23078
  • Shongi
    Lenne egy kérdésem. A kis szintű zöld/kék tárgyak mennyire gyakoriak ebben a játékban?
    Kicsit meglepett, hogy 11es szinten egy zöld + 3 kék esett már.
  • encofoco
    1.20, pedig megcsináltam mindent,de az ajtó nem nyilt ki...most mit csináljak?
  • Lyan Kyj
    melyik peccs van fent?
  • encofoco
    ez sajna nem bohckodik semmivel :(
  • Ravasak
    encofoco

amikkor odaadod a szemet meg a botot a papnak az elkezd egy mini piramissal bohockodni majd ha sokat beszélsz vele ki nyitja az ajtott is hogy nyird ki a telkine-t
  • encofoco
    pap és azt hol találom?:(
  • Lyan Kyj
    akkor menj vissza a paphoz, és mögötte kinyílt egy ajtó
  • encofoco
    azt is oda adtam már :( de semmi...bejártam mindent:( elakadtam teljesen
  • Lyan Kyj
    egy pálcát is oda kell neki adni, Outer Gizaban van az egyik piramisban.

Más:
    Gyerekek, beszívtam, kinyitottam egy large coffert a folyó partján, erre kipattintotta a ládából a cuccokat, a fele belecsúszott a folyó közepébe..hát persze, h egy kék íj volt, LOL.
  • John Angel
    Van már 1.20-as crack!
    http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_titan_quest.shtml
    Próbáljátok ki.
  • encofoco
    sziasztok...tudnátok segiteni???Egyiptomba vagyok (Fayum Oasis).A Tamle of Atum-ban leverem a skorpiot,felveszem a zöld szemet ,elviszem Memphisbe ,odadom az öregnek...és utánna fogalmam sincs merre kell menni.bejártam már egész egyiptomot de semmi...pls valaki segitsen :(
  • wesker24
    ja el tudom képzelni " A lich olyan kis megnyerő jóképű srác "

csak már halott formájában :-))))
  • Lobsterman
    semminek. a kis állatkáid a petek :)
    egyébként ha már core dweller, akkor maxolj ki nála mindent a wildfire-t kivéve, és nagyon kis terminátor lesz. avengeremnek is van, és nem sikerült még meghalnia epicre lépés óta, pedig még messze nincs maxolva
  • Shorlex
    A lich olyan kis megnyerő jóképű srác. :D

A Nmyph? Hát figyelj, elég szánalmas lenne, ha egy számítógépes játék figurájára izgulnék, de a kibernetikus lehetőségekhez képest igen, jól néz ki. :D
  • wesker24
    nem tudom mert nekem eddig csak dwellerem van az meg mondható mindennek csak szépnek nem :-)))) ja meg persze az ancestral ghost az meg már halott :-)))

A Lichet el tudom képzelni hogy néz ki !!!
    De a nymph tényleg olyan jól néz ki ??
  • Shorlex
    méghozzá olyan kis kedves házi, mint pl. a lich... :D
    Vagy olyan kis szexis, mint a nymph??? :DDDD
  • wesker24
    de hülye vagyok most jut eszembe hogy az angol pet szó jelentése magyarul állat !!!

Hogy én erre nem gondoltam
  • Shorlex
    valaki meg tudja mondani, hogy legendary-n miért írtanak ki a világból az íjászok, amikor van rajtam majd 60% res és fel fogom nyomni maxra, ha addig élek is? Jön egy íjászcsorda, aztán hiába minden, löttyölnöm kell.
    Ha meg beállok öt meele nmy közé, alig megy le a healthből.
    tudom, hogy számít a converted to health fegyverem, amit persze szétszórt íjászoknál nem tok olyan gyorsan használni, mint rámnyomuló meele-knél, de ennyire nem lehet nagy az időkülönbség. mitől lettek ezek ilyen bikák?
  • Isenlord
    vki kérdezte mit kell haszálni earthből.. leirom,van egy kis jártasságom benne:)
    eart hechant max,brimstone egy kicsi,1es stone form és heat shield,maxolt dweller,a wildfire skilje csak 1esen,mert nem ér annyi pontot, erruption max, volatvity max. kb ennyi.
  • Shorlex
    minden olyan lényke, ami nem Te vagy de veled van. :D
    Vannak az állandó petek (farkasok, dweller, lich king, nymph) meg az időszaki petek (ancestral, outsider).
    Ezeket a kifejezéseket a magyar nyelvtörténeti múzeumból szedtem, úgyhogy hitelesek és autentikusak! :D
  • pajzshordozó
    És ha Colossus Form-osan harcolok vele?
  • wesker24
    köszi az infot de lehet hogy én vagyok hülye de most pillanatnyilag nem ugrik be minek a röviditése a pet ??
  • reewer88
    csa van már crack 1.2 höz?
  • Shorlex
    Sehányas, nincs ilyen. Nagyrészt csak sárgákat fog végig dobni. Igaz, hogy legenden már a sárgák értéke is legalább több tízezer és inkább a 100k-s értéket közelítik, de akkor is sárgák. Nekem eddig zöld se sok volt, pályán lila meg alig. Ami van, az runból van.

