az egyik nemsoká Legenden is mehet. Eddig én nem figyeltem, hogy ezek a %-os dolgok mire jók. Általában attackra fejlesztek. Ezek szerint, amit mondotok, hogy nem lesz recharg, ez azt jelenti, hogy egymás után bármennyiszer benyomhatom a passzív skillt és nem kell várni míg újra használható lesz. Mert ha ez így lesz, akkor a fejhesztéseket sok esetben érdemes átcsoportosítani... -
Zsotesz: Azok a kisvideók valóban jók, de már 'régiek', így biztos nem a 1.20assal működnek. Hogy ha ott a rechargok eltűnnek a tárgyakból, akkor az elég nagy ***. (Olvastam a 1.20 leírását, de ez elkerülte a figyelmemet...) Én attól tartok, hogy a késleltetési idők maradnak, és így nem tudod olyan sűrűen használni a skilleket...
Kispocok: A recharge tárgyakból is összejöhet, nem csak a natur rechargja van...
Norbi: Komolyan? Akkor ha azt írjuk, hogy 'Visszatöltés', akkor többre mész??? Ajánlom, hogy tanulmányozd a magyar kézikönyvet (be van linkelve vmelyik hozzászólásnál). Az pedig, hogy az angol szavakat használjuk, szerintem még könnyíti is, mert így egy konkrétumra nem hivatkoznak ezerféleképp...
De azért segítek: Bizonyos skilleket csak egy idő eltelte után használhatod újra. Vannak olyan tárgyak, amik: "-13% Recharge", ez annyit tesz, hogy ezt az időt, míg újra használhatnád, csökkenti 13%kal... Na mármost ha nagyon tápcuccokat találsz (nagyon messze van még...) akkor akár -100% rechargot is összeszedhetsz... -

el sem hiszem de sikerült végig vinnem Normal fokozaton a Titan Questet 33-dik szintig juttotam.
Ez a Typhon egész jó cuccokat dobált ki pont a végére ugy hogy tegnap egész jó napom volt a sárgák között volt egy pár kék is meg zöld is !!!
Lehet hülye kérdés de hogy is van a sorrend ???
fehér, sárga, zöld, kék, lila ??
Beleolvastam a hozzászolásokba és sajna én is a Warfare osztályt választottam
és mellé az Earth osztályt raktam igy lett belölem Battlemage.
Ha a Warfare ennyire rossz osztály akkor már nem is érdemes belekezdenem az Epic fokozatba mi ??
Amugy Normal fokozaton mindkét osztályból sikerült elérnem a maximum 32 szintet +1 pont minden skillre mindkét osztályban !!
Nem tudná valaki leirni hogy az Earth osztályban melyik skilleket érdemes kimaxolni ??? -
KNORBI #7320 Nem azért, de jó lenne, ha magyarul beszélnétek, mert van aki csak játszik, mint mondjuk én, és fogalma sincs, hogy mit jelent és mire való pl. a recharge, és ha az 1.20-as patch telepítése után ez nem lesz, akkor mi változik. -
Jaj és itt mit is látunk? :P mert látok sok sok zászlót spirit és warfare képességekkel...nincs recharge.
- kisPocok - -
Dual Wieldezek de még csak level 25 körültartok... hát nem tudom félek hogy nem lesz jövője, de majd meglátjuk, idáig nincs ellenfél de még alacsony a szint!
- kisPocok - -
Nah ez már ütős kis videó lett! :) csak sajnos nagyon gyenge minősége :(
Valaki tudja, hogyan tölt fel ilyen gyorsan a Colossus form? Recharge nem lehet ha storm+deffes... akkor mi lehet a megoldás?
- kisPocok - -
bár én elvileg nem játszom új karival, de írtam, hogy elkezdtem a storm-ot paladine miatt kíváncsiságból, de aztán csak elmentem lev8-ig, ahol végül beraktam mellé egy warfare-t... thane-ként cold/light-os fegyverek + storm nimbus passzívok is elmennetk sztem. amúgy a dual wield bejött bárkinek is??? -
Shorlex #7315 Hmmm, Te lvl 19-en hogy tartasz a szfinxnél?
Én sem vagyok az a minden négyzetcentimétert átnézős, persze azé ahova lehet, bekukkantok, de még act1-nek sincs vége és lvl 17 vok azzal guardiannal.
