• Shorlex
    Sehányas, nincs ilyen. Nagyrészt csak sárgákat fog végig dobni. Igaz, hogy legenden már a sárgák értéke is legalább több tízezer és inkább a 100k-s értéket közelítik, de akkor is sárgák. Nekem eddig zöld se sok volt, pályán lila meg alig. Ami van, az runból van.

A dweller skilljeit is nyomasd, de hogy melyiket mennyire azt nem tom, me még sosem voltam earth-el. Egyszer viszont kipróbálom, me a random (az általam már többször is ringyónak nevezett számítógépes algoritmus...) olyan jó fej, hogy a slaynek mindig mágus cuccokat dobál, és olyan tüzes dolgaim vannak, hogy csak pislogok. Igaz, hogy jelenleg kitörölhetem vele a seggem.

Jó lesz az a kari, csak health-re gyúrj, mert azzal lesznek bajok, ha elhanyagolod. Inkább legyen a DPS-ed a fele és tartson dupla annyi ideig egy csata, csak éld túl. Normalon nem gond, epicen a manticore halál. Ne menj be oda, ha nincs meg mind a két peted jó magas szinten, mert egy lövéssel szétszed. Az a legdurvább ellenfél az egész gamében. Én őt tettem volna meg főellenségnek. Közelharcos karinál többen mondták, hogy meg sem próbálják. Hydra talán ugyanez.
    Én is csak a slay másik ága miatt tudtam lenyomni, de earth nem olyan távolgyúró, mint a hunter egy olyan karinál, mint a Tied. Azt a görényt közelharban lenyomni viszont magas élet nélkül egyenlő a halállal, magas élettel meg életveszély. Talán egy nagyon magas értékű slower fegyverrel próbálkozz majd. Meg persze dweller max, ancestral max. De mindenféleképpen magas health, magas pet érték!