A dweller skilljeit is nyomasd, de hogy melyiket mennyire azt nem tom, me még sosem voltam earth-el. Egyszer viszont kipróbálom, me a random (az általam már többször is ringyónak nevezett számítógépes algoritmus...) olyan jó fej, hogy a slaynek mindig mágus cuccokat dobál, és olyan tüzes dolgaim vannak, hogy csak pislogok. Igaz, hogy jelenleg kitörölhetem vele a seggem.

Jó lesz az a kari, csak health-re gyúrj, mert azzal lesznek bajok, ha elhanyagolod. Inkább legyen a DPS-ed a fele és tartson dupla annyi ideig egy csata, csak éld túl. Normalon nem gond, epicen a manticore halál. Ne menj be oda, ha nincs meg mind a két peted jó magas szinten, mert egy lövéssel szétszed. Az a legdurvább ellenfél az egész gamében. Én őt tettem volna meg főellenségnek. Közelharcos karinál többen mondták, hogy meg sem próbálják. Hydra talán ugyanez.
    Én is csak a slay másik ága miatt tudtam lenyomni, de earth nem olyan távolgyúró, mint a hunter egy olyan karinál, mint a Tied. Azt a görényt közelharban lenyomni viszont magas élet nélkül egyenlő a halállal, magas élettel meg életveszély. Talán egy nagyon magas értékű slower fegyverrel próbálkozz majd. Meg persze dweller max, ancestral max. De mindenféleképpen magas health, magas pet érték!
  • 7Ryan7
    Jah és a 100%os recharge az azt jelenti hogy azonal visszatöltődik monden skill? Mert ha igen akkor csinálok egy ilyen típusú karit is! A válaszokat előre is köszi!
  • Tyler Durden
    Dual wielddel nyomultam egészen epic Typhoon-ig. Én speciel itt kezdtem érezni azt, hogy hiába a 2 fegyver, ha laposra vernek az nmy-k. Ahogy dobott egy lila pajzsot Typhoon eldobtam az offhandben lévő fegyvert, dualwieldről leszedtem a pontokat és most 1 kezes + pajzs kombóval aprítom az ellent. /btw warfare+spirit vagyok/
  • 7Ryan7
    Hy all! Tudja vlaki hogy lehet 100%os recharge-t összeszedni? Mert láttam pár videot ahol 100%os a recharge és elég durvák voltak azok a karik!
  • PsyhoApu
    Talált már valaki zöld tigris páncélt? Egy haver ijjászkodik, főleg a dexre gyúrt. A jó páncélok meg vagy energy vagy erő igényesek. Ezek viszont a dexet szeretik.. sajna használhatót még nem találtam ilyenből...
  • Kazador
    Persze ternioner vagyok és kellemesen érintett, mikor tegnapi Titanrunon kipróbáltam covenantot - sebzésem felugrott 3,5k-ra :D
    Az alap felszerelésem +22% xp, 29manaregen, 2k sebzés. Ha ehhez még megtudnám oldani a folyamatos covenantot, az fincsi lenne.

A csontikkal szerencsére nincs bajom - kimaxolt earth elementált megse tudják karcolni - wesker az elementál kiegészítő skilljeit a 'tűzgyújtáson' kívül érdemes kimaxolni - idézéshez beöltözök +5 skilles cuccba és nincs olyan szörny/tömeg ami kinyirná 20-as elementált.