Átrohansz a pályákon? :D -
Patch 1.20
ui.: visszatértem, az oldal újból frissül folyamatosan
- kisPocok - -
zsotesz #7313 Lenne egy kérdésem az 1.20-as patch-el kapcsolatban. Láttam a lev65-ös druida és paladin videot. Azon a környéken írta valaki, hogy 1.20-ban nincs recharge. Ez azt jelenti, hogy egyik skillnek sincs delay-e? Mer az a paladin nem egy shild charge-ot nyomott gyors egymásutánban. -
Kazador #7312 Lol!
Brutálisan néz ki, de mi is ez? :)
Kaz. -
dudovec #7311 ja és épül a spellbreakerem;)
-
dudovec #7310 shorlex: szerintem mind1, a nymph nem nyom olyan sok a latba, a legfelso kepesseget erdemes maxolni, de maga az idezes nem ad neki akkora sebzest, hameg behal castolsz ujat - ugyanezer kap 1 pontot csak a survival intict a farkasoknal, plague, farkas es nymph maxolasra nincs eleg skilled, es mivel a plague fontos , 3 farkas health reductionnal , meg auraval ami teged is erosit igencsak jobb mint 1 nymph, szoval nemkell tovabb magyaraznom:D
ami a passive pajzs skilleket illeti, igen azt majd megkell nezzed mennyire jok ha megvannak a + skill cuccok, melyiket mennyire eri meg felrakni. jok azok amugy..
-
Lyan Kyj #7309 
-
Shorlex #7308 A nymph-et félreértetted. Épphogy azon néztem nagyot, hogy csak egy pont? Hát az lócsöcs... Persze, jól tápolt cuccokkal lehet belőle 4-est csinálni, de elég az? Legenden 4-es pet?
Battert egyelőre jobb klikkre tette, hát az egy hihetetlenül jó kis cumó! :D Akkorát csap (persze kell hozzá, hogy kaptam egy kis requirementes, de ahhoz képest nagyot ütő pajzsot), hogy öröm nézni, ahogy repülnek. :D
A jobb oldali cuccok egyébként csalókák, me mindegyik csak 16% esélyes kimaxolva, de pl. ott van a volley hunternél, ami ugyanúgy 16%, de ha bejön (márpedig egy 170% attack speednél sokszor bejön), akkor halál. Csak nem tom, hogy menniyre hasznos ugyanez egy pajzsnál... Vannak kétségeim...
Hogy ezt a +3 skillt honnan szedem majd, azt nemtom, de csak lesz valami cókmók...
Majd a slayyel epicrunozok ezret, azt csak jön vmi... :D -
Shorlex #7307 Levy, mi sem játszunk napi 10 órát, de azt az 1-2 órát, vagy esetleg többet amit igen, azt játsszuk!!!
És szerintem mi is felfedezünk mindent a pályán, merthogy a side questek meg az exp pontok igénylik.
Azt hogy minden cuccot felszedsz és eladsz, nem értem, de a te dolgod. Biztos marha szórakoztató lehet úgy a game. Remélem a fehéreket is felszeded, sőt azokat is, amelyiket az Alt nem jelez ki (tudod, a törött, 4 petákot érőket).
Egyébként ha így haladsz, ilyen megfontoltan, komótosan és pénzhajhászosan, akkor úgy 2017 körül lesz egy lvl 65 istencsászár karid, jól felszerelve, 3billió petákkal a pénztárcájában.
Nekünk meg lesz fejenként 22 darab, lvl 60 küröli, ugyanolyan jó istencsászár karink, csak kicsit kevesebb lével. Persze hogy mire kell Neked az az elképzelhetetlenül sok pénz, azt nem tom, mert a táp cuccok nem az árusoknál leledzenek (ritka kivétellel), hanem epic és legend runon (meg persze útközben), ahova Te ugye olyan 2011 környékén jutsz el...
:D -
Kazador #7306 TienLevy!
Nem megsértődni kell és beszólni a másiknak, hanem tanulni a saját (és mások) hibáiból és akkor nem fogsz hülyeségeket beszélni...
Kaz. -
Sir Huba #7305 Kösz nagyon Ity a farkasos infót, most már vér egyértelmű minden! :)) -
dudovec #7304 akkor meg tanulj meg angolul , es www.gamebanshee.net/titanquest ennyi.
tudom h nem nekem irtad, de a forum szerintem nem arrol szol h esti meset mondunk az act1 palyairol meg ienek. -
TienLevy #7303 Akor még egy dolog nagyokos. Én nem játszom napi 10órát és mindent felfedezek a pályán, és minden egyes cuccot felszedek és eladom! IQ men... -
dudovec #7302 termeszetesen a passiv pajzshasznalo, jobb oldali skillekre gondolok. amugy a batterre is erdemes talan 1-1 pontot tenni , berakod bal klikkre , neha ut azzal is. nymph meg igenis megeri az 1 pontjat , mert +3 skill mint mondtam nemart a farkasok miatt. ugy mar 4 es overgrowtot ad neked, van 1 lenyed , es lassuk be 3 ponter egy 80-90 koruli sebzesu pet, amit szinten segit a farkasok auraja stb.. megeri, akarmennyit is csinal. amugymeg a nymphet nem utik le kb soha , mert nem tamadjak es mert okos es hatul all , foleg ha ott tankolsz elol 3 farkassal. pajzsblokkos aura az kell 1 pontal szinten , ami ugyebar 4 es megin.. fogsz 85% t blokkolni egy normalis pajzsal a +3 skilleddel , lesz kurvasok lifed, resisted damage absorb.. inkabb a tamadas hatekonysagat kene erositeni, ezert 3 pontot mindenkepp meger 1 nymph. plague is fontos lesz legenden sztem -
Shorlex #7301 Passzív pajzs skillek alatt mit értesz? A jobboldalon lévőket, vagy mindent, ami egy aktívhoz is kapcsolódik?
Meg nem értem, hogy pl. a pajzsos aurára te csak egy pontot hagysz mindenre?
Nímph egy ponttal? Hát az legenden nem sokat fog élni...
Egyébként el kell áruljam, eddig ez a kari, amivel a legnehezebben haladok. A slayer jobban irtott, a sooth ugye nem kell mondjam, bone charmer szintén...
Baszus, ha nincs olyan őrült mázlim, hogy dob egy zöld kis cuccost (k..va jó kardszerű valami, nyilván a jelen szintemhez mérve) akkor a DPS-em lvl 14-ként lenne 40 alatt, így 77! Az nagyon kemény!!! :D -
Ronin1350 #7300 Szerintetek melyik javítást tegyem fel? Az 1.15 vagy az 1.08-at ? -
pajzshordozó #7299 Ja Paladin, ugyis van némi tapasztalatom a Defense-ből.... -
dudovec #7298 Shorlex: orulok h hanyagolod a relicezest;>
Guardinrol annyit: szerintem nem irt eleg gyorsan maga a kari, es legenden azer eltart neki 1 darabig 1-2 főboss leverese, de nagyon biztos karakter, nehez vele lehalni.
Statkiosztas: egyertelmuen str+health , aszondom h 3pont str 1pont health. az ugy kb koser. En asszem kicsit sokat tettem healthre, mer igy 43 on , csak 800 korul van az str em colossus formal, mondjuk nincs rajtam egy %os cucc sem, se immortal amu sesemmi.. de van 8500 life oakkal, meg maxos resek.
Nature az kotelezo , kiveve ha nem 100% rechargeal vagy megáldva, akkor lehet melle spiritet valasztani, valszeg 1 ilyen kari sokkal erosebb lesz, mint 1 refreshelt defender. Ha mar nature+def vagy , akkor szerintem:
-passiv pajzs skillek maxra, colossus form maxra , rally + defiance maxra, battle awerness + passivjai 1-1 pont, meg arra a blokkolos skillre is.
nature agrol: farkas maxolva lehetoleg +3 skillel, maul es az utolso passivja is maxra, oak maxolasa alap , a resistesre egyenlore 1 pont eleg, ha majd lesz kesobb pont valamien oknal fogva, akkor maxold aztis , de a defiance tobb elemental resistet ad. Nymph + passivjai mindenkepp meger 1 pontot , foleg ugyebar ha megvan a +3 skill.. ez nemtom mennyi skill eddig , de elvileg a plague is bele kell ferjen a keretbe, ami kesobb nagyon hasznos lehet. nagyjabol ennyi. refresh 1 pont persze. -
Shorlex #7297 Pajzshordozo, nekem van egy slayerem, és megmondom Neked, hogy az gyakorlatilag csak hunter.
Egy dolgot használok csak, az onslaught-ot, az nagyon jó, de azzal is az a baj, hogy nem állandó skill, hanem olyan pár ütés után előjövős. :D
A war horn-t még kialakítom, ha lesz rá kapacitás, mert az nagyon jónak néz ki, illetve a battle standard is faxa lehet, de ezek mind-mind csak kimaxolva, vagy ahhoz közeli állspotban igazán ütősek, és nem tom hogy storm mellett Neked lenne-e még szabad skill pont.
Úgyhogy a véleményem az, hogy a warfare sajna nagyon rosszra sikerült, azt eléggé gyengére írták az iron lore-nál, a többihez képest nem egy nagy cucc. Most persze hetvenen fognak letámadni, de hidd el, nem az igazi.
Szerintem válassz mást. Nem tom láttad-e azt a paladint; elképestő volt, talán kipróbálhatnád.
Főleg me akkor kérdezhetnék majd róla. :D -
pajzshordozó #7296 Nah elkezdtem egy Storm-ot szerintetek mit rakjak mellé, mert a storm tetszik...először Spiriten gondolkodtam, de a varázsbotozás nem tetszik ugyhogy most szerintem Warfare lesz mellé... -
Shorlex #7295 Dudi, kérdezni szeretnék.
Szimpatikus lett nekem az a guardian.
Ne haragudj, nincs türelmem ezer helyről összeszedni és kimazsolázni, cserébe már nem csítelek. :D
Szóval: attribute megosztás? Nyilván inkább str kell, a kérdés főleg, hogy dex mennyi legyen kb?
Skillek? Az az igazság, hogy guard nagyon zabálja, mert ha akarsz jó kis nature-t, akkor míg farkasostul, nyilas spinéstül mindent kimaxolsz( oak-ról, stb nem is beszélve), alig jutna defenderre.
Nyilván ott kell a colossus form, maxolva, azon kívül mi az amit inkább kihagyjak? Melyiket ne maxoljam inkább? Vagy a nature-t hagyjam? -
Lyan Kyj #7294 lol:)kb akkor kezdtem az új karit, mikor először kérdezted...egyiptom közepén vok:D -
Shorlex #7293 Levy, komolyan mondom, még egy ilyen ember nincs mint Te!
Amíg Te kérdezősködsz, más normalon kezd és kb. legend közepéig jut.
Mé nem játszol inkább?
Vagy ha ennyire nem bírod ki és be vagy sózva, akkor csítelj vazze.
TQ Defiler-rel csinálj egy karit, tegyél rá, amit akarsz, legyen lvl 89, összes skill maxon, kapcsolj be minden portalt, oda mész, ahova akarsz, adj magadnak 5000 attributot mindenből. Szedd le az összes cuccot tartalmazó gyűjtemény, mazsolázd ki, ami tetszik.
ez kell Neked?
Ha nem, akkor játsszál már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
hi van 1.20 -hoz tq vault? mert ugye elveszett a karim... -
TienLevy #7291 Azt értem én Ravasak! De akkor az összes szörny újra jön, akiket kinyírtam és nincs végtelen időm galeni te! Tehát kb mennyi idő, míg odaérek?! -
berlin #7290 gyűrűk:
+21 str...............+25% str
+25 %str..............+12%healt
+12 %healt............+81 def. ab.
amu:
+36 str
+18 %str
+8 %healt
Karvédő:................Mellvért:
+26 str.................Embodiment Herakles Might epic relic
+8 %str.................+24 str
+6 %healt...............+26 str (bonus)
Így átláthatóbb, bocsi ha zavartam vkit -
berlin #7289 str 390
int 162
dex 262 ennyi alapból, lecsupaszítottam a karimat - lvl 48.
Most vegyük sorra, hogy mim van:
gyűrűk:
+21 str +25% str
+25 %str +12%healt
+12 %healt +81 def. ab.
amu:
+36 str
+18 %str
+8 %healt
Karvédő: Mellvért:
+26 str Embodiment Herakles Might epic relic
+8 %str +24 str
+6 %healt +26 str (bonus)
Ez 1021 str. lesz.
Ki nem hiszi, járjon utána!
Az attr. pontokat kizárólag a str-re teszem. És ha a dex-t és int-et is hagytam volna az alap 50-en, és azokat is str-re teszem, akkor szerintem lehetne 1200-as str.
Pill, most nyomok egy colosust kimaxolva és +1 skillel: lvl 9 a magic (+53% str.)
Ez így 1312 str-t jelent. -
Lyan Kyj #7288 Kijött a 1.20 krekk