Kaz.
  • Kazador
    Találtam egy olyan amut, ami +sok% xp-t ad, cserébe -50%hp, és -18hp regen. Namost rátettem egy +195%-os charmot (asszem Izis) és az 1.3-as hp regenem felugrott 13-ra !!!
    Ez hogy lehet? ha más amulettre teszek ugyanilyen charmot, akkor viszont csak 2-3 pontot ugrik a hp regen.
    Magyarázza meg valaki,pls !

Kaz.
  • wesker24
    amugy tegnap találtam egy olyan amulettet Typhonnál volt ami +1 skillt ad a Warfare összes tulajdonságához ?? :-))) már csak egy olyan tárgy kéne pl:gyürü ami +1 skillt ad az Earth tulajdonságaihoz !!

de a sorrendre kiváncsi lennék jól irtam le egyáltalán !!!

amugy hányas szinten kell lenni ahhoz hogy már csak zöldet meg kéket kapjak ne pedig szar sárgát ??
  • dudovec
    Kaz: nemtom , attolfugg mien karival vagy, meghat a pierce res talan a legfontosabb , covenantot pedig ellensulyozod 1 health potival mikor benyomtad ha keves lifed van, hameg ternioner vagy, akkoris rakhatsz attack damage converted to healthet valami cuccbol, es akkor 1 rendes ternionnal nemnagyon erzed meg a covenantot, a csontik parak, de az udead sebzes elleni aura mindenkepp megeri a pontokat.
  • wesker24
    köszi az infot de egy kérdés csak magát a tűzgólemet nyomassam maxra vagy a gólemhez tartozó 3 további skillt is ???
  • wesker24
    itt egy kép hogy nézek ki most !!!

• Shorlex
    Ja és még valami: ha tudsz, szerezz olyan fegyvert, amiben van "converted to health", minél magasabb értéken. Nekem olyan van, ami 18%, és majd 2000-res dárdás sebzésnél azzal bemehetek egy közepes méretű tömeg kellős közepére szánalmas 3000 kürüli health-el, mert amíg üt, addig él. :D
    De vigyázz, mert az vitality szerű dolog, úgyhogy csontik ellen nem műkszik, de azon kívül ha az nem lenne, meg se próbálnám legendet, így meg úgy megyek előre, mint kés a vajban egy mindenki által szar karinak tartott slay-el.
    Na azé kell rá vigyázni, de jó az. :D
  • Shorlex
    Ne add fel azt a warfare-t. Nekem is az van (slayer), és legenden (!) írt, mint a szentség, csak health-re eddig nem igazán raktam. Innentől kezdve az összes attribute arra megy, Neked is ajánlom, hogy nyomass neki health-et, ha már nincs nature...

Warfare-ből nyomasd neki az ancestralokat, hihetetlen jók, erősek, és mivel sokan vannak, nagyon jó figyelemelterelők. Igaz, hogy a 24 mp, amíg élnek nem túl sok, meg a recharge nagyon nagy idő, de amíg élnek, nagyon jók, érdemes kimaxolni. Onslaught alap maxra, passzívjai közül az, amelyik lassít, nagyon jó.
    Szerintem nyomasd neki a horn-t is, amennyire csak tudod. Egyébként az earth-re építsd inkább. Gondolj bele, egy jól kimaxolt dwellerrel és idézett hornokkal azért nagyot lehet írtani...
    Szóval nem olyan rossz az a warfare, csak amilyen lehetne, ahhoz képest rossz és a többi masteryhez képest rossz (azaz szubjektíve), objektíve elfogadható.
  • wesker24
    köszi az infót akkor ezek szerint az earth enchancmentet, a ring of flame-et és a tűz gólemet érdemes kimaxolni !!
  • Kazador
    dudovec, nekem elég rendesen leszippantja hp-m a dark covenant. és akkor elég egy-két véletlen bekapott nyilvessző is...

hogyan lehetne a hp regenem úgy megnövelni, hogy dark covenant mellett se fogyjon életem?

Kaz.
  • marshall1975
    Wazze felteszem az uj patchet erre a varázsbotom meg a alábvédőm nem jó rám ... megemelték a limitet 43lvl re most h a p...ba megyek tovább fegyver nélkul... ehh ha idézni szeretnék ugy fogalmaznám " elkurtam"
  • dudovec
    shorlex: hat rohanni rohanok, de megcsinalok minden questet, meg aki utba esik megolom:)
    20 ason megyek telkint olni mindjart egyptbe
    hat egyenlore ternionnal megyek, 10 szint kb es leveszem rola mar, es akkor ilyen necro kari lesz